WEB IMENIK - Verzija za ispis web imenika
Apartmani Villa Estella
Iznajmljivanje apartmana u Vodicama. Apartmani Villa Estella. Informacije o apartmanima i smještaju u Vodicama.
URL: http://www.villa-estella.com
Buljanović DU
Smještaj u Dubrovniku u obitelji Buljanović: Villa Mila - luksuzna vila smještena unutar zidina starog grada Dubrovnika i Apartman Stella koji se nalazi na poluotoku Lapadu 150 m od plaže.
URL: http://www.buljanovicdubrovnik.com
Castellum d.o.o.
Tvrtka Castellum d.o.o. ovlašteni je distributer za Swarovski lighting u Hrvatskoj. Naše predstavništvo, a ujedno i showroom nalazi se u Rijeci na adresi Kozala 77 c. Osim showrooma u Rijeci možete nas pronaci i u Zagrebu. Mi smo tvrtka koja osim što se bavi prodajom Swarovski proizvoda, bavimo se i pružanjem savjeta pri odabiru i postavljanju carobnih Swarovski artikala da se što bolje i ljepše uklope u Vaš željeni prostor.
URL: http://www.castellum-ds.hr
Cro-Stella d.o.o.
Uzgoj pernate divljači, održavanje zelenih površina, čišćenje poslovnih prostora, dimnjačarske usluge. Posljednje četri godine poduzeće Cro-Stella d.o.o. je izgradilo proizvodni pogon sa halama i volijerama za uzgoj pernate divljači na lokaciji u Severovcima.
URL: http://www.cro-stella.hr
Korčula Tours
Korčula Tours - Privatni smještaj i apartmani na Korčuli. Pansion Villa Castello Korčula, Villa Žrnovo. Info grada Korčule.
URL: http://www.korcula-tours.com
Mr. Kvakan d.o.o.
Veterinarska ambulanta privatne prakse za kućne ljubimce Mr. Kvakan d.o.o. započela je s radom 2004. godine. Ambulanta se nalazi u Čakovcu. Djelatnici, a ujedno i suvlasnici, ambulante su mr.sc. Ivan Kvakan, dr.vet.med., specijalista za uzgoj i bolesti domaćih mesojeda, Stella Breka, dr.vet.med. i Dušanka Antonović, stručni radnik u veterinarstvu.
URL: http://www.mrkvakan.hr
Restoran Klenovica
Klenovica je tradicionalno ribarsko mjesto poznato po osebujnim izvorima pitke vode, čistom moru i prekrasnoj plaži. Nudi vam mir i atmosferu male ribarske lučice... Upravo na tu tradiciju i kulturu mora naslanja se naš restaurant. Svojom kuhinjom i ambijentom nastojimo probuditi duh bogate prošlosti ribara. STELLA MARIS, Obitelj Cvitković.
URL: http://www.sm-klenovica.com
Stella interijeri d.o.o.
Stella Interijeri d.o.o. izrađuje projektirani namještaj visoke kvalitete i modernog dizajna. Izrađujemo kuhinje, dječje sobe, ormare, dnevne boravke i ostali namještaj po Vašoj želji.
URL: http://www.stella.hr
Stella Mare
Appart Hotel Stella Mare, Zavala, Jelsa. Informacije o hotelu, mogućnostima smještaja i pregled turističkih informacija.
URL: http://www.stellamare.hr
Stellium Pula
Plesni studio Stellium Pula. Službene stranice Plesnog studija Stellium Pula. 1992. godine osnovan je Plesni studio Stellium, sa ciljem okupljanja mladih željnih plesa i plesnih izražaja. Naš je plesni izražaj show dance, jazz dance i hip hop. Probe i vježbe se održavaju u Domu hrvatskih branitelja.
URL: http://www.stellium-dancing.com
Villa Bošac
Do mora nas tek dijeli prekrasna, u hladovini, terasa picerije Stella (koja se nalazi u sklopu objekta) i šljunkovita plaža uvale Bošac. Svi su apartmani Ville Bošac opremljeni TV SATom klimatizirani su, te imaju terase s pogledom na more.
URL: http://www.villa-bosac.com

| www.poslovniforum.hr | Natrag | Zapisa: 1 do 11 od 11 | Pretraživanje | 20. 10. 2021. | Razno |