Rovinj - Apartmani Vlatka

Villa s apartmanima se nalazi u borovoj šumici uz obalu, s koje puca predivan pogled na pučinu. Apartmani sa odvojenim ulazima; dvokrevetni i četverokrevetni su luksuzno opremljeni apartmani s modernim namještajem. U svakom apartmanu je telefon, satelitska televizija, uz mogućnost uporabe računala i telefaxa. U svakom apartmanu je kuhinja s pratećim sadržajima, kupatilo sa jacuzzi kadom ili tuš kabinom, WC-om i balkonom s pogledom na more. U kući se nalazi 6 apartmana + 1 vip apartman.
Apartmani se nalaze samo 60 m od mora, atraktivna lokacija, bazen ispred zgrade, zabavni park za djecu...
Rovinj je jedno od najrazvijenijih turističkih mjesta u Hrvatskoj, s bogatom turističkom ponudom uklopljenom u slikoviti ambijent staroga grada te u bogate borove šume (Zlatni rt kategoriziran je kao park šuma, dok su rovinjski otoci i obala proglašeni zaštićenim krajolikom) grada i bliže okolice. Početke turizma nagovješćuju parobrodska linija s Trstom (od 1845.) i željeznička pruga do Beča (1876. godine). Još godine 1896. mjesto je imalo uređeno morsko kupalište Val di Lone i nekoliko svratišta (Alla cittŕ di Trieste, Al Miramar, Alla porta antica i Al vecchio albergo).

 

 
 
Za službeni početak turizma u Rovinju može se uzeti 1888. godine, kada je u gradu otvoreno morsko klimatsko lječilište Maria Theresia. Ovu najstariju ustanovu te vrste na hrvatskoj obali izgradilo je Društvo iz Beča za podizanje i razvoj morskih bolnica i azila za siromašnu djecu i za bolesne od skrofuloze i rahitisa, a lječilište su posjećivala djeca iz cijele Austro-Ugarske i drugih zemalja. Uslijedila je izgradnja hotela Jadran (danas Centar), koji je pred I. svjetski rat sagradilo Društvo za podizanje prvog hotela u Rovinju zbog sve većih dolazaka turista i istaknutih ličnosti na odmor. Poljski grof Ignac-Karol Korwin Milewsky kupuje 1905. otočić Svetu Katarinu, pošumljava ga i ondje gradi dva dvorca. Godine 1890. barun Georg von Hüterodt otkupljuje otok Sveti Andrija i zgradu bivšega samostana preuređuje u hotel; otok postaje omiljeno ljetovalište austrougarske klijentele (spomen-knjiga Cissa-Insel). Između dva svjetska rata turistička izgradnja stagnira. Nakon rata mnoge napuštene zgrade preuređuju se u sindikalna odmarališta, a na Svetu Katarinu već od 1947. dolaze na ljetovanje djeca iz Zagreba. Do prekretnice u rovinjskom turizmu dolazi 1959. godine, kada je riješen problem pitke vode priključkom na Istarski vodovod iz Buzeta.

 
 
 

Ovo je primjer stranica kakve i Vi možete imati.
Ovo nisu obične stranice, već CMS internet stranice, dakle stranice koje imaju administratorsko sučelje putem kojeg možete samostalno unositi tekstove i fotografije, koliko Vi želite i kada Vi želite, bez ikakvih troškova ili čekanja.
Jedno sa CMS stranicama možete širiti svoje poslovanje, biti dobro zastupljeni na tražilicama i imati nove klijente.
Ovdje smo pokazali primjer predstavljanja apartmana, ali na isti način možete predstaviti bilo koji svoj proizvod ili uslugu.
Opširnije:
http://www.poslovniforum.hr/cms4000/
►  Apartmani  - Wednesday, August 8, 2007
  |   Print   |   Home


  Home page - Default