WEB IMENIK - Verzija za ispis web imenika
Braco marine d.o.o.
Braco marine d.o.o. je trgovačko-proizvodno poduzeće koje se bavi prodajom i proizvodnjom ribolovne i ronilačke opreme. Zastupamo i exclusivno uvozimo: Mustad, Yamashita Yo-Zuri, Gruppo Dp, Falcon, Raiglon, Providus, Shimani-Japan, ILBA, IST Proline i Beuchat.
URL: http://www.bracomarine.hr
Falcon Electronic d.o.o.
Tvrtka Falcon Electronic d.o.o . je utemeljena 1994. u Slavonskom Brodu, u vlasništvu Ivana Sokolar, na temelju 10-godišnjeg iskustva na održavanju elektroničke industrijske opreme, ponajviše CNC i PLC sustava, te AC i DC regulatora na alatnim strojevima u Đuri Đaković, Slavonski Brod.
URL: http://www.falcon.hr
Falcon Sports d.o.o.
Falcon nekretnine - agencija za promet nekretninama Koprivnica. Posredujemo pri kupoprodaji stanova, kuća, poslovnih prostora, zemljišta, apartmana, vikendica...
URL: http://www.falcon-nekretnine.hr
Istra Falcon d.o.o.
Tvrtka Istra Falcon d.o.o. iz Pule je ovlašteni zastupnik i serviser za osobna vozila i motocikle Suzuki. Kako do vlastitog motocikla? Kako održavati svoj motocikl ili kako zamijeniti staro za novo? Sve odgovore saznajte u Istra Falconu! Naše stručno osoblje, po segmentima će odgovoriti na sva Vaša pitanja.
URL: http://www.istrafalcon.hr
Tampon Tisak
Tampon tisak je obrt koji dijeluje od 1986 godine. U početku se počelo s jednim strojem za tampon tisak (Falcon print) jednobojka. 1995 god. Po zahtijevu kupca kupljen je četverobojni stroj za tampon tisak (Falcon print) 2005 god. Krenuli smo s otvorenjem prve fotokopirnice u gradu Rovinju kupljen je fotokopirni stroj Konica Minolt bizhub c350. Početkom 2006 kupljen je printer cuter ROLAND SP-300.
URL: http://www.tampon-tisak.hr

| www.poslovniforum.hr | Natrag | Zapisa: 1 do 5 od 5 | Pretraživanje | 26. 1. 2021. | Razno |