POKLON BON u vrijednosti 500 kuna
Besplatni poklon bon u vrijednosti 500 kuna koji možete iskoristiti Vi ili ga pokloniti drugoj osobi ili poslovnom subjektu. Pravi poklon za Vas ili Vaše poslovne partnere koji možete iskoristiti kako bi unaprijedili svoje poslovanje i marketing.
Link na poklon bon - Iskoristite popuste!
 

 

 
IZRADA WEB STRANICA ZA PODUZETNIKE
Izrada web stranica po izuzetno povoljnim cijenama. Izrada internet stranica koje možete uvijek samostalno ažurirati bez ikakvih dodatnih troškova. Objavite neograničeni broj tekstova, objavite sve ponude, akcije, oglase, kataloge...
Link za opširnije informacije o povoljnoj izradi kvalitetnih CMS web stranica
 

 

 
PRIMJERI UGOVORA, POSLOVNIH PLANOVA, IMENICI
Korisni primjeri ugovora, obrasci, primjeri poslovnih planova, imenici za direktni marketing, usluga sastavljanja imenika i baza podataka po Vašim potrebama, pretraživanje baza podataka, trgovačko zastupanje i posredovanje...
Informirajte se o našim uslugama - Isplati se!
 

 

 

 
NAPOMENA!
U nastavku je sadržaj web stranice koja je izrađena prije dosta vremena. S obzirom na protek vremena, neke od informacija možda više nisu aktualne. Za aktualne i ažurirane informacije, posjetite naslovnu stranicu ovog web portala.
Link na naslovnu stranicu web portala www.poslovniforum.hr
 

 
 Poslovni Forum - naslovna      Baza podataka      Primjer baze      Adresar      WEB katalog      Izrada WEB stranica

Sigurna kartica za online kupnju - Blue iz American Expressa

 
Iz godine u godinu povećava se i broj kupaca koji kupuju proizvode putem Interneta. U 2002. godini je u internetskoj trgovini u Hrvatskoj ostvareno 15 milijuna kuna prometa, a 325.000 hrvatskih surfera kupilo je nešto preko interneta, dok je oko 80 tvrtki nudilo svoje proizvode online.

Blue iz American Expressa je nova apsolutno sigurna kartica za online kupnju. Čak i za iznose nastale zloporabom kartice neće se teretiti račun korisnika. Čip-kartica Blue iz American Expressa omogućuje sigurnu kupovinu jer se njome svaka transakcija autorizira. Koristi se EMV protokol za autorizaciju i sigurno korištenje kartice koji su razvili MasterCard, Visa i Europay.
EMV je postao standard za čip-kartice i American Express ga je prihvatio i razvio svoju inačicu, koja je potpuno kompatibilna s izvornom.

Upravo je smanjenje rizika jedan od razloga što su Visa, American Express i MasterCard izdali mandate prema kojima izdavači kartica u Europi moraju biti kompatibilni s čip-karticom do 1. siječnja 2005.
Oni koji tada neće biti kompatibilni s čip-karticom sami će snositi odgovornost za štete nastale zloporabom i krađom podataka s kartice.

Ipak, mnogi su još uvjek nenavikli na kupovinu putem Interneta i ne osjećaju se sigurno kada treba dati broj kartice preko Interneta.
PBZ American Express je uveo novo osiguranje za svoje korisnike: Jamstvo sigurne online kupnje.
To osiguranje omogućuje da se maksimalno koristiti kupnja na Internetu, a istovremeno uživa u osjećaju sigurnosti.

PBZ American Express stoji iza svake Vaše kupnje, jamči sigurne transakcije i štiti Vas od neovlaštenog trošenja bez obzira plaćate li American Express karticom u trgovini osobno, telefonskom narudžbom ili na Internetu.

Kada koristite American Express karticu za plaćanje na Internetu, nećete biti odgovorni za troškove eventualne zlouporabe kartice što Vam omogućuje da sigurno i bezbrižno kupujete online.

Blue iz American Expressa je kreditna kartica s revolving kreditom Privredne banke Zagreb. Kartica pruža fleksibilnost i omogućava korisnicima da učinjene troškove otplaćuju dinamikom svojih osobnih financijskih prilika uz korištenje revolving kredita.
Visina kreditnog limita utvrđuje se procjenom kreditne sposobnosti korisnika i ovisi o prihodima i osobnom statusu.

