Lastovo - Apartmani Marija

Apartmani se nalaze u lijepoj novosagrađenoj kući u mirnom dijelu grada pogodnom za mlade obitelji s djecom, 250 m od plaže. U kući se nalaze 2 apartmana: apartman A (prizemlje) i B (kat). Veličina apartmana je 37 m2.

U apartmanima su po 2 spavaće sobe (ukupno 4+1 ležaj po apartmanu), kuhinja / blagovaonica i kupaona. Svaki apartman ima svoju terasu (sa stolom i stolicama). U svakom apartmanu nalaze se televizija sa satelitskim prijemnikom, hladnjak (kapaciteta 128 l) i zamrzivač (kapaciteta 60 l), glačalo i daska za glačanje. Po želji moguće je korištenje i klima-uređaja, kao i dječjeg krevetića i stolice za hranjenje.

Moguće je i korištenje zajedničkog dvorišta (200 m2) sa ljuljačkama za djecu i zajedničkim roštiljem. U dvorištu je i osigurano prostrano mjesto za parkiranje.

 

 

 


Boravišna pristojba u glavnoj sezoni naplaćuje se u iznosu od 1 EUR po osobi na dan, a izvan glavne sezone 0,75 EUR po osobi na dan.
Djeca do 12 godina ne plaćaju boravišnu pristojbu, a od 12-18 godina plaćaju umanjenu za 50%.

O Lastovu

Iznad Lastova, najvećeg mjesta na otoku, je vrh s meteorološkom stanicom, odakle se pruža prekrasan pogled na istočni dio otoka, na otoke Lastovčiće i susjednu Korčulu.
Lastovo je idealno mjesto za miran odmor, daleko od velike turističke vreve. Kvalitetan smještaj (hotel, apartmani), domaća hrana (Lastovo je poznato po jastozima) i dobra vina, te mogućnost rekreacije kao što je jedrenje, surfing, ribolov - čine boravak ovdje posebno ugodnim i opuštajućim.

Posebno je atraktivna vožnja brodicama do otoka i otočića u lastovskom arhipelagu, na kupanje i riblji piknik. Svojim se lijepim pješčanim uvalama ističe prerasni otok Saplun.
U Lastovu je sačuvana i slikovita narodna nošnja, koju mještani odijevaju u svečanim prigodama. Žive i stari običaji i predanja, a posebice su zanimljive lastovske poklade, poznate kao jedne od najslikovitijih na Jadranu.

LASTOVO, naselje iznad sjeverne obale u sjeveroistočnom dijelu istoimenog otoka; nadmorska visina 26 m. Gospodarska je osnova poljodjelstvo, vinogradarstvo, maslinarstvo, ribarstvo i turizam. Pristan je u maloj plitkoj uvali Sveti Mihovil, zaštićenoj samo od južnih vjetrova. Na regionalnoj je prometnici koja prolazi cijelim otokom.

Osim nekoliko kasnosrednjovjekovnih crkvica (sv. Martina, sv. Antuna, sv. Vlaha) u Lastovu je najstariji spomenik današnja župna crkva sv. Kuzme i Damjana iz 1473. godine, kasnije proširivana (XVI./XVII. st.).
Iz Lastova je bio poznati hrvatski tiskar Dobrić Dobričević (1454.-1528.).

Ovo je primjer stranica kakve i Vi možete imati.
Opširnije:
http://www.poslovniforum.hr/cms4000/ ►  Apartmani  - Wednesday, August 8, 2007
  |   Print   |   Home


  Home page - Default