NAPOMENA!
U nastavku je sadržaj web stranice koja je izrađena prije dosta vremena. S obzirom na protek vremena, neke od informacija možda više nisu aktualne. Za aktualne i ažurirane informacije, posjetite naslovnu stranicu ovog web portala.
Link na naslovnu stranicu web portala www.poslovniforum.hr
 

 
MENU
Proizvodi
Nekretnine
Apartmani
Tekstovi
O nama
 RSS - Favorites
CMS 4000
Pokretni tekst sa nekim važnijim informacijama u pokretnom tekstu - Kompletno rješenje za npr. manje tvrtke, vlasnike apartmana, udruge i druge poslovne subjekte, sa stalnom ponudom proizvoda ili usluga, gdje nema potrebe za čestom izmjenom sadržaja. Kompletno rješenje za srednje tvrtke, hotele, udruge i druge poslovne subjekte, sa stalnom ponudom proizvoda ili usluga gdje postoji povremena potreba za objavom vijesti, najava i sl. U cijenu izrade web stranica nije ukjučena cijena hostinga (smještaja web stranica). Pregled svih opcija hostinga, prikazan je na stranicama sa pregledom hosting usluga. Na istim stranicama potrebno je i izvršiti narudžbu hostinga i rezervaciju domene.

Mali Lošinj - Apartmani Maša

Mali Lošinj je najveće mjesto i luka na otoku Lošinju. Mali Lošinj je smješten u dnu prostranog i dobro zaštičenog zaljeva. Prirodna luka Malog Lošinja dobila je ime po caru Augustu. Njegovo se brodovlje ondje sklonilo za vrijeme borbe protiv Marka Antonija 31. godine prije Krista. Izgled mediteranskog mjesta može zahvaliti brojnim crkvama i starim, očuvanim kućama koje daje poseban ugođaj i atmosferu Malom Lošinju. Nekoliko kampova u Malom Lošinju, hoteli i privatni smještaj u apartmanima i sobama mogu primiti nekoliko tisuća gostiju. Upoznajte se sa našim apartmanima MAŠA i rezervirajte na vrijeme smještaj za svoj odmor na Malom Lošinju.

 

 
 
 
 
Opremljenost smještaja obuhvaća slijedeće usluge koje se dodatno ne naplaćuju:
Osnovnu opremljenost kuhinje s posudama za pripremanje i serviranje hrane i pića, priborom za jelo za sve osobe, sredstvima za čišćenje i brisanje, te hladnjakom i štednjakom (samo apartmani)
Stol i stolice za sve osobe u blagovaoni, kao i na terasi/balkonu
Pribor i sredstva za čišćenje i brisanje prostorija za boravak
Posteljinu za sve ležajeve pri dolasku, kao i mijenjanje svakih 7 dana
Velike i male ručnike za sve osobe pri dolasku, kao i mijenjanje svaka 3 dana
Toaletni papir (samo kod dolaska)
Utrošak vode, struje i plina, te sve ostale nenavedene komunalije
Čišćenje smještaja prije dolaska i nakon odlaska gosta

Ostale informacije:
Jedna spavaća soba s bračnim krevetom
Jedna spavaća soba s odvojenim krevetima
Moderna kuhinja s blagovaonom
Vlastito kupatilo s kadom, tušem i WC-om
Terasa s pogledom na more, stolom i stolicama
Nadoplata: dijete do 3 godine u krevetu s roditeljima ili u vlastitom dječjem krevetiću: 3,00 € po danu
Boravišna pristojba uključena je u cijenu najma

Mali Lošinj je poznat poznat po brojnim konobama i restoranima s domaćom hranom i morskim specijalitetima. Šetalište se proteže duž cijele obale od Malog Lošinja sve do mjesta Čikat. Centar Velog Lošinja nastao je oko romaničke crkve Sv. Nikole, a nedaleko je obrambena kula iz 15. st. podignuta radi obrane luke i naselja, ali i gusarskih napada. Veli Lošinj je gradić koji se ističe kućama i ljetnikovcima iz XIX. st. od kojih treba spomenuti rezidenciju Seewarte, koju je 1885. godine podigao nadvojvoda Karlo Habsburški. Rezidencija Seewarte je okružena perivojom s 200 vrsta drveća, donesenih sa svih strana svijeta. Veli Lošinj je po veličini manji od Malog Lošinja, ali isto tako nudi zabavu, sportske terene i rekreaciju u hotelima, te nezaobilazni privatni smještaj sa dobro opremljenim sobama i apartmanima. Prema legendi Nerezine, mjesto sjeverno od Malog Lošinja, nastalo je na ostacima hrama božice Artemide i smatra se mjestom na kojem je počinjen mitski zločin.
Otočna klima je ugodna tijekom cijele godine, a specifičnost je i stoljetna borova šuma.
Oko otoka Lošinja živi kolonija dobrih dupina, zaštičena vrsta što ponajbolje govori o čistoći mora.
Danas je Mali Lošinj otočko turističko središte. Ponudu čini raznovrstan, kvalitetan smještaj (hoteli, pansioni, apartmani, kampovi), sportsko-rekreacijski sadržaji (škola jedrenja, škola ronjenja, surfing, sportski ribolov, tenis, mini-golf, kuglana), specijaliteti domaće i međunarodne kuhinje te mnogobrojne kulturne manifestacije, šetnje, obilasci, brodski izleti...

Ovo je primjer stranica kakve i Vi možete imati.
Ovo nisu obične stranice, već CMS internet stranice, dakle stranice koje imaju administratorsko sučelje putem kojeg možete samostalno unositi tekstove i fotografije, koliko Vi želite i kada Vi želite, bez ikakvih troškova ili čekanja.
Jedno sa CMS stranicama možete širiti svoje poslovanje, biti dobro zastupljeni na tražilicama i imati nove klijente.
Ovdje smo pokazali primjer predstavljanja apartmana, ali na isti način možete predstaviti bilo koji proizvod ili uslugu, ponudu ili potražnju.
Opširnije:
http://www.poslovniforum.hr/cms4000/
►  Apartmani  - Wednesday, August 8, 2007
  |   Print   |   Home

 
Tekst ispod menija

Tekst na samom kraju stranice
  Pregledajte primjere:
01   02   03   04   05   06   07   08   09   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40  Informacije i narudžbe
 
    CMS & Hosting: Poslovni forum