Blue iz American Expressa može se koristiti na više milijuna odabranih prodajnih mjesta u inozemstvu od kojih je 30 000 u Hrvatskoj, a pored online trgovina moguće je plačati i u svim drugim trgovinama, hotelima, restoranima i sl. Blue iz American Expressa omogućuje i jednostavan dostup gotovini jer je na raspolaganju korisnicima Blue American Expressa više od 600.000 bankomata, a u slučaju nužde i 1.700 putničkih ureda American Expressa širom svijeta.

Besplatna online usluga My Account omogućuje online uvid i ispis stanja računa, fakturiranih i nefakturiranih troškova, pregled prodajnih mjesta koja prihvaćaju American Express karticu i promjenu osobnih podataka. Pristup računu zaštićen je sigurnom vezom SSL protokolom sa 128 – bitnom enkripcijom.

Kao korisnik Blue iz American Expressa možete koristiti i uslugu
Global Assista na putovanjima u inozemstvu.
Ako Vam na putovanju u inozemstvu zatreba osobna, medicinska, pravna ili putna pomoć, možete se obratiti 24 sata dnevno na telefon broj 00 49 89 624 25 111 u Inter Partner Assistence, Munchen. Usluga će biti pružena na engleskom i njemačkom jeziku. Opširnije:

 Mogućnosti i stanje Internet trgovine u HR  <<<

 American Express

 Blue iz American Expressa
 
  Smart čip
American Express Blue kartica mora sadržavati Smart čip. Kartica sadrži i magnetsku traku na poleđini kako bi mogli koristiti Blue karticu baš kao i običnu kreditnu karticu. Iznimno, u slučaju krađe ili gubitka kartice, može se privremeno izdati zamjenska kartica bez čipa.

Smart čip na kartici je kompjuterski mikročip s potvrdom o autentičnosti. Taj čip pruža dodatnu sigurnost kod kupovine preko Interneta, a ubrzo će se početi koristiti i na prodajnim mjestima i bankomatima širom svijeta osposobljenim za prihvat čip kartica.
Korištenjem aplikacije ID Keeper može se brzo i jednostavno već sada koristiti pogodnost sigurne pohrane povjerljivih podataka na čip.
Smart čip spreman je i za nove aplikacije koje se još uvijek razvijaju, a sukoro će se moći i s Interneta učitavati aplikacije za Smart čip.

Podaci koji su spremljeni na Smart čipu (točnije, parametri čipa, podaci na čipu su identični onima s kartice bez čipa) koriste se prilikom plaćanja na prodajnim mjestima koja imaju odgovarajuće POS uređaje.

Smart Card čitač
Smart Card čitač prepoznaje korisnika kartice, upisuje podatke na čip ili čita podatke koje je korisnik spremio na čip. Spaja se, po izboru korisnika, ovisno kakav čitač odabere, na serijski ili Universal Serial BUS (USB) priključak PC računala.

Smart Card čitač čita podatke s Blue Smart čipa te omogućava da se sigurnost na Internetu podignet na višu razinu.
Čitač se naručuje prilikom ispunjavanja pristupnice za Blue iz American Expressa, ili pozivom na besplatan broj 0800 3775 54.

ID Keeper
ID Keeper je besplatna aplikacija uz Blue karticu koja pohranjuje podatke na siguran način na korisnikov Smart čip. S ID Keeperom može se brzo stići do omiljenih stranica zaštićenih zaporkama, kupovati i upravljati svojim financijama sigurno i brzo.

Kad se umetne Blue kartica u čitač, nakon unosa PIN-a može se izabrati internet adresa (URL) prethodno pohranjen na čip, a ID Keeper će za svaku takvu stranicu brzo pronaći odgovarajuće podatke za prijavu i registraciju.

ID Keeper također pruža pomoć kod ispunjavanja obrazaca na Internetu. Podaci o kupovini mogu se jednostavno i brzo prebacivati iz ID Keepera u obrasce "povlačenjem ili klikanjem" («drag and drop»)

ID Keeper pohranjuje podatke na čip na siguran način te se nemoraju svaki puta utipkavati adrese, korisnička imena, adrese za dostavu pošiljaka ili zaporke (password).
ID Keeper je besplatan za sve korisnike American Express Blue kartice.
 

 << Natrag... 

Google
WWW Poslovni Forum