Besplatna izrada web stranice za tvrtke, obrtnike i udruge
Poslovni forum d.o.o. ove godine obilježava dvadeset godina uspješnog poslovanja.
Tim povodom, poklanjamo Vam BESPLATNU izradu CMS web stranica.
Inače, redovna cijena izrade CMS web stranica je 3900 kuna + PDV
Iskoristite ponudu za BESPLATNU izradu web stranica - Link na opširnije

OPIS MOGUĆNOSTI CMS STRANICA

SADRŽAJ (MENU) I STRANICE
- Mogućnost kreiranja neograničenog broja web stranica (članaka)
- Samostalno kreiranje potrebnih kategorija i potkategorija
- Mogućnost dijeljenja kategorija u potkategorije
- U svaku kategoriju možete dodati neograničeni broj stranica
- Samostalno ažuriranje svih članaka, kategorija i sadržaja
- Jednostavno kreiranje modernih foto-galerija
- Jednostavno objavljivanje YouTube video priloga
- Print verzija svake stranice prilagođena za ispis
- Svaka stranica je optimizirana za Google i druge tražilice

VIJESTI
- Posebna cjelina za dodavanje neograničenog broja vijesti
- Automatski prikaz najnovijih vijesti u obliku pokretnog teksta
- Arhiva vijesti sa brzim pregledom po naslovima i pretraživanjem
- Osim vijesti možete objaviti i bilo koji drugi tekst ili slike
- Mogućnost kreiranja foto i video galerija, PDF, Word dokumenata

KATALOG
- Web katalog za tablično predstavljanje proizvoda ili usluga
- Mogućnost predstavljanja nekretnina, apartmana, oglasa...
- Mogućnost otvaranja neograničenog broja kataloških kategorija
- Mogućnost samostalnog kreiranja karakteristika i opisa
- Mogućnost dodavanja linka za opširnije informacije, web shop...
- Slanja upita putem kontakt forme (narudžbe, rezervacije...)

DIZAJN
- Samostalni odabir gotovih predložaka (dizajna)
- Preko 240 gotovih dizajna koje možete samostalno mijenjati
- Izmjena slika u zaglavlju i svih drugih grafičkih elemenata
- Mogućnost kreiranja samostalne uvodne stranice u web portal
- Samostalno uređivanje dodatnih oglasnih prostora na stranicama
- Zastavice kao linkovi prema verzijama na stranim jezicima
- Mogućnost pretraživanja svih objavljenih članaka i vijesti
- Responsive web design - Stranice su prilagođene za mobitele

ADMINISTRATORSKI DIO
- Jednostavno upravljanje svim sadržajima, dizajnom stranica
- Unos i ažuriranje tekstova i slika putem WYSIWYG HTML alata
- Podrška za Google Analytics i slične aplikacije
- Samostalna detaljna statistika ugrađena u sam CMS
- Indikatori indeksiranosti na Google tražilici
- Mogućnost nadogradnje sustava sa drugim modulima
- Kompletna administracija je na hrvatskom jeziku

Iskoristite ponudu za BESPLATNU izradu web stranica - Link na opširnije

 

 

 
NAPOMENA!
U nastavku je sadržaj web stranice koja je izrađena prije dosta vremena. S obzirom na protek vremena, neke od informacija možda više nisu aktualne. Za aktualne i ažurirane informacije, posjetite naslovnu stranicu ovog web portala.
Link na naslovnu stranicu web portala www.poslovniforum.hr
 

 
POSLOVNI FORUM POSLOVNI FORUM
 
  POSLOVNI FORUM društvo s ograničenom odgovornošću za informatiku i poslovne usluge      poslovniforum.hr

Opći uvjeti korištenja

13. 8. 2020.

Pristanak na primjenu Općih uvjeta korištenja

Pristupom internet stranicima Poslovnog foruma d.o.o. (POSLOVNI FORUM društvo s ograničenom odgovornošću za informatiku i poslovne usluge) potvrđujete da pristajete na primjenu Općih uvjeta korištenja internet stranica Poslovnog foruma d.o.o. i njihove pravne učinke.

Izmjena i dopuna Općih uvjeta korištenja

Poslovni forum d.o.o. može u svako vrijeme izmijeniti i/ili dopuniti Opće uvjete korištenja internet stranica www.poslovniforum.hr bez prethodne obavijesti, te će tako promijenjene Uvjete korištenja objaviti na ovoj internet stranici. Ukoliko ne pristajete na primjenu Općih uvjeta korištenja, molimo Vas da se suzdržite od pristupa internet stranicima Poslovnog foruma d.o.o.


Svako korištenje stranica www.poslovniforum.hr podložno je niže navedenim uvjetima.


Ograničenje odgovornosti od točnosti sadržaja

Poslovni forum d.o.o. uložiti će razumne napore da održi stranice www.poslovniforum.hr potpuno funkcionalnima i da sve objavljene informacije budu što je više moguće točne, potpune i pouzdane, ali nije odgovoran za povremeno nefunkcioniranje stranica niti jamči, izričito ili prešutno, za točnost, istinitost, pouzdanost ili cjelovitost bilo kojeg objavljenog podatka, materijala ili informacije.

Ažuriranje

Poslovni forum d.o.o. se ne obvezuje na ažuriranje pisanih materijala, informacija ili proizvoda i usluga koji su objavljeni na internet stranicama. (opširnije)

Korištenja stranica

Poslovni forum d.o.o. neće odgovarati za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja internet stranica Poslovnog forum d.o.o.


