POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Želite poboljšati svoje poslovanje? Želite povećati prodaju? Tvrtka vam je u krizi ili pred zatvaranjem? Imate sve manje kupaca? Slaba je potražnja za vašim uslugama? Opada vam promet i dobit? Svakim danom imate sve manje posla?
Link na pregled ponude - Poslovne usluge za poduzetnike - Iskoristite popuste!
 

 

 
IZRADA WEB STRANICA ZA PODUZETNIKE
Izrada web stranica po izuzetno povoljnim cijenama. Izrada internet stranica koje možete uvijek samostalno ažurirati bez ikakvih dodatnih troškova. Objavite neograničeni broj tekstova, objavite sve ponude, akcije, oglase, kataloge...
Link za opširnije informacije o povoljnoj izradi kvalitetnih CMS web stranica
 

 

 
POSLOVNE INFORMACIJE, SAVJETI I ANALIZE
Potražite sve informacije o poslovanju u Hrvatskoj, pravne, porezne i druge savjete, informacije o internet oglašavanju i marketingu, rezultate istraživanja tržišta, poslovne analize, informacije o kreditima za poduzetnike, poticajima...
Kontaktirajte nas ukoliko su Vam potrebne poslovne informacije
 

 

 
PRIMJERI UGOVORA, POSLOVNIH PLANOVA, IMENICI, BAZE PODATAKA
Korisni primjeri ugovora, obrasci, primjeri poslovnih planova, imenici za direktni marketing, usluga sastavljanja imenika i baza podataka po Vašim potrebama, pretraživanje baza podataka, trgovačko zastupanje i posredovanje...
Informirajte se o našim uslugama - Isplati se!
 

 

 

 
NAPOMENA!
U nastavku je sadržaj web stranice koja je izrađena prije dosta vremena. S obzirom na protek vremena, neke od informacija možda više nisu aktualne. Za aktualne i ažurirane informacije, posjetite naslovnu stranicu ovog web portala.
Link na naslovnu stranicu web portala www.poslovniforum.hr
 

 
BUSINESS FORUM BUSINESS FORUM

> Naslovna

> Ponuda poslovnih internet CMS sustava za tvrtke

> Hosting

> Usluge

KONTAKT PODACI ZA
Poslovni forum d.o.o.

Link na web stranicu sa e-mail adresama i telefonima
Pitanja, narudžbe, savjeti...

Klikni za pregled priloga
PREGLED SVIH USLUGA

NovostiPOSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga
UPUTE I PRIJAVA

INTERNET USLUGE - BESPLATNA REGISTRACIJA DOMENA, HOSTING I IZRADA STRANICA

Upute za registraciju

Ovom uslugom ostvarujete pravo na ponudu koja obuhvaća:

besplatnu registraciju hrvatske domene (.hr)
besplatni hosting za index stranicu
besplatnu izradu index stranice

Usluga je namijenjena trgovačkim društvima, obrtnicima, udrugama i samostalnim djelatnicima koji žele pravovremeno registrirati hrvatsku domenu i na registriranu domenu postaviti index stranicu na kojem će u osnovnom biti prikazani podaci i najava.

Usluga je u potpunosti besplatna i vremenski nije ograničena, a zakup hosting prostora počinje korisnik plaćati tek kada u potpunosti odluči postaviti na svoj rezervirani hosting dodatni sadržaj (kompletnu internet prezentaciju).

Tek od tada, zakup se naplaćuje, kao što je i uobičajeno kod svih hosting tvrtki, ali po znatno povoljnijim cijenama, prema cjeniku prikazanim na ovim stranicama.
Druge tvrtke koje pružaju usluge hostinga, u pravilu, ukoliko postavite i samo naslovnu stranicu odmah naplaćuju zakup hosting prostora.
Ukoliko namjeravate odmah započeti sa potpunim postavljanjem internet prezentacije, molimo da u tom slučaju odmah ispunite upitnik za narudžbu komercijalnog hostinga na ovim stranicama.


Registracija domene

Svrha registracije domene je stvaranje virtualnog identiteta pravne osobe, registrirane u Republici Hrvatskoj. (npr. pliva.hr, podravka.hr, badel.hr, vindija.hr, pbz.hr, vip.hr i sl.)

Svaka pravna osoba ima pravo na registraciju samo jedne hrvatske domene.
Naziv domene predstavlja niz znakova koji mora ispunjavati sljedeće tehničke uvjete:
sastoji se samo od znakova iz skupa koji čine: 26 slova engleske abecede (pri čemu se ne razlikuju velika i mala slova), znamenke "0"-"9" i znak "-"; sastoji se od najmanje 3, a najviše 65 znakova; prvi i zadnji znak u nizu ne može biti "-"; ne može se sastojati samo od znamenaka.

S obzirom da je svrha hrvatske domene stvaranje virtualnog identiteta pravne osobe i s obzirom na činjenicu da pravna osoba može dobiti samo jednu takvu domenu, preporuča se da se odabire takav naziv domene koji je jednak tvrtki, odnosno nazivu, dijelu tvrtke, odnosno naziva ili skraćenoj tvrtki, odnosno skraćenom nazivu pravne osobe koja registrira domenu.

Ukoliko naziv domene nije jednak nazivu podnositelja zahtjeva ili skraćenom nazivu, kod podnošenja zahtjeva za registraciju domene podnositelj zahtjeva mora obrazložiti razloge zbog čega želi registrirati domenu traženog naziva, tj. po kojem osnovu smatra da ima pravo korištenja tražene domene i kako ju namjerava koristiti. Preporučuje se kratko obrazloženje.

  Provjerite da li je domena koju želite registrirati slobodna!

Nakon što provjerite da je domena slobodna, ispunite obrazac na ovim stranicama.

Ukoliko prije toga trebate još bilo kakvo pojašnjenje, kontaktirajte nas! Registracija domenaBesplatna izrada index stranice

Kako bi na Vašoj novoj registriranoj domeni postojao neki sadržaj, da posjetitelje ne dočekuje poruka "404 Page Not Found", ista kao kad se i upiše nepostojeće adresa, jer iako bi imali domenu, nemate sadržaja na njoj, besplatno Vam izrađujemo i postavljamo osnovnu najavnu index stranicu sa Vašim osnovnim kontakt podacima i najavnom porukom. Hosting index stranice ne plaćate, kao što je već navedeno naprijed. Uz stranicu dobivate i aplikaciju za statistiku.

Primjeri index stranica

KREIRAJTE SVOJ INTERNET IDENTITET
- Kliknite na link i ispunite obrazac -
Ako čekate, domena koju Vi želite,
već sutra može biti registrirana od nekog drugog!