Crikvenica - Apartmani Darija

Prvi kat, dnevni boravak s kuhinjom koja je opremljena super moderno sa klimom i sa svim mogućim aparatima (mašina za suđe, mašina za robu, frižider sa dubokim, šporet struja + plin, kafe aparat, tost) dvije spavaće sobe, jedna bračna sa TV–satelitom plazma i jedna odvojeni kreveti, moderno kupatilo sa tuš kabinom + masažer i veliki balkon sve okrenuto prema moru. Predivan pogled na more.

OPREMA I OPIS APARTMANA

Ukupan broj ležajeva:

4

Kategorija:

***

Broj glavnih ležajeva:

2

Broj soba:

1

Broj pomoćnih ležajeva:

2

Broj kupatila:

1

Površina apartmana (m2):

41 m2

Broj dodatnih Wc-a:

-

Položaj

prizemlje

Perilica za rublje:

na upit

Balkon:

da

Hladnjak:

da

Roštilj:

da

Caffe aparat:

da

Klima uređaj:

da

Korištenje okućnice:

da

Radio:

na upit

Kućni ljubimci:

-

TV

da

Pušenje:

da

Satelitski program:

da

Internet priključak:

da

Telefon:

da

Perilica za suđe:

da

OPIS LOKACIJE OBJEKTA

Udaljenost od mora:

60 m

Nadmorska visina:

14  m

Udaljenost od centra:

200 m

Udaljenost od restorana:

150 m

Udaljenost od plaže:

700 m

Udaljenost od liječnika:

150 m

Udaljenost od trgovine:

200 m

Udaljenost od zračne luke:

30 km

Udaljenost od banke:

200 m

Parking:

da

Udaljenost od pošte:

150 m

Garaža:

ne

Udaljenost od restorana:

 20 m

 Dizalo:

da

 
 
 
 
 


Crikvenica

Crikvenica ima stoljetnu turističku tradiciju i danas je jedno od većih turističkih središta na Kvarneru. Za Crikvenicu su se već oko 1890. počeli zanimati stranci koji su je upoznali dolazeći iz Opatije na izlete. God. 1891. otvoren je prvi hotel kojem je vlasnik Ivan Skomerža dao ime Erzherzogin Clotilde. Iste godine nadvojvoda Josip kupuje pavlinski samostan koji preuređuje u vojno odmaralište, a potom u dječje ljetovalište; danas je hotel. Brz turistički razvitak uvjetovao je gradnju gradskoga kupališta i uređenje gradskog parka (1891.). Polaganju kamena temeljca za gradnju kupališta nazočan je bio hrvatski ban Khuen Hedervary. Velebni hotel Therapia, koji i danas spada u jedno od najljepših hotelskih zdanja na čitavoj hrvatskoj obali, izgrađen je 1895., a u skladu s tadašnjim shvaćanjima imao je lječilišnu funkciju. Crikvenica je 1906. službeno proglašena klimatskim lječilištem.
Turistički rast Crikvenice traje do danas, njezina bogata rivijera, koja se proteže od Jadranova na sjeveru do Selca na jugu, pruža mogućnost svih vrsta odmora i rekreacije. Svoj izvorno lječilišni karakter Crikvenica je zadržala do naših dana, a dobro ustrojena medicinska ustanova Thalassotherapia poznato je lječilište (bolesti dišnih organa, reumatizam). Mnogi paviljoni (svih kategorija), apartmani, sobe, obala s dugačkim plažama i uređena kupališta, sportsko-zabavne igre i fešte u skladu su sa stogodišnjom tradicijom turizma u ovom gradu. Posebnost su plaže opremljene raznovrsnim zabavnim sadržajima za djecu, što Crikvenicu čini osobito omiljenim obiteljskim ljetovalištem. Na raspolaganju su brojni sportski tereni (tenis, igre s loptom) kao i oprema za vodene sportove (veslanje, jedrenje, surfing). Blaga klima omogućuje sportske pripreme i tijekom zimskih mjeseci.
Kako crikveničko zaleđe pruža obilje mogućnosti za planinarenje i lov, sezona ovdje ne prestaje krajem ljeta. U mjestu djeluje Lovačko društvo Srndać. Postoji i akvarij s jadranskom florom i faunom, te tropskim ribama.
 

Ovo je primjer stranica kakve i Vi možete imati.
Ovo nisu obične stranice, već CMS internet stranice, dakle stranice koje imaju administratorsko sučelje putem kojeg možete samostalno unositi tekstove i fotografije, koliko Vi želite i kada Vi želite, bez ikakvih troškova ili čekanja.
Jedno sa CMS stranicama možete širiti svoje poslovanje, biti dobro zastupljeni na tražilicama i imati nove klijente.
Ovdje smo pokazali primjer predstavljanja apartmana, ali na isti način možete predstaviti bilo koji svoj proizvod ili uslugu.
Opširnije:
http://www.poslovniforum.hr/cms4000/

►  Apartmani  - Wednesday, August 8, 2007
  |   Print   |   Home


  Home page - Default