Poreč - Apartmani Emanuela

Kuća ima više posebno uređenih apartmana visokog standarda. Svi apartmani imaju SAT/TV, klimu, aparat za kavu, balkon, sef i parkirno mjesto. Apartmani na višim katovima imaju pogled na more. U sklopu kuće gosti imaju na raspolaganju prostoriju za fitness, bar, saunu uz nadoplatu i mogućnost doručka. Kuća ima video nadzor i alarmni sustav. Centar mjesta je u blizini od apartmana, gdje se nalaze kafići, restorani, slastičarne, trgovine i drugi sadržaji. Nedaleko od apartmana nalazi se park prirode, poznat po predivnim prirodnim plažama čistom kristalnom moru. Apartmani su okruženi gustom borovom šumom koja se proteže duž cijele obale.
Osjećajte se ugodno u našim apartmanima i provedite svoje ljetovanje sretno i zadovoljno.

 

 
 
 
 
 
 
Poreč je turističko središte poznato po prekrasnom prirodnom ambijentu, dugoj turističkoj tradiciji, te brojnim i dobro opremljenim turističkim naseljima: Plava i Zelena laguna, Brulo, Pical, Špadići. God. 1844. parobrodsko društvo Austrijski Lloyd iz Trsta otvorilo je izletničku liniju u koju je uključen i Poreč, a već 1845. tiskan je i prvi turistički vodič grada. Osnovavši 1863. meteorološku stanicu u Poreču, markiz Polesini dao je na otočiću Sveti Nikola izgraditi dvorac u kojem su, nakon posjeta Eufrazijevoj bazilici, odsjedali mnogi odličnici. Osamdesetih godina prošlog stoljeća grad posjećuju visoki gosti: nadvojvotkinja Stephania, nadvojvoda Karlo Stephan i Karl Ludwig ili pak vojvoda od Parme, pa čak i kineski ambasador Li Fong Pao! U Poreču se podiže i prvi hotel (Alla cittá di Trieste). Prvo porečko javno kupalište podignuto je 1895. na otočiću Sveti Nikola, a 1910., istovremeno s izgradnjom prvoga velikog hotela (Rivijera), koji je na istom mjestu i danas, na južnoj strani grada uređeno je istoimeno kupalište. Od 1900., kada je donesen propis o posjedovanju cjenika za jela, pića i sobe, Poreč mnogo ulaže u turizam, a 70-ih godina postaje jedno od najprestižnijih hrvatskih turističkih odredišta. Kao turističko mjesto s najviše hotela, apartmanskih naselja, kampova, soba - Poreč turistima nudi raznovrsne sadržaje. U mjestu postoji nekoliko stotina teniskih igrališta, fitness-centara, terena za sve vrste sportova, a nude se i jahanje, skijanje na vodi, bungee jumping, jedrenje i ronjenje. U tijeku godine održavaju se mnoge priredbe: koncerti ozbiljne glazbe (od svibnja do rujna) u Eufrazijevoj bazilici, večeri džeza u lapidariju porečkog muzeja ili pak slikovite pučke fešte u obližnjem Taru i Funtani. Kroz Poreč redovito vozi turistički vlak. Postoji i marina, dok je u obližnjem Vrsaru i sportsko uzletište »Crljenka«.

Zelena Istra dio je unutrašnjeg dijela poluotoka Istre, pitom krajolik blagih brežuljaka na čijim su vrhovima smješteni razni srednjovjekovni gradići prepuni povjesti i plodnim dolinama gdje se stoljiećima uzgajaju pojedine poljoprivredne kulture.

Agroturizam: oblik je ruralnog turizma kroz koji upoznajete narodne običaje, autohtona jela kao što su istarski pršut i istarski sir, autothona vina Teran i Malvaziju kao i ostalu tradiciju Istarskog podneblja. Nerjetko objekti agroturizma raspolažu i smještajnim kapacitetima, te se boravak u njima može iskoristiti za lov ili jahanje konja. Ponekad se možete i aktivno uključit u rad agroturizma na način da s domaćinioma obavite pojedine poslove kao što su berba grozđa ili berba maslina.

Viske ceste i ceste maslinova ulja: vinarstvo i maslinarstvo dio su tradicije Istre, a vino i maslinovo ulje čine važan i značajan dio Istarske kuhinje, a time i Mediteranske prehrane. Za Istru i ljude ovog kraja vino je izvor zdravlja, ljubavi i kulture. Crvena zemlja i blizina mora daju istarskom vinu posebnu aromu, boju i okus. Maslinovo ulje već se stoljećima proizvodi u Istri. Karakteristično je po gorkastom okusu i zelenkastoj boji, te predstavlja nezaobilaznu namirnicu za pravilnu prehranu. Istra je puna vinskih cesta kako i cesta maslinovog ulja, te njima možete šire i dublje upoznati ove dvije kulture.


Ovo je primjer stranica kakve i Vi možete imati.
Ovo nisu obične stranice, već CMS internet stranice, dakle stranice koje imaju administratorsko sučelje putem kojeg možete samostalno unositi tekstove i fotografije, koliko Vi želite i kada Vi želite, bez ikakvih troškova ili čekanja.
Jedno sa CMS stranicama možete širiti svoje poslovanje, biti dobro zastupljeni na tražilicama i imati nove klijente.
Ovdje smo pokazali primjer predstavljanja apartmana, ali na isti način možete predstaviti bilo koji svoj proizvod ili uslugu.
Opširnije:
http://www.poslovniforum.hr/cms4000/►  Apartmani  - Wednesday, August 8, 2007
  |   Print   |   Home


  Home page - Default