POSLOVNI WEB KATALOG - Pregled po djelatnostima
Ostala trgovina na veliko
Euro Optimum d.o.o.
Euro Optimum d.o.o., Zagreb - Na jednom mjestu veliki izbor opreme za zavarivanje; sve vrste rezanja plazma, autogeno, rezanje kisikom svih materijala, namještaj za radionice i servisna vozila.

Fimar d.o.o.
Fimar d.o.o. - Osnovna djelatnost je veleprodaja tekstila. Kupcima nudimo širok izbor tekstilnih proizvoda: kompletan asortiman ženske, muške i dječje odjeće naše modne marke UNITED, popratna galanterija (torbe, remeni, nakit, kravate, kape, marame, šalovi, rukavice i sl.). Prvenstveno se baziramo na ženskoj modnoj odjeći, casual i mladenačkog stila. Muški i dječji program po dizajnu i kvaliteti ne zaostaje za ženskim.

Fibis d.o.o.
Osnovna djelatnost je trgovina na veliko i malo, ugostiteljstvo i turizam. U sklopu Fibisa d.o.o. posluju i sestrinske firme Fibis plus, Fibis partner i Marina Hramina d.o.o. - Caffe bar & Disco club 'Elite'.

Ferong, obrt
Trgovački obrt FERONG iz Nove Gradiške - Trgovina ukrasima za nadgrobne spomenike i alatom te opremom za klesarstvo. Ekskluzivni uvoznik tvrtke Fracaro (Italija) za područje Hrvatske i BiH i tvrtke Migar (SiCG) za područje Hrvatske.

Ferofrik d.o.o.
Ferofrik d.o.o. - Poduzeće za trgovinu na veliko i malo

Exportdrvo d.d.
Posjetite li Exportdrvo, najveću hrvatsku tvrtku za promet drvom i drvnim proizvodima, ući ćete u svijet najprirodnijeg i najplemenitijeg materijala od drva. U vlasništvu Exportdrva su 'Omnico Italiana' S.r.l u Italiji, 'Omnico' GmbH u Njemačkoj, 'Omnico' SARL u Francuskoj, 'EXHOL' B.V. u Nizozemnskoj, 'Exportdrvo Ljubljana' d.o.o. u Sloveniji i 'European Wood Products' Inc. u SAD-u, predstavništva su u Londonu, Stockholmu, i Moskvi.

Ex Compacto d.o.o.
Ex Compacto d.o.o. za zastupanje i distribuciju opreme za klimatizaciju Gree i ventilaciju Red Ring. Globalni klimatizacijski sustavi punjeni CFC free plinom za dom, poslovni prostor i javne prostorije.

Euro-Unit d.o.o.
Euro-Unit d.o.o. - Akustični klaviri, pianina... Digitalna pianina / klavijature Clavinove, portabl klavijature... Profesional audio, Mikseri, pojačala, efekti... Gitare, pojačala i efekti Akustične gitare, električne gitare, bass gitare... Akustični i elektronski bubnjevi, vježbovni setovi...

Eurostar elektronika d.o.o.
Eurostar elektronika d.o.o. - Veleprodaja professionalne opreme za video nadzor. AVC oprema. U segmentu Video nadzora ( CCTV ) bavimo se isključivo veleprodajom robe zaštitarskim kućama i instalaterskim tvrtkama.

Europatrade Videonadzor
Europatrade Videonadzor - Kao i u mnogim tehnološkim područja Samsung je vodeći i u području tehničke zaštite, od sada i u Hrvatskoj je dostupna cijela linija proizvoda. Samsung Techwin je razvio i predstavio Web digitalnu zaštitu CCD kameru što je dizajnirao specificno za internet prikljucke. Web kamera kao web server i kamera u jednom ima sposobnost poslati nadgledne slike pri velikoj brzini na 100 lokacija istodobno.

Europatrade d.o.o.
Samsung je vodeći svjetski, a Europatrade d.o.o. vodeći dobavljač elektronike u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Europatrade d.o.o. ne samo da je najveći domaći dobavljač elektronike već iz godine u godinu taj položaj sve više učvršćuje prije svega zahvaljujući Samsungu i njegovim prestižnim proizvodima koji zadivljuju svijet te tako i hrvatske potrošače.

Euromont, obrt
Obrt EUROMONT osnovan je 2002. godine sa sjedištem u Zagrebu, Štefanićeva 3. Tvrtka se bavi uvozom,prodajom i ugradnjom industrijskih, sekcijskih i rolo vrata HAFA kao i garažnih vrata NORMSTAHL. Poslovna politika poduzeća je u prvome redu poslovanje na neograničeno razdoblje i zadržavanje stabilnosti. Svakako nam je cilj povećanje opsega poslovanja što smo sada i uspjeli i imamo izražen rast realizacije tijekom prošlih godina.

Dream Point
Dream Point - Web stranice tvrtke TOČKA SNA d.o.o. na kojima možete pregledati cjelokupni asortiman koji sadrži Princeton Tec i Maglite svjetiljke, Leatherman multialate te Dream point proizvode.

Eurocop d.o.o.
EUROCOP d.o.o. je tvrtka osnovana 1992. godine u Zagrebu. Zastupamo jednog od vodećih proizvođača uredske opreme u svijetu - RICOH Japan. U širokoj paleti proizvoda proizvođača RICOH nudimo rješenja za svakog kupca: digitalni i analogni fotokopirni uređaji multifunkcionalni uređaji, telefax uređaji, pisači, digitalni umnoživači...

Flamma d.o.o.
Flamma d.o.o. - MARINADA, UKISELJENO POVRĆE, DERONI, PAPRIKA KISELA, UMACI, DODACI JELIMA, NOVELLI, KEKSI, ČOKOLADE, POBEDA KEKSI, CROISSANT, FLAMMY, DODACI JELIMA, HYPER, BIJELA ČOKOLADA, FANA, MARMELADE, COMFORT TOUCH, PELENE I MARAMICE, MONIBELL

Epson Hrvatska
Epson Hrvatska je web stranica tvrtke Centar-informatika iz Koprivnice, Epson Channel Partner za Hrvatsku. U našoj ponudi možete naći cijelu paletu Epsonovih proizvoda, od visokokvalitetnih foto pisača, skenera i digitalnih fotoaparata, do potrošnog materijala.

Energopak d.o.o.
51 Trgovina na veliko i posredovanje u trgovini 51.7 Ostala trgovina na veliko

Emitri d.o.o.
Emitri d.o.o. - svoje poslovanje vodimo kroz dvije osnovne djelatnosti - trgovina i uvoz papira, kancelarijskog materijala i pribora, te artikala za poslovno darivanje. Nudimo sve što je neophodno za djelotvoran rad Vašeg ureda. Toneri i riboni. Donau Plasik, ICO, SAX, Tenex, Halaspack, Dekor Europa, Sentry, Plus Office, KMP

Elvstrom Sobstad
Elvstrom Sobstad Croatia - Zastupnici smo i ovlašteni proizvođači najpoznatije svjetske firme za izradu jedara već 16 god, a u obitelji je tradicija i puno duža (85 god). Zanima li Vas bilo šta o jedrima ne ustručavajte nam se obratiti.

Elviton obuća
DISTRIBUCIJA ELVITON OBUĆE ZA HRVATSKU - NINA COMMERCE d.o.o. (Planet Obuća)

Elekta-C d.o.o.
TRGOVINA NA VELIKO ELEKTROMATERIJALOM, RASVJETNIM TIJELIMA I PARLAFONSKIM SUSTAVIMA. ZASTUPSTVA: VIMAR, BPT, MALPRO, ESTO LIGHTNING, LUCENTE, REHAU

Elbi medikal d.o.o.
Elbi medikal d.o.o., Koprivnica - Unutarnja i vanjska trgovina, veleprodaja medicinske opreme i medicinskog potrošnog materijala, generalni distributer za proizvode Donna Crème i Lohmann Rauscher. Proizvodi za operacije, za dermatologiju, za oftamologiju i uho, grlo, nos, proizvodi za hospitalnju njegu ...

El-Bakota d.o.o.
El-Bakota d.o.o. - veleprodajna i maloprodajna trgovačka organizacija sa prometom bijele tehnike, klima uređaja, elektro materijala, rasvjetnih tijela, sitnih kućanskih aparata, akustike, TV, radio i video opreme, kompjutera, telefona, sanitarne galanterije, posuđa, igračaka, obuće, dječje odjeće, sportske obuće i odjeće, namještaja, tepiha i tepisona te boja i lakova.

Ed - papir d.o.o.
Djelatnost tvrtke ED-PAPIR d.o.o. – tvrtke kćeri EXPORTDRVO d.d., bazira se na uvozu, izvozu i veleprodaji papirnih proizvoda. Uvoznim programom zadovoljavaju se potrebe vlastite veleprodaje i potrebe domaćih proizvođača papira za repromaterijalom, opremom i rezervnim dijelovima. Izvozni program je tradicionalno vezan uz hrvatski proizvodni potencijal, odnosno program bijelih i smeđih ambalažnih papira, ambalažu, grafički papir, kartone, ljepenke, drveni ugljen i brikete, sanitetski materijal i sl.

Eaglet d.o.o.
Eaglet d.o.o. - Osnovna djelatnost tvrtke je trgovina i servis uredske opreme. Tvrtka se bavi veleprodajom i maloprodajom uredske opreme i uredskog potrošnog materijala te servisom uredske opreme. Tvrtka nudi i širok asortiman raznolike robe kao što je školski program, kompjuterska roba i sve vrste tiskanica, igracke, ukrasi, suveniri i prigodni sezonski program.

A&V oprema
A&V oprema, Mlini, Dubrovnik - Audio i vodeo oprema i osvjetljenje.

Eurokont M d.o.o.
Eurokont M d.o.o. - Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja robe za potrebe promidžbene djelatnosti, marketing, te prodaja građevinske stolarije, ploče za zimske vrtove i slično, zatim prodaja polikarbonatnih ploča neobičnog dizajna za uređenje modernih i estetski dizajniranih interijera.

Helikop d.o.o.
Helikop d.o.o. - Generalni zastupnik za Pioneer za Republiku Hrvatsku.

Iredal d.o.o.
Iredal d.o.o. je tvrtka koja se bavi uvozom i distribucijom robe široke potrošnje. Počeli smo s radom u Splitu kao distributivni centar, 2000.g. smo osnovali podružnicu u Zagrebu. Iredal d.o.o. trenutno zapošljava 50 ljudi, i raspolaže sa 2 skladišta (Split i Zagreb) s preko 2000 m prodajnog prostora, 10 vozila za distribuciju robe i ostvaruje promet 100 mil. USD.

Intertekstil Stanić d.o.o.
Intertekstil Stanić d.o.o. - Iz asortimana; posteljina, plahte, jastučnice, tekstilni stolnjaci, kuhinjske krpe, zavjese ...

Insako d.o.o.
Insako d.o.o. - Insako se bavi veletrgovinom robe široke potrošnje. Najveći je uvoznik i distributer asortimana Paloma - Slovenija. Uvozimo i distribuiramo program MULTY pribor za čišćenje u domaćinstvu. U okviru tvrtke razvijamo posebni program Nimfea koji ima odvojeno maloprodaju u Zagrebu.

INES & BIMI d.o.o.
krpe za brisanje / čišćenje strojeva krpe za brisanje strojeva (pamućne triko, flanel, frotir, platno, juta, pucvola,...) pogodno za grafičku, metalnu, kemijsku i ostale industrije te auto servise i lakirnice... pakiranje 10 kg u PVC presano 40x40x15 cm, bale, paketi, vreće dostava uračunata u cijenu mogućnost odgode plaćanja cijena već od 7 Kn

Ignis d.o.o.
Ignis d.o.o. - Drvni centar registriran 1998. godine čija je osnovna djelatnost prodaja, uvoz i izvoz kompletnog asortimana roba koje se koriste u proizvodnji namještaja, uređenju interijera, opremanje brodova.

Igepa Plana papiri d.o.o.
IGEPA Plana papiri d.o.o. - Stranice tvrtke koja se bavi uvozom i prodajom raznih vrsta papira, a na kojima se nalazi njihova ponuda, kratka povijest tvrtke, te osnovne informacije o novostima vezanim za njihovo poslovanje.

Idula d.o.o.
Idula d.o.o. Air conditioning company - Uvoznik, distributer i serviser klimatizacijske opreme Daikin i Sinclair. Hlađenje, ventilacija, klimatizacija i grijanje naše su područje interesa. Izvodimo sve vrste instalacijskih radova. Ventilatori za sve namjene.

Idel d.o.o.
Idel d.o.o. - Generalni uvoznik Leatherman višenamjenskih alata za RH.

Ho-ruku d.o.o.
Ho-ruku d.o.o. - Zastupstvo, prodaja i servis Efaflex i Record automatskih vrata.

Hormann Hrvatska
Hormann Hrvatska - Generalni zastupnik njemačke firme koja proizvodi garažna vrata. Vaš pouzdan partener za vrata, garažna vrata, industrijska vrata, okvire i automatiku. Aluminijska vrata-izlog za maksimalnu preglednost. SIKA d.o.o.

Honor d.o.o.
HONOR d.o.o. kao ekskluzivni zastunik za Republiku Hrtvatsku renomiranih svjetskih tvrtki: Case Logic, Pelikan, Lexar i Delkin Devices; bavi se distribucijom i prodajom dodatne kompjutorske, audio, foto, video, DVD i opreme za prijenosna računala.

Finkom d.o.o.
Finkom d.o.o. Umag. Uvoz keramičkih pločica i ljepila za keramičke ploćice iz Italije, u svojstvu uvoznika i u svojstvu veletrgovine za prodaju.

Heos d.o.o.
Heos d.o.o. - Tvrtka koja se bavi veleprodajom, maloprodajom i proizvodnjom boja i lakova te drugih premaznih sredstava. Poduzeće je ekskluzivni zastupnik Heliosa iz Domžala, jedne od najjačih europskih kemijskih kuća.

FIV d.o.o.
Tvrtka FIV d.o.o. iz Zagreba je osnovana je početkom 1992. Osnovna djelatnost tvrtke je veleprodaja uredskog materijala i opreme renomiranih stranih i domaćih dobavljača. Našu ponudu upotpunjuje kompletan 'Multiform-ov' program, čiji smo zastupnici i distributeri.

Gulliver - Kape
Gulliver - Kape nudi asortiman robnih marki Atlantis, Keyone i Target talijanskog proizvođača Masteritalija. Mogućnost narudžbe iz online kataloga kapa, šešira, šalova, majci, raukavica i ostalog te izvezivanja raznih logotipa na sve artikle.

Gramat d.d.
Gramat d.d. - Trgovina na veliko i malo - Robni centri - Keramika i sanitarije, parketi, tekstil, alati i strojevi, baumarket, kućne potrepštine

Grafomedika d.o.o.
Grafomedika je poduzeće čija je osnovna djelatnost zastupanje i distribucija u RH specijalnog medicinskog potrošnog materijala, implantata i opreme, namijenjenih isključivo za bolničke ustanove, a proširili smo našu djelatnost i na medicinsku kozmetiku.

Gora-sini d.o.o.
Gora-sini d.o.o. - Od početka 2003. godine u našoj ponudi su motivi crtanih filmova Walt Disney-a i Warner Bros-a. Naravno, tu je i neizbježni Harry Potter. Svi crtani likovi koji su već postali klasika za mnoge generacije sada su dostupni i kao uokvirene slike.

Goes & Goes
Heelys — originalne i jedine cipele s kotačem u peti kojeg je moguće izvaditi — nakon što su osvojile svijet, stigle su i u Hrvatsku. Učenici i studenti počinju misteriozno iz hoda 'kliziti' i rolati, te stizati na satove u rekordnim vremenima, dok oni mlađi cijeli svijet pretvaraju u veliku igraonu.
Heelys cipele predstavljaju visokokvalitetnu laganu sportsku obuću s nevidljivim kotačem u peti, koja omogućuje hodanje, trčanje i jednostavno prebacivanje težišta kako bi se počelo rolati po želji, u bilo kojem trenutku.

GM Turbo d.o.o.
GM Turbo d.o.o. je poduzeće za trgovinu, inženjering i konzalting osnovano 9.6.1993. godine. Djelatnosti: trgovina i zastupanje inozemnih tvrtki, inženjering poslovi, konzalting i nadzor, graditeljstvo, strojevi, oprema, materijali.

GETRO
GETRO je hrvatski cash & carry lanac, a u svih 14 prodajnih centara poslujemo na načelu veleprodaje i maloprodaje. Ukupna je površina svih prodajnih centara 70.408 četvornih metara. Prosječna je površina postojećih 14 prodajnih centara 5.029 četvornih metara. U našim prodajnim centrima tjedno kupuje više od 120.000 kupaca, kojima na izbor stoji više od 35.000 proizvoda iz asortimana prehrane i neprehrane.

Forster
ponuda audio, video, telefon, mobitel, mali kućanski, fotoaparat, foto, kamera, faks,diktafon, kopirka, GPS - svih renomiranih tvrtki Braun, Bosch, Canon, Fuji, Fujitsu, Garmin, Grundig, Hitachi, HP, JVC, Kenwood, Kodak, LG, Marantz, Mission, Nikon, Olympus, Palm, Panasonic, Philips, Pioneer, Roadstar, Samsung, Sanyo, Sennheiser, Sharp, Siemens, Sony, Toshiba, Yamaha i druge

Fokus-Trade
Fokus-Trade je tvrtka koja se bavi veleprodajom i zastupanjem u Republici Hrvatskoj vodećeg europskog proizvođača akumulatora, njemačke tvrtke Varta. Svi naši proizvodi proizvode se prema najzahtjevnijim tehničkim normama u Europi (DIN), te su sve tvornice i prodajna mjesta Varte certificirane prema ISO 9001.

Fokus d.o.o.
U asortimanu tvrtke Fokus d.o.o. nalaze se proizvodi domaćih proizvođača kao što su: Lipa Mill, TOZ-Penkala, Karbon, Fost... te naše robne marke Fornax za ured i Educa za školu. Uvoznici smo za Esselte (Leitz, Dataline, Dymo), Kores, 3M, Citizen, Edding, Penac, Romeo Maestri, Senator, Sogaro, Exacompta...

Flavia Solva d.o.o.
Flavia Solva d.o.o. - Glavna djelatnost nam je trgovina na veliko i malo foto materijalom. Uvoznici i distributeri smo u svijetu cijenjenih firmi iz tog područja djelovanja: - Konica strojeva za izradu fotografija, papira za izradu fotografija, foto kemikalija, foto aparata, filmova - Tetenal foto kemikalija - Henzo foto albuma - Mascagni foto albuma i okvira.

Dradar d.o.o.
DRADAR d.o.o. je firma čija je osnovna djelatnost veleprodaja i maloprodaja telekomunikacijskih i mobilnih uređaja, TV, VIDEO i AUDIO proizvoda, opreme za mobitele i multimedia proizvoda. Firma je osnovana 1994. godine pod matičnim brojem 0643980

Hermo Grupa d.o.o.
Hermo Grupa d.o.o. - Poduzeće za trgovinu, računarstvo i web usluge. Recovery za pse i štenad, te Recovery za mačke i mačiće su visokokvalitetni dijetetski proizvodi.

Althea, obrt
Althea - Bavimo se uvozom, veleprodajom, maloprodajom eteričnih ulja i mirisa, te promocijom aromaterapije. Eterična su ulja smjese hlapivih kemijskih spojeva koje se nalaze u različitim dijelovima biljnog materijala i daju bilju karakterističan miris. Nazivaju se još i esencijalnim uljima.

Bartol-Impex d.o.o.
Tvrtka Bartol-Impex d.o.o. s glavnim sjedištem u Velikom Trgovišću. Uspjeh tvrtke Bartol-Impex-a je u ekskluzivnosti tkanina, bogatom izboru, niskim cijenama, kvaliteti tkanina te korektnom poslovanju. Kao jedini uvoznik i predstavnik jedne vrhunske indijske tekstilne tvrtke nudimo Vam tkanine ekskluzivnog svečanog programa.

Babolat V.A.T. d.o.o.
Babolat V.A.T. d.o.o., Kostrena - Uvoz i prodaja reketa za tenis, strojeva i alata za špananje reketa za tenis i badminton.

AXA d.o.o.
AXA d.o.o. je exluzivni zastupnik za R. Hrvatsku i područje ex Jugoslavije tvrtke BANDIT, Opglabbeek, Belgium. BANDIT - beskompromisna aktivna zaštita od provale. URL: www.bandit.hr

AVR d.o.o.
AVR d.o.o. je veleprodaja i maloprodaja specijalizirana za područje digitalne audio-video opreme. U svom maloprodajnom programu nudimo proizvode desetak renomiranih svjetskih proizvođača za koje smo ovlašteni distributeri. U cilju povećanja kvalitete usluga otvoren je online katalog sa mogučnošću pripreme predračuna - ponude. Nudimo vam kompletnu uslugu opremanja vašeg prezentacijskog prostora, kongresne dvorane ili sustava za kućno kino.

Atom Modus d.o.o.
Tvrtka Atom Modus d.o.o. je osnovana 2004. godine sa sjedištem u Zagrebu. Osnovna djelatnost tvrtke je promocija i distribucija proizvodnog programa ACM International USA koja se bavi organizacijom proizvodnje opreme za uređenje stana.

Atlantic grupa
Atlantic grupa - Atlantic trade d.o.o. - Distribucija proizvoda

Astra International d.d.
Trgovina na veliko: drvo, tekstil, organska kemija, hrana i piće, crna i obojena metalurgija. Projektiranje, inženjering. Zastupanje inozemnih tvrtki.

ASBIS Hrvatska
ASBIS je jedan od najvećih distributera računalnih komponenata i opreme na brzorastućim tržištima Europe, Srednjeg Istoka i Sjeverne Afrike. Tvrka je osnovana 1990. kao proizvodač komponenata za industriju tvrdih diskova i danas ima 32 ureda u 22 država.

Arka servis
Arka servis je distributer računala, računalnikh komponemti i opreme u sjevero-zapadnoj Hrvatskoj. Također nudimo veliki izbor mobilnih telefona, a pošto smo ovlašteni partner VIP-a nudomo vam njihove pakete po jako povoljnim cijenama. Osim prodaje nudimo vam uslugu servisiranja i održavanja kako računala i računalne opreme tako i mobilnih uređaja.

ARGUS elektronika d.o.o.
Argus elektronika d.o.o. se bavi uvozom, veleprodajom i maloprodajom suzavaca i elektrošokera za samoobranu, te praznih CD i DVD medija

Aqua promet d.o.o.
AQUA-PROMET d.o.o. trgovina, građevinarstvo, usluge, ugostiteljstvo i turizam. Sjedište: 10 000 Zagreb - Miramarska 34. Matični broj: 00664499. Šifra djelatnosti: 51 900 ostala trgovina na veliko. Vodovodne i kanalizacijske cijevi od nodularnog lijeva.

Duja d.o.o.
Duja d.o.o. - Registrirane djelatnosti: -uvoz, veleprodaja i maloprodaja, -putnička agencija (posredovanje), -posredovanje u prometu s nekretninama. Ekskluzivni zastupnik ALPE za Republiku Hrvatsku.

Always.com.hr
Stranice posvećene Always ulošcima. Procter & Gamble. Osim nježnosti očekujemo i zaštitu. Zato je Always razvio svoj najnoviji proizvod: Always Ultra Sensitive s novim, mekim površinskim slojem koji vašoj koži pruža udobnost poput pamuka.

BELINAmont d.o.o.
BELINAmont d.o.o. vodeći je distributer tehničkih tekstila, galanterije, kopči, alata i strojeva za proizvodnju cerada, tendi, šatora, tiska i sl. Belinamont d.o.o. je i generalni zastupnik tvrtki Avery Dennison, Sign Ware, Prismaflex, Sattler AG i Franz Miederhoff OG za područje RH.

Alfa Model d.o.o.
Veleprodaja zvučnika za kućna kina i HI-FI

Alerion d.o.o.
Alerion d.o.o. - Ekskluzivni zastupnik tvrtke Lpg Systems koja u svojoj ponudi ima visokoučinkovite uređaje za smanjivanje celulita, face lifting, rehabilitaciju, fizioterapiju.

Alea d.o.o.
Alea d.o.o., Zagreb - Ovlašteni zastupnik i distributer za Panasonic telekomunikacije, informatiku i uredsku tehniku u RH. Telefoni, televizori, glazbene linije, projektori, mobiteli...

Alastor d.o.o.
ALASTOR d.o.o. Osijek je najveći trgovački lanac u istočnoj Hrvatskoj, utemeljen 1992. godine. Unatoč nepovoljnim gospodarskim prilikama (ratno okruženje, globalno stanje hrvatskog gospodarstva) ova je tvrtka za relativno kratko vrijeme profilirala trgovinski program na veliko i malo.

Agro Simpa d.o.o.
Poduzeće Agro Simpa d.o.o. osnovano je 1992. godine kao društvo s ograničenom odgovornošću (d.o.o.) u 100% privatnom vlasništvu i registrirano kod trgovačkog suda u Zagrebu. Osnovna djelatnost tvrtke je trgovina na veliko i malo poljoprivrednim proizvodima kao i drugom tehničkom robom (bicikli, motorne kosilice, motorne pile, trimeri, rezervni dijelovi).

Agramtekstil d.o.o.
Agramtekstil d.o.o. - Distributer T-shirt preslikača u istočnoj Europi!

Agramex d.o.o.
Agramex d.o.o. iz Zagreba - U veleprodajnoj ponudi imamo od uredskog materijala, galanterije i opreme, sredstava za čišćenje i higijenu, sredstava zaštite na radu do pića i sl. Predstavljamo i garažni parkirališni sustavi KLAUS.

Agram 89 d.o.o.
Tvrtka AGRAM 89 d.o.o. osnovana je 1994 god. s namjerom da hrvatsko tržište upozna s mogućnostima primjene prirodnih tvari za prevenciju i liječenje zdravstvenih tegoba. Zdrava prehrana, bogata svim nutritivnim tvarima je osnova za zdravlje i ljepotu. Proizvodi se prodaju u ljekarnama i biljnim drogerijama.

Agencija Šitum
Agencija Šitum ekskluzivni je zastupnik Jesus Peiro vjenčanica za Republiku Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu. Pokraj unikatnih vjenčanica i večernjih haljina koje dizajniramo i samostalno izrađujemo, u našem salonu možete odabrati i vjenčanice tog svjetski poznatog proizvođača, kako za tekuću tako i za narednu godinu.

Adasta d.o.o.
Adasta d.o.o. - Specijalizirano poduzeće za prodaju strojeva i rezervnih dijelova, servis i održavanje offsetnih tiskarskih strojeva te rezačica papira. Zastupnici smo Soma, Grafostroj, Justfeed i Adast tiskarskih strojeva.

AB uvoz-izvoz d.o.o.
Proizvodi iz našeg programa namjenjeni su za odlaganje i arhiviranje dokumentacije. AB uvoz-izvoz d.o.o. (ABUI) iz Zagreba uvozi kartotečne ormare za odlaganje dokumenata svih formata.

Amico d.o.o.
Amico d.o.o., Zadar - Univerzalne vlažne maramice, vlažne dječje maramice, maramice za intimnu higijenu, maramice za naočale, sredstva za čišćenje, sapuni, detergenti i omekšivači... Fresh & Clean

Brković & Co. d.o.o.
Tvrtka BRKOVIĆ & COMPANY d.o.o., Zadar - Prodajni asortiman; školski pribor, uredski materijal i igračke, kozmetika, kućne potrepštine, darovni program, slatkiši...).

Doma d.o.o.
Doma saloni - salon namještaja Doma. Namještaj za spavanje, stanovanje, blagovanje, tapecirane garniture ...

Dmt Plasticolor d.o.o.
Dmt Plasticolor d.o.o., Staro Čiće. Generalni zastupnik u Hrvatsku za tvrtku A. Schulman. Distribucija masterbatch boja i aditiva za preradu plastičnih masa.

Dingo d.o.o.
Dingo, društvo s ograničenom odgovornošću za unutarnju i vanjsku trgovinu. Klima uređaji TOYO Denki Co. Ltd. Računala, monitori, printeri, telefoni, digitalni fotoaparati...

Dims d.o.o.
Poduzeće DIMS d.o.o. iz Pule osnovano je 1993. godine. Osnovna djelatnost nam je veleprodaja zaštitne radne opreme, vatrogasne opreme, te ugostiteljske opreme. Sukladno našoj ponudi, po potrebi, prilažemo a-testove, certifikate i potvrde o sukladnosti materijala i proizvoda.

Dermis d.o.o.
Trgovina i estetska njega, Dermis d.o.o., Rijeka - Veleprodaja za profesionalne kozmetičke preparate RVB, oprema za kozmetički salon tvrtki Euro Estetica, Rognoni, Sportarredo solarij, voskovi i sve za depilaciju tvrtke Tessiltaglio, Phytolab, sve za pedikuru tvrtke Tecniwork, sve za umjetne nokte tvrtke Professionails.

Datex d.o.o.
Tvrtka Datex d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu. Od 1996 godine uključena je u suradnju sa poznatim svjetskim proizvođačem izolacijskih sustava Romakowski GmbH, Njemačka, a krajem 2000 godine tvrtka Datex preuzima direktno distribuciju njihovih proizvoda koji su prepoznatljivi pod nazivom ROMA.

Darmit d.o.o.
Talijanski proizvođač uredskog namještaja MARTEX, čiji smo glavni zastupnik za Republiku Hrvatsku, istaknuo se kao jedan od vodećih u segmentu menadžerskih kabineta visoke kategorije. Svojim dizajnom i kvalitetnom završnom obradom, jamče svakodnevnu radnu harmoniju. Uz to nudimo i veliki izbor uredskih fotelja.Glavni smo zastupnik tvrtke GIRARDI CERAMICHE, talijanskog proizvođača keramičkih pločica prisutnog na hrvatskom tržištu preko 20 godina.

Crobau d.o.o.
Naš proizvod e.b. fuselastic preuzima stopalu urođene tri točke oslanjanja, potpomaže povrat krvi prema srcu i vraća Vašim stopalima funkcionalnost, omogućava rad mišića i elasticitet koračanja. Crobau d.o.o., Rakitje.

Credo Centar d.o.o.
Credo Centar je specijalizirana kuća za prodaju i opremanje objekata keramičkim pločicama i kompletnom opremom za kupaonice renomiranih svjetskih proizvođača. Keramičke i porculanske pločice, kamene ploče, industrijski kamen, sanitarija i oprema za kupaonice, hidromasažne kade i sistemi, finska i turska sauna, kamini, parketi ...

Comotempera d.o.o.
Comotempera d.o.o. jedan je od vodećih distributera boja, lakova, pratećeg pribora i sprejeva na području RH. Direktno zastupamo sedam velikih tvornica od kojih ekskluzivno distribuiramo proizvode tvrtke MEFFERT A.G. te TECHNO SPRAY.

Comel d.o.o.
Comel d.o.o. - Prodaja računalne opreme, nabava i prodaja audio i vido opreme, prodaja uredskog i potrošnog materijala, prodaja papira i ribona ...

BAUMAX Zagreb d.o.o.
Hrvatska je šesta država u kojoj tvrtka Baumax širi svoje poslovanje te u dogovoru sa suradnicima i kupcima unapređuje prodaju proizvoda iz asortimana 'Uradi sam - sve za kuću dom i vrt'. Baumax je austrijska obiteljska tvrtka, a od 1989. posluje i u susjednim državama centralne i srednje Europe. Baumax trenutno posluje putem 120 prodajnih centara i to: 70 u Austriji i 50 u zemljama srednje i istočne Europe - Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Hrvatskoj i Sloveniji.

C.T.S. d.o.o.
Tvrtka C.T.S. d.o.o. ovlašteni je distributer Armstrong, DLW i DESSO proizvoda za Republiku Hrvatsku. Svoj bogati asortiman ugrađuje na već više od 200 lokacija u zemlji i inozemstvu. CTS. Dizajn interijera, podne obloge, spušteni stropovi, pregradne stijenke.

Belcon d.o.o.
Belcon d.o.o. je distributer nautičke opreme svjetski poznatih tvrtki Raymarine, Koden, Banten i Navionics zapodručje Hrvatske i Slovenije. Sjedište tvrtke je u Rijeci.

Brita Hrvatska
Brita Hrvatska - Ekskluzivni distributer za Hrvatsku Kontex d.o.o. - Sistemi za filtraciju vode i kuhala. Kućni filteri za vodu.

Bramac Pokrovni sistemi d.o.o.
Bramac Pokrovni sistemi d.o.o., Zagreb - Bramac rješenja za krov - Kupa Italiana, Crijep Klasik, Crijep Mediteran, Alpski crijep, Crijep Kristal, Crijep Biber, Crijep Dupli Biber. Krovne folije, Sljeme/Greben, Odzračivanje krova, Krovni proboji, Učvršćenje krova, Krovno osvjetljenje, Sigurnost na krovu, Opšavi, Žljebni sistemi.

Braco marine d.o.o.
Braco marine d.o.o. je trgovačko-proizvodno poduzeće koje se bavi prodajom i proizvodnjom ribolovne i ronilačke opreme. Zastupamo i exclusivno uvozimo: Mustad, Yamashita Yo-Zuri, Gruppo Dp, Falcon, Raiglon, Providus, Shimani-Japan, ILBA, IST Proline i Beuchat.

Boutique Paris
Boutique Paris - Zagreb. Friva AB Galeb d.o.o. je tvrtka koja je od rujna 2002.godine ekskluzivni zastupnik Ets. Chantelle - Passionata, vodećeg europskog proizvođača ženskog intimnog rublja visoke kvalitete, i KPC Gerbe, koji je po kvaliteti vodeći proizvođač ženskih čarapa i hula hoopa u svijetu. Maloprodaja nalazi se u Boutique Paris koji je smješten u Kaptol centru u Zagrebu, Nova Ves 11.

Bonus d.o.o.
Poduzeće Bonus d.o.o. Vinkovci s osnovnom djelatnošću maloprodaja i veleprodaja boja i lakova. Trgovina bojama i lakovima.

Bolero LED display
Tvrtka Bolero d.o.o. je generalni zastupnik i uvoznik Led display-a. Svi unutarnji i vanjski LED display-i koji su u ponudi odlikuju se kvalitetnom slikom i stabilnim radom.

Biska d.o.o.
Tvrtka Biska d.o.o. je osnovana 1992. god. u Zagrebu. Naša osnovna djelatnost je uvoz, zastupstvo i distribucija proizvoda medicinske kozmetike i kozmetike za njegu kože. Biska je zastupnik kanadskih tvrtki Lander, Dermaplus i Scott Chemical Canada.

Biros
Biros, noćna optika - Prodaja noćne optike svih vrsta.

BILLA
Prvi supermarket Billa u Hrvatskoj otvoren je 1999.g. u Zagrebu. Slijedi snažna ekspanzija i do danas je otvoreno trinaest trgovina: u Zagrebu četiri, po jedna u Slavonskom Brodu, Osijeku, Sisku, Puli, Opatiji, Rijeci, Zadru, Koprivnici i Bjelovaru. Svoju strategiju razvoja na sve zasićenijem hrvatskom tržištu Billa temelji na velikom izboru kvalitetnih proizvoda ( oko 14.000 različitih proizvoda ) i povoljnim cijenama na cca. 2.000 m2 prodajne površine.

BIDD Samobor
Bavimo se uvozom, veleprodajom i izvozom crne i obojene metalurgije, a obimom poslovanja se svrstavamo među vodeće na području Hrvatske. Poduzeće BIDD Samobor je osnovano 1991. sa sjedištem u Samoboru, u privatnom vlasništvu. Cijevi, trake, limovi, željezo, žice, nosači, aluminij, prokron...

Bicikli Ciklus
Bicikli CIKLUS - Trgovina i servis. Bicikli: Author, Marin, KHS, KTM, Norco, Wheeler, Merida po najpovoljnijim uvjetima (popusti, staro za novo, besplatna dostava, krediti, čekovi...) -Rabljeni bicikli sa jamstvom - Servis + pokretna radionica, ovlašteni servis za KTM.

Kedo d.o.o. - građevni materijal
Trgovina građevnim materijalom, usluge prijevoza, građevinski radovi

Chemo Mix d.o.o.
CHEMO MIX d.o.o. Proizvodi za dekoraciju i zaštitu unutarnjih zidova, proizvodi za zaštitu pročelja ( fasada ), proizvodi za zaštitu betonskih podova, proizvodi za ljepljenje keramičkih pločica, mase za fugiranje, proizvodi za izravnavanje zidova i podova, hidroizolacijski proizvodi, temeljni i završni proizvodi za zaštitu i dekoraciju drveta i metala, razrjeđivači, građevinska i ostala ljepila, auto lakovi, poliuretanske pjene, žbuke i rusni proizvodi.

SlomoVital d.o.o.
Tvrtka SlomoVital je zastupnik ugledne austrijske kozmetičke kuće Wiener Kosmetikum. Orijentirani smo isključivo za profesionalnu upotrebu tako da surađujemo sa preko 400 najznačajnijih kozmetičkih salona i poliklinika. Gelee Royale.

Tekstil-ka d.o.o.
Tekstil-ka d.o.o. Koprivnica - Veleprodaja metraže, pozamanterije, bižuterije i ostalog potrebnog materijala za vjenčanja. Po narudžbi vršimo uvoz svih vrsta metraža za posteljine, mebl štofove, zavjese i dekore.

Tekom d.o.o.
TEKOM d.o.o. Strahoninec, Čakovečka 61, 40000 ČAKOVEC, tvrtka osnovana 1998. godine, specijalizirana za direktan UVOZ I VELEPRODAJU okvira za slike, foto albuma, stolnih mapa, memo ploča, ukrasnih vrećica, poslovne galanterije...

Tehno-Graniti d.o.o.
Tehno-Graniti d.o.o. - Veleprodaja i maloprodaja granita, mramora i ostalih vrsta kamena u Rijeci

Techno Max
Techno Max - King Cross centar Jankomir - Ponuda proizvoda i putem naših web stranica

Tambos promet d.o.o.
Poduzeće Tambos promet d.o.o. je ekskluzivni uvoznik i zastupnik talijanskog proizvođača roba široke potrošnje, s posebnim naglaskom na program prilagođen darovnim dućanima, poklon galerijama, trgovinama kućanskim potrepštinama i papirnicama.

Škorpion DNC d.o.o.
Tvrtka Škorpion DNC uvoznik je i prodavač ribolovnog pribora. Zastupnici smo brojnih svjetskih proizvođača ribolovnog pribora: Berkley, Delalande, Gamakatsu, La Sirene, Penn , Shimano, Spro, Sprotex, Yo-zuri.

Stublić Impex d.o.o.
Stublić Impex d.o.o. - Osnovna djelatnost poduzeća je veleprodaja uredskog, školskog pribora, zatim poklon programa, te proizvodnja kuverata kao i proizvodnja kuverata sa višebojnim tiskom.

Sportivi d.o.o.
Firma SPORTIVI d.o.o. iz Varaždina osnovana je 1991. Djelatnost je zastupanje te veleprodaja i maloprodaja proizvoda nekoliko svjetskih športskih marki. Prodaja se obavlja putem veleprodajnog skladišta i vlastite maloprodaje.

Splendor d.o.o.
Poduzeće Splendor d.o.o. osnovano je 1999. godine kao veletrgovina kontaktnim lećama i otopinama za održavanje kontaktnih leća. U svom radu surađuje s brojnim optikama, poliklinikama, očnim ordinacijama i kabinetima za kontaktne leće. Nastojimo uvijek biti na usluzi kako struci, tako i kupcima naših proizvoda. Od početka 2004. godine ekskluzivni smo zastupnici za Ciba Vision kontaktne leće i otopine za održavanje kontaktnih leća.

Special d.o.o.
Special svoje mjesto nalazi nadomak Pazinu na adresi Maršeti 14/h. Tvrtka prethodnica bavila se isključivo uvozom i veleprodajom športske opreme što nije u potpunosti zadovoljavalo same tržišne potrebe, pa je njena nasljednica uvela i segment vlastite proizvodnje. Ski servis.

Sony Hrvatska
Sony je postao jedna od najpoznatijih svjetskih marki. Da li u domu, u pokretu ili na poslu, Sony proizvodi su glasoviti po svojoj kvaliteti i dizajnu. Od izuma Walkman Personal Stereo do trenutačnog razvoja nove generacije digitalnih tehnologija, Sony ime je sinonim za inovaciju u audio-vizualnoj komunikaciji.

Ivabo d.o.o.
Firma IVABO d.o.o. osnovana je 1995. s osnovnom djelatnošću veleprodaje i maloprodaje boja i lakova. Naš prodajni prostor nalazi se u Samoborskoj cesti 354 u Zagrebu.

Sonex trgovina d.o.o.
Poduzeće Sonex trgovina d.o.o. je osnovano 1990. g. s osnovnom idejom izvoza drva i proizvoda od drva. Postupno se ova inicijalna djelatnost širila i nadopunjavala i drugim komplementarnim djelatnostima, ali je i dalje ostala značajan oslonac našeg poslovanja.

Thortex Hrvatska
Ukoliko ste u potrazi za najučinkovitijim rješenjima za zaštitu i popravak vaših površina, uređaj, objekata, prostora i sličnih okružja došli ste na pravo mjesto.Thortex Zagreb je ekskluzivni distributer Thortex materijala koji uspješno rješavaju sve potrebe i zahtjeve tržišta kojem treba najkvalitetnija zaštita i popravak. Thortex Hrvatska.

SKALA d.o.o.
SKALA d.o.o. generalni zastupnik CASIO glazbenih instrumenata za Hrvatsku.Veleprodaja profesionalnih audio uređaja, glazbala i prateče opreme.

Sital d.o.o.
Sital d.o.o., Zagreb - Poduzeće Sital je specijalizirano za trgovinu boja i lakova na malo i veliko, te antikorozivnu zaštitu i inžinjering.

Sigma C d.o.o.
Veleprodaja i maloprodaja ionizatora. Sigma C d.o.o. - marketing i prodaja ionizatora sa ciljem da se poboljša kvaliteta života i podigne vitalnost organizma. Ionizatori zraka proizvode negativne ione koji nedostaju u zraku i tako zdravog covjeka štite od bolesti a bolesnom olakšavaju simptome.

Shimadzu Zagreb
Shimadzu Zagreb zastupa cjelokupni proizvodni asortiman SHIMADZU korporacije. Danas Shimadzu ima u cijeloj regiji preko 100 medicinsko-dijagnostičkih sistema (MRI , CT, intervencijski angio sistemi, sistemi za rendgensko zračenje i ultra moderni ultrazvuci) kao i veliku količinu sistema tekućinske kromatografije, plinske kromatografije...

Sherif Export-Import
Sherif Export-Import d.o.o. - Tvrtka se bavi isključivo izvozom proizvoda od tvrdog i mekog drva na većinom prekomorska tržišta, ali i na tržišta cijele Europe. Osnovni proizvodi su okrajčeni hrast, hrastove samice, hrastove frize, okrajčena bukva, bukova samica, bukova friza, meko drvo.

Sanja d.o.o.
Sanja d.o.o. - Proizvodi za kemiju široke potrošnje i kozmetičku prehrambenu i farmaceutsku industriju i industriju pića. Kartoni za osvježivače prostora, abrazivni, impregnacijski i filter-papir.

Sanimed d.o.o.
Sanimed d.o.o. - U svom programu nudi pomagala za inkontinenciju talijanskog proizvođača ARTSANA čiji se proizvodi odlikuju visokom kvalitetom i postojanošću, a također nudi i pomagala drugih proizvođača: SANTEX, LADYSAN, HIGIENIC PANTS, itd.

Samsonite
Samsonite, Lacoste, Hedgren, Sammies, Trunk&Co, Starck - Maras d.o.o. ovlašteni zastupnik kompanije SAMSONITE za RH. Putni program tekstilni, plastični, torbe za laptop i palm PC, casual i damski program i ruksaci, putne potrepštine i kišobrani.

Rozi Step d.o.o.
Tvrtka Rozi Step d.o.o., registrirana kao drogerija djeluje na području trgovine medicinskih proizvoda. Ponosni smo nosioci generalnog zastupstva za Hrvatsku nekih od najboljih svjetskih proizvođača medicinskih proizvoda i to na području ortopedije, fizikalne terapije, estetske kirurgije, ergonomije i proizvoda prevencije zdravlja.

Rost Šport d.o.o.
Tvrtka Rost šport osnovana je 1990. godine u Zagrebu, i bavi se trgovinom na veliko i malo; Od robnih marki kod nas možete naći Adidas, Nike, Erima, New Balance, Boss Sport, Speedo, Arena, Roces, Motion, Volkl, Salomon, Elan, Brugi, Northland, Trespass, Uvex, Alpina, Hanhart ...

Rider d.o.o.
Rider d.o.o. - Veleprodaja brazilskog proizvođača obuće.

Sony Center
Info Sony Center Sveta Nedelja - Sony Center je prvi i jedini Sony centar u Hrvatskoj gdje na jednom mjestu možete naći kompletan Sony asortiman za hrvatsko tržište. Proizvodi u ponudi: televizori, digitalni fotoaparati, videokamere, videorekorderi, hi-fi, mediji i baterije, playstation, mini i mikro linije, discmani, mini discovi...

Velpapir d.o.o.
Velpapir d.o.o. je poduzeće za unutarnju i vanjsku trgovinu registrirano 1991. godine. Naša primarna djelatnost je uvoz i veleprodaja papira. Poduzeće je u 100 posto privatnom vlasništvu i nije asocirano ni u jednu grupaciju. Svakodnevno raspolažemo s 1400 do 1600 tona različitih tiskarskih papira i kartona najviše kvalitete renomiranih svjetskih proizvođača.

ZiSoprema
ZiSoprema - Veleprodaja zaštitne opreme. Zaštitna Oprema, oprema za zaštitu glave, ruku i drugih dijelova tijela. Veleprodaja vatrogasne opreme.

ZGR Šport d.o.o.
Opremanje unutarnjih i vanjskih terena - teleskopske tribine, pregradne stijene, podovi za dvorane i vanjska igrališta (parket, poliuretan, tartan), izgradnja igrališta za nogomet sa prirodnom i umjetnom travom, atletska staza, mini golf i golf igrališta, kao i natkrivanje, te rasvjetu vanjskih igrališta. ZGR Šport d.o.o.

ZDZ d.o.o.
Generalni zastupnik tvrtke Metal Reaction Inc. USA - Florida, za prodaju uređaja VITALIZER (za uštedu goriva i smanjenje emisije štetnih plinova)

Z d.o.o., Zagreb
Tvrtka Z d.o.o. iz Zagreba bavi se veleprodajom i servisom satelitskih i zemaljskih antenskih sustava. Generalni je zastupnik tvrtke Topfield za Hrvatsku.

XYLON d.o.o.
XYLON is an electronic company focused to FPGA design developments. Our mission is to produce optimised IP cores, named logicBRICKS™, interfaces and services that improve designers’ effectiveness and lower overall production costs.

Xella prorobeton HR d.o.o.
Tvrtka Xella prorobeton HR d.o.o. ovlašteni je ponuđač građevinskog materijala robne marke Ytong u Hrvatskoj. Članica je međunarodnog koncerna Xella International GmbH s mogućnošću rasta i proširenja proizvodnog programa na ostale materijale iz koncerna Xella.

Woolf d.o.o.
Woolf d.o.o. - Trgovina obućom - Cipele - Sportska obuća

Wellmedic, obrt
Wellmedic - medicinska oprema za unapređenje i očuvanje ljudskog zdravlja. Masažne fotelje za wellness u Vašem domu, zastupstvo njemačke tvrtke Casada, Zagreb, Hrvatska. Masaža pobuđuje živčani sustav i cirkulaciju krvi, mišići i organi se optimalno prokrvljuju, tijelo se bolje oslobađa štetnih tvari i ponovo se osjećate puni energije.

Weidler-Lungomare
Weidler-Lungomare d.o.o. nudi hrvatskom tržištu cjelokupan proizvodni program svakog od proizvođača zastupljenog na ovim web stranicama. Kupce čije potrebe prelaze potrebe standardne ponude uputit će u cjelovit asortiman ponude svakog od svojih dobavljača.

Vukovic production d.o.o.
Vukovic production d.o.o. - Iz prodajnog programa izdvajamo: nakit (sve potrebno za izradu nakita), mase za modeliranje, boje, školski pribor, uredski pribor, materijal za kreativce ...

Volf - prom d.o.o.
Volf - prom d.o.o. za veleprodaju opreme za grijanje, vodovod i plin te opreme za kupaonice. Osim veleprodaje tvrtka se bavi maloprodajom materijala iz osnovne djelatnosti. U našoj ponudi nalaze se proizvodi domaćih i stranih proizvođača keramičkih pločica i opreme za kupaonice.

Termag d.o.o.
Termag d.o.o. - Od osnutka Termaga 1989.g. kao zastupništva inozemnih tvrtki, nakon godina ekspanzivnog razvoja i osvajanja novih tržišta, postali smo vodeća tvrtka na tržištu obojenih metala.

Vemont, prozori
Vemont - krovni prozori Velux. Vemont krovni prozori, prodaja, ugradnja i servisiranje krovnih prozora Velux. Prodajemo i žaluzine, sjenila, tende, opšavi, vanjske i unutarnje rolete, sigurnosne brave, ručna i elektronska oprema za upravljanje krovnim prozorima.

TermoCommerce d.o.o.
TermoCommerce d.o.o. - Zastupnik vodećih svjetskih proizvođača kao što su Vaillant, Buderus, Weishaupt, Kabelmetal, Fujitsu, Gea, Ideal Standard, Jacuzzi, Ceramica Dolomite, Armal, Inker.

Vegor d.o.o.
Vegor d.o.o. - Sjedište trgovačkog društva je u Zagrebu, gdje je ured a, proizvodnja i skladište u Zaprešicu, Vjekoslava Babukića 6. Tvrtka se bavi prodajom nove generacije materijala za zaštitu vaših proizvoda: zračna folija (folija koju volite pucketati) i spužvasta folija (zaštita namještaja, podloga za laminirane podove). Medicinska papirna konfekcija.

Validus-solarij d.o.o.
Validus-solarij d.o.o. Zagreb je tvrtka koja se bavi prodajom solarija, sauna, opreme za kozmetièke salone, kozmetike za sunèanje. Zastupnici smo tvrtki: UWE, Dr. Kern, California Tan i Cosmoderm.

V&tel d.o.o.
V&tel d.o.o. za prodaju mobitela, televizora, plazma ekrana, kućnih kina, satelitskih prijemnika i antena, telefona, video kamera, IQ računala, notebook računala, discmana, auto i ostalih elektroničnih uređaja poput Sony, Samsung, Panasonic, Quadro, LG, Motorola, Sony Ericsson i Nokia.

Unikem d.o.o.
Unikem d.o.o. zastupa njemačke tvrtke UZIN UTZ AG i UHU GmbH & CO KG. UZIN, jedan od najvećih svjetskih proizvođača građevinskih ljepila, cementnih estriha, izravnavajućih masa i ostalih pratećih proizvoda za završne (pretežno podopolagačke) radove u graditeljstvu. UHU spada među vodeće svjetske proizvođače ljepila za uporabu u domaćinstvima, uredima, vrtićima i školama, kao i ljepila za specijalne namjene.

TrgovinaNova d.o.o.
E-commerce, Internet trgovina na malo i veliko s dostavom.

Trending d.o.o.
Trending d.o.o., Varaždin - Veleprodaja elektromaterijala. Spremni smo Vam ponuditi slijedeće proizvode: rasvjetne armature, sklopke, FID sklopke, razvodne ormare, kablove, osigurače...

Tovedo d.o.o.
Tvrtka Tovedo d.o.o. se bavi veleprodajom reklamnih proizvoda te uslugom aplikacije na te iste artikle (tampon-tisak, sito-tisak, vez, gravura). U moru promotivnog materijala treba izdvojiti odličnu ponudu baseball kapa (CHILI kolekcija), kao i izrazito kvalitetan program HANES majica (ekskluzivni zastupnik Hanes-a za Hrvatsku).

Tosama d.o.o.
Tosama d.o.o. Zagreb kćerinsko je poduzeće slovenske tvornice Tosama d.d. iz Domžala. Tosama d.d. jedan je od najvećih europskih proizvođača sanitetskog materijala te proizvoda za osobnu higijenu žena i djece. Kutija prve pomoći.

Tommy d.o.o.
Tommy d.o.o., Solin - Djelatnost društva su trgovina na veliko i malo prehrambenom robom i robom široke potrošnje, te vanjsko trgovinsko poslovanje. Poslovni sustav Tommy u ovom trenutku čine 32 prodajna mjesta tipa hipermarketa, supermarketa, klasične i specijalizirane prodavaonice, lociranih na području Dalmacije, te distribucijski i logistički centar u Dugopolju.

Tiss d.o.o.
Tvrtka Tiss d.o.o. iz Splita je distributer kanala za odvodnju oborinskih voda, bokobrana, dokova za jet ski, liftova za brodove renomiranih svjetskih tvrtki.

Tisak d.d.
Tisak je vodeća hrvatska tvrtka u distribuciji dnevnih novina, tjednika, mjesečnika, duhana i ostale komercijalne robe, s vlastitom mrežom od preko 900 prodajnih mjesta i distributivnom podrškom koja svaki dan dolazi u sve dijelove Hrvatske

Raos d.o.o.
Raos d.o.o. Trgovina u području brusnih materijala, prvenstveno za popravke automobila (3M) i profesionalne autokozmetike i sredstava za pranje i odmašćivanje (Kenaf, Italija).

Vitis d.o.o.
Vitis d.o.o. - distribucija aditiva za prehranu, ambalažnih materijala i pomoćnih sredstava za filtraciju, rafinaciju i zastupanje stranih tvrtki na tržištima zemalja srednje i istočne Europe; pomoćna sredstva za filtraciju i rafinaciju: zemlje za bijeljenje ulja, adsorbentne i absorbentne gline, aktivni ugljen, diatomejska zemlja, perlit.

Kuna Corporation d.o.o.
Trgovačko društvo Kuna Corporation d.o.o. Oroslavje je eksluzivni zastupnik slijedečih kompanija: Atotech, Henkel, Panreac, Macarol - galvanska oprema i najveći distributer kompanija: Alkaloid i Bruggeman chemical.

Retel d.o.o.
Retel d.o.o. - Poduzeće za trgovinu, montažu i održavanje telekomunikacijske i informatičke opreme i poslovnih komunikacijskih mreža. Telefonske centrale, sekretarski uređaji, telefax uređaji, telefonski aparati, hubovi, switchevi, routeri, računala, ostala informatička oprema.

Medicina trgovina d.o.o.
Medicina trgovina d.o.o. - Osnovna djelatnost tvrtke je trgovina medicinskim proizvodima. Ostvarili smo izvrsne poslovne odnose sa svim većim veledrogerijama, općim, županijskim i kliničkim bolnicama i kliničkim bolničkim centrima, domovima zdravlja, ljekarnama i dr.

MD Centar d.o.o.
Veleprodaja opreme za zaštitu na radu, zaštitu od požara i cestovne signalizacije

Marli d.o.o.
Tvrtka Marli d.o.o. osnovana je 1991. godine. Tvrtka je izrasla iz tradicije urarskog obrta obitelji Marinović. Tvrtka Marli se specijalizirano bavi satovima (ručni, džepni, stolni, zidni).

Mark 2 d.o.o.
Poduzeće Mark 2 je od 1990. vodeći hrvatski distributer Panasonic komunikacijskih uređaja. Od 1997. počeli smo uvoz, prodaju i servis klima uređaja. U programu imamo Panasonic, Americool i Housel split klime. Mark2, Split.

Madato d.o.o.
Madato d.o.o. - Predstavljamo hrvatskom tržištu kuhinje vlastite robne marke Kult i Jasyn, Effezeta stolove i stolice kao i veliki izbor bijele tehnike renomiranih svjetskih proizvođača koje možete odabrati na našim prodajnim mjestima na Zagrebačkom velesajmu i Solidum trgovačkom centru. Madato omotni materijali velikom paletom omotnih materijala obskrbljuje hrvatsko tržište širokom paletom proizvoda.

Ljiljanic Import-Export LTDA
Tvrtka koja se bavi izvozom obuce,odjece,pica,prehrambenih proizvoda itd.Trazimo uvoznike i distributere u republici hrvatskoj.

Luna Maris d.o.o.
Tvrtka Luna Maris d.o.o. osnovana je i registrirana 2000. godine kao glavni uvoznik i distributer ribolovnog pribora renomiranih svjetskih proizvođača Browning, Quantum, Rhino, Zebco i Angler.

Lost d.o.o.
Tvrtka Lost d.o.o., osnovana je 1995. godine sa sjedištem u Zagrebu. Primarna djelatnost je distribucija informatičke opreme na području Republike Hrvatske. Područje djelatnosti u posljednje dvije godine prošireno je i na Bosnu i Hercegovinu. U proteklim godinama uspostavljene su jake veze s nekoliko većih svjetskih proizvođača i distributera informatičke opreme što je dovelo do povećanja obima poslovanja.

LIV d.o.o.
Tvrtka LIV d.o.o. za veleprodaju elektromaterijala vimar, gewiss, disano, targetti, beghelli, osram, prisma, fosnova...

Lidl d.o.o.
Poduzeće Lidl - grupacija koja djeluje međunarodno. Mi smo jedan od najuspješnijih trgovačkih lanaca prehrambenim proizvodima, koji sa svojom snažnom ekspanzijom jamči daljnji razvoj izvan granica Europe. Trgovina - Trgovački centar - veleprodaja - diskont.

Megacolor Zagreb
Megacolor Zagreb - Veleprodaja boja, lakova te kemijskih proizvoda. Alkor - samoljepljive tapete njemačke proizvodnje u širokoj paleti boja i uzoraka. Vinilne tapete - talijanske tapete vrhunske kvalitete i posve novog designa i boja. Ivanišević d.o.o.

Lapis plus d.o.o.
Lapis plus d.o.o. za trgovinu i zastupanje iz Zagreba. Prodaja dalekozora, mikroskopa, optičkih instrumenata, noćne optike, alarmnih uređaja...

Merkur International d.o.o.
Poduzeće MERKUR na području Hrvatske ima tradiciju dugu 26 godina, a prvi trgovački centar otvoren je u Sesvetama prije 8 godina. U jesen 2003. godine u svom sklopu ima veleprodaju, maloprodaju sa trgovačkim centrima u Sisku, Zagrebu i Rijeci te franšiznog partnera u Umagu.

Kresoja d.o.o.
Poduzeće Kresoja d.o.o. posluje od 1995. godine, a od 1999. smo generalni uvoznik i distributer hrane za kućne ljubimce njemačkog proizvođača Bosch. Uz distribuciju hrane bavimo se uzgojem pasa pasmine Sibirski Husky. Surađujemo s Međunarodnim udruženjem studenata veterine (IVSA - International Veterinary Students Association).

Kreiva d.o.o.
Kreiva d.o.o. - Naša glavna djelatnost je uvoz i prodaja keramičkih pločica, sanitarija, kupaonskog namještaja i galanterije, kada, masažnih sustava... Poslujemo na dvije lokacije, koje uključuju skladište i veliki parking. Izložbeno-prodajni Salon keramike i sanitarija Gornji Stupnik.

Kozulic sport d.o.o.
Kozulic sport d.o.o., Čavle - Dugogodišnja suradnja sa Seac Diving Pro (društvo koje proizvodi i prodaje ronilačku opremu u Italiji) dozvolilo nam je, da u posljednjih par godina, razvijemo strukturu koja je potpora instruktorima, ronilačkim centrima, školama i samim roniocima.

Končar - Servis i prodaja d.d.
Končar - Servis i prodaja d.d. Klima uređaji Solarni kompleti Mini kuhinje Mali kućanski aparati GIRMI Mikrovalne pećnice Hladnjaci za piće Rashladni ormari Rashladne vitrine Rashladni stolovi Rashladni pultovi i dodatna oprema Malo pekarstvo i pečenjare

Kolarić trgovina d.o.o.
Kolarić trgovina d.o.o., Maruševec - Bavimo se prodajom opreme za kompletno uređenje Vašeg prostora. Manjim dijelom bavimo se i prodajom opreme iz vlastite proizvodnje. U prodaji imamo i proizvode iz vlastite proizvodnje: drvena vrata, dovratnici, prozori, parketi, laminati, brodski podovi i najrazličitiji drvni materijali.

Kolara d.o.o.
Web stranice tvrke Kolara d.o.o., Zagreb. Predstavljamo vam: Magic Wash - pametna wc daska je projektirana kako bi Vas uvela u novi svijet osobne i obiteljske higijene. Uporabom vrhunske tehnologije Magic Wash nudi široku lepezu funkcija, dizajniranih kako bi pružile zdravije i čistije tijelo svim članovima obitelji.

Kokolo d.o.o.
Kokolo d.o.o. - trgovina za kućne ljubimce, prodaja svih vrsta kućnih ljubimaca, akvarija, terarija, kaveza, veliki izbor hrane za Vaše kućne ljubimce. Kompletna ponudu hrane za Vašeg psa, mačku, ribice ili ptice.

Kodo d.o.o.
Kodo d.o.o. je generalni distributer auto akustike kompanija Rockford Fosgate, Helix, Brax i Lightning Audio za Hrvatsku, BiH i Sloveniju.

Kodak Centar d.o.o.
Kodak Centar d.o.o., hrvatski distributer tradicionalnih i digitalnih fotografskih i video proizvoda koje uključuju zastupanja i distribuciju kompanija kao što su Canon, Gretag, I Nobili, Kodak, Lowepro i Tehnotape, te više godina obavlja sve poslove distribucije Canon proizvoda namjenjenih potrošačkom tržištu na teritoriju Hrvatske.

Keratom d.o.o.
Keratom d.o.o., Makarska - Sanitarije, keramika i kupaonska oprema su naše specijalnosti još od 1992. Ovlašteni smo uvoznici i Gardenia Orchidea i Versace kupaonica i keramike.

Keratek d.o.o.
Keratek d.o.o. Naša tvrtka nudi industrijsku keramiku renomiranih proizvođača: HÖGANÄS BYGGKERAMIK AB, Švedska GAIL ARCHITEKTUR KERAMIK, Njemačka KLINGERBERG, Njemačka. Vjetrene keramičke fasade; fasadne obloge od keramike učvršćene na aluminijsku potkonstrukciju, odvojene 3-4 cm od nosive podloge zračnim (vjetrenim) slojem.

Žnidarec-trade d.o.o.
Žnidarec-trade d.o.o., Slatina - Mi smo se specijalizirali za veleprodaju obuće, u našoj ponudi možete pronaći veliki izbor muške, ženske i dječje obuće.

Lesnina inženjering d.o.o.
Lesnina inženjering d.o.o., Zagreb - Crijepovi Gerard klasik, Gerard biber, Gerard šindra, Termotop ...

Panasonic Hrvatska
Panasonic i Technics su trgovačke marke Matsushita Electric Industrial Co Ltd. - (MEI), jedne od najvećih svjetskih proizvođača elektronskih uređaja za široku potrošnju te proizvoda za poslovanje u industriji. Panasonic - Exportdrvo.

Karla obuća
MATIJEVIĆ EXPORT-IMPORT d.o.o. - Lanac trgovina visoko kvalitetnom talijanskom obućom sa sjedištem u Splitu. Web katalog sa svim modelima ovosezonskih muških i ženskih cipela i torbica koje možete nabaviti u trgovinama Karla diljem Hrvatske.

Qtek - Hrvatska
Qtek - ovlašteni distributer i zastupnik Qtek uređaja za Republiku Hrvatsku. ETRANET d.o.o.

Promos d.o.o.
Proizvodni program tvrtke Promos usko je vezan uz kvalitetu i sigurnost Vašeg doma. U Promosu proizvodimo:prozore, ulazna vrata, klizne stijene, zimske vrtove, rolete i grilje. Sve proizvode konfekcioniramo iz materijala svjetski poznate njemačke tvrtke Veka, vodećeg svjetskog proizvođača PVC profila.

Profi sport d.o.o.
Profi sport d.o.o. - Sportska oprema. Uvoznik i distributer sportske opreme marki Volkl, Marker i Tecnica, a u ponudi možete pronaći svu opremu za tenis, skijanje, snowboarding, planinarenje i sl.

Primag d.o.o.
Poduzeće za trgovinu na veliko i malo, export-import, Primag d.o.o. registrirano je 1990. godine i otada uspješno posluje. Tom razvoj pridonjelo je osamdeset djelatnika, svojim radom u maloprodaji, veleprodaji, pekarstvu i komercijali.

Prestigio
Prestigio International, sa glavnim sjedištem u Seulu, proizvođač je LCD monitora i TV uređaja, prijenosnih računala te Plasma TV uređaja. 2003. godine tvrtka se udružuje sa tvrtkom Canyon Technology Group te proširuje globalni utjecaj marke Prestigio u cijelom svijetu. Danas je tvrtka Prestigio poznata marka pod kojim se LCD monitori i prijenosna računala prodaju u više od 25 zemalja u svijetu.

Plavi servis d.o.o
Plavi servis d.o.o Pula - Osnovna djelatnost je veleprodaja deterdženata, alata i strojeva za čišćenje i dezinfekciju, odnosno sve vezano za higijenu. Za hrvatsko tržište zastupamo i uvozimo od Njemačko-Austrijske tvrtke Werner & Mertz Professional

PKT d.o.o.
Poduzeće P.K.T. d.o.o. (PKT), osnovano je 1990. godine. Osnovna djelatnost poduzeća je trgovina sredstvima zaštite na radu. U vlastitom skladištu raspolažemo za promptnu isporuku artiklima koji se najčešće koriste.

Phoenix trade d.o.o.
Phoenix trade d.o.o. - Osvježivači prostora, njega obuće, proizvodi za njegu novorođenčadi, njega tijela, kupke, tekući sapuni, depilatori, gelovi za kosu, sredstva za sunčanje, insekticidi, slastičarski ukrasi, rođendanske svjećice, krpe za čišćenje, spužvice, žice za posuđe, vreće za otpatke, sredstva za ručno i strojno pranje posuđa. Sara Lee, Sisma, Linder&Perla, Fairness, Synchem.

Paron d.o.o. Cres
Ogrlice i ostali moderni nakit, trgovina na malo i veliko.

Paron d.o.o. Cres
Paron d.o.o. obavlja trgovinu na veliko i malo ogrlica, narukvica i ostalog nakita putem interneta preko web kataloga.

MEDICOtehna d.o.o.
Tvrtka za uvoz medicinske opreme MEDICOtehna d.o.o. iz Zagreba. Kozmetologija, medicina, aparati, preparati...

Parafinna d.o.o.
Tvrtka Parafinna d.o.o. iz Rijeke se bavi uvozom i izvozom parafina porijeklom iz Turske, Poljske i Njemačke. Također se bavi distribucijom materijala poput boja za bojanje parafina, običnih i mirisnih lučica, elektro-modula, (tinjalica), raznih vrsta običnih i ukrasnih svijeća.

Raumberger, obrt
Trgovački obrt 'Raumberger' predstavlja vam kompletan asortiman zaštitne odjeće i obuće za rad na vanjskim i unutarnjim prostorima. Možete i pogledati naše interaktivne kataloge i posebno ih skinuti na svoje računalo, te vidjeti naše glavne dobavljače i njihove reference.

Padina
Trgovina na veliko i malo roba vezanih uz poljoprivredu

Omikron d.o.o.
Tvrtka Omikron specijalizirala se za uvoz i prodaju sobnih vrata, dovratnika i kvaka. Direktni smo uvoznici sobnih vrata renomiranih njemačkih tvrtki, Ringo i Morlat, a svi proizvodi izrađeni su po DIN standardu.

Nitex d.o.o.
Nitex d.o.o. - Masažni prenosivi bazeni i zimski vrtovi. Masaža u Hot Spring spa provodi se kombinacijama mješavina tople vode i zraka specijalnim jet mlaznicama. Four Seassons je najveći američki proizvođač zimskih vrtova i zastakljenja.

Natus d.o.o., za trgovinu i usluge
Veleprodaja ultrazvučnih rastjerivača miševa i štakora, kao i rastjerivača krtica.

Nadija vjenčanice
Nadija vjenčanice je generalni zastupnik za Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu poznatih američkih marki Forever yours i Casablanca. Vjenčanice Nadija, Jelačićev trg 10 / II kat, Rijeka

Nadena
proizvodnja i trgovina, uvoz-izvoz na kozmeticke ulja, rozova voda, etericke ulja. manufacturing and wholesale, import of cosmetic oils for skin care, hair care, nail care, floral waters, essential oils.

MV-lip d.o.o.
Veleprodaja i maloprodaja građevinskog materijala; parketi, brodski pod, laminati, šperploče, panel ploče, armaturne mreže, armaturno željezo, bešavne cijevi, vodovodne cijevi, kanalizacione cijevi, cement, vapno, daske, letve, grede.

MM-PROM d.o.o.
MM-Prom d.o.o. - Osnovna djelatnost poduzeća je maloprodaja i veleprodaja metalne galanterije i opreme za namještaj (pante, vodilice, alu profili, montažne noge, ukrasni okovi, košare, bravice). U sklopu maloprodajne trgovine nalazi se i željeznarija i izrada ključeva. U našem maloprodajnom programu nudimo više od pet tisuća artikala kako 'hobby program' tako i profi program.

Minil d.o.o.
Minil d.o.o. bavi se uvozom, izvozom, marketinškim uslugama i distribucijom uspješno već punih trinaest godina na području istočne Europe. Naglasak poslovanja tvrtke Minil d.o.o. postavljen je na distribuciju roba profesionalne uporabe frizerske struke, odnosno drugim riječima ekskluzivne distribucije robnih marki za korištenje isključivo u frizerskim salonima. Neki od brandova su: Kadus my way, Dr. Fukuj, Tondeo-Solingen i mnogi drugi.

Migra d.o.o.
Tvrtka Migra d.o.o. osnovana je 1992. godine s osnovnom djelatnošću veleprodaje i maloprodaje alata, boja, ljepila i lakova. Alati; Hitachi, DeWalt, Makita, Bosch, Protool, Festool.

METRO Cash & Carry d.o.o.
METRO Cash & Carry u Hrvatskoj je dio međunarodnog veletrgovačkog lanca Metro Cash & Carry u sklopu međunarodnog koncerna METRO AG. METRO AG sa sjedištem u Düsseldorfu, Njemačka, osnovan je 1996. godine kao rezultat spajanja tvrtki METRO Cash & Carry, Kaufhof Holding AG i Asko Deutsches Kaufhaus AG. METRO Cash & Carry jedan je od vodećih veleprodajnih lanaca prisutan u 28 zemalja svijeta te s više od 500 veletrgovina.

MEŠTROV uvoz - izvoz d.o.o
generalno zastupstvo talijanskih tvornica: - METALCOOP - oprema za skladista,arhive i dr. - NUOVACOOP TORCOLI - oprema za prodavaonice, butike i dr. - STAHL - sefovi i trezori - BORDOGNA - sefovi za hotele, privatni sektor

Parnad d.o.o.
Osnivači Parnada, kao entuzijasti i korisnici Vorwerk Kobold proizvoda, započeli su svoje aktivnosti u Sloveniji 1990. godine, prenašanjem svojih pozitivnih iskustava o Koboldu drugima. Upoznavanje većeg broja ljudi s ovim jedinstvanim proizvodom stvorilo je preduvjete i zahtjeve za izgradnju tvrtke.Natrag


Pretraživanje