Trogir - Apartmani Sanja

Apartmani Sanja smješteni su kraj Trogira, mirnom i tihom području, sa prekrasnim pogledom na more koji nadgleda uvalu.

Najbliža plaža udaljena je svega 80 m, dok je centar grada Trogira udaljen 4 km. Povijesni centar grada Trogira sa svojim kulturnim građevinama i spomenicima (koji su pod zaštitom UNESC-a), restoranima, disco klubovima... udaljen je svega 10 minuta vožnje automobilom od apartmana.
Apartmani imaju povoljnu lokaciju za doseg mnogim znamenitostima. Plaže i mnogi sportski sadržaji udaljeni su 50m do 1km od apartmana.

Kuća apartmana Sanja ima tri kata. Na prvom katu nalazi se dvosobni apartman, dok je na drugom katu drugi dvosobni apartman. Oba apartmana imaju jednu spavaću sobu, kuhinju sa dnevnim boravkom, kupatilo, terasu, te svaki apartman ima klima uređaj, satelitsku TV, hladnjak, radio, aparat za kavu i čaj te sušilo za kosu. Apartmani Sanja su odličan izbor za odmor sa obitelji ili prijateljima.

Okruženje apartmana je mirno, okruženo zelenilom te udaljeno svega 80 m od mora. Do grada Trogira apartmani su udaljeni 10 minuta vožnje ili 30 minuta pješice. Plaže blizu apartmana su šljunčane, dok su ostale plaže otoka uglavnom kamenite.

Najbliže plaže su prikladne za sve starosne dobi, djecu i odrasle. Na plaži, udaljenoj svega 200 m od apartmana, na raspolaganju su mnogi sportovi za more (skuteri za more, surf, ronjenje, iznajmljivanje brodova). Dodatak tom su i  izleti brodom na otok Šoltu ili Drvenik te izleti na ribolov. Područje je jako pitomo, a oko otoka su i mnogi veći otoci kao Brač, Hvar, Šolta, Drvenik i Vis te planine.

 

 
 
 


Trogir - Osnovne informacije

Trogir je u pravom smislu grad-muzej. Ljubitelji kulturno-povijesnih spomenika, umjetničkih djela, izvornih zdanja i lijepih ulica u Trogiru će upoznati raskošnu i slojevitu baštinu - od romaničkoga dvorišta do suvremeno opremljenih interijera.

Neponovljiva povijesna jezgra, Radovanov portal, umjetničke zbirke, koje su tijekom stoljeća oduševljavale namjernike i putopisce, nude trogirskome turistu divotu koju kao prikladan suvenir personificira reljef Kairosa. Širu trogirsku okolicu (rivijera Trogir-Seget-Čiovo) karakteriziraju bujna vegetacija, brojni otoci i otočići, kamenite i šljunčane plaže. Uz vrstan smještaj - hoteli, pansioni, apartmani, kampovi, kvalitetnu ponudu domaće hrane, osobito ribljih specijaliteta, brojne su mogućnosti za sport i rekreaciju - teniski tereni, boćališta, kuglane, trim-staza, škola jedrenja na dasci, ronjenje.

Organiziraju se vesele ribarske noći i smotra folklora, ali i koncerti ozbiljne glazbe u posebnim ambijentima grada. Marina ACI Trogir ima 200 vezova u moru i 80 mjesta na kopnu.

Trogir, grad i luka na obali Kaštelanskog zaljeva, 27 km zapadno od Splita. Stara gradska jezgra smještena je na otočiću između Čiova i kopna; sa susjednim kopnom spojena je kamenim mostom, a s Čiovom pokretnim mostom. Gradsko područje širi se i na sjevernu obalu Čiova, nasuprot otočiću. Gospodarska je osnova brodogradnja, industrija duhana, farmaceutska industrija i turizam. Na magistralnoj je prometnici (M2, E65). U Resniku je Zračna luka »Split«. Marina Trogir nalazi se na sjevernoj  obali otoka Čiova, između poznatog trogirskog mosta i rta Čubrijan.Ovo je primjer stranica kakve i Vi možete imati.
Ovo nisu obične stranice, već CMS internet stranice, dakle stranice koje imaju administratorsko sučelje putem kojeg možete samostalno unositi tekstove i fotografije, koliko Vi želite i kada Vi želite, bez ikakvih troškova ili čekanja.
Jedno sa CMS stranicama možete širiti svoje poslovanje, biti dobro zastupljeni na tražilicama i imati nove klijente.
Ovdje smo pokazali primjer predstavljanja apartmana, ali na isti način možete predstaviti bilo koji svoj proizvod ili uslugu.
Opširnije:
http://www.poslovniforum.hr/cms4000/►  Apartmani  - Wednesday, August 8, 2007
  |   Print   |   Home


  Home page - Default