Korištenje sadržaja

Svi sadržaji objavljeni na www.poslovniforum.hr vlasništvo su Poslovnog foruma d.o.o. i smiju se koristiti samo u privatne i nekomercijalne svrhe i za individualnu upotrebu. Sadržaji se ne smiju mijenjati, kopirati, prikazivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili distribuirati bez prethodnog pismenog pristanka Poslovnog foruma d.o.o.
Poslovni forum d.o.o. ne jamči, niti izričito niti prešutno, uključujući jamstva u pogledu utrživosti odnosno pogodnosti za određenu svrhu, niti preuzima bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu odgovornost za potpunost ili korisnost bilo koje od izloženih informacija, sustava, proizvoda ili procesa.
Informacije dostupne na internetske stranicama ne smiju se smatrati temeljem za donošenje značajnih osobnih, financijskih ili poslovnih odluka, te ste u tom smislu suglasni da nećete Poslovni forum d.o.o. smatrati odgovornim za neostvarivanje svojih očekivanja u svezi s tim.


Linkovi na stranice trećih osoba

Linkovi na ovim internet stranicama su samo za Vašu informaciju, a Poslovni forum d.o.o. ne snosi nikakovu odgovornost za točnost informacija, sadržaj tih stranica niti rezultate koji se mogu dobiti njihovim korištenjem. Ako odlučite ostvariti pristup na koji link, to činite u cijelosti na vlastitu odgovornost.

Dostupnost stranica

Stranicama www.poslovniforum.hr se pristupa putem interneta. Internet je internacionalna računalna mreža koju Poslovni forum d.o.o. direktno ne kontrolira te zbog toga ne može garantirati dostupnost servisa i informacija.

Pravo promjene sadržaja

Poslovni forum d.o.o. zadržava pravo promjene bilo kojih sadržaja objavljenih na www.poslovniforum.hr u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave ili posebne obavijesti.

Autorska prava

Sadržaj ove lokacije zaštićen je autorskim pravom koje pripada Poslovnom forummu d.o.o., ili je ustupljeno Poslovnom forumu d.o.o., a u vlasništvu je trećih osoba. Poslovni forum d.o.o. također posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja ove stranice. Nadalje, ova stranica sadrži zaštitne znakove ili koje drugo intelektualno vlasništvo Poslovnog foruma d.o.o. ili trećih osoba. Niti jedan sadržaj na ovim stranicama se ne smije upotrebljavati bez prethodnog pisanog odobrenja Poslovnog foruma d.o.o.
Svaka povreda navedenih prava, namjerna ili slučajna, predstavlja kršenje uvjeta korištenja materijala s internet stranica i podliježe materijalnoj i kaznenoj odgovornosti.

Sigurnost podataka

Radi sigurnosti podataka na ovoj adresi, te kako bismo osigurali da ova usluga bude pristupačna svim korisnicima, internet stranice Poslovnog foruma d.o.o. koriste programsku podrušku koja prati posjete i pružaju zaštitu od neovlaštenog korištenja ili izmjena podataka. Međutim, svaki korisnik ovih internet stranica treba voditi računa o određenom stupnju rizika da neovlaštene osobe ili aplikacije mogu zaobići sigurnosne mjere, u kojem slučaju Poslovni forum d.o.o. neće biti odgovorna za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove.

Tajnost i zaštita osobnih podataka

Prilikom posjete ovim stranicama Vaši se osobni podaci neće učiniti dostupnim javnosti nit će ih Poslovni forum d.o.o. ustupati trećim osobama, osim uz Vaš izričiti pristanak.

Na određenim mjestima unutar www.poslovniforum.hr stranica i u određeno vrijeme, Poslovni forum d.o.o. će prikupljati osobne podatke korisnika poput imena, prezimena, adrese, naziva tvrtke, telefonskog broja, e-mail adrese i drugih podataka vezanih uz prirodu usluge koju traži ili koristi korisnik. Ti podaci će se koristiti u svrhu kontakata i evidencije korisnika ove web stranice te u svrhu statističke obrade posjećenosti stranica te realizacije narudžbe ili usluge koju traži korisnik i Poslovni forum d.o.o. ih neće dati na korištenje trećim osobama niti ih obrađivati u bilo koje druge svrhe, osim pod uvjetima određenim važečim zakonima.

Mjerodavno pravo

Za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta korišenja internet stranica Poslovnog foruma d.o.o. je mjerodavno hrvatsko pravo, a za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat korištenja internet stranica Poslovnog forum d.o.o. ili u svezi s njima isključivo su nadležni hrvatski sudovi.

Distribucija podataka i materijala objavljenih na internet stranicama Poslovnog foruma d.o.o. može, u određenim jurisdikcijama, biti ograničena zakonom, te se svaka osoba mora upoznati s takvim propisima i postupati sukladno njima, a Poslovni forum d.o.o. ne odgovara za pristup internet stranicama sa područja gdje je njihov sadržaj ograničen ili zabranjen.Poslovni forum d.o.o.


Podaci o tvrtki:
http://www.poslovniforum.hr/info.asp

 


  Naslovna stranica - CMS stranice - Pretraživanje - Novosti - Web imenik - Propisi