POSLOVNI FORUM - INTERNET USLUGE POSLOVNI FORUM - INTERNET I DRUGE POSLOVNE USLUGE

Primjeri pozadina (1)

Primjeri pozadina (2)

Primjeri pozadina (3)

Primjer - CMS 1010

Primjer - CMS 1020

Primjer - CMS 1030

Primjer - CMS 1040

Primjer - CMS 2000

Primjer - CMS 4000 CMS 4000

Novo - Web Express Nove stranice

Druge web usluge

Narudžbe Narudžbe


POSLOVNI FORUM


Da li ste znali?

Web stranice tvrtke Poslovni forum d.o.o. dnevno posjeti preko 3.000 posjetitelja, što je više od 90.000 posjetitelja mjesečno, ili više od milijun posjetitelja u 12 mjeseci.

Koliko posjetitelja, a samim time i potencijalnih klijenata imaju stranice Vaše tvrtke?

Želite li da posjetitelji dolaze na Vaše stranice, a ne na stranice Vaše konkurencije, zaboravite na klasične stranice kakve su se radile prošlih godina, koje su više nalikovale na vizitke, a ne na detaljno predstavljanje proizvoda i usluga. Naš CMS Vam sada omogućava da detaljno predstavite svaki proizvod ili uslugu, a kada to učinite, po svakom proizvodi ili usluzi bit ćete i među prvim rezultatima na svim glavnim tražilicama.

Tada ćete se iznenaditi koliko možete proširiti svoje usluge, povećati tržište, prodaju...

Odlučite! Želite li milijun posjetitelja godišnje ili ne?

Imate pitanja? Pitajte nas!


Naslovnica Poslovnog foruma

Poslovni web katalog

Windows web hostingPREGLED SVIH USLUGA

Novosti

ISKORISTITE SVE
PREDNOSTI INTERNETA!

POGLEDAJTE PONUDU
KVALITETNIH CMS WEB
STRANICA SA KOJIMA
MOŽETE POBOLJŠATI
SVOJE POSLOVANJE


Kliknite ovdje

Ažurirano: 15. 5. 2021.
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga
CMS - Izrada internet stranica - Web design i hosting

  CMS - Content Menagment System - Izrada web stranica

PRIMJERI RAZLIČITIH POZADINA ZA VAŠE INTERNET STRANICE
(Background)


Jedan od elemenata koji se može mijenjati u svakom CMS-u je i "background", odnosno lijeva i desna margina stranice. Ovdje smo prikazali samo neke primjere, ali možemo napraviti i bilo koji drugi background prema Vašim željama i u skladu sa glavnim dizajnom Vaše web stranice.

Pogledajte margine stranice. Ovo je pozadina sa oznakom: back1050
Pregledajte i druge primjere pozadina:
 

Prethodni primjer

Primjer pozadine za internet stranice - Prethodni

Slijedeći primjer

Primjer pozadine za internet stranice - Slijedeći


Što je to CMS?


CMS ili Content Menagment System je izraz za programirane web stranice što Vam omogućava da samostalno i jednostavno unosite ili brišete sadržaj sa svojih internet stranica putem administratorskog sučelja, a što je vrlo bitno, bez ikakvih posebnih predznanja.
Za rad Vam dovoljan je samo Vaš preglednik web stranica (browser), a to je upravo Vaš Internet Explorer ili neki drugi program koji upravo i sada koristite kada čitate ovaj tekst.

Tekst je moguće unositi direktno ili tako da ga jednostavno kopirate iz Microsoft Worda ili drugog tekst editora, a formatirate ga onako kako ste navikli u svom programu za obradu teksta. Kao što pišete stranice u Wordu, ili Excelu, tako pišete i sadržaj za Vaše web stranice, direktno u Vašem Control panelu, ili sve napišete u npr. Wordu, a potom to isto kopirate na svoje stranice. Da ste naručili i "klasičnu" izradu web stranica, svejedno bi morali webmasteru pripremiti tekst i fotografije.
Kako bi se u potpunosti upoznali sa našim CMS aplikacijama za Vaše buduće stranice, pripremili smo Vam veliki broj primjera i pregleda.

Izrada poslovnih CMS internet stranica
> Pogledajte video <


Odaberite svoj CMS - Isporuka: Odmah!  Klikni ovdje!

Pristup Internetu u Hrvatskoj

ima preko 45 posto građana, a korištenje Interneta kod građana se ustalilo na razini od oko 35 posto.

Istraživanje je provedeno u srpnju ove godine na reprezentativnom uzorku, metodom osobne ankete u kućanstvu, a pokazuje da korisnici najčešće Internet koriste od kuće i to ponajprije za elektronsku poštu i pretraživanje informacija.

Od ukupnog broja korisnika, njih 65 posto, Internet najčešće koriste od kuće, dok se s posla Internetom koristi njih 27 %, u školi ili na fakultetu 5 %, a s ostalih mjesta 3 % korisnika.

Najčešće se Internet koristi za elektronsku poštu (73 posto), potom pretraživanje (65 posto), dnevno informiranje, odnosno čitanje vijesti (49 posto), traženje literature i sl. (42 posto) itd.

Većina korisnika, njih 46 posto, na Internetu je svaki dan, dok ga 31 posto koristi nekoliko puta tjedno. Više od polovice korisnika Interneta, točnije njih 54 posto, Internet koristi do pet sati tjedno, do 10 sati tjedno koristi ga 26 posto, a više od 10 sati 22 posto korisnika. Podatci po spolu pokazuju pak minimalnu 'prevlast' muškaraca s udjelom 51 posto, dok je žena 49 posto.

Oko četvrtina korisnika Interneta ima mjesečni prihod od četiri do šest tisuća kuna, dok je nešto više od petine (21 posto) s mjesečnim prihodom od dvije do četiri tisuće kuna. Slijede potom korisnici s preko šest tisuća kuna prihoda i oni bez osobnih prihoda, s udjelima od po 16 posto, dok je 15 posto korisnika s prihodima do dvije tisuće kuna, a 7 posto ih nije željelo odgovoriti na pitanje o svojim prihodima.

Regija u kojoj je koncentriran najveći broj korisnika je logično Zagreb i okolica (36 posto korisnika koji najmanje jednom mjesečno koriste Internet), a slijede Dalmacija (24 posto), Istra, Primorje i Gorski kotar (15 posto), sjeverna Hrvatska (12 posto), dok je najmanji broj korisnika u Slavoniji (9 posto), te Lici, Kordunu i Banovini (4 posto).

Prema podatcima GfK Hrvatska, među Internet poslužiteljima dominira T-Com sa udjelom od oko 68 %, slijedi CARNet sa više od 21 % udjela, dok Globalnet i VIPonline imaju svaki udio od po oko 2,5 posto. Najčešća vrsta Internet veze je još uvijek analogni modem (telefonska linija) kojim se koristi 52 posto korisnika, dok ih oko trećina ima DSL (ADSL), a 10 posto ISDN. (Izvor: GfK, Hina, Večernji list)


Ažurirano: 15. 5. 2021. 
Kod provjere slobodne /zauzete domene, šalje se request prema domeni i web stranicama na istoj. Ukoliko tražena domena postoji i aktivna je, te odgovora na request, ista je naravno već zauzeta. Ukoliko nema odgovora na request, domena je vjerojatno slobod   Novosti (u pripremi)   Kod provjere slobodne /zauzete domene, šalje se request prema domeni i web stranicama na istoj. Ukoliko tražena domena postoji i aktivna je, te odgovora na request, ista je naravno već zauzeta. Ukoliko nema odgovora na request, domena je vjerojatno slobod