Medulin - Apartmani Vesna

Nekada selo poljoprivrednika i ribara, danas je Medulin jedno od značajnih turističkih mjesta južne Istre. Medulinska je obala niska, pjeskovita i razvedena. Posebnu prirodnu atraktivnost ima medulinski arhipelag od deset otočića i obalni fenomen zvan primošten ili tombolo, zatim bujna vegetacija te izuzetno povoljni klimatski uvjeti.
Uz hotele i kampove, Medulin pruža izuzetnu ponudu soba i apartmana u obiteljskim kućama, tako da je u jednom danu ovdje moguće smjestiti 17 000 gostiju. Tu je sve podređeno turizmu. Uzdanica medulinskog turizma je sport. Mladima je Medulin poznat po čuvenoj diskoteci, dok poklonici žive glazbe i svih plesnih ritmova zabavu mogu pronaći na brojnim medulinskim terasama. Mjesto je poznato i po održavanju kvalitetnih koncerata ozbiljne glazbe, koji se održavaju u ljetnim mjesecima. Četrdesetak restauracija, koliko ih u Medulinu ima, pravi su izazov gurmanstva, bilo suvremenog ili izvornog, s ribljim, mesnim ili vegetarijanskim jelima.
U mjestu se tijekom ljeta organiziraju brojne manifestacije glazbenoga, sportskoga i zabavnoga karaktera. Tradicionalne su: maskembal (u veljači), Dan sv. Jakova Apostola zaštitnika Medulina (u srpnju), te Kup Šanpjero, tradicionalno sportsko natjecanje mladeži iz pet mjesta općine Medulin u igrama spretnosti i brzine (u srpnju i kolovozu).
Medulin je sa svojih šest travnatih nogometnih terena, atletskim sadržajima i povoljnom mediteranskom klimom idealno mjesto za pripreme nogometaša i atletičara. Osim toga, tu postoje sadržaji i animacija za mnoge sportove: tenis, minigolf, kuglanje, boćanje, odbojku na pijesku, jahanje; škola jedrenja na dasci (surfing), jedrenja, jahanja, ronjenja, skijanja na vodi; mogućnost najma motornih čamaca, sandolina, pedalina, skutera, bicikala i motocikala.

Liksuzna vila ima više posebno uređenih apartmana visokog standarda. Svi apartmani imaju SAT/TV, klimu, aparat za kavu, balkon, sef i parkirno mjesto. Apartmani na višim katovima imaju pogled na more. U sklopu kuće gosti imaju na raspolaganju prostoriju za fitness, bar, saunu uz nadoplatu i mogućnost doručka. Kuća ima video nadzor i alarmni sustav. Centar mjesta je u blizini od apartmana, gdje se nalaze kafići, restorani, slastičarne, trgovine i drugi sadržaji. Nedaleko od apartmana nalazi se park prirode, poznat po predivnim prirodnim plažama čistom kristalnom moru. Apartmani su okruženi gustom borovom šumom koja se proteže duž cijele obale.
Osjećajte se ugodno u našim apartmanima i provedite svoje ljetovanje sretno i zadovoljno.

 

 
 
 
 
Plava Istra odnosi se na obalni i priobalni dio istočne i zapadne Istre, dijela kojeg čini ljepota mora, plaža i preljepih uvala kojih je Istra prepuna, a sve je to doprinjelo razvoju turizma u Istri, gdje se i nalaze najveći smještajni kapaciteti kao što su hoteli, apartmani, privatne kuće, residence, turistička naselja, camping, bungalow, itd. Mnogi od ovih turističkih struktura raspolažu sportskim sadržajima, bogatom gastronomskom ponudom, kao i raznim zabavnim sadržajima.

Pulska Arena: zasigurno jedan od najznačajnijih spomenika kulturno-povjesnog nasljeđja u Istri iz doba Rimskog carstva. Amfiteatar u Puli datira iz I.st. odnosno doba Cara Vespazijana, te je po veličini 6. na svijetu. U ono doba Arena je služila kao svojevrsno kazalište gdje su se održavale borbe gladijatora, dok je danas pozornica za razna kulturna događanja, ponajviše za koncerte.

Nacionalni park Brijuni: otočje Brijuni čine 3 veća otoka i 12 manjih otočica, smješteni na jugozapadnom dijelu obale Istre. Brijuni su posebni zbog svoje osebujne mediteranske vegetacije, te safari parka gdje borave brojne egzotične životinje. Osim toga Brijuni obiluju arheološkim ostacima i nalazištima iz rimskog odnosno bizantijskog doba. Upravo zbog svoje specifičnosti, Brijuni su još početkom 19.st. bili turistička meta državnika i aristokracije. Danas Brijuni oživljavaju kulturne sadržaje u turizmu kao što su opere na otvorenom i sl.

Ovo je primjer stranica kakve i Vi možete imati.
Ovo nisu obične stranice, već CMS internet stranice, dakle stranice koje imaju administratorsko sučelje putem kojeg možete samostalno unositi tekstove i fotografije, koliko Vi želite i kada Vi želite, bez ikakvih troškova ili čekanja.
Jedno sa CMS stranicama možete širiti svoje poslovanje, biti dobro zastupljeni na tražilicama i imati nove klijente.
Ovdje smo pokazali primjer predstavljanja apartmana, ali na isti način možete predstaviti bilo koji svoj proizvod ili uslugu.
Opširnije:
http://www.poslovniforum.hr/cms4000/
►  Apartmani  - Wednesday, August 8, 2007
  |   Print   |   Home


  Home page - Default