POSLOVNI FORUM - INTERNET USLUGE POSLOVNI FORUM - INTERNET I DRUGE POSLOVNE USLUGE

Primjeri pozadina (1)

Primjeri pozadina (2)

Video prezentacija

Primjer - CMS 1010

Primjer - CMS 1020

Primjer - CMS 1030

Primjer - CMS 1030 Plavi

Primjer - CMS 1040

Narudžbe Narudžbe


POSLOVNI FORUM


Da li ste znali?

Web stranice tvrtke Poslovni forum d.o.o. dnevno posjeti preko 3.000 posjetitelja, što je više od 90.000 posjetitelja mjesečno, ili više od milijun posjetitelja u 12 mjeseci.

Koliko posjetitelja, a samim time i potencijalnih klijenata imaju stranice Vaše tvrtke?

Želite li da posjetitelji dolaze na Vaše stranice, a ne na stranice Vaše konkurencije, zaboravite na klasične stranice kakve su se radile prošlih godina, koje su više nalikovale na vizitke, a ne na detaljno predstavljanje proizvoda i usluga. Naš CMS Vam sada omogućava da detaljno predstavite svaki proizvod ili uslugu, a kada to učinite, po svakom proizvodi ili usluzi bit ćete i među prvim rezultatima na svim tražilicama.

Tada ćete se iznenaditi koliko možete proširiti svoje usluge, povećati tržište, prodaju...

Odlučite! Želite li milijun posjetitelja godišnje ili ne?

Imate pitanja? Pitajte nas!


Naslovnica Poslovnog foruma

Poslovni web katalog

Windows web hostingPOSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga
DJELATNOST KRZNARIJA - PREPORUKE ZA KRZNARIJA

  PREPORUKE - MARKETING - OGLASI - OGLAŠAVANJE

Krznarija


Želite li predstaviti svoju ponudu svima u Hrvatskoj i/ili inozemstvu?
 
Želite li detaljno predstaviti svoju ponudu, a da ne morate tiskati skupe kataloge?
 
Želite li besplatno ažurirati svoju ponudu, uvoditi nove usluge ili proizvode?
 
Želite li da Vaša ponuda bude dostupna u bilo koje doba dana ili noći, 24 sata dnevno, 365 dana u godini.
 
Tražite proizvod ili uslugu?  Kako je tražite? Naravno, putem Interneta!
 
Ne razmišljate da i drugi traže, a neki upravo baš ono što Vi imate za ponuditi.
 
Da li će naći i Vašu ponudu?  Teško, vrlo teško.  Otići će konkurenciji.


OPŠIRNIJE - LinkPregled poslovnih informacija - Pregled PREPORUKA - Pregledajte PREPORUKE Poslovnog foruma -  Oglašavajte se u kategoriji KRZNARIJA. Pregledajte tvrtke upisane u kategoriju KRZNARIJA. Predložite koje tvrtke želite vidjeti u kategoriji KRZNARIJA. Pregledajte kategoriju KRZNARIJA. Pored kategorije KRZNARIJA na raspolaganju su Vam i druge kategorije. Predstavite svoju tvrtku u kategoriji KRZNARIJA. Provjerite koje su nove tvrtke u kategoriji Krznarija

PREDSTAVITE KVALITETNO SVOJU TVRTKU

Krznarija krznarije krzno krzneni bunda bunde krznu krznenih krznenim činčila činčile krznariju krzno krznom

CMS ili Content Menagment System je izraz za programirane web stranice što Vam omogućava da samostalno i jednostavno unosite ili brišete sadržaj sa svojih internet stranica putem administratorskog sučelja, a što je vrlo bitno, bez ikakvih posebnih predznanja.
Za rad Vam dovoljan je samo Vaš preglednik web stranica (browser), a to je upravo Vaš Internet Explorer ili neki drugi program koji upravo i sada koristite kada čitate ovaj tekst.

Tekst je moguće unositi direktno ili tako da ga jednostavno kopirate iz Microsoft Worda ili drugog tekst editora, a formatirate ga onako kako ste navikli u svom programu za obradu teksta. Kao što pišete stranice u Wordu, ili Excelu, tako pišete i sadržaj za Vaše web stranice, direktno u Vašem Control panelu, ili sve napišete u npr. Wordu, a potom to isto kopirate na svoje stranice. Da ste naručili i "klasičnu" izradu web stranica, svejedno bi morali webmasteru pripremiti tekst i fotografije.
Kako bi se u potpunosti upoznali sa našim CMS aplikacijama za Vaše buduće stranice, pripremili smo Vam veliki broj primjera i pregleda.

Izrada poslovnih CMS internet stranica
> Pogledajte video <


Odaberite svoj CMS - Isporuka: Odmah!  Klikni ovdje!Detaljne informacije - KRZNARIJA

 
Pretražite bazu podataka Hrvatskog gospodarstva i adresar poslovnih subjekata! - Pretražite poslovni internet adresar! - Pregledajte oglase - Pregled tvrtki koje su predložili naši korisnici za rubriku PREPORUKE - HNK - SPLIT, Trg G. Bulata 1, Split - MEDI-LAB d.o.o., Našička 53, Zagreb - TRIGLAV OSIGURANJE d.d., Erazma Barčića 3, Rijeka - Za upis u PREPORUKE predložena je od strane korisnika i tvrtka SLOGA d.d., Trg svetog Jurja 6, Đurđevac - INTERCOMMERCE d.o.o., Ernesta Miloša 20, Umag - PENIĆ TEXTIL EXPORT-IMPORT d.o.o., Moslavačka bb, Garešnica - GP DUBROVNIK d.d., Điva Natali 7, Dubrovnik - HERBOS d.d., Obrtnička 17, Sisak - Za upis u PREPORUKE predložena je od strane korisnika i tvrtka HUP-ZAGREB d.d., Trg Sportova 9, Zagreb - HOTEL EXCELSIOR d.d., Frana Supila 12, Dubrovnik - VINDIJA d.d. Varaždin, Međimurska 6, Varaždin - Za upis u PREPORUKE predložena je od strane korisnika i tvrtka REKO d.o.o., Trpimirova 13, Zagreb - GOSPODARSKO-KREDITNA BANKA d.d., Draškovićeva 58, Zagreb - Od strane korisnika predložena je za PREPORUKE i tvrtka Jedinstvo d.d., Mihaljekov Jarek 33, Krapina - NEVA d.o.o., Tuškanova 41, Zagreb - MEDI-LAB d.o.o., Našička 53, Zagreb - Potražite stranicu za upis prijedloga i predložite svoju tvrtku ili tvrtku za koju smatrate da treba biti upisana...
Pregled Vaših prijedloga tvrtki odnosi se na sve kategorije. Primamo Vaše nove prijeloge.  

 

Krznarija krznarije krzno krzneni bunda bunde krznu krznenih krznenim činčila činčile krznariju krzno krznom - Krznarija krznarije krzno krzneni bunda bunde krznu krznenih krznenim činčila činčile krznariju krzno krznom


Ažurirano: 22. 5. 2018.