Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Primjer šprance predugovora o prodaji stana ili kuće i polaganje kapare


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O KUPOPRODAJI - NEKRETNINE
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjer ugovornog reguliranja međusobnih vlasničkih odnosa # Primjer šprance ugovora sa primjerima reguliranja plaćanja poreza # Primjer šprance ugovora o prodaji stana od etažnih suvlasnika u zgradi # Primjer za prodaju kuće ili prodaju građevinskog ili poljoprivrednog zemljišta # Primjer šprance ugovora o kupoprodaji stana u zgradi s više stanova # Usluga sastavljanja novih primjera ugovora # Primjeri ugovora koji se već ne nalaze u nekom od pripremljenih paketa
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Primjer šprance predugovora o prodaji stana ili kuće i polaganje kapare, Primjeri izdavanja prethodne obavijesti putniku o putovanju, Primjer ugovora kako ostaviti nekretninu i pokretnine davatelju uzdržavanja

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Ugovorom o prodajnom nalogu nalogodavac se obvezuje prodati robu za određenu cijenu u određenom roku ili je u tom roku vratiti nalogodavcu. Ako to ne učini, smatra se da je on kupio robu. Prodajni nalog kao ugovor razlikuje se od ugovora o prodaji po tome što ne nastaje samim sporazumom stranaka, nego tek predajom stvari. Budući da nema obveze na predaju stvari, prodajni nalog je u biti realni ugovor.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance