POSLOVNI WEB KATALOG - Pregled po abecedi
T
T. A. Mea
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička agencija MEA - Vaš partner za ugodan ljetni odmor na otoku Viru

T. A. Nik
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička agencija NIK. Ponuda privatnog i hotelskog smještaja, izleta duž jadranske obale i na otocima najveći je dio ponude agencije NIK, a u ponudi se također nalaze krstarenja, iznajmljivanje plovila, rent a car, putovanja u zemlji, Europi i svijetu, te niz drugih turističkih programa.

T. agencija ARA
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička agencija ARA iz Baške na otoku Krku

T.Č.T. d.o.o.
Trgovina na veliko strojevima, opremom i priborom
T.Č.T. d.o.o. - Bicikli, oprema, role, skije, pancerice, sportska oprema...

T.O. Maria
Restorani
Konoba Jerko nudi gastronomske užitke u atmosferi prave dalmatinske konobe, a u svojim apartmanima smještaj sa svim pogodnostima: blizina mora, klimatizacija, grijanje, tv

T.O. SMID
Prerada i konzerviranje voća i povrća
T.O. SMID bavi se proizvodnjom jabučnog i delikatesnog octa od 2001. god. Proizvodnja se bazira na starim sortama neprskanih jabuka. Jabučni ocat sa dodacima.

t.o. Utiha
Iznajmljivanje ostalih prijevoznih sredstava
iznajmljivanje motornih plovila i jedrilica baza plovila nalazi se u Zadru!

T.O.'Apartmani Telenta'-Vela Luka-Korčula
Kampovi i druge vrste smještaja
Iznajmljivanje apartmana

TA Amfora
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička agencija Amfora Bale-Valle Istra - Dolazak u Hrvatsku, u Istru, u Bale nije više nikakav problem - tu je Agencija Amfora.

Taboo Eros Shop
Trgovina na malo izvan prodavaonica
TABOO-EROS SHOP - vibratori, silikonski udovi, lutke za napuhavanje, vibrovagine, latex rublje, s-m oprema, erotski filmovi na VHS-u CD-u i DVD u, erotski časopisi, afrodizijaci, pomagala za potenciju, zezalice (pokloni), erotsko rublje za muškarce i žene...

Tabor Film Festival
Filmska djelatnost i videodjelatnost
Tabor Film Festival održava se na već poznatoj povijesnoj lokaciji dvorca Veliki Tabor kraj mjesta Desinić. Organizator festivala je udruga Gokul iz Zaboka, uz pomoć udruge Zona Kumrovec, udruge Veliki Tabor, Muzeja Hrvatskog Zagorja, Krapinsko-zagorske županije, Grada Zaboka, Mjesta Desinić, te drugih partnera.

TAC d.o.o.
Proizvodnja proizvoda od plastike
Tvornica armiranih cijevi - TAC d.o.o. - Proizvodni program PVC armiranih cijevi, PVC nearmiranih cijevi, PVC dvobojnih cijevi, PA (poliamidne ) visokotlačne cijevi, PEHD (polietilenske) cijevi visoke gustoće, PEHD (polietilenske) cijevi, razni profili po narudžbi

Tadin
Iznajmljivanje apartmana
Apartmani Tadin - Komiža (otok Vis) - Apartmani u Komiži na otoku Visu.

Taekwondo Banija
Sportske djelatnosti
Taekwondo klub Banija, Karlovac - Taekwondo Banija djeci i mladim sportašima daju mogućnost postizanja velikih sportskih ciljeva i rezultata te im pruža odlične uvjete za rad i razvoj.

Taekwondo klub Metalac
Sportske djelatnosti
Taekwondo klub Metalac - Službene stranice

Taekwondo klub Pantera
Sportske djelatnosti
Službene stranice taekwondo kluba Pantera - Zagreb, ovdje možete pronaći sve u hrvatskom taekwondou te sudjelovati u razgovoru na sjajnom forumu.

TA-GRAD d.o.o.
Izgradnja kompletnih građevinskih objekata ili njihovih dijelova
Danas tvrtka TA-GRAD d.o.o. zapošljava oko 65 djelatnika s tri građevinska inženjera visoke operativne stručnosti, te veči broj visokostručnih zidara, fasadera tesara, keramičara itd od kojih su nekolicina več više od 20 godina stalni djelatnici današnje tvrtke. Iskustvom i suradnjom s nekoliko renomiranih obrtnika i instalatera stvorili smo kvalitetu izvođenja radova.

Tahograf d.o.o.
Trgovina dijelovima i priborom za motorna vozila
Poduzeće Tahograf d.o.o. - Generalni zastupnici grupacije Siemens VDO Automotive, koja je proizvođač tahografa i auto instrumenata za privredna i osobna vozila, te Vam nudimo širok izbor tahografa i originalnih rezervnih dijelova za iste, sustave za praćenje voznog parka, elektronske ograničivače brzine, instrumente za plovila te ostale instrumente i sustave iz VDO Kienzle programa.

Tajfun, obrt
Čišćenje svih vrsta objekata
Servis za čišćenje Tajfun nudi svoje usluge tvrtkama i pojedincima već 20 godina. Čišćenje metodom šamponiranja ili ekstrakcije (dubinsko čišćenje): čišćenje tepiha i tapisona u stanovima i poslovnim prostorima, čišćenje tepiha u radionici sa odvozom i dovozom, čišćenje tapeciranog namještaja (stolice, fotelje, trosjedi i sl.), vađenje mrlja, dezinfekcija, pranje stakla, staklenih površina...

Tamara Ekskluziv
Proizvodnja ostale odjeće i pribora za odjeću
Tamara Ekskluziv - Veliki izbor vjenčanica, večernjih haljina, muških odijela, dječjih krštenica te šivanje po mjeri.

Tamaracom d.o.o.
Raznovrsna prerađivačka industrija
Tamaracom d.o.o. - Proizvodnja ribolovne opreme. Veleprodaja i maloprodaja ribolovnog pribora. Pronaći možete i veliki izbor sitnog pribora za ribolov, kutija za pribor, torbi za štapove, čuvarica, sakova, olova, hrane za primamu riba, a u skoroj budućnosti i živih crva.

Tambos promet d.o.o.
Ostala trgovina na veliko
Poduzeće Tambos promet d.o.o. je ekskluzivni uvoznik i zastupnik talijanskog proizvođača roba široke potrošnje, s posebnim naglaskom na program prilagođen darovnim dućanima, poklon galerijama, trgovinama kućanskim potrepštinama i papirnicama.

Tankerkomerc d.d.
Pomorski i obalni prijevoz
Tankerkomerc d.d. Zadar - osnovana je 1980. godine kao dio profitnog centra Trgovina. Godine 1999. izdvaja se iz Trgovine i djeluje kao profitni centar sa sjedištem u Zadru. Sa svoje četiri poslovne jedinice: Rijeka, Zadar, Split i Ploče, uspješno opskrbljuje i servisira sve luke u Hrvatskoj, od Pule na sjeveru do Dubrovnika na jugu.

Tankerska plovidba d.d.
Pomorski i obalni prijevoz
Tankerska plovidba d.d. Zadar - Pomorski i obalni prijevoz - prijevoz putnika morem i priobaljem, usluge u pomorskom prometu, spašavanje i teglenje brodova, opskrba brodova, brodica, odnosno jahti pogonskim gorivom, peljarenje u obalnom moru...

Tapetarija Sinković
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
Tapetarija Sinković - U našem asortimanu slobodni smo Vam ponuditi razne proizvode vezane uz tekstil, sve osim odjeće. Jedna od naših djelatnosti je i trgovina na malo. Tapetarija Sinković osnovana je 1994. godine.

Tapetarija Tiga d.o.o.
Proizvodnja namještaja
Tapetarija Tiga d.o.o. Poduzeće Tiga se bavi tapeciranjem i izradom tapeciranog i ostalog namještaja. Izrađujemo isključivo po narudžbi, pa je stoga svaki naš proizvod i unikatan. Garniture, trosjedi, dvosjedi, fotelje, ormarići, kuhinje, kreveti, francuski kreveti, ležaji samo su nam neki od proizvoda koje izrađujemo ali i popravljami i ponovo tapeciramo. Od proizvoda naglašavamo terasne i ukrasne jastuke te najširi spektar svih vrsta dekora.

Tapo d.o.o.
Proizvodnja namještaja
Tapo d.o.o. - Stolci i stolovi - Vrhunski namještaj

Tapos d.o.o.
Završni građevinski radovi
Tapos d.o.o. za završne radove u graditeljstvu i niz drugih djelatnosti. Poduzeće za završne radove u graditeljstvu i niz drugih djelatnosti poput izrade cerada, tendi, cjelovitog programa zaštite od sunca, rolo zastori, klizni paneli, dekori, venecijaneri...

Tara centar d.o.o.
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
Tara centar d.o.o. je specijalizirana tvrtka za prodaju i proizvodnju opreme i pomagala koje koriste logopedi, defektolozi i/ili njihovi klijenti (osobe s teškoćama govora i slušanja te sve druge osobe s posebnim potrebama).

Tara d.o.o.
Uzgoj stoke, peradi i ostalih životinja
Poduzeče TARA d.o.o. za školovanje pasa različitih specijalnosti (službeni psi, lovački psi te psi za detekciju mina i eksplozivnih tvari). Posjedujemo vlastite poligone za školovanje pasa raznih specijalnosti.

Tarantela d.o.o.
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Tarantela d.o.o. putnička agencija sa sjedištem u Splitu. Smještaj u hotelima, privatnim apartmanima i sobama, welness i spa tretmani, iznajmljivanje jedrilica, jahti, motornih brodova, krstarenja po Jadranu, Mediteranu i Karipskom moru, kružne ture autobusom u zemlji i inozemstvu, kongresi, seminari, studijska putovanja.

Task d.o.o.
Savjetovanje i pribavljanje programske opreme (softwarea)
Task d.o.o. Varaždin - Projektiranje informacijskih sustava, izrada poslovnih aplikacija, prodaja računala i periferne opreme, uredska oprema i potrošni materijala, informatičko obrazovanje

Tatiana-Club
RAZNO
Tatiana-Club - Privatna erotska stranica. Download filmova, članske galerije, forum.

Tatto studio Crni
Ostale uslužne djelatnosti
Tatto studio Crni - Studio za tetoviranje u Zagrebu

Tattoo & piercing
Ostale uslužne djelatnosti
Orca Sun tattoo & piercing studio, Rovinj - Tattoo & piercing studio u Istri. Salon za tetoviranje.

Tattoo & piercing studio
Ostale uslužne djelatnosti
Tattoo & piercing studio iz Varaždina

Tattoo Studio RIJEKA
Ostale uslužne djelatnosti
Studio za tetoviranje i ukrašavanje tijela.

Tattoo studio Točka,Rijeka
RAZNO
Studio za tetoviranje u Rijeci.15 godina radnog iskustva,kvaliteta,sterilnost,unikatne tetovaže,anestezija,veliki broj kataloga,posebne metode tetoviranja i održavanja tetovaža,stručni savjeti,provjerene boje i kvalitetna oprema,ugodna atmosfera.

Tattoo studio, Zadar
Ostale uslužne djelatnosti
Studio za tetoviranje. Tattoo knjiga 'Tattoo body art', povijest tetoviranja, priručnik za tetoviranje. Knjiga na hrvatskom jeziku, izdavač Tattoo studio, Zadar.

Tattoo studios Zagreb
Ostale uslužne djelatnosti
Tattoo studios Zagreb & Gandalf - Salon za tetoviranje i piercing. Zele, Marin, Stela i Žac izlažu svoje radove. Povijest tetoviranja, forum itd.

Taurus
Filmska djelatnost i videodjelatnost
Taurus pruža usluge u filmskoj i video produkciji te snimanja vjenčanja i svih obiteljskih, društvenih, sportskih događaja sa jednom do četiri kamere koje posjedujemo.

Taverna Galija
Restorani
Taverna Galija, Cavtat - Restoran u Cavtatu, vlasništvo obitelji Burđelez. Taverna Galija se smjestila u sjenu borovih stabala na samom kraju Cavtatske rive. Cavtat je najjužniji grad na našoj obali. Nalazi se 16 km južno od Dubrovnika, te 2 km od jadranske magistrale.

Tavers d.o.o.
Trgovina motornim vozilima
Tvrtka Tavers d.o.o. distribuira nova cestovna vozila marke Citroën, ovlašteni je Citroënov servis, adaptira Citroënova vozila za posebne namjene (hitne pomoći, dogradnja različitih tipova sanduka na šasiju Jumpera), pruža usluge termolakirnice i autoservisa, te prodaje rabljena vozila.

Taxi - transfers Hrvatska
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Osim standardnog taxi prijevoza od jedne lokacije do druge nudimo dnevne izlete, panorama letove, zračni prijevoz, smještaj, iznajmljivanje jahti.

Taxi 3716
Ostali kopneni prijevoz
Taxi 3716 - Purgeri, naručite taxi telefonom.

Taxi d.o.o.
Ostali kopneni prijevoz
Taxi d.o.o., Rijeka - Tvrtka za autotaksi prijevoz i promotivne djelatnosti. Koncesionar za taksi vozila u gradu Rijeci.

Taxi servis Dubrovnik
Ostali kopneni prijevoz
Taxi servis Dubrovnik - Pružamo brzu, sigurnu i točnu taxi uslugu 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu pokrivajući cijelo dubrovačko područje i šire. Iskusni i obrazovani vozači će vam uvijek biti na usluzi, odgovarajući na sve vaše eventualne upite i zahtjeve, te će vam pomoći oko prtljage i ostalog.

TBP Novak d.o.o.
Proizvodnja pića
Tvornica bezalkoholnih pića Novak Makarska - Prirodni i gazirani sokovi. Cockta, Jupi, Hoyo, Novavita. Licencno punjenje robnih marki COCKTA, JUPI, FRESH Bitter lemon i FRESH Tonic water.

TC Brig
Kampovi i druge vrste smještaja
Prenoćište i bistro TENIS CENTAR BRIG u Dugoj Resi. TC Brig svojim posjetiteljima nudi pet dvokrevetnih luksuzno uređenih soba i jedan apartman koji imaju pogled na rijeku Mrežnicu.

TC Marko
Iznajmljivanje apartmana
Privatni smještaj Turističkog centra Marko. Ugostiteljski obrt Marko, kao i sam Turistički centar pozicioniran je u Oštarskim stanovima, 10 km od glavnog ulaza u oazu prirode - Nacionalni park Plitvička jezera.

TD elektronika d.o.o.
Popravak predmeta za osobnu uporabu i kućanstvo
TD elektronika d.o.o., Zagreb - Servis audio i video opreme

TD Poslovna jedinica Nova Gradiška
Posredovanje u zapošljavanju
Eskadra za Vas posreduje kod zapošljavanja. Osim toga savjetuje Vas i upućuje, kako, kada i što napraviti, a kako bi rezultati bili što bolji u što kraćem vremenu. Naveli bi i to da smo jedini posrednik pri ovakovom zapošljavanju na području bivše Jugoslavije. Inače, najbliži agent za zapošljavanje nalazi se u Trstu ili pak, onaj drugi, u Budimpešti. Osim toga, važno je spomenuti da posredujemo kod više od 1.150 kompanija, tvrtki ili poduzeća i njihovih administracija. Nadamo se da smo Vam pomogli i olakšali odredivši hrvatski jezik kao 'matični'. Sve potrebne informacije nalaze se na adresi ovoe stranice, te u njezinim kategorijama.

TD Tereza Design
Proizvodnja proizvoda od papira i kartona
'TD – Tereza Design' po vrlo povoljnim uvjetima, efikasno i brzo nudi Vam i izradu (dizajn) uzoraka opreme Vašeg proizvoda od kartona i papira, a moguće i od drugih materijala. U koliko je potrebno i kod ove usluge vršimo uslugu grafičkog rješenja uključujući i izradu Vašeg logotipa, kao i konačnog oblika opreme proizvoda oslanjajući se na vlastite snage kreativnosti i tehničkog znanja procesa izrade ambalaže. Nudimo Vam neobična i raznolika rješenja za opremu Vašeg proizvoda.

TD Tereza Design
Raznovrsna prerađivačka industrija
Suveniri Osnovna djelatnost matične tvrtke TD-Tereza Design su suveniri. U ovoj vrsti djelatnosti sljedimo jednu od najvećih vrijednosti Hrvatske baštine prikazane kroz način odijevanja u našem narodu kroz povijest specifičnom po regijama i mjestima po čemu je Hrvatska jedinstvena i prepoznatljiva u svijetu. Narodne nošnje Izrada narodnih nošnji Hrvatske temelj je i osnova svih naših proizvoda u ovoj vrsti djelatnosti. Lutke u narodnim nošnjama Autentični hrvatski suvenir , lako prepoznatljiv po načinu odijevanja iz različitih regija RH. Lutke u narodnim nošnjama izrađujemo iz 24 regije /gradova Hrvatske i to veličine: 12 cm ( auto-lutke, čestitke –lutke ), 16cm, 22 cm, 27 cm, 30 cm, 40 cm. Lutke Hrvatski ratnici Reprezentativne lutke veličine 40 cm pakirane u posebnu kožnu ambalažu, a predstavljaju likove iz Hrvatske povijesti. Suveniri od keramike Najčešće su to proizvodi manjih dimenzija koji predstavljaju Hrvatsko obilježje i znamenitosti kao i suveniri zanimljivog funcionalnog rješenja.

TDI, obrt
Proizvodnja ostalih proizvoda od metala
TDI, obrt iz Bjelovara. Obrt za proizvodnju stalaka za cvijeće i trgovinu. Naša proizvodnja temelji se na proizvodnji metalne galanterije tj. proizvodnji žičanih stalaka za cvijeće koji služe za uređivanje interijera i eksterijera.

TechCentar
RAZNO
Portal TechCentar je otvoren sa ciljem učenja i druženja. Prikupljamo raznorazne tutoriale, rješavamo raznorazne probleme koji su vezani uz računala i sl. U planu nam je prikupljanje elektroničkih shema za samogradnju.

Techno Max
Ostala trgovina na veliko
Techno Max - King Cross centar Jankomir - Ponuda proizvoda i putem naših web stranica

Tectorium d.o.o.
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
Tectorium nekretnine d.o.o. Rijeka - Agencija Tectorium d.o.o. Članovi smo Udruge agencija za promet nekretninama i kao takva potpisnica je Etičkog kodeksa, čijih se odredbi u potpunosti pridržava na zadovoljstvo svih stranaka koje su do sada realizirale kupoprodaju putem ove agencije.

Tectra d.o.o.
Tehničko ispitivanje i analiza
Tectra d.o.o., mjerna i ispitna tehnika. Poduzeće je aktivno u području mjerne i ispitne tehnike. Osnovne djelatnosti su projektiranje, inženjering, prodaja i savjetovanje.

Tečajne liste
Poslovne informacije
Tečajne liste - Hrvatska narodna banka, Primorska banka d.d., Privredna banka Zagreb d.d., Zagrebačka banka d.d., Raiffeisenbank Austria d.d., Erste & Steiermärkische Bank d.d., Hypo Alpe-Adria-Bank d.d., Varaždinska banka d.d., Splitska banka d.d., Slavonska banka d.d., Međimurska banka d.d., Tečajna lista Banke Slovenije, Centralna banka Bosne i Hercegovine, Srbija i Crna gora, Narodna banka Srbije, Konverzija svih stranih valuta

TEDING d.o.o.
Proizvodnja namještaja
Poduzeće TEDING d.o.o. specijalizirano je za proizvodnju nastavne opreme za osnovne i srednje škole, dječje vrtiće, fakultete, učeničke i studentske domove. Opremamo i proizvodimo školsku i vrtićku opremu za: učionice i kabinete fizike, kemije i biologije, laboratorije elektrotehnike za jaku i slabu struju, školske klupe ...

Tego d.o.o.
Trgovina motociklima, održavanje i popravak motocikla i njihovih dijelova i pribora
TEGO d.o.o. generalni je zastupnik HUSABERG motocikala u Republici Hrvatskoj. Nudimo Vam naše usluge: prodaju motocikala Husaberg, servis i održavanje off road motocikala, prodaja i ugradnja rezervnih dijelova za motocikle Husaberg, prodaju motociklističke opreme sa logom Husaberg, poduke u vožnji off road motocikala

Tegra d.d.
Izgradnja kompletnih građevinskih objekata ili njihovih dijelova
Tegra d.d. Čakovec - izgradnja, uređenje i održavanje prometnica, izgradnja objekata na prometnicama, izgradnja i uređenje zelenih površina, dječjih igrališta, sportskih objekata i terena, hortikulturno uređenje te uređenje i održavanje objekata niskogradnje, prometna signalizacija

Teh Projekt Hidro d.o.o.
Uklanjanje otpadnih voda, odvoz smeća
TEH PROJEKT HIDRO d.o.o. po sistemu inženjeringa preuzima izvedbu kompletnih uređaja za pročišćavanje pitkih i otpadnih voda. Uz tehnološku funkcionalnost posebna je pozornost posvećena i oblikovanju građevina, te izgrađeni uređaji djeluju skladno.

Teh-Cut d.o.o.
Proizvodnja sječiva, alata, brava i okova
Osnovna djelatnost poduzeća TEH-CUT je konstrukcija i proizvodnja alata za: brizganje plastike, brizganje gume, isjecanje i oblikovanje lima, tlačni lijev aluminija, izrada specijalnih reznih alata.

Tehnicum
Proizvodnja elektroničkih cijevi i drugih elektroničkih komponenata
Tehnicum - Velika Mlaka - Antene i konektori, proizvodnja i prodaja, TV logaritamske antene, antenska širokopojasna pojačala i ispravljači, antenski filteri

Tehničar Informatika d.o.o.
Ostale djelatnosti povezane s računalima
Tehničar Informatika d.o.o., Split je tvrtka koja posluje kao proizvođač hardware-a i serviser informatičke opreme, tvrtka koja pruža usluge održavanja opreme, uvođenje interneta, projektiranje i izrada računalnih mreža.

Tehnička Škola Šibenik
Obrazovanje na drugoj razini
Tehnička Škola Šibenik - Službene stranice Tehničke Škole u Šibeniku - Obrazovni program elektrotehničara-elektroničara omogućava stjecanje općeg obrazovanja iz prirodoznanstvenog i matematičkog područja što omogućava nastavak studija na fakultetima tehničkih znanosti.

Tehnička škola Virovitica
Obrazovanje na drugoj razini
Tehnička škola Virovitica - Stranice Tehničke škole u Virovitici. Sveukupno Tehničku školu pohađa preko 500 učenika u 20 razrednih odjela čime je druga po veličini škola u gradu.

Tehnički sistemi d.o.o.
Trgovina na veliko strojevima, opremom i priborom
Tvrtka Tehnički sistemi d.o.o. posluje u Zagrebu od kraja 1996. Osnovna djelatnost je zastupstvo firmi kroz distribuciju uređaja za mjerenje i kontrolu fizikalnih svojstva materijala u industriji boja i lakova, industrijskog finiša, kod čeličnih i betonskih konstrukcija u građevinarstvu, u izgradnji i održavanju cesta, u naftnoj industriji, distribuciji plina.

Tehničko veleučilište
Obrazovanje odraslih i ostalo obrazovanje
Tehničko veleučilište u Zagrebu (TVZ) je visoko učilište koje izvodi stručne dodiplomske i diplomske studije iz područja tehnike u nekoliko svojih odjela. Diplomiranjem na Tehničkom veleučilištu postat ćete inženjeri odabrane tehničke struke.

Tehnika d.d.
Instalacijski radovi
Tehnika d.d. - instalacije i završni radovi u graditeljstvu - visokogradnja (stambene zgrade, javne građevine, industrijska postrojenja itd.) - projektiranje i konzultantske usluge za sva područja građevine, instalacija i završnih radova - konstrukcijski inženjering i hidroinženjering - izrada ekspertiza i studija investicijskih programa, tehničke dokumentacije i licitacijskih elaborata - proizvodnja građevinskog materijala, drvene građe i proizvodnja završnih betonskih i drvenih proizvoda

Tehnix d.o.o.
Proizvodnja ostalih strojeva za posebne namjene
Tehnix d.o.o. - Poduzeće proizvodi i nudi tržištu one strojeve i opremu koji se uglavnom uvoze odnosno što se za njihovo ostvarenje koriste uglavnom prostorni, kadrovski i tehnički resursi iz neposredne okolice. Stup razvoja poduzeća je područje ekologije i gospodarenja otpadom.

Tehno – Hidraulik d.o.o.
Proizvodnja ostalih proizvoda od metala
1983. godine otvoren je obrt pod imenom MBI-Hydraulik koji je započeo sa proizvodnjom i izradom hidrauličnih cijevi. 1993. godine uz obrt MBI Hydraulik osnovana je i tvrtka Tehno – Hidraulik d.o.o. koja je proširila djelatnost na veletrgovinu cijevima i komponentama za hidrauliku i pneumatiku, dok se MBI Hydraulik nastavio baviti proizvodnjom.

Tehno, Zagreb
Savjetovanje i pribavljanje programske opreme (softwarea)
Knjigovodstveni programi Tehno - Financijsko poslovanje za poduzeća, obrte, knjigovodstvene servise i grupacije. Glavna knjiga, KPI, URA/IRA, saldakonti, PDV. Obračun plaća i kadrovska evidencija.

Tehnocentar d.d.
Trgovina na veliko strojevima, opremom i priborom
Tehnocentar d.d. Zagreb, Palmotićeva 21, tvrtka je sa iskustvom u uvozu, izvozu i distribuciji elektronskih i električnih uređaja. Ekskluzivni promotor Međunarodnog Pozivnog Servisa USTelecom-a koji omogućava hrvatskim korisnicima najjeftinije i najkvalitetnije međunarodne telefonske pozive.

Tehnocor d.o.o.
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
Tehnocor d.o.o., agencija za nekretnine, Sisak. Ako imate namjeru kupiti, prodati, unajmiti ili iznajmiti kuću, stan, građevinsko zemljište, poslovni prostor i dr. u Sisku i okolici dajte nam povjerenje.

TehnoElektro d.o.o.
Instalacijski radovi
TehnoElektro d.o.o. je graditeljsko društvo koje se bavi izgradnjom elektroenergetskih objekata te projektiranjem i ispitivanjem elektroenergetskih postrojenja visokog, srednjeg i niskog napona. Đakovo.

Tehnofan-M.S. d.o.o.
Trgovina na veliko strojevima, opremom i priborom
TEHNOFAN-M.S. d.o.o. - Filteri za vodu i zrak. Nudimo više vrsta filtera i pročišćivača za zrak i vodu.

Tehno-FRIGO d.o.o.
Trgovina na veliko strojevima, opremom i priborom
Firma Tehno-FRIGO osnovana je 1993. godine. Posluje na lokaciji Kašinska 27 a, Sesvete. Naša djelatnost obuhvaca projektiranje, inženjering, konzalting, proizvodnju te održavanje rashladnih i klima postrojenja. Uspješna rješenja na svim podrucjima naše djelatnosti – od brzog hladenja mesa, peradi, voca, povrca i ribe, preko dubokog zamrzavanja svih preradevina (ukljucivši pekarsku industriju), skladištenja proizvoda na mraznim i blagim temperaturama bez ili s kontroliranom atmosferom...

Tehno-Graniti d.o.o.
Ostala trgovina na veliko
Tehno-Graniti d.o.o. - Veleprodaja i maloprodaja granita, mramora i ostalih vrsta kamena u Rijeci

Tehno-Gugy d.o.o.
Proizvodnja metalnih konstrukcija
Proizvodnja se odvija u vlastitom kvalitetno opremljenom prostoru od preko 350 m2. Dokazano iskustvo, kvaliteta te izričito poštivanje ugovorenih rokova izvedbe najrazličitijih tipova crne bravarije i čeličnih konstrukcija. Tehno-Gugy d.o.o., Zagreb.

Tehnoguma d.o.o.
Proizvodnja proizvoda od gume
Tehnoguma d.o.o. - proizvodnja gumeno-tehničke robe. Poslovno-proizvodni prostor na vlastitoj lokaciji u Zagrebačkoj ulici u Novom Marofu.

Tehnoline 90 d.o.o.
Instalacijski radovi
Tehnoline 90 d.o.o. je tvrtka koja se bavi rehabilitacijom raznih vrsta cjevovoda (vodovod, kanalizacija itd.) novim tehnologijama bez iskopa ('No Dig') rova, dijagnostikom cjevovoda CCTV kamerama, projektiranjem, nadzorom i gradnjom. Koristimo se tehnologijama Compact Pipe, Compact Slimliner, Inverznim 'Phoenix' postupkom i sl.

Tehnomat d.o.o.
Trgovina dijelovima i priborom za motorna vozila
Tehnomat d.o.o. - Prodaja guma Pirelli, Ceat, škola sigurne vožnje Tihomir Filipović. Škola sigurne vožnje Tihomira Filipovića djeluje od 1998. godine i kroz Školu je do sada prošlo preko 2000 polaznika.

Tehnopak d.o.o.
Ostale djelatnosti povezane s računalima
Tehnopak d.o.o. - projektiranje, izvođenje i održavanje IT sustava - Jedna od osnovnih djelatnosti Tehnopaka je održavanje informatickih sustava (IS). Na poslovima održavanja informatičkih sustava rade Microsoft certificirani sistem administratori (MCSA - Microsoft Certified Systems Administrator).

Tehnopan d.o.o.
Proizvodnja ostalih strojeva za posebne namjene
Tehnopan d.o.o., engineering i proizvodnja u procesnoj industriji , privatna tvrtka, osnovana 1990 godine s osnovnom intencijom za projektiranje i izvedbu mlinova, susara, silosa, tvornica stocne hrane, sjemenskih stanica, kao i projektiranja sustava svih vrsta transporta rasutih medija.

Tehnopaneli d.o.o.
Proizvodnja namještaja
Tehnopaneli su tvrtka s višegodišnjim iskustvom u proizvodnji i prodaji uredskog namještaja, te opremanju radnih prostora. Uredski namještaj. Kabinetski programi uredskog namještaja. Uredski stolci.

Tehnostan d.o.o.
Opskrba električnom energijom, plinom, parom i toplom vodom
TEHNOSTAN d.o.o. Osnovna djelatnost: proizvodnja i distribucija toplinske energije Predmet poslovanja: proizvodnja i distribucija toplinske energije, upravljanje termoenergetskim postrojenjima, upravljanje višestambenim zgradama, rad i organizacija dimnjačarske službe.

Tehnovent d.o.o.
Trgovina na veliko strojevima, opremom i priborom
Tehnovent d.o.o., Zagreb - Kompletna oprema za grijanje Vaillant i Junkers, klimatizacija, opremanje kupaonica-sanitarija, instalacioni materijal, cijevi i fiting za instalacije...

Tehnovital d.o.o.
Trgovina na veliko strojevima, opremom i priborom
Tehnovital d.o.o. za opremanje ureda i ugostiteljskih objekata sa Saeco proizvodima. Službeni smo distributer talijanskih Saeco kave aparata i svih ostalih Saeco proizvoda

Tehnozrak
Završni građevinski radovi
Tehnozrak - Izrada i montaža građevinske limarije iz svih vrsta limova - Izrada i montaža sistema za klimatizaciju i ventilaciju - Izrada i servisiranje vinogradarske i podrumarske opreme - Izrada svih proizvoda od lima prema narudžbi

Tekavčić, obrt
Rezanje, oblikovanje i obrada kamena
Tekavčić - Klesarski obrt. Izrada nadgrobnih spomenika, prozorskih klupčica, stolova, ploča za oblaganje zidova, podova i ostalim radnjama vezanim uz klesarstvo. Našice.

Tekija d.o.o.
Uklanjanje otpadnih voda, odvoz smeća
Tekija d.o.o., Požega - Djelatnosti: vodoopskrba, odvodnja, sakupljanje i deponiranje komunalnog otpada, tržnice i sajmišta, javna higijena i održavanje zelenih površina, groblja...

Teklić
Izdavačka djelatnost
Teklić online - Mjesečni časopis za marketing i kvalitetu življenja. Izdavač: Libra d.o.o., Veslarska 8, 51000 Rijeka

Tekom d.o.o.
Ostala trgovina na veliko
TEKOM d.o.o. Strahoninec, Čakovečka 61, 40000 ČAKOVEC, tvrtka osnovana 1998. godine, specijalizirana za direktan UVOZ I VELEPRODAJU okvira za slike, foto albuma, stolnih mapa, memo ploča, ukrasnih vrećica, poslovne galanterije...

Tekoop d.o.o.
Proizvodnja ostalih strojeva za posebne namjene
Tekoop d.o.o. je tvrtka osnovana 1992. godine na dugogodišnjoj tradiciji konstrukcije, proizvodnje i tehnološke primjene držača i pribora za alatne strojeve. Značajno mjesto u proizvodnom programu zauzimaju uređaji i oprema za označavanje metala, te EURO kuke za osobna i dostavna vozila.

Tekstil-ka d.o.o.
Ostala trgovina na veliko
Tekstil-ka d.o.o. Koprivnica - Veleprodaja metraže, pozamanterije, bižuterije i ostalog potrebnog materijala za vjenčanja. Po narudžbi vršimo uvoz svih vrsta metraža za posteljine, mebl štofove, zavjese i dekore.

Tekstilno Tehnološki Fakultet
Visoko obrazovanje
Tekstilno-tehnološki fakultet je jedina Visokoškolska institucija u Republici Hrvatskoj koja djeluje u znanstvenom području tehničkih znanosti, znanstveno polje tekstilna tehnologija, te obrazuje visokostručne kadrove za potrebe razvoja i vođenja tekstilne, odjevne i obućarske industrije sa značajnim naglaskom na modni dizajn finalnih proizvoda.

TELE2 d.o.o.
Telekomunikacije
TELE2 - Početkom 2005. godine potpisali smo ugovor o koncesiji za izgradnju i uporabu GSM te UMTS mreže u Hrvatskoj. Naša tvrtka plod je zajedničkog ulaganja švedske tvrtke Tele2 AB (www.tele2.com) i devet domaćih investitora. Tele 2 d.o.o.

Telecron d.o.o.
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
Telecron d.o.o. - U prodaji imamo; kabelski pribor, instalacijski pribor, alate, distribucijska oprema, prijenosni ureðaji i sustavi, kompjuterska oprema i pribor, mjerna i test oprema, elektroničke komponente i sl.

Telefax d.o.o., Split
Obrazovanje odraslih i ostalo obrazovanje
Telefax d.o.o., Split - Autoškola za sve kategorije; strani jezici – engleski, njemački, talijanski, francuski, španjolski; kompjuteri – škola i tečaji za djecu i odrasle; obrazovanje i prekvalifikacija odraslih.

Telefon-Gradnja d.o.o.
Telekomunikacije
Telefon-Gradnja d.o.o. je tvrtka za projektiranje, razvoj, proizvodnju, ugradnju i servis uređaja i instalacija za upravljanje i nadzor prometa i telekomunikacijske infrastrukture.

Telefoto
Djelatnosti novinskih agencija
Foto agencija Telefoto - Baza fotografija za pretraživanje i komercijalnu upotrebu. Novinske fotografije.

Telekom operator H1
Telekomunikacije
Telekom operator H1 - H1 mreža je dio tvrtke Portus d.o.o. registrirane za obavljanje telekomunikacijskih usluga. Za obavljanje javne govorne usluge u nepokretnoj mreži H1 koristi vlastitu telekomunikacijsku mrežu koja se sastoji od centralnog komunikacijskog čvorišta te čvorišta putem kojih je ostvareno međusobno povezivanje s operatorima nepokretne i pokretne mreže.

Telektra d.o.o.
Instalacijski radovi
Telektra d.o.o. - Izvođenje elektro instalacijskih radova. Opremljeni smo svim potrebnim alatima, tehološkim sredstvima i posjedujemo vlastiti vozni park.

Tele-Sat d.o.o.
Popravak predmeta za osobnu uporabu i kućanstvo
Tele-Sat d.o.o. iz Zagreba je tvrtka za prodaju, montažu i servis SAT-RTV zajedničkih i individualnih sistema, klima uređaja, telefona i telefonskih centrala, te portafonije.

Televizija Slavonije i Baranje d.o.o.
Djelatnosti radija i televizije
Televizija Slavonije i Baranje d.o.o. - STV - Televizija svakog Slavonca i Baranjca

Televizija Trogir
Djelatnosti radija i televizije
Televizija Trogir - INTERNET TV TROGIR je potpuno neovisan medij koji će sva zbivanja u Trogiru i okolici pratiti na jedan korektan i kritičan način bez obzira o kome ili čemu se radilo, te omogućiti građanima Trogira ali i široj javnosti da o svemu budu informirani.

Tenar d.o.o.
Arhitektonske djelatnosti i inženjerstvo
Tenar d.o.o. je arhitektonski biro koji obavlja poslove arhitektonskog projektiranja i konzaltinga za obiteljske kuće, stambene i poslovne objekte, unutarnje uređenje poslovnih lokala, te gospodarske i industrijske objekte.

Teneo d.o.o.
Savjetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem
Agencija za odnose s javnošću TENEO d.o.o. posluje od 2001. godine. Osim u Zagrebu, Teneo je obavljao i različite komunikacijske projekte u drugim gradovima. Agencija je specijalizirana za upravljanje kriznim situacijama, odnose s medijima te komuniciranje s investicijskim javnostima.

Teneo nekretnine
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
Agencija za nekretnine Teneo - Prodaja nekretnina u Hrvatskoj i izvan nje.

Tenis klub Pazin
Sportske djelatnosti
Tenis klub Pazin - Klub je osnovn 1991. godine, ima 2 terana (treći je u kratkoraočnom planu-balon). Klub broji godišnje oko 60-70 članova,koji daju kadetsku i veteransku ekipu, a one se takmiče na prvenstvu Županije istarske, a pojedinci nastupaju na otvoranim turnirima u organizaciji HTS.

Tenis Klub Ponikve
Sportske djelatnosti
Tenis Klub Ponikve, Zagreb - Aktuelni seniorski državni prvaci, višegodišnji veteranski šampioni, škole tenisa, ženski tenis, tradicija igranja parova. Raspolažemo sa 7 zemljanih terena, od čega su 3 u čvrstoj teniskoj dvorani, a 4 su ljeti na otvorenom - pod rasvjetom u večernjim satima dok su zimi pod balonom.

Teniski klub
Sportske djelatnosti
Tenis centar Kraljev vrh - Sportski centar u neposrednoj blizini Zagreba. Restaurant Rozmar.

Teniski klub Požega
Sportske djelatnosti
Teniski klub Požega djeluje u programiranju i aktivnostima za unapređenje tenisa.Organizira i sudjeluje u teniskim natjecanjima, stvaranju što boljih uvjeta za aktivno bavljenje sportom svih građana bez obzira na uzrast i spol.Provodi i unapređuje stručno-pedagoški rad u klubu.

Tenstep
Savjetovanje i pribavljanje programske opreme (softwarea)
TenStep, Inc, zajedno s mrežom partnera (za područje RH tvrtka Primakon d.o.o.) specijalizirana je za razvoj metodologije, treninga i konzaltinga.

Teovizija d.o.o.
Izdavačka djelatnost
Motivirani izazovom otkrivanja neiscrpnog bogatstva pisane kršćanske duhovnosti, u Zagrebu smo 1990. godine utemeljili Teovizija d.o.o., prvu privatnu, laičku nakladničku kuću u Hrvatskoj, koja u svom izdavačkom programu objavljuje katoličku duhovnu literaturu.

Tepede
Ostale djelatnosti povezane s računalima
Tepede je specijalist za materijale, printere, tinte i software velikoformatnih ispisa na solvent, vodeni ili uljni LF printer.

Tepih servis
Pranje i kemijsko čišćenje tekstila i krznenih proizvoda
Tepih servis - Dubinsko kemijsko čišćenje: tepiha, kamena, tapeciranog namještaja, lokala i uredskog namještaja.

Teres d.o.o.
Ostali kopneni prijevoz
Teres d.o.o. - Medunarodno otpremništvo (špedicija) sa sjedištem u Rijeci, obavlja carinske formalnosti, savjetovanja, te prijevoz.

terijeri.com
Lov, stupičarenje i briga o divljači; usluge
pas, psi, terijer, terijeri, uzgajivačnica, uzgoj, lov, jamarenje, tjeranje, standard pasa, FCI III, FCI klasifikacija, izložbe pasa, kinologija, kinološki ispit, utakmice pasa,

Termag d.o.o.
Ostala trgovina na veliko
Termag d.o.o. - Od osnutka Termaga 1989.g. kao zastupništva inozemnih tvrtki, nakon godina ekspanzivnog razvoja i osvajanja novih tržišta, postali smo vodeća tvrtka na tržištu obojenih metala.

Termal d.o.o.
Opskrba električnom energijom, plinom, parom i toplom vodom
TERMAL d.o.o. upravlja i održava po novom zakonu o upravljanju stambenim zgradama sistema centralnog grijanja u naseljima sa 2000 stanova u Zadru.

Terme Tuhelj d.o.o.
Restorani
Terme Tuhelj smještene u prekrasnim zagorskim brežuljcima jedan su od najkompleksnijih turističko rekreacijskih centara kontinentalnog turizma u Hrvatskoj, udaljene svega 40-tak kilometara od Zagreba. Namjenjene su prvenstveno aktivnom odmoru, a ljepota prirode i ostali sadržaji koje nude ostat će Vam u nezaboravnom sjećanju.

Termika d.o.o.
Proizvodnja ostalih nemetalnih mineralnih proizvoda
Termika d.o.o. - Novi Marof - Industrija termičkih, akustičkih i protupožarnih izolacija, društvo s ograničenom odgovornošću. Kamena vuna Tervol.

Termo servis d.o.o.
Trgovina na veliko strojevima, opremom i priborom
Tvrtka Termo servis d.o.o. za projektiranje klimatizacije, prodaja i servisiranje klima uređaja. Zastupnik Trane klima uređaja za Republiku Hrvatsku.

TermoCommerce d.o.o.
Ostala trgovina na veliko
TermoCommerce d.o.o. - Zastupnik vodećih svjetskih proizvođača kao što su Vaillant, Buderus, Weishaupt, Kabelmetal, Fujitsu, Gea, Ideal Standard, Jacuzzi, Ceramica Dolomite, Armal, Inker.

Termomehanika d.d.
Proizvodnja ostalih strojeva za posebne namjene
Termotehnika d.d. je specijalizirani proizvođač pekarske opreme - pekarske peći različitih vrsta - fermentacijske komore - djelilice za tijesto - intenzivne mjesilice - strojevi za duguljasto oblikovanje tijesta - spremnici i uredjaji za transport brašna - podizači posuda - dozatori za vodu - strojevi za izradu lisnatog tijesta - friteze

Termometal d.o.o. Garešnica
Instalacijski radovi
Proizvodnja i trgovina pribora za centralno grijanje, plinske i vodovodne instalacije! (Sve vrste obujmica, pričvrsnica, nosača, konzola, rad. nogica, redukcija brtvila itd...)

Termoplin d.d.
Opskrba električnom energijom, plinom, parom i toplom vodom
Termoplin d.d. Varaždin - Opskrba plinom, opskrba toplinskom energijom, servisiranje plinskih trošila, baždarenje suhih plinskih brojila u vlastitoj baždarnici kao i regulacione tehnike, održavanje sistema za distribuciju plina i toplinske energije, montažerski radovi na distributivnom centru, projektiranje, gradnja i stručni nadzor

Termovod montaža d.o.o.
Završni građevinski radovi
Termovod montaža d.o.o. je privatno trgovačko društvo za graditeljstvo i usluge, odnosno izvođenje završnih i obrtničkih radova u građevinarstvu. Rakov potok.

Terra Dalmatica d.o.o.
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
Terra Dalmatica d.o.o. - Agencija za posredovanje u prometu nekretnina sa sjedištem u Šibeniku.

Terra incognita
Sportske djelatnosti
Terra incognita - Klub pustolovnih sportova Multisport

Terra nekretnine
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
Terra nekretnine, Makarska - Prodajemo nekretnine na području grada Makarska i okolice. Ako kupujete stan ili vas zanima kuća, građevinsko zemljište, garaža ili poslovni prostor – na pravom ste mjestu.

Terra Travel
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička agencija Terra Travel - Ponuda privatnog i hotelskog smještaja u Zadru. Organizacija izleta, ekskurzija. Iznajmljivanje prijevoznih sredstava. Krstarenja po Jadranu.

Tewa d.o.o.
Proizvodnja proizvoda od papira i kartona
Tewa d.o.o. - Proizvodnja ambalaže - Transportna ambalaža - Konditorska ambalaža

Texel d.o.o.
Savjetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem
Poslovanje društva Texel d.o.o. usmjereno je osim na ispunjavanje zakonske obveze vođenja poslovnih knjiga i na unapređivanje gospodarskih procesa i davanje informacija upravama komitenata kako bi im se omogućilo pravovremeno odlučivanje. Unapređivanje gospodarskih procesa prema ISO normama. Organizacija i praćenje poslovanja.

Texpert d.o.o.
Savjetovanje i pribavljanje programske opreme (softwarea)
Texpert d.o.o. Đakovo. Poduzeće se bavi izradom programa za knjigovodstvo i slićne evidencije. Imamo zaokružene programe za samostalno vođenje knjigovodstva.

TEŽ d.o.o.
Proizvodnja žarulja i električnih svjetiljaka
TEŽ - Tvornica električnih žarulja je jedini hrvatski proizvođač električnih izvora svjetla. Asortiman proizvoda je u širokom spektru žarulja sa užarenom niti, nisko i visokovatne žarulje, fluorescentne cijevi i plinski propaljivači - starteri, te široki spektar žarulja za rasvjetu javnih površina. Osim gotovih proizvoda, proizvode se elementi žarulja i poluproizvodi koje se ugrađuju u naše proizvode, kao što su spirale, elektrode i tome slično.

TF Studio Daruvar
Proizvodnja proizvoda od plastike
TF Studio Daruvar - Studio za izradu tipskih reklama i reklama po narudžbi. Osnovna djelatnost je termo oblikovanje akrilata i PVC-a i izrada alata za takav postupak. Područje na kojem smo intenzivno primjenili ovu tehnologiju je izrada tipskih reklamnih displeja i drugi predmeta koj se primjenjuju u svrhu promidžbe.

The Croatian Academy of America
Izvanteritorijalne organizacije i tijela
Inspired by the persistent desire of the Croatian Nation for its proper dignity before all men, realizing that no People can make a responsible contribution towards a peaceful and democratic world without being freely self-determined i.e. endowed with the right to choose its own sovereign state, recollecting that Croatian liberty has been frustrated for centuries because of tyranny from without and within, mindful that the friendly guardianship of the just aspirations of men has always been the keynote of American hospitality, we herewith establish and constitute The Croatian Academy of America.

The Movie Pub
Barovi
The Movie Pub - Naš je pub ne samo prostorno najveći, nego i vodeći pub u Hrvatskoj. Svakodnevno nudimo živu glazbu ili druge programe.

The Regent Esplanade
Hoteli
Hotel The Regent Esplanade, Zagreb

THO.M.GAS d.o.o.
Proizvodnja dijelova i pribora za motorna vozila i njihove motore
Poduzeće THO.M.GAS d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu. Tvrtka je ekskluzivni zastupnik BRC-ovih proizvoda za područje Hrvatske, Slovenije i BIH, te distributer proizvoda za plinove butan-propan i metan, sa područjem primjene u automobilima i kućanstvu.

Thompson
Ostale zabavne djelatnosti
Službene stranice Marka Perkovića - THOMPSONA

Thortex Hrvatska
Ostala trgovina na veliko
Ukoliko ste u potrazi za najučinkovitijim rješenjima za zaštitu i popravak vaših površina, uređaj, objekata, prostora i sličnih okružja došli ste na pravo mjesto.Thortex Zagreb je ekskluzivni distributer Thortex materijala koji uspješno rješavaju sve potrebe i zahtjeve tržišta kojem treba najkvalitetnija zaštita i popravak. Thortex Hrvatska.

Tianshi
Ostale poslovne djelatnosti
Tianshi je transnacionalna kompanija u sastavu koje se nalazi više od 10 različitih kompanija. Glavni ured nalazi se u Pekingu. Tianshi razrađuje i proizvodi biološki aktivne dodatke prehrani koji se zasnivaju na drevnoj kineskoj medicini i koristi pri tom najnovije tehnologije.

Tibor Tours d.o.o.
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
TURISTIČKA AGENCIJA ADRIA TOURS - TIBOR TOURS d.o.o. - Na raspolaganju Vam stoje sobe, te konforni apartmani od 2 do 10 osoba. Nudimo smještaj u hotelima, pansionima i privatnim kućama.

TIC-dizajn d.o.o.
Proizvodnja namještaja
izrada namještaja po mjeri

Tifon d.o.o.
Trgovina na malo motornim gorivima i mazivima
TIFON d.o.o. je privatna tvrtka u Zagrebu, koja se bavi skladištenjem, trgovinom i transportom nafte i naftnih derivata na teritoriju RH i susjednih zemalja, međunarodnih postrojbi i organizacija, prodajom i dostavom loživog ulja, te maloprodajom u vlastitom sustavu benzinskih postaja.

Tigrić, Tigraonica
Predškolsko i osnovno obrazovanje
Tigraonica, centar dječjeg svijeta - Dječji centar koji je samo za vas priredio bezbroj fenomenalnih sadržaja kojima ćete moći kvalitetno popuniti dječje slobodno vrijeme. Obrt Tigrić.

Tik stolarija d.o.o.
Proizvodnja građevinske stolarije i elemenata
Tik stolarija od 1990. godine uvodi novi proizvodni program izrade protuprovalnih vrata po evropskim standardima za koja posjedujemo certifikat za obavljanje zaštitarskih poslova tehničke zaštite.

Tikar zaštita d.o.o.
Održavanje i popravak motornih vozila
Tikar zaštita d.o.o. - Jedini smo ovlašteni centar za prodaju i ugradnju na širem području slavonije i baranje za: Mul-t-lock proizvode, Tadiran klima uređaje, Master lock proizvode te Rokonet alarmne sustave.

Tik-Door, obrt
Proizvodnja građevinske stolarije i elemenata
Tik-Door - vrata, protuprovalna, sigurnosna, ugradnja, nekopirajući ključ, zvučna izolacija. vl. Miroslav Tikvić, Sesvete.

Tikva
Računovodstveni, knjigovodstveni i revizijski poslovi; porezno savjetovanje
Knjigovodstvene usluge za obrte Robno knjigovodstvo (kalkulacije, knjige popisa) Knjige primitaka i izdataka Knjige URA i IRA PDV obrasci Obracun placa Dostava dokumenata

TIM 90 d.d.
Izgradnja kompletnih građevinskih objekata ili njihovih dijelova
TIM 90 d.d. Poreč, Istra - Izgradnja objekata za tržište jest osnovna djelatnost dioničkog društva. Arhitektura, građevinarstvo, elektro-instalacije i infrastuktura. Prodaja nekretnina najbliže moru.

Tim kabel d.o.o.
Trgovina na veliko strojevima, opremom i priborom
Tim kabel d.o.o., Borongajska bb, 10000 Zagreb - Veleprodaja kabela i vodiča. Energetski i signalni vodovi.

TIM ZIP d.o.o.
Arhitektonske djelatnosti i inženjerstvo
TIM ZIP je poduzeće specijalizirano za konzalting i inžinjering u pekarstvu, koje je u stanju, postojećim i potencijalnim pekarima u ovoj regiji, osigurati kompletan pekarski inžinjering na najvišoj stručnoj razini. Strojeve i opremu TIM ZIP je dosad instalirao u više od 150 pekarnica odnosno pekarskih pogona, a sirovinama za pekarstvo i slastičarstvo opskrbljuje oko 1100 pekarskih subjekata širom Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

TIM, Kruševica
Ostale poslovne djelatnosti
TIM obrt (Kruševica) u paleti svoga poslovanja i usluga nudi mogućnost sklapanja police životnog osiguranja sa austrijskom osiguravajućom kućom GRAWE.

TIM-AMD, agencija
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
TIM-AMD agencija za promet nekretninama, Plavnička 17, Otok Krk

Timbar d.o.o.
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
Agencija TIMBAR za Vas posreduje pri prodaji, kupnji, zamjeni ili najmu nekretnine na području Šibenika i njegove okolice. U ponudi imamo veliki broj kvalitetnih nekretnina i mislimo da u svemu možemo zadovoljiti Vaše zahtjeve.

Timep d.o.o.
Proizvodnja proizvoda od plastike
Timep d.o.o. - Osnovna djelatnost projektiranje, prometna signalizacija i proizvodnja proizvoda iz plastike i metala. Zastupnik je najpoznatijih svjetskih proizvođača opreme za digitalni tisak i grafičkog repro materijala. PRISMAFLEX INTERNACIONAL vodeći je svjetski proizvođač troplakatnih reklamnih panoa.

Times computers d.o.o.
Ostale djelatnosti povezane s računalima
Times computers d.o.o. u suradnji s HP Hrvatska, nudi HP ProLiant poslužitelje

Timm-Usluge d.o.o.
Izgradnja kompletnih građevinskih objekata ili njihovih dijelova
Timm-Usluge d.o.o. - Izgradnja i prodaja stambenih objekata. Građevinarstvo i prijevoz.

Tim-tours d.o.o.
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Mi smo Tim-tours, turistička agencija sa sjedištem u Opatiji. Online rezervacija smještaja od Istre do Dalmacije, s posebnim naglaskom na opatijsku rivijeru.

Tina
RAZNO
Tina Exotic Dancers - Tina Show

Tinaprom
Iznajmljivanje ostalih strojeva i opreme
Tinaprom samouslužni aparati - Iznajmljivanje samouslužnih aparata, za kavu, snack proizvode, pozovite nas i postaviti čemo aparat i u vaš prostor. Vrhunska usluga, brz dolazak, te poslovnost naše su odlike.

Tipa, pekara
Proizvodnja mlinarskih proizvoda, škroba i škrobnih proizvoda
Tipa - Pekara iz Jastrebarskog. Proizvodnja i dostava kruha, peciva te pekarskih proizvoda. Naše pekarske proizvode dovozimo i prodajemo po vrata do vrata načelu u više regija, s tim da se krug našega djelovanja svakodnevno širi po cijeloj Hrvatskoj.

Tipkanje
Savjetovanje i pribavljanje programske opreme (softwarea)
Pmq SOFTWARE Ltd. - Daktilografija - tipkanje sa deset prstiju. Program za učenje daktilografije.

Tips d.o.o.
Proizvodnja obuće
Tips d.o.o. Vam nudi bogat izbor uložaka za cipele, izrađenih od biranih materijala visoke kvalitete kako bi osigurali udobnost i zaštitu Vaših stopala. Također proizvodimo i sredstva za njegu obuće, futrole i pribor za naočale.

Tip-Šenjug d.o.o.
Tiskarska djelatnost i usluge povezane s tiskanjem
Isključivo vlastitim radom, iskustvom, zalaganjem i stalnim ulaganjima u novu opremu i kvalitetne djelatnike, 'TIP-ŠENJUG' je u mogućnosti pružiti vrhunske usluge: offset tiska, sito tiska, digitalnog tiska, tiska na platno, izrade svjetlećih reklama, panoa, cerada, tendi, zastava...

Tira d.o.o.
Proizodnja strojeva za proizvodnju i korištenje mehaničke energije
Tira d.o.o. dizalična oprema sa proizvodnim i prodajnim programom koji pokriva potrebe za transportnim uređajima i manipulacijom tereta. Osnovna potreba svakog gradilišta, skladišta i općeg industrijskog postrojenja je dizanje, povlačenje i premještanje veće količine materijala koji se ugrađuje, skladišti ili oplemenjuje.

Tirago d.o.o. Zagreb
Računovodstveni, knjigovodstveni i revizijski poslovi; porezno savjetovanje
knjigovodstvene i računovodstvene usluge

Tirol marketing d.o.o.
Iznajmljivanje ostalih strojeva i opreme
Tirol marketing d.o.o. - Cro Ogis šatori - Za bilo koju feštu, prezentaciju, sajmove, promociju, svatove, VIP, događaje na otvorenom... i da budete nešto posebno, onda je rješenje za Vas PARTY ŠATOR. U ponudi i industrijski šatori i montažne hale.

Tisak d.d.
Ostala trgovina na veliko
Tisak je vodeća hrvatska tvrtka u distribuciji dnevnih novina, tjednika, mjesečnika, duhana i ostale komercijalne robe, s vlastitom mrežom od preko 900 prodajnih mjesta i distributivnom podrškom koja svaki dan dolazi u sve dijelove Hrvatske

TI-SAN d.o.o.
Popravak predmeta za osobnu uporabu i kućanstvo
TI-SAN d.o.o. - Ovlašteni servis za instrumenate za mjerenje u procesnoj industriji.

Tisel-tpn d.o.o.
Čišćenje svih vrsta objekata
Tvrtka Tisel-tpn d.o.o. je servis za čišćenje i održavanje poslovnih prostora. Poduzeće koristi moderne strojeve, iskusne i pouzdane djelatnike, dobru organizaciju poslova i kvalitetna sredstva za čišćenje što pospješuje kvalitetu u obavljanju poslova. Trudimo se kvalitetom naših usluga i odgovornim djelatnicima zadržati vodeće mjesto u poslovima profesionalnog čišćenja.

Tiskara ' Orbis ' d.o.o.
Tiskarska djelatnost i usluge povezane s tiskanjem
Izrada tiskarskih proizvoda: knjiga, časopisa, plakata, blokova, etiketa, brošura, mapa, monografija, memoranduma, letaka

Tiskara Akribija
Tiskarska djelatnost i usluge povezane s tiskanjem
Tiskara Akribija - Priprema tiska i sve vrste tiska, grafičke usluge. Sve na jednom mjestu.

Tiskara Augustini d.o.o.
Tiskarska djelatnost i usluge povezane s tiskanjem
Tiskara Augustini d.o.o. Zagreb, Buzin - Danas smo se iz poznatih tehnologija stare proizvodnje usmjerili na proizvodnju na razne vrste kartica sa zapisom na magnetskoj traci, kao što su karte za parking, avio karte, boarding karte, autobusne karte, tramvajske karte, tiketi za auto ceste, itd. U drugom segmentu bavimo se hologramskom zaštitom tiskanica i vrijednosnica.

Tiskara Hlad
Tiskarska djelatnost i usluge povezane s tiskanjem
Tiskara Hlad - Opremljeni smo vrlo dobrom pripremom, kao i strojevima za tisak. Strojevi kojima raspolažemo su marke 'MILLER TP 74', 'HEIDELBERG OFFSET' i 'SOLNA 124'. Grafičku pripremu vršimo na vrlo snažnim računalima koja su temeljena na Intelovim P4 i P3 procesorima, te naravno pripadajuće opreme poput printera, vrlo kvalitetnog skenera i digitalne kamere.

Tiskara Kasanić
Tiskarska djelatnost i usluge povezane s tiskanjem
Tiskara Kasanić - Tim stručnjaka u Tiskari Kasanić nudi Vam zaokruženi proizvodni proces – od grafičke pripreme preko tiska i dorade korištenjem četverobojnog tiskarskog stroja i CTP tehnologije.

Tiskara Malenica d.o.o.
Tiskarska djelatnost i usluge povezane s tiskanjem
Tiskara Malenica d.o.o. Šibenik - Do srpnja 2002. godine tvrtka je poslovala pod imenom 'Štampa Šibenik', odnosno 'Tiskara Kačić' i tada mijenja ime u Tiskara Malenica d.o.o. Etikete, katalozi, brošure, prospekti i časopisi, knjige i monografije, karte, mape, plakati i tiskanice.

Tiskara Reprint
Tiskarska djelatnost i usluge povezane s tiskanjem
Tiskara Reprint - Najmodernija tiskarska tehnologija, proizvodni proces je potpuno zaokružen: prepress - press - postpress. Tiskamo za potrebe pakiranja i ambalaže proizvoda npr. etikete za pivovare, omotnice za čokolade, etikete za proizvođače sokova, mineralnih voda i jakih alkoholnih pića i tisak raznih promotivnih materijala npr. letak, ulaznice za utakmice, plakat, stolni - epp - wobbler, knjižice, brošure, katalozi i dr. Mogućnost tiska etiketa na metaliziranim papirima.

TISKARA 'TDA'
Tiskarska djelatnost i usluge povezane s tiskanjem
Tiskarstvo, usluge tiska.

Tiss d.o.o.
Ostala trgovina na veliko
Tvrtka Tiss d.o.o. iz Splita je distributer kanala za odvodnju oborinskih voda, bokobrana, dokova za jet ski, liftova za brodove renomiranih svjetskih tvrtki.

Titan d.o.o.
Tiskarska djelatnost i usluge povezane s tiskanjem
TITAN d.o.o. grafički studio ima bogatu liniju proizvoda i usluga među kojima možete ostvariti svoj izbor. Tehnologija izrade reklama, naslova i natpisa u PVC folijama dopušta veliku slobodu izražavanja. TITAN d.o.o. grafički studio je smješten u srcu Dugog Sela, stotinjak metara od njegovog centra. Nalazi se u ulici Josipa Predavca.

Titan Gym
Sportske djelatnosti
Najopremljeniji fitness centar u središtu Bjelovara novim tehnologijama fitness sprava za treniranje i vrhunskom opremom tvrtke Vasil Ltd. Ukraina, Pro Form USA i Kettler Germyny. Teretana, fitness, fitness za žene, bodybuilding, cardio fitness, usluge osobnih treninga, projektiranje individualnih programa za treniranje od rekretivaca do vrhunskih sportaša, projektiranje individualnih programa prehrane po principima napriznatijih svjetskih stručnjaka, preporuke za supplementaciju od rekretivaca do sportaša. Pružamo i mogućnosti testiranja sportaša i rekretivaca.

TIVA tiskara d.o.o. Varaždin
Tiskarska djelatnost i usluge povezane s tiskanjem
TIVA Tiskara iz Varaždina bavi se tiskarskom i nakladničkom djelatnošću. Uz offset strojeve iz arka formata B1, B2 i B3, knjigotiskarske strojeve formata B2, te stroja za digitalni tisak A3+, posjedujemo kompletnu doradu za tvrdi i meki uvez te uvez žicom. Kompjuterska priprema - PrePress, od unosa teksta do izrade tiskovne forme, skeniranje, prijelom, obrada, osvjetljavanje filmova. Tvrtka zapošljava 40-ak radnika.

Tiva-j d.o.o.
Računovodstveni, knjigovodstveni i revizijski poslovi; porezno savjetovanje
Tiva-j d.o.o. - Knjigovodstvene i računovodstvene usluge, vođenje poslovnih knjiga

Tjestenine Rafajac
Proizvodnja pića
Obrt 'Tjestenine Rafajac', Popovača. Osnovna djelatnost obrta je proizvodnja suhe i svježe tjestenine. Prije svega treba spomenuti listove za pite i savijače i mlince s jajima koji su prepoznati kao najkvalitetniji i izvrsno prihvaćeni od strane kupaca. Paleta naših proizvoda sastoji se još od: rezanaca za juhu, nekoliko vrsta širokih rezanaca, više vrsta sitne tjestenine i lazanja.

Tkalec-Ing d.o.o.
Popravak predmeta za osobnu uporabu i kućanstvo
Tkalec-Ing d.o.o. - Instalacija elektrotehnike, klimatizacija, ugradnja klima uređaja, zračnih zavjesa, servis.

Tlos d.d.
Proizvodnja stakla i proizvoda od stakla
Tlos d.d. - Proizvodnja laboratorijskog stakla, toplomjera, areometra, farmaceutske ambalaže, laboratorijskog i ostalog specijaliziranog namještaja, kao i metalnog laboratorijskog i foto pribora i visoko kvalitetnih kuglastih slavina i ventila za plin, vodu i paru.

TM - elektroinstalacije
Instalacijski radovi
TM - elektroinstalacije je privatna firma koja je nastala 1992. pod vodstvom direktora Miroslava Tremskog. Firma se bavi elektroinstalacijama jakih i slabih struja, elektromontažom, gromobranskim instalacijama, montažom rasvjetnih instalacija.

TM vozila d.o.o.
Trgovina motornim vozilima
TM vozila d.o.o. - TM Vozila Peugeot Zagreb, ovlašteni Peugeot koncesionar, prodaja Peugeot vozila, servis i prodaja rezervnih dijelova. Ponuda rabljenih vozila. Naručite se na servis, predbilježite se za test vožnju.

TM-Transporti d.o.o.
Ostali kopneni prijevoz
TM-TRANSPORTI d.o.o. su članica TM-GRUPE d.o.o. (uz TRGOMETAL d.o.o., AUTOMEHANIKU d.d., TM-VOZILA d.o.o.). Osnovna djelatnost je organizacija cestovnog prijevoza u međunarodnom i domaćem prometu.

TO 'Anđela' (MSY Babac)
RAZNO
PONUDA - KRSTARENJE JADRANOM – MSY „Babac“

Točka d.o.o.
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
Točka d.o.o. specijalizirana trgovina stolarskom i metalnom opremom. Brave, cilindri, vodilice, kvake, lokoti, rezne i brusne ploče, elektrode, šalaporke, prozori, boje i lakovi, bravarija ...

Todaro d.o.o.
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
Todaro d.o.o. - Poduzeće za poslovanje (posredovanje) s nekretninama. Ponuda kuća, stanova i parcela.

Toi Toi d.o.o.
Iznajmljivanje predmeta za osobnu uporabu i kućanstvo
TOI TOI d.o.o. - Mi smo hrvatska tvrka koja se bavi iznajmljivanjem MOBILNIH EKOLOŠKIH TOALETNIH KABINA, EKO WC-a. Ekološke toaletne kabine, EKO WC-i su pravi izbor za javnu priredbu,koncerte, plaže, skup, gradilište ili drugu javnu površinu.

Tokarija Balen
Obrada i prevlačenje metala; opći mehanički radovi
Tokarija Balen, obrt iz Rijeke - CNC tokarenje - Hod osi x 250mm, z 508 MS - Automatsko tokarenje - Glodanje - Kovanje mesinga - Čepovi od MS, Čelik, INOX, Manometarski pipac

Tokić d.o.o.
Trgovina dijelovima i priborom za motorna vozila
Poduzeće TOKIĆ d.o.o. se od 1990. bavi nabavom i distribucijom dijelova svih marki osobnih i lakih privrednih automobila. Ovlašteni smo uvoznici i distributeri preko 50 proizvođača autodijelova i dodatne opreme za automobilsku industriju.

Toltec d.o.o.
Trgovina dijelovima i priborom za motorna vozila
Toltec d.o.o. je distributer za jugoistočnu Europu programa antikorozivne zaštite vozila RustStop. Elektronička antikorozivna zaštita vozila.

Tom Šped d.o.o.
Iznajmljivanje ostalih prijevoznih sredstava
Tom Šped d.o.o. - Brako prikolice - Dodatna oprema - Kajaci - Vesla - Oprema - Modeli na napuhavanje

Tom Tom Club
Ostale uslužne djelatnosti
Tom Tom Club - Organizacija rođendana, design studio, catering, promocije, prezentacije, iznajmljivanje prostora.

Tomaško d.o.o.
Čišćenje svih vrsta objekata
TRGOPROMET-TOMAŠKO d.o.o. za čišćenje i probijanje odvodnih kanala svih dimenzija i profila... Specijalizirana vozila za zbrinjavanje otpadnih tekućina i probijanje kanala.

Tomato prepaid
Telekomunikacije
Tomato prepaid je jednostavna usluga koja uključuje samo razgovore i slanje SMS poruka, bez ikakvih dodatnih usluga (primjerice, roaminga, Halo melodija, MMS-a.).

Tomić & Co. d.o.o. BMW
Trgovina motornim vozilima
Djelatnost tvrtke Tomić & Co. d.o.o. obuhvaća prodaju BMW i MINI automobila, BMW motocikala, BMW i MINI Lifestyle programa. Uz izložbeno-prodajne salone na atraktivnim lokacijama u Zagrebu, u BMW centru nalaze se servisne radionice i potpuno automatizirano skladište originalnih rezervnih dijelova na tri etaže.

Tomislav 1994. d.o.o.
Održavanje i popravak uredskih i knjigovodstvenih strojeva te računalnih sustava
Tomislav 1994. d.o.o., Zagreb - registar blagajne. Prodaja, servis i održavanje registar blagajni, POS sustava i opreme za bar-code.

TOM-LON metal d.o.o.
Proizvodnja ostalih strojeva za opće namjene
Proizvodnja strojeva (VARFOL 2.0.)i opreme za zavarivanje PVC folije(neograničena dužina zavara), proizvodnja strojeva i opreme za rezanje PVC folije na toplo i hladno.

TOM-LON metal.do.o.
Proizvodnja metalnih konstrukcija
Proizvodnja svih vrsta lakih i teških čelićnih konstrukcija, samostalne gotove objekte (prodajna mjesta),proizvodnja inox opreme za prehrambenu industriju, proizvodnja urbane opreme, proizvodnja opreme za dječja igrališta, proizvodnja opreme za sportske terene, proizvodnja inox opreme za bazenske tehnike.

Tommy d.o.o.
Ostala trgovina na veliko
Tommy d.o.o., Solin - Djelatnost društva su trgovina na veliko i malo prehrambenom robom i robom široke potrošnje, te vanjsko trgovinsko poslovanje. Poslovni sustav Tommy u ovom trenutku čine 32 prodajna mjesta tipa hipermarketa, supermarketa, klasične i specijalizirane prodavaonice, lociranih na području Dalmacije, te distribucijski i logistički centar u Dugopolju.

Tommy d.o.o.
Obrazovanje odraslih i ostalo obrazovanje
Autoškola Tommy iz Požege je jedna od najstarijih privatnih škola u Hrvatskoj. Škola je smještena u centru grada Požege u ulici Vjekoslava Babukića 25. Osposobljavamo kandidate za uspješno polaganje vozačkog ispita M, A1, A, B, C1, C, C1+E i C+E kategorije.

Tomo Kralj Tona
Iznajmljivanje apartmana
Tomo Kralj Tona - Turistički apartmani u Njivicama i slikarska radionica.

TOMS, Trogir
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
Udruga tjelesnih invalida TOMS, osnovana je 1988. godine na osnivačkoj skupštini pod imenom Društvo distrofičara, cerebralne i dječije paralize i ostalih tjelesnih invalida.

Tomsoft d.o.o.
Savjetovanje i pribavljanje programske opreme (softwarea)
Tomsoft d.o.o. - Od osnutka primarna djelatnost tvrtke je proizvodnja aplikativnog softwarea, a u posljednih nekoliko godina realiziramo zahtjevnije web projekate. Djelujemo i na ostalim IT područjima (hardware projektiranje, instalacija i održavanje mrežnih sustava).

Tondach Hrvatska d.d.
Proizvodnja opeke, crijepa i proizvoda od pečene gline za građevinarstvo
Tondach Hrvatska d.d. - proizvodnja crijepa. Veliki izbor crijepova za krovove. Tondach Vam nudi široki izbor iz asortimana: vučeni crijep, prešani crijep, prešani crijep velikog formata, opeku POROTON. U ponudi imamo i nekoliko različitih boja engobiranog i glaziranog crijepa.

Toni čišćenje, obrt
Čišćenje svih vrsta objekata
Toni čišćenje za čišćenje svih površina. Čišćenje svih vrsta objekata, Slavonski Brod. Čistimo i održavamo uredske i druge radne prostorije.

Toni d.o.o.
Uslužne djelatnosti u biljnoj proizvodnji i stočarstvu
Toni d.o.o. tvrtka je koja svojim kooperantima i kupcima pruža vrhunsku uslugu otkupa, prodaje i sušenja kukuruza, pšenice i soje. U visokotehnološkom pogonu smještenom u Donjem Kraljevcu brzo i efikasno preuzimamo velike količine žitarica, kvalitetno ih obrađujemo i tako pripremamo za kupce. Od 1990. godine Toni d.o.o. međimurskim poljodjelcima nudi izvrsne uvjete otkupa, uz pošten i korektan pristup.

Toni-proizvodnja
Čišćenje svih vrsta objekata
Usluge čišćenja prostorija , održavanje zelenih površina , kemijsko čišćenje automobila , proizvodnja sredstava za čišćenje ...

tonković obrt za ugradnju brava
Proizvodnja sječiva, alata, brava i okova
ugradnja brava, izrada sigurnosnih sistema zaključavanja više brava otvara jedan ključ

Top Home
Poslovanje vlastitim nekretninama
Top Home - Naselje Panorama - Moderni, funkcionalni, luksuzno opremljeni stanovi od 33 do 124 m2 sa vrhunskom opremom po povoljnoj promotivnoj cijeni.

Top Stil d.o.o.
Frizerski saloni i saloni za uljepšavanje
Top Stil d.o.o. - Frizerski salon za dame i gospodu. Nalazimo se u centru maksimirskog naselja Ravnice, parking vam je osiguran i neogranicen. Naše usluge možete placati gotovinom, virmanom ili karticama. Postoji mogucnost ugovaranja za djelatnike tvrtki po želji vlasnika.

Toping d.o.o.
Proizvodnja obuće
Toping d.o.o. shoe's factory - Poduzeće za proizvodnju obuće, usluge i trgovinu, uvoz i izvoz. Poduzeće u svom proizvodnom programu gaji proizvodnju modne i zaštitne HTZ obuće u omjeru 15.000 pari modne i 25.000 pari muške i ženske zaštitne obuće. Zaštitne muške i ženske cipele.

Toplock
Proizvodnja građevinske stolarije i elemenata
Toplock - Protuprovalna vrata, sigurnosni sistemi, klima uređaji, vrata za posebne namjene, pvc stolarija, Zagreb.

Topomatika d.o.o.
Tehničko ispitivanje i analiza
Trodimenzionalno skeniranje. Optički mjerni sustavi. Računalna obrada. CAD/CAM/FEM analize. Optimizacija tehnoloških procesa.

Top-Plo
Instalacijski radovi
Top-Plo je nabavljač centralnih sustava Atrium i dopunskog materijala. Osnovna djelatnost tvrtke je besplatno savjetovanje i proračunavanje, prodaja i ugradnja centralnog sustava odgovarajući vašoj želji.

Top-Shop, agencija
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
Agencija Top-Shop je specijalizirana profesionalna agencija za promet nekretninama, posebice za potrebe ambasada kao i brojnih stranih kompanija i njihovih predstavništava u RH.

Torbarina d.o.o.
Proizvodnja karoserija za motorna vozila; proizvodnja prikolica i poluprikolica
Torbarina d.o.o. - Proizvodnja i prodaja prikolica, iznajmljivanje prikolica, usluge prijevoza plovila, dijelovi za samogradnju prikolica, iznajmljivanje jedrilice

Tosama d.o.o.
Ostala trgovina na veliko
Tosama d.o.o. Zagreb kćerinsko je poduzeće slovenske tvornice Tosama d.d. iz Domžala. Tosama d.d. jedan je od najvećih europskih proizvođača sanitetskog materijala te proizvoda za osobnu higijenu žena i djece. Kutija prve pomoći.

Total d.o.o.
Trgovina na malo motornim gorivima i mazivima
Total d.o.o. - Maziva za bolje performanse, podmazivanja u motosportu, što treba znati o mazivima za motorkotače, za putničke automobile i gospodarska vozila, u industriji. Bazna ulja, avio program, ulja za plovila.

Tovedo d.o.o.
Ostala trgovina na veliko
Tvrtka Tovedo d.o.o. se bavi veleprodajom reklamnih proizvoda te uslugom aplikacije na te iste artikle (tampon-tisak, sito-tisak, vez, gravura). U moru promotivnog materijala treba izdvojiti odličnu ponudu baseball kapa (CHILI kolekcija), kao i izrazito kvalitetan program HANES majica (ekskluzivni zastupnik Hanes-a za Hrvatsku).

Toyota Croatia d.o.o.
Trgovina motornim vozilima
Toyota Croatia d.o.o. - Centralni uvoznik i distributer Toyota vozila za Hrvatsku - Pregled modela vozila, informacije o vozilima

TPK Orometal d.d.
Proizvodnja parnih kotlova, osim kotlova za centralno grijanje toplom vodom
TPK OROMETAL d.d. Oroslavje je razvio parne blok kotlove tipa ORO SA koji je cilindričan, i horizontalan parni kotao s tri prolza dimnih plinova. Loženje kotla može biti uljem, plinom, ili pak kombinirano. Spremnici za ukapljeni natni plin - Tlačeni i netlačeni spremnici - Oprema za kemijsku i prehrambenu industriju

TPlast, obrt
Proizvodnja proizvoda od plastike
T.PLAST je obrt za izradu alata i preradu plastomera. Štitnici navoja na cijevima - protektor. Zaštitna rešetka ventilacije - spušteni stropovi. Elektro instalacijske kutije. Dijelovi za auto industiju. Dijelovi za baterijske svjetiljke. Sapnice za pranje u prehrambenoj industriji. Tipli za brzu montažu.

TPP d.o.o.
Trgovina na veliko strojevima, opremom i priborom
TPP d.o.o. je zastupnik slijedećih firmi: Heissner, njemačkog proizvođača strojeva, opreme i dekoracije za uređenje vrta i vrtnog jezerca; Homelite, američkog proizvođača trimera, motornih pila, motornih škara i drugih motornih proizvoda i rezervnih dijelova; MTD, američkog proizvođača kosilica, traktora; White Arts, trimeri; Wolf Garten, uređenje vrta i okućnice, te sjemena travnih smjesa i gnojiva za uređenje travnjaka.

trade off d..o.o. poduzeće za kulturno-zabavne djelatnosti
Ostale zabavne djelatnosti
biranje najklinaca hrvatske u dobi od 5-9 godina

Tradexim
Savjetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem
Tradexim - Poslovno savjetovanje, pružanje konzultantskih usluga u uvođenju standarda ISO 9001, benchmarking i istraživanje tržišta.

Trafficon d.o.o.
Arhitektonske djelatnosti i inženjerstvo
Trafficon d.o.o. je poduzeće grupe Dr. Brenner & Munnich s glavnim biroom u Njemačkoj koji broji 130 djelatnika za geodeziju, projektiranje cesta i prometa, sa sjedištem u Zagrebu, Žumberačka 34. Dosadašnje iskustvo u mjerenju, projektiranju i vođenju gradnje gradskih cesta, obilaznica, državnih cesta i autocesta je garancija da preuzete obveze možemo izvršiti po najvišim standardima.

Training Youth
Izvanteritorijalne organizacije i tijela
Training Youth - Stranice nastale suradnjom Europske komisije i Vijeća Europe; najave treninga za mlade, baza podataka trenera, vijesti, T-kitovi i druge publikacije, linkovi

Trames d.o.o.
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
Trames d.o.o. Split - Odlučili ste kupiti, prodati, unajmiti ili iznajmiti kuću, stan, vikendicu, apartman, caffe bar, restoran, poslovni prostor, građevinsko zemljište, hotel, pokrenuti građevinski, turistički ili neki slićni investicijski projekt?

Trames real estate
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
Vlasnicima kuća, vila, apartmana, apart hotela, restorana, caffe barova... pripremili smo cijelu paletu servisnih usluge u svrhu održavanja objekata, te servisnih usluga dok borave u objektu, savjetovanje stručnjaka, a sve sa ciljem da dobiju sigurnost, jer ima netko tko pazi na njihovo vlasništvo.

Tra-mont d.o.o.
Trgovina na veliko strojevima, opremom i priborom
Tra-mont d.o.o. - specijalizirano poduzeće za servis, montažu i transport, te prodaju ugostiteljske opreme. (Tramont) Ponuda ugostiteljske opreme proizvođača KONČAR-UGOSTITELJSKA OPREMA

Trans agram d.o.o.
Poštanske i kurirske usluge
Transagram d.o.o. se bavi dostavom svih vrsta pošiljki, od pismenih do paketa. Naše područje djelovanja je Grad Zagreb sa okolicom (Zagrebačka županija). Ovisno o potrebi dostave vršimo skuterima, automobilima, pick-up-ovima i kombijima. Korisnici naših kurirskih usluga su mala, srednja, pa i velika poduzeća raznih djelatnosti koja nemaju svoje dostavljače, zatim tiskare, dizajnerski studiji, marketinške, turističke i druge agencije...

Trans-Al d.o.o.
Trgovina na veliko strojevima, opremom i priborom
Tvrtka Trans-Al d.o.o. nudi Vam velik izbor vrhunskih materijala za Vaše građevinske radove. U ponudi se nalazi velik broj aluminijskih limova (univerzalni, limovi za eloksiranje, limovi za plastificiranje i trapezni limovi). Uz limove Trans-Al Vam nudi i vrhunske panele tvrke Isoleader.

TransCroatia.com
Ostali kopneni prijevoz
TransCroatia.com - Transportna agencija - Osnovna namjera nam je smanjiti na minimum vožnju praznih ili polupraznih teretnih vozila u odlasku, a posebno u povratku ('ler' vožnja). Ako ste prijevoznik ili špediter ili ste na bilo koji način vezani za promet - cestovni transport, pridružite nam se.

Transforma, savjetovanje i poslovne usluge
Savjetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem
Pružanje usluga za tvrtke i pojedince u području osobnog i organizacijskog razvoja te razvoja managementa

TransIntercom d.o.o.
Telekomunikacije
TransIntercom d.o.o. - Pružanje telekomunikacijskih usluga. usluge telefonije i kablovske televizije.

Transparency International
Izvanteritorijalne organizacije i tijela
Transparency International je nevladina organizacija posvećena povećavanju vladine odgovornosti i suzbijanju međunarodne i nacionalne korupcije. To je jedina globalna, neprofitna i politički nestranačka udruga čije je djelovanje usmjereno na suzbijanje korupcije i njenih posljedica.

Transporti Trojak
Ostali kopneni prijevoz
Transporti Trojak, domaći i međunarodni prijevoz roba uključujći i ADR prijevoz opasnih tereta. Organizacija utovara - istovara, organizacija privremenog skladištenja, praćenje kretanja tereta preko weba.

Transporti Vedran Bulić
Ostali kopneni prijevoz
Transporti Vedran Bulić iz Splita - Hrvatska obiteljska transportna tvrtka. Tvrtka se bavi prijevozom robe u Hrvatskoj i inozemstvu.

Trasa d.o.o.
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
Agenija se bavi trgovinom svih vrsta nekretnina. Pogledajte ponudu i odaberite vašu nekretninu iz snova. Pravna podrška od početka do kraja. Trasa d.o.o.

Trasting, namještaj
Proizvodnja namještaja
Izrada visokokvalitetnog namještaja po mjeri. Izrada kuhinja, ugradbenih ormara sa kliznim vratima, pregradnih stjena, spavaćih i dnevnih soba te kupaonica. Uz svaku ponudu prilažemo 3-D grafički prikaz traženog riješenja. Trasting, namještaj.

Travar MB doo Bjelovar
Proizvodnja farmaceutskih proizvoda, kemijskih i biljnih proizvoda za medicinske svrhe
Proizvodnja i prodaja biljnih proizvoda: Cajnih mješavina,biljnih masti,biljnih kapi,eteričnog ulja,pojedinačnog bilja svih vrsta,vrecica sa lavandom protiv moljaca i drugih biljnih proizvoda

Travar MB doo Bjelovar
Uslužne djelatnosti u biljnoj proizvodnji i stočarstvu
Prodaja biljnih proizvoda od ljekovitog bilja

Travel Dalmatia
Iznajmljivanje apartmana
Travel Dalmatia - Odaberite apartman, sobu ili kuću za odmor iz neke od naših destinacija u Dalmaciji gdje nudimo privatni smještaj.

Travel house
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Putnička agencija 'Travel house' i studio za organizaciju vjenčanja sa sjedištem u Varaždinu. Nudimo veliku ponudu bračnih, last minute i dr. putovanja. Organiziramo vjenčanja u Hrvatskoj i inozemstvu.

Travno
Državna uprava te ekonomska i socijalna politika zajednice
Lokalitet naselja Travno nastao je urbanizacijom antropogenih i slobodnih površina na terenima preko Save koje je dugi niz godina plavila rijeka stvarajuci aluvijalne nanose. Po svom sastavu to su pijesci, šljunci, siltovi s vrlo malo glina, tlo propusno za vodu, za kemijska i biološka zagadenja.

Tražilica Hrvata u BiH
Poslovne informacije
Tražilica Hrvata u BiH ima za cilj informirati, zbližiti i objediniti internet stranice s hrvatskim predznakom u Bosni i Hercegovini.

Trending d.o.o.
Ostala trgovina na veliko
Trending d.o.o., Varaždin - Veleprodaja elektromaterijala. Spremni smo Vam ponuditi slijedeće proizvode: rasvjetne armature, sklopke, FID sklopke, razvodne ormare, kablove, osigurače...

Trenkwald
Posredovanje u zapošljavanju
Hitno Vam trebaju kvalificirani administratori, tehničari, računalni operateri, građevinski radnici, stručni ili pomoćni radnici? Želite optimirati broj zaposlenih i troškove? Onda je Trenkwalder prava adresa za Vas.

Trezor Invest d.o.o.
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
TREZOR INVEST d.o.o. specijalizirana je tvrtka za usluge u prometu nekretnina i za svoje stalne - ugovorne i povremene klijente obavlja: - procjene nekretnina i financijski nadzor nad izgradnjom objekata za poslovne banke - posredovanje u prometu nekretnina - konzalting, projektiranje i stručni nadzor nad izgradnjom uglavnom poslovnih objekata.

Trgo Auto d.o.o.
Trgovina motornim vozilima
Auto Kuća TRGO AUTO d.o.o., iz Đurđevca, najveći je prodajni centar rabljenih automobila i traktora u Koprivničkoj -Križevačkoj županiji. Prodajemo vozila koja kvalitetom izgledom i cijenom udovoljavaju zahtjevima našim kupca, na vozila dajemo garanciju. Autopraonica i vučna služba.

Trgo leptir d.o.o.
Proizvodnja ostale odjeće i pribora za odjeću
Trgo leptir d.o.o. je osnovan 1991. g. Osnovna djelatnost nam je proizvodnja tekstilne odjeće, te trgovanje s njom i artiklima zaštite na radu. Stolno i posteljno rublje. Od 2000. godine djelujemo i kao izvoznici.

Trgo tehno-plast d.o.o.
Proizvodnja ostalih proizvoda od metala
Trgo tehno-plast d.o.o. - Proizvodnja kromirane kupaonske opreme. Naši proizvodi izrađeni su od kvalitetnih materijala kao što su mesing i chrom. Mogućnost izrade prema želji klijenta. Držači, police, vješalice, dozatori ...

Trgoauto V. d.o.o.
Trgovina dijelovima i priborom za motorna vozila
Trgoauto V. d.o.o. - Američka tvrtka GOLIGHT, proizvodi razne radne farove. Neke od modela možete vidjeti na našim stranicama. Fireco components je talijanski proizvođač pneumatskih teleskopskih rasvijetnih stupova.

Trgocentar d.d.
Trgovina na malo u nespecijaliziranim prodavaonicama
Trgovačka tvrtka Trgocentar d.d. Virovitica najstarija je hrvatska trgovačka tvrtka koja se može podičiti 40 godišnjim trgovačkim iskustvom. Ujedno je Trgocentar jedna od rijetkih trgovačkih tvrtki lokalne provenijencije koja je uspjela preživjeti turbulentne godine za domaću trgovinu.

Trgograd Pavić
Završni građevinski radovi
Trgograd Pavić - Specijalizirani smo za: izgradnju i obnovu industrijskih kolosijeka i uređaja, izgradnju i popravak kranskih staza svih vrsta, izgradnju željezničkih podvožnjaka, rekonstrukciju željezničkih stajališta, izgradnju, preuređenje i završne radove.

Trgoing d.o.o.
Proizvodnja proizvoda od betona, gipsa (sadre) i umjetnoga kamena
Osnovna djelatnost tvrtke je trgovina građevinskim materijalom na malo i veliko, te proizvodnja elemenata Bijelog stropa. Bijeli strop je proizveden prema hrvatskom patentu izumitelja prof, dr. Ante Mihanovića. Trgoing d.o.o. raspolaže licencom za proizvodnju elemenata za bijeli strop. Bijeli strop je polumontažna stropna konstrukcija široke primjene, visoke nosivosti te trenutno najisplativija stropna konstrukcija koja egzistira na tržištu RH. Karlovac, Ulica Matka Laginje 35.

Trgokompas d.o.o.
Trgovina dijelovima i priborom za motorna vozila
Trgokompas d.o.o. je poduzeće za trgovinu rezervnim dijelovima, potrošnim materijalom i repromaterijalom za održavanje i remont teretnih vozila i građevinskih (radnih) strojeva, kao i za pružanje usluga u remontu.

Trgometal d.o.o.
Proizvodnja dijelova i pribora za motorna vozila i njihove motore
Trgometal d.o.o. - Osnovna djelatnost je proizvodnja hidrauličkih crijeva, krajnika i spona, kardanskih vratila, te raznih rezervnih dijelova za teretna vozila i autobuse, te također pružanje usluga strojne obrade i dorade. Svi oblici pružanja usluga strojne obrade kao i izrada dijelova po uzrcima i posebnim zahtjevima, izvediva je u roku jedan do tri dana od ispostavljanja narudžbe.

Trgonom d.o.o.
Proizvodnja cementa, vapna i gipsa (sadre)
Trgonom d.o.o. Novi Marof - Vapnena pasta za zaštitu stabala voćki i vinograda, za bijeljenje i dezinfekciju stambenih i gospodarskih zgrada, dobivena gašenjem živog vapna.

Trgo-Sim d.o.o.
Proizvodnja proizvoda od gume
Tvrtka TRGO-SIM d.o.o. osnovana je 1994. godine kao proširenje rada obrtničke radionice 'SIM' koja se bavi izradom gumeno-metalne galanterije. Izrada svih vrsta gumenih gibljivih i metalnih cijevi, te spojnice po potrebi. Sesvetski Kraljevec.

Trgostal-Lubenjak j.t.d.
Trgovina na veliko strojevima, opremom i priborom
Trvtka Trgostal-Lubenjak je javno trgovačko društvo sa sjedištem u Zagrebu. Osnovna djelatnost društva je trgovina visoko kvalitetnim, profesionalnim, ručnim i ekeltričnim alatima i strojevima. Nudimo više od 40.000 vrhunskih proizvoda iz cijelog svijeta. Alati i pribor, strojevi, nautički program...

TRGOSTAN
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
Vile, stare kamene obnovljene i ruševne kuće, ljetnikovci, cijele uvale, zemljišta i atraktivni stanovi za prodaju na području Dalmacije sa otocima Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i Lastovo.

Trgošped d.o.o.
Ostali kopneni prijevoz
Trgošped d.o.o. - Tvrtka se vrlo uspješno bavi transportom, građevinskim radovima te trgovinom. Danas je posebno specijalizirana za prijevoz tereta vangabaritnih dimenzija i tereta velikih težina, te je u cijelosti opremljena osnovnim sredstvima i svom pratećom logistikom.

Trgotren d.o.o.
Trgovina na malo motornim gorivima i mazivima
Trgotren d.o.o. - U sklopu Benzinskog Servisa nalazi se benzinska pumpa, trgovina, mjenjačnica i moderno opremljen restoran, odnosno sve što Vam je potrebno za kratak odmor tijekom putovanja. Veliki izbor raznovrsnih artikala u trgovini te svježe i ukusno jelo samo su mali dio onoga što možete naći na našem Benzinskom Servisu.

Trgovačka škola Zagreb
Obrazovanje na drugoj razini
Trgovačka škola Zagreb - Učenicima je na raspolaganju 14 klasičnih učionica, 2 informatička kabineta, kabinet poznavanja robe, praktikum, knjižnica, 2 dvorane za tjelesni odgoj, a športski tereni oko škole sadrže kombinirana igrališta.

Trgovački obrt 'Ljubimac'
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
Specijalizirana trgovina hranom i opremom za kućne ljubimce.

Trgovački obrt Sara
Trgovina na malo izvan prodavaonica
Pokretna trgovina na malo voća i povrća te dostava istog na području Rijeke i okolice

Trgovačko pravo
Poslovne informacije
TRGOVAČKO PRAVO - Internet trgovina, Profitabilnost Interneta, Sklapanje ugovora putem Interneta, Incoterms 2000, Payterms Croatia, Sklapanje ugovora, Forma ugovora, Zastupanje, Ugovor o prodaji, Ugovor o djelu, Ugovor o radu, Ugovor o zajmu, Ugovor o kreditu, Ugovor o posredovanju...

Trgovaćki Obrt Minimarket-Nonstop
Trgovina na malo u nespecijaliziranim prodavaonicama
trgovina na velko i malo prehrambenim i neprehrambenim robom pretežno voćem i povrćem.

Trgovaćki obrt Minimarket-Nonstop
Trgovina na malo izvan prodavaonica
trgovina na malo izvan prodavaonica,ima tri prodajna mjesta.

Trgovina Kolekcionar
Trgovina na malo rabljenom robom u prodavaonicama
Trgovina Kolekcionar ima ponudu iz raznih područja kolekcionarstva poput filatelije, numizmatike, starih razglednica, telefonskih kartica, pribora,militarije, dragog kamenja, kristala i minerala.

Trgovina Nova
Trgovina na malo izvan prodavaonica
Trgovina Nova - Online trgovina robe široke potrošnje. Predmeti za kućanstvo.

Trgovina Plehan
Trgovina na malo hranom, pićima i duhanskim proizvodima u specijaliziranim prodavaonicama
Trgovina Plehan obiteljska je tvrtka u potpunom privatnom vlasništvu od osnivanja, a nastala je na temelju dugogodišnjeg poslovnog iskustva u distribuciji i prodaji svježeg mesa i mesnih proizvoda.

Trgovina 'RAUMBERGER'
Trgovina na veliko strojevima, opremom i priborom
prodaja odjeće i obuće za rad, HTZ oprema, PANOPLY, VENITEX

TrgovinaNova d.o.o.
Ostala trgovina na veliko
E-commerce, Internet trgovina na malo i veliko s dostavom.

Tri C d.o.o.
Ostale poslovne djelatnosti
Connect Contact Center - Tri C d.o.o. - Zainteresiranim poduzećima i institucijama nudimo usluge sveobuhvatnog dolaznog i odlaznog kontakta s korisnicima njihovih usluga i potencijalnim tržištem, kroz različite vrste medija, kao i ostale prateće djelatnosti.

Triadcollies
Uzgoj stoke, peradi i ostalih životinja
Triadcollies - uzgoj pasa - Uzgajivačnica u Zagrebu - Jasna & Nenad Jalsevac

Trial - stolarija
Proizvodnja proizvoda od plastike
Pvc i aluminijska stolarija kvalitetno i u ugovorenim rokovima.

Triatlon i maraton
Sportske djelatnosti
Triatlon i maraton u Hrvatskoj - Časopis Maratonac

Triatlon klub Rival
Sportske djelatnosti
Triatlon klub Rival - Već u prvoj sezoni pojavljivanja i stupanja na hrvatsku triatlon scenu, članovi TK Rivala su ostvarili veoma zapažene i vrijedne rezultate. To je pridonijelo popularnosti i razvijanju ovog sporta u Rijeci i okolici.

Tribunj
Iznajmljivanje apartmana
Privatni smještaj u Tribunju/Vodice

Tribunj apartmani
Iznajmljivanje apartmana
Tribunj - Apartmani - Odmor u Dalmaciji

Triglav osiguranje d.d.
Osiguranje i mirovinski fondovi
TRIGLAV OSIGURANJE d.d. je na području životnih osiguranja uvelo nove oblike osiguranja kako bi svojim osiguranicima ponudilo široku osiguravateljnu zaštitu. Osnovna i dopunska osiguranja namijenjena su različitim potrebama osiguranika i omogućavaju Vam da odaberete primjereni oblik osiguranja.

Trigon dizalotehnika d.o.o.
Trgovina na veliko strojevima, opremom i priborom
Trigon dizalotehnika d.o.o. nastoji nuditi hrvatskim građevinarima proizvode kao što su viseće skele, krovopokrivačke i građevinske dizalice te Böcker, Paus i Steinweg za krovopokrivačke i građevinske dizalice, Plettac i Layher za brzomontažne skele, američka tvrtka GENIE za teretno montažne liftove i liftove održavanja na visini te samohodne platforme.

Trijas, agencija
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
Ako tražite ili nudite stan, kuću, poslovni prostor, zemljište, skladište, vikendicu ili garažu - obratite nam se s povjerenjem! Agencija TRIJAS vrši usluge posredovanja kod kupnje, prodaje, iznajmljivanja i unajmljivanja nekretnina.

Trikotaža Irena
Proizvodnja pletenih i kukičanih proizvoda
Trikotaža Irena - Proizvodi od vune i prediva. 30 godina iskustva sa štrikanim / pletenim proizvodima. Muški i ženski modeli odjeće.

Tripleks d.o.o.
Djelatnosti pakiranja
Tripleks d.o.o. je tvrtka za pakiranje i prodaju ugostiteljskog šećera i meda. Stekli smo povjerenje velikog broja kupaca, uključujući i najveće i najatraktivnije zagrebačke ugostiteljske objekte. Pakiranje šećera sa logotipom, pakiranje čokoladica.

Tritem d.o.o.
Računovodstveni, knjigovodstveni i revizijski poslovi; porezno savjetovanje
Tvrtka Tritem d.o.o. registrirana je za računovodstveno knjigovodstvene poslove, porezno i poslovno savjetovanje, poslovne usluge i posredovanje. Vodimo knjigovodstvo i pružamo računovodstene usluge za poduzeća, obrtnike i slobodna zanimanja. Sastavljamo porezne prijave te nudimo poslovno savjetovanje.

Triumf-Split d.o.o.
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
Trgovina Pirouette - Triumf-Split d.o.o. - U dućanu se mogu naći kostimi i obuća neophodni za bavljenje klasičnim baletom, jazz baletom, aerobikom, fitness-om, sportskom i ritmičkom gimnastikom i sportskim plesom. Ponešto za plivanje, atletiku i biciklizam. Uz to dućan nudi i sve rekvizite za ritmičku gimnastiku i mažoretkinje, te obuću za iste.

TRN d.o.o.
Savjetovanje i pribavljanje programske opreme (softwarea)
Tvrtka TRN d.o.o. je osnovana 1995. godine i od samih početaka se bavi izradom poslovnih i knjigovodstvenih programskih rješenja. Paket ROSE. Uz to pružamo i usluge održavanja kompjuterskih sustava. Osim programa iz ponude izrađujemo i programe po narudžbi.

Trocal
Proizvodnja proizvoda od plastike
Kao pionir i vizionar TROCAL razvija uvijek nove ideje na svim područjima proizvodnje prozora i vrata. Tako je TROCAL još 1954. proizveo prvi PVC prozor na svijetu ...

TRSEK seljački turizam
Iznajmljivanje apartmana
TRSEK seljački turizam - Kada dolazite iz pravca Pregrade, na samom ulazu u mjesto Desinić, morate skrenuti desno, da bi nakon cca 800 metara pronašli Seosko gospodarstvo TRSEK, familije PTIČAR.

True Life in God
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
True Life in God - Ova web stranica pruža informacije o porukama koje Vassula Rydén prima od Boga od godine 1985.

Tržnice Zagreb d.o.o.
Trgovina na veliko poljoprivrednim sirovinama i živom stokom
TD Tržnice Zagreb d.o.o. je jedno od 23 trgovačka društva u vlasništvu Grada Zagreba. TD Tržnice Zagreb d.o.o. posluje na 28 lokacija - tržnica na kojima radi oko 2500 komitenata, koji imaju u zakupu poslovno – prodajne prostore. Tržnica Dolac.

TS 90 d.o.o.
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
TS 90 d.o.o. - Trgovina i usluge - Ponuda; tiskanice i obrasci, papirna konfekcija, potrošni materijal, mediji, sanitarna oprema, toneri i tinte, etikete, fotokopirni papiri

TSPA Belišće
Proizvodnja proizvoda od plastike
Tvornica spiralne i plastične ambalaže Belišće - tehnologijom injekcijskog prešanja obuhvaćna je izrada plastične ambalaže za pakovanje s višebojnim tiskom na njoj, usluge brizganja industrijskih poluproizvoda i proizvoda, na strojevima u rasponu od 32 do 650 tona sile zatvaranja. Proizvodni program i usluge osmišljene na osnovu postupka injekcionog ubrizgavanja polimernog materijala (LDPE, HDPE, PP, PA).

TSV-Marani
Obrazovanje odraslih i ostalo obrazovanje
TSV-MARANI, Trening Sistemi Vožnje' je skupni naziv za grupu tečajeva sigurne vožnje koje provodimo u Republici Hrvatskoj. Program Treninga sigurne vožnje za vozače osobnih vozila, izvodimo po europski priznatom progamu koristeći iskustva Trening varne vožnje Brane Kuzmić koji već 10 godina provodi ovaj program u Republici Sloveniji.

TT Biškup
Ostali kopneni prijevoz
Obrt TRANSPORT I TRGOVINA BIŠKUP - Bavimo se prijevozom robe u međunarodnom prometu. Specijalizirani smo za prijevoz visećeg tekstila na relacijama iz Hrvatske, BIH i Slovenije prema zapadnoj Europi (Austrija, Njemačka, Belgija, Nizozemska, itd.). Za obavljanje tih poslova posjedujemo dvadesetak posebno opremljenih vozila za takvu vrstu prijevoza. Također smo zastupnici belgijskog proizvođača motornih ulja 'FINA'.

Tt Impact d.o.o.
Ostale djelatnosti povezane s računalima
Tt Impact d.o.o. - Obnova kazeta za laserske i tintne pisače - Izmjena vrpce u ribonima za matrične pisače - Punjenje patrona (cartridge) za tintne (inkjet) pisače - Punjenje (obnova) toner kazeta za laserske pisače

T-tours d.o.o.
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
T-tours d.o.o. - Kao i svake godine, tako i ove, T-tours Vam omogućava da doživite Veronu u raskoši jednih od najplemenitijih životinja - konja. Posjetite Veronu i uživajte u Sajmu konja i prateće opreme. Izleti i putovanja.

TTS gradnja
Završni građevinski radovi
TTS gradnja je tvrtka sa sjedištem u Slavonskom Brodu, specijalizirana za vršenje grubih građevinskih radova kao i radova elektro i vodo instalacija, kanalizacije i vanjskog uređenja stambenih i poslovnih objekata.

Tubikanec, radionica
Proizodnja strojeva za proizvodnju i korištenje mehaničke energije
Mi smo brt koji nastavlja tradiciju proizvodnje pekarskih, slastičarskih i pizza peći. Sve je započelo, sada već davne 1952. kada je Tubikanec Zvonimir sa svoja tri brata, započeo proizvodnju, tada parnih, pekarskih peći.

Tuborg Hrvatska
Proizvodnja pića
Tuborg Hrvatska Online - Stranice o poznatom danskom pivu. Online informacije o sponzorstvima, igre, chat... Stranice za saznati nešto o pivu, razgovarati ili osvojiti male nagrade. Službena top lista s mogućnošću glasovanja!

Tuča d.o.o.
Održavanje i popravak motornih vozila
Tuča d.o.o. je prva registrirana tvrtka u Hrvatskoj koja je specijalizirana za popravak karoserije automobila oštećenih od tuče i sličnim popravcima bez lakiranja. Od osnutka do danas razvili smo poslovnu suradnju sa renomiranim osiguravajućim društvima pružajući vrhunsku uslugu krajnjim korisnicima.

Tučepi
Iznajmljivanje apartmana
Turistički portal o Tučepima - Makarska Riviera, informacije o turizmu, privatnom smještaju, hotelima, restoranima

Tudor, apartmani
Iznajmljivanje apartmana
Tudor House stranice sa predstavljenim apartmanima za iznajmljivanje na otoku Hvaru. Naša kuća je smještena u tihoj četvrti obiteljskih kuća u blizini Franjevačkog samostana i svega par minuta hoda je udaljena od prve plaže, a za manje od deset minuta možete biti u centru grada. Naša obitelj Vam nudi smještaj u 2 apartmana (svaki za 4 osobe) na gornjem katu.

Tulipan d.o.o.
Izgradnja kompletnih građevinskih objekata ili njihovih dijelova
Trgovačko društvo Tulipan d.o.o., Split - Mi ćemo za Vas izvršiti projektiranje i gradnju Vaše kuće snova prema individualnim arhitektonskim zahtjevima. Projektiranje, gradnja i financiranje svih poslovnih objekata.

Tuna film
Filmska djelatnost i videodjelatnost
Tuna film - Produkcijska kuća Tuna film iz Zagreba. Produkcija filmova, filmska djelatnost...

TUP d.d.
Proizvodnja elektromotora, generatora i transformatora
Tvornica ugljenografitnih proizvoda i elektrokontaktnih proizvoda, TUP d.d., Dubrovnik - Dio naših proizvoda - četkice za motorna vozila i četkice za male električne strojeve možete nabaviti u robnim kućama ili specijaliziranim auto-kućama. Termički ugljik, klizači, elektrode za žljebljenje, ugljeni kontakti.

Turbo Limač
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
Isporučitelj i prodavatelj Turbo Limač igračaka, odjeće, obuće te opreme za bebe - MAGMA d.d., Zagreb.

Turbo servis
Popravak predmeta za osobnu uporabu i kućanstvo
Turbo servis, Darda - Servis i prodaja turbokompresora.

Turbomehanika d.o.o.
Proizodnja strojeva za proizvodnju i korištenje mehaničke energije
Turbomehanika d.o.o. Kutina - je tvrtka koja se bavi remontima, dijagnostikom i nadzorom rada turbina i turborotacijskih strojeva.

Turboteh d.o.o.
Proizvodnja ostalih strojeva za posebne namjene
Turboteh d.o.o. - Remont, servis i montaža energetskih postrojenja i pripadajuće opreme (parne, plinske i vodne turbine, parni kondenzatori, pumpe, kompresori, motori s unutrašnjim izgaranjem, puhala, ventilatori, izmjenjivači topline, cjevovodi i ventili) svih vrsta i proizvođača. Rekonstrukcija, revitalizacija i modernizacija energetskih postrojenja. Izrada i popravak sklopova, podsklopova i rezervnih dijelova energetske opreme.

Turist d.o.o.
Hoteli
Turist d.o.o. poduzeće je koje djeluje preko svojih poslovnih jedinica: Hotel Turist, Pivnica Raj, Kavana Korzo, Caffe bar Patačić, Gostionica Barbara, Restoran Janje i izletište Drava.

Turistička agencija
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Primjer web stranica za turističke agencije koje izrađuje web studio Poslovnog foruma. Višejezično sučelje, pregled ponude apartmana, sustavi automatske rezervacije, online plaćanja, unosi posebnih ponuda i vijesti, affilate porgram od adriatica.net, mailing lista, ankete i sl.

Turistička agencija Bovi
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička agencija Bovi, Vrsar - Rezervacija apartmana u Istri

Turistička agencija 'dalmatina.net'
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička agencija dalmatina.net, nudi privatni i drugi smještaj (apartmani, sobe, kuće) u prelijepoj Dalmaciji i njezinim otocima (Brač, Hvar, Šolta, Vis). Mnogo fotografija, detaljan opis, cijene i online rezerviranje! Posebna ponuda: robizonski i seoski turizam, rafting!

Turistička agencija DUGA
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička agencija DUGA - BAŠKA VODA - Turistička agencija sa sjedištem u Baškoj Vodi nudi smještaj u privatnim apatmanima i sobama te u hotelima, kako u samoj Baškoj Vodi tako i u okolnim mjestima uključujući Promajnu, Makarsku i Brela.

Turistička agencija iTA
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička agencija iTA pruža kvalitetne usluge u ponudi privatnog i hotelskog smještaja te izleta duž jadranske obale i otoka. Agencija iTA nudi vam kuće na raznim lokacijama, sa lijepim pogledom i kvalitetnom izgradnjom.

Turistička agencija Kosirina - Pirovac
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička agencija Kosirina - Pirovac - Nudimo smještaj u Pirovcu, Vodicama, Murteru, Tribunju, Jadriji, Grebaštici , Brodarici, Zablaću...

Turistička agencija 'KOSIRINA' Tisno
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Posredovanje u privatnom i hotelskom smještaju i u kampovima, izleti, rent a bike, suvenirnica, knjigovodstvene usluge, prodaja nekretnina. Zastupstvo za prodaju čistionica za otpadne vode.

Turistička agencija Krik
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička agencija Krik pruža usluge 'Tailor made' izleta, individualnih programa krojenih prema željama posjetitelja. Programi usmjereni na otkrivanje i upoznavanje prirodnih ljepota Hrvatske. Cjelovit pristup koji uključuje povijesni, kulturni, sportski i zabavni aspekt. Pustolovni turizam i team building programi.

Turistička agencija 'RIVA'
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
ponuda turističkih apartmana u šibensko-kninskoj županiji,zimski aranžmani itd...

Turistička agencija 'RIVA'
Djelatnosti ostalih agencija u prijevozu
Turistička agencija RIVA sa sjedištem u Šibeniku pruža usluge privatnog smještaja, rafting, fish-picnic, novogodišnji aranžmani, skijanje...(raspolažemo lepezom od 10 jezika)

Turistička agencija Srebrna Tours
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička agencija Srebrna Tours - Komiža otok Vis - Komiža je najsunčanije mjesto na Jadranu tako da je turizam moguć tijekom cijele godine

Turistička agencija Suzy
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička agencija Suzy - Turistička ponuda u kojoj se nalazi nekoliko objekata sa solidno opremljenim apartmanima s tri zvjezdice te smještajnim mogućnostima od dva i više ležajeva. Pješčana uvala, Pula.

Turistička zajednica Grada Cresa
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička zajednica Grada Cresa - Otok Cres, drugi po velicini jadranski otok, nalazi se na sjevernom dijelu Kvarnerskog zaljeva. Na jugu, u Osoru, povezan je pokretnim mostom s otokom Lošinjem. Cres je brdovit otok dug 66 km i širok od 2 do 12 km.

Turistička zajednica općine Sućuraj
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička zajednica općine Sućuraj - On-line vodič mjesta Sućuraj na krajnjem istoku otoka Hvara. Brojne fotografije, povijest, sadašnjost, promet i smještaj.

Turistički menadžment
Visoko obrazovanje
Visoka škola za turistički menadžment u Šibeniku - Naš interdisciplinarni studij turističkog menadžmenta i poslovne informatike omogućava obrazovanje za rad u nautičkom turizmu, ugostiteljstvu i softwareskim firmama u cijelom svijetu, potiče Vašu kreativnost i razvija natjecateljski duh.

Turistički obrt C.L.O.E.
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Pružamo usluge u domeni poslovnog i poticajnog turizma specijaliziranog za Istarsku županiju. Naša ponuda sastoji se od organizacije seminara, kongresa, radionica i team buiding programa te izleta, tematskih aranžmana i večernjih programa za poslovne, rekreativne i odmorišne grupe.

Turističko - trgovački obrt 'MARE'
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Nudimo privatni smještaj u Vrbniku na otoku Krku. Organizirmo aktivni odmor i vikend - programe.

Turizam Ližnjan
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Općina Ližnjan smještena je na krajnjem jugoistoku istarskog poluotoka, okružena morem s južne i istočne strane. Od granice s Medulinom, na zapadu, do uvale Budava na sjeveru. Sjedište općine je naselje Ližnjan, a uz njega su veća naselja Šišan, Valtura, Jadreški i Muntić.

Turković d.o.o.
Izgradnja kompletnih građevinskih objekata ili njihovih dijelova
Tvrtka Turković d.o.o. društvo je koje se bavi poslovima graditeljstva niskogradnje, visokogradnje, trgovinom i odnosima. Kneza Mislava 2, Velika Gorica.

Turković, obrt
Ostali kopneni prijevoz
Vučna služba TURKOVIĆ - organizacija taxi, rent-a-car, avionskog, željezničkog, autobusnog prijevoza, organizacija prijevoza u smrtnim slučajevima, prijevoz automobila, plovila, kamp prikolica

Tušek d.o.o.
Gradnja i popravak brodova i čamaca
Tušek d.o.o. smješten je u Ivanić Gradu gdje proizvodi razne vrste plovila od poliestera, bavljenje modeliranjem, izradom prototipa od ideje do gotovog rješenja.

Tutis d.o.o.
Izgradnja kompletnih građevinskih objekata ili njihovih dijelova
Tutis d.o.o., Zagreb - Građevinski radovi: izrada temelja I AB ploče, hidro i termo izolacija ploče, cementna košuljica, zidanje zidova i dimnjaka... Krovna konstrukcija izrađena po projektu, sa daščanom oplatom i postavljenim ter-papirom, dužnim i poprečnim letvama...

TV Dalmacija
Djelatnosti radija i televizije
TV Dalmacija je glasilo trgovačkog društva 'Korak' d.o.o., nositelj koncesije na razini grada Splita. Područje koncesije, definirano kao područje koje prima signal propisane kakvoće pokriva gradove Split, Solin, Kaštela i Supetar, te općine Klis, Podstrana, Sutivan, Postira i Šolta.

Tvareci stroje s.r.o.
Kovanje, prešanje, štancanje i valjanje metala; metalurgija praha
Strojevi za oblikovanje metala

Tvin d.d.
Proizvodnja namještaja
Tvin d.d. - Drvna industrija Virovitica - Uredski namještaj - Podne obloge - Parketi - Kaluparski proizvodi

Tvornica duhana Rovinj d.d.
Proizvodnja duhanskih proizvoda
Tvornica duhana Rovinj jedna je od najstarijih i najuspješnijih hrvatskih tvrtki čije je poslovanje vertikalno povezano; od proizvodnje komercijalne ambalaže i duhana do proizvodnje cigareta i maloprodaje.

Tvornica elektro opreme d.o.o.
Proizvodnja ostale električne opreme
TVORNICA ELEKTRO OPREME d.o.o. - BELIŠĆE - PROIZVODNI PROGRAM: PROIZVODNJA UPRAVLJAČKIH SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE I NADZOR INDUSTRIJSKIH PROCESA, USLUGE ELEKTROMONTAŽE U INOKOOPERACIJI, PROIZVODNJA ELEKTROOPREME ZA HRVATSKE ŽELJEZNICE, PROIZVODNJA REKLAMNIH PANOA I ŠPORTSKIH SEMAFORA

Tvornica Filmova
Filmska djelatnost i videodjelatnost
Tvornica Filmova osnovana je s ciljem istraživanja i razvoja audiovizualne produkcije. U mogucnosti smo realizirati cak i najsloženije projekte. Tijekom produkcije pocetnu ideju možemo razviti sami ili zajedno s Vama.

Tvornica plinskih turbina d.o.o.
Proizvodnja ostalih strojeva za posebne namjene
Tvornica plinskih turbina d.o.o. - Osnovni proizvodni program tvrtke je izrada rotorskih i statorskih dijelova i sklopova mlaznih motora.

Tvornica stočne hrane d.d.
Proizvodnja hrane za životinje
TVORNICA STOČNE HRANE d.d. ČAKOVEC jedan je od vodećih proizvođača krmnih smjesa i dodataka za prehranu životinja. Kontinuirano investiranje u modernu tehnologiju, ulaganja u ljudski potencijal, te praćenje svjetskih trendova u proizvodnji krmnih smjesa dovelo nas je na lidersku poziciju u proizvodnji krmnih smjesa u Hrvatskoj. U paleti proizvoda dopunskih i potpunih krmnih smjesa nalaze se programi za prehranu peradi, svinja, goveda, te ostalih malih životinja (zečevi, činčile, koze, ovce, nojevi...). Izrada krmne smjese prema specifikacijama i zahtjevima.

Tvornica turbina d.o.o.
Proizvodnja ostalih strojeva za posebne namjene
Tvornica turbina d.o.o., Karlovac - Proizvodimo i servisiramo turbine

Tvrđava-Knin
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
Udruga hrvatskih branitelja liječenih od posttraumatskog stresnog poremećaja Šibensko-kninske županije 'Tvrđava-Knin'. Temeljni ciljevi Udruge su skrb za stjecanje statusa hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a, i ostalih psihičkih bolesti uzrokovanih ratom, zastupanje njihovih interesa, radi otklanjanja posljedica ratnih strahota putem druženja, međusobne pomoći, te pomoći u psihosocijalnoj reintegraciji putem Centra za hrvatske branitelje i članove njihove obitelji.

Tvrtka 'Joža trans'
Ostali kopneni prijevoz
Mala tvrtka visoke reputacije te povljnih cijena. Vrši usluge cestovnog prijevoza na području RH.

TZ Baška
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička zajednica općine Baška - Baška je najpoznatije turističko središte na otoku Krku, najvećem otoku na Jadranu koji je svojim položajem u sjevernom dijelu hrvatske obale najbliži tržištu srednje Europe.

TZ Biograd
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička zajednica grada BIOGRAD n/m - Biogradska rivijera. Turističke destinacije, apartmani, hotelski smještaj, auto kampovi...

TZ Cavtat - Konavle
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Konavle su krajnji jugoistočni prostor Dubrovnika. Područje Konavala je definirana regija čija brdska strana graniči s obroncima Sniježnice prema Hercegovini i Bjelotine prema Sutorini, zatvara padine Gornje i Donje Bande, te se morskom stranom proteže od luke Cavtat do Molunta i poluotoka Prevlake. TZ Cavtat - Konavle.

TZ Dobrinj
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička zajednice općine Dobrinj. Općina Dobrinj smještena je na središnjem dijelu otoka Krka.

TZ Donji Miholjac
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Web stranice Turističke zajednice Donji Miholjac. Inormacije o mjestu Donji Miholjac i okolici. Informacije za turiste.

TZ Dubrovačko neretvanske županije
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička zajednica Dubrovačko neretvanske županije, Cvijete Zuzorić 1/1, 20000 Dubrovnik - Odredišta, smještaj, aktivnosti, događanja, turističke atrakcije, dolazak, o županiji ...

TZ Duga Resa
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Službene stranice Turističke zajednice općine Duga Resa na kojima možete pronaći sve o turističkoj ponudi prekrasnog dugoreškog kraja.

TZ grada Hvara
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička zajednica grada Hvara - Grad Hvar jedinstven je spoj raskošne mediteranske prirode, bogate i slojevite kulturno-povijesne baštine, te mondene turističke suvremenosti.

TZ grada Makarske
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička zajednica grada Makarske. Makarska - slikoviti gradić zadivljujuće ljepote koji živi od turizma i za turizam, grad mladosti, kulture, sporta i zabave. Dobitnik raznih priznanja za uspjehe u turizmu.

TZ grada Rijeke
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička zajednica Grada Rijeke - Na našim stranicama potražite priče o povijesti, kulturno-povijesnim spomenicima i kulturnim zbivanjima! Informirajte se o smještaju, gastronomiji, zabavi...

TZ Jelsa
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička Zajednica Općine Jelsa osnovana je 1995. godine. Rad Zajednice je javan. Djelovanje Zajednice temelji se na načelu korisnosti, a bez ostvarivanja neposredne dobiti.

TZ Karlovac
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička zajednica grada Karlovca - Turističko-informativni centar koji djeluje u sklopu Turističke zajednice grada Karlovca izdao je prvi vodič privatnih iznajmljivača soba namijenjenih noćenju turista.

TZ KC KR
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Dobrodošli na web stranice Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije i u Koprivničko-križevačku županiju!

TZ Koprivnice
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička zaajednica grada Koprivnice - Koprivnica je grad smješten u sjeverozapadnoj Hrvatskoj i centar je Koprivničko-križevačke županije. Koprivnica je najljepši grad srednje veličine u srednjoj Europi dođite i uvjerite se u to - očekuje vas srdačna dobrodošlica!

TZ Kostrena
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička Zajednica Općine Kostrena - Kostrena, Sveta Lucija, Sveta Barbara, Žurkovo, Šojići, Doričići, Urinj...

TZ Lumbarda
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Lumbarda je malo mjesto na istočnom rtu šumovitog otoka Korčule. Zanimljivim je čini živopisan netaknuti krajolik, razvedena obala i kristalno čisto more koje je okružuje, pješčane plaže koje su rijetkost na Jadranu.

TZ Malinska
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE MALINSKA

TZ Medulin
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička Zajednica općine Medulin. Medulin, Premantura, Banjole, Pomer, Pješčana Uvala. Turističke informacije o smještaju, plaže, lokacija, mape, zabavni sadržaji, gastronomija sport...

TZ Njivice - Omišalj
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE 'NJIVICE-OMIŠALJ'

TZ Općine Fužine
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička zajednica općine Fužine - Fužine su smještene 730 metara nad morem, u jugozapadnom dijelu Gorskog kotara, okružene slikovitim planinama, tišinom stoljetnih šuma crnogorice i ljepotom svojih jezera. Veliko bogatstvo voda (jezera Bajer i Lepenica - akumulacijska jezera, rijeka Ličanka i mnogo malih potoka.)

TZ Općine Skrad
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička zajednica Općine Skrad. Na našim stranicama možete potražiti informacije vezane uz smještaj, ugostiteljsku ponudu, provođenje aktivnog odmora ili događanja tijekom godine.

TZ Ozalj
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička zajednica grada Ozlja - TZ Ozalj

TZ Pakoštane
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Pakoštane - Turistička zajednica općine Pakoštane

TZ Požega
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička zajednica grada Požege. Pregled turističkih događanja, kultura i povijest, manifestacije...

TZ Požeško-slavonske ž.
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Službene stranice Turističke zajednice Županije Požeško-Slavonske. Požega, Pleternica, Pakrac, Lipik, Kutjevo, Kaptol, Velika, Jakšić, Brestovac, Čaglin, Trenkovo, Jankovac, Požeška biskupija, Lidas...

TZ Rovinj
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turisitička zajednica Rovinj

TZ Slatina
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička Zajednica Grada Slatine - Turističke informacije i pregled ponude

TZ Slunj
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Službene stranice Turističke zajednice grada Slunja na kojima možete pronaći sve o turističkoj ponudi prekrasnog slunjskog kraja.

TZ Stari Grad
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička zajednica grada Starog Grada

TZ Sv. Filip i Jakov
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Službene stranice Turističke zajednice općine Sv. Filip i Jakov. Iz bogate ponude odaberite hotele, privatni smještaj, apartmanska naselja, kampove, restorane, pizzerie...

TZ Šibenik
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička zajednica grada ŠIBENIKA - Šibenik je smješten gotovo na središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših kraških rijeka Hrvatske.

TZ Trpanj
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Trpanj - službeni portal Turističke zajednice Trpanj, poluotok Pelješac - detaljne informacije, turistički vodič, foto galerija, smještaj...

TZ Ugljan
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Otok Ugljan je sastavni dio zadarskog arhipelaga i ujedno najbliži otok kulturnom i gospodarskom centru županije - gradu Zadru od kojeg ga dijeli samo nekoliko NM.

TZ Vinkovci
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička zajednica grada Vinkovaca - TZ Vinkovci

TZ Vinodol
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
TZ Vinodol - korak od mora dva od sniga. Turistička ponuda vinodolske općine (Bribir, Grižane, Tribalj i Drivenik), veliki izbor apartmana, ruralnih kuća, pansiona, ugostiteljskih objekata, raznih zanimljivosti, sportskih sadržaja te kulturnih događanja sve na jednom mjestu.

TZ Zagorje
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička zajednica Krapinsko zagorske županije - Kvalitetni termalni izvori Krapinskih, Stubičkih, Tuheljskih Toplica predstavljaju osnovicu turističke ponude Krapinsko-zagorske županije Slikoviti zagorski 'bregi', vinogradi, stare šume Medvednice, Ivančice, Maceljskog gorja i pobrđa, kultivirani perivoji te kulturno povijesni spomenici dodatno je nadopunjuju. To su prije svega srednjovjekovni burgovi te kasniji, pretežito barokni, ladanjski dvorci.

TZO Gradac
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička zajednica općine Gradac - Makarska rivijera - Srednja dalmacija - Drvenik, Zaostrog, Podaca, Brist i Gradac. Turističke usluge, privatni smještaj i hoteli.

TZO Murter
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička zajednica Općine Murter

TZO Smokvica
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička zajednica općine Smokvica - Smokvica je jedno od pet starih naselja na otoku Korčuli. Smještena je u središnjem dijelu otoka na blago zavinutom podnožju spojenih brda Vele i Male obale.Natrag


Pretraživanje