POSLOVNI WEB KATALOG - Pregled po abecedi
S
S.D. Grdelin
Sportske djelatnosti
Sportsko društvo Grdelin, Split - Plivački klub. Informacije o plivačima, trenerima, natjecanjima...

S.E.M.I.G. d.o.o.
Proizvodnja alatnih strojeva
S.E.M.I.G. d.o.o. iz Zagreba za proizvodnju, servis i prodaju novih i rabljenih alatnih strojeva, strojeva za obradu lima i ostalih te zastupanje stranih proizvođača. www.semig.hr

S.I.A. d.o.o.
Arhitektonske djelatnosti i inženjerstvo
S.I.A. specijalizirani inženjering ANIČIĆ d.o.o. - Poduzeće za projektiranje i inženjering protupožarne zaštite. Djelatnost obuhvaća izradu elaborata zaštite od požara i zaštite na radu u sklopu tehničke dokumentacije, konzalting pri izradi tehničke dokumentacije te usklađivanje projekata svih sudionika u fazi izgradnje objekta.

Sabcommerce d.o.o.
Uslužne djelatnosti u biljnoj proizvodnji i stočarstvu
uvoz i prodaja sojine sačme, prodaja tostirane soje i otkup pilanskog otpada, kamionski prijevoz svih vrsta tereta uključujući i prijevoz kontejnera

Sagena
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
Sagena, agencija za nekretnine - otkrijte novi način življenja, dozvolite da Vam pomognemo u razotkrivanju ostvarenja Vašeg sna u Hrvatskoj...

Sagena
Uzgoj stoke, peradi i ostalih životinja
Sagena - Uzgoj pasa - Tajana & Dražena Ormož - Pisarovina

Sagovi Zagreb d.o.o.
Trgovina na veliko proizvodima za kućanstvo
Sagovi Zagreb d.o.o. - Uvoznik i distributer podnih obloga - Bogati izbor tepiha, tapisona, PVC obloga, staza, laminata, PVC podova, zavjesa, posoblja i posteljnog rublja.

Sai tours
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Sai tours, turistička agencija iz Zagreba, organizira putovanja prema dalekim destinacijama, Indija, Tajland, Jordan, Sirija, Egipat, Nepal, Tibet te još mnoge zemlje dalekog istoka.

Saint Gobain Isover d.o.o.
Proizvodnja ostalih nemetalnih mineralnih proizvoda
Saint Gobain Isover d.o.o. - Hrvatska - Naša je zadaća izolacijskim materijalima ISOVER poboljšati kvalitetu življenja, osjećaj ugode, te raditi u korist novih naraštaja. Isover Piano - pričvrsni filc za najbolju zvučnu izolaciju pregradnih zidova. Staklena i kamena vuna. Izolacije potkrovlja.

Sajam 99 d.o.o.
Iznajmljivanje ostalih strojeva i opreme
Sajam 99 d.o.o. šatori za sve prigode - Šatori za sve prigode, bankete, balove, proslave, vjenčanja, krštenja. Prepustite brigu nama, mi čemo učiniti svijet savršenim.

Sajam automobila Zagreb d.o.o.
Trgovina motornim vozilima
Sajam automobila Zagreb d.o.o. - Sajam je smješten na južnoj obali Save, 2km istočno od Mosta Mladosti, a 4 km od Mosta Slobode i Zagrebačