Novalja - Apartmani Mirjana

Privatni apartmani Mirjana nalaze se samo 70 m od mora i 70 m od plaže, smješteni na mirnoj lokaciji. Apartmani su lijepo opremljeni s SAT/TV-om. Svaki apartman ima aparat za kavu, terasu ili balkon. U blizini apartmana nalaze se restorani, trgovine, sportski i zabavni sadržaji.

 

 
 
 
 
Novalja je naselje i luka u istoimenoj uvali na jugozapadnoj obali otoka Paga. U naselje su uključeni i prijašnji zaseoci Sveti Ante i Spital. U rimsko doba (tragovi rimskog vodovoda) u okolici Novalje nalazio se grad Cissa (danas zaselak Caska). To je naselje zbijenoga primorskog tipa koje se u novije doba znatno proširilo. Gospodarska je osnova poljodjelstvo, vinogradarstvo, stočarstvo, ribarstvo i turizam. Novaljska luka dobro je zaštićena od vjetrova iz I. i II. kvadranta; vjetrovi zapadnog i sjeverozapadnog smjera veoma su jaki. Pri uplovljivanju veći brodovi moraju paziti na plićine (8,5 do 9,8 m) 1,8 km jugozapadno od rta Vrtlića. Uz gat u luci mogu pristati manji brodovi; ispred luke je valobran od nabacana kamenja, dug 98 m. Veći brodovi mogu sidriti na ulazu u luku pred sjeveroistočnom obalom, a manji brodovi i jahte u sredini luke na dubinama 5-8 m. Na regionalnoj je prometnici (29) koja prolazi cijelim otokom.
Novalja se razvila na mjestu antičkoga naselja Novalia koje je bilo južna luka rimskog naselja Cisse (današnja Caska). Iz rimskog su razdoblja očuvani dijelovi vodovoda, više natpisa i arhitektonska plastika. U ranokršćansko doba u središtu naselja bila je velika basilica urbana s polukružnom apsidom i mozaicima (ostaci arhitekture, plastike, natpisi). God. 1971. tu su nađena dva ukrašena relikvijara: brončani iz IV. st. i srebrni, nešto mlađi. U gotici je na istome mjestu podignuta crkva Majke Božje, pregrađena u doba baroka, u kojoj se čuva slika Blažene Djevice Marije s djetetom iz XVI. st. Sadašnja župna crkva sv. Katarine sagrađena je 1906.

Ovo je primjer stranica kakve i Vi možete imati.
Ovo nisu obične stranice, već CMS internet stranice, dakle stranice koje imaju administratorsko sučelje putem kojeg možete samostalno unositi tekstove i fotografije, koliko Vi želite i kada Vi želite, bez ikakvih troškova ili čekanja.
Jedno sa CMS stranicama možete širiti svoje poslovanje, biti dobro zastupljeni na tražilicama i imati nove klijente.
Ovdje smo pokazali primjer predstavljanja apartmana, ali na isti način možete predstaviti bilo koji svoj proizvod ili uslugu.
Opširnije:
http://www.poslovniforum.hr/cms4000/
►  Apartmani  - Wednesday, August 8, 2007
  |   Print   |   Home


  Home page - Default