Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Primjer šprance ugovora za kupoprodaju s pravom prvokupa...


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
KUPOPRODAJE S POSEBNIM POGODBAMA
Link na pregled svih primjera ugovora
# Pregled korisnih savjeta i sudske prakse sa komentarima # Glavne odredbe iz Zakona o obveznim odnosima o prodaji pokretnina # Ugovori o prodaji na obroke s pridržanim pravom vlasništva stvari # Primjeri ugovora o prodaji sa pridržanim pravom vlasništva... # Primjeri kako se ugovora pravo na raskid ugovora # Primjeri ugovaranje kapare i primjeri zaštite kupaca # Kupoprodajni ugovori s pridržanim pravom vlasništva kod osobnih vozila...
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Primjeri da se čestice iz jednog zk uloška upišu u drugi..., Kolektivni ugovori za zaposlenike u školskim ustanovama, Ugovor o organiziranju putovanja; više primjera gotovih ugovora

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Zastupnik odgovara nalogodavcu za ispunjenje obveza iz ugovora za čije je sklapanje posredovao ili koje je po ovlaštenju on sklopio u ime nalogodavca, samo ako je za to posebno pismeno jamčio. U tom slučaju on ima pravo i na posebnu naknadu (delkredere provizija). Kad je za obavljanje njegovih poslova zastupniku potreban određeni materijal ili određena dokumentacija, nalogodavac je dužan staviti mu to na raspolaganje.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance