Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Primjeri ugovora za iznajmljivače plovila, charter agencije, marine, luke


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI - NAUTIKA - CHARTER
Link na pregled svih primjera ugovora
# Obrasci, formulari, primjeri od drugih rent-a-car tvrtki # Pregled informacija i primjera za ugovore o najmu vozila # Primjeri ugovora sa detaljnim pregledom ugovornih obveza # Gotovi primjeri Općih uvjeta poslovanja koji idu uz ugovore # Primjeri ugovora o najmu osobnog automobila i drugih vozila # Primjeri ugovora koji su potrebni rent a car agencijama, pregledi općih uvjeta # Ugovor o iznajmljivanju apartmana putem turističke agencije
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Šprance ugovora o privremenom davanju na korištenje poslovnog prostora..., Ugovori za pružanje raznih usluga kad se pozivatelju dodatno naplačuje poziv, Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o provedbi ovrhe na novčanim sredstvima

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Posudba ne može biti novčana, jer se u posudbu daju samo nepotrošne i nezamjenjive stvari, s obvezom da se vrati točno ona ista stvar koja je i predana. Kod zajma se vraća ista količina zamjenjivih potrošnih stvari (npr. novac), dakle ne ona ista stvar koja je dana zajam. Pozajmljujete novac, brašno, drva ili gajbu piva, a posuđujete bušilicu, haljinu, umjetničku sliku ili auto.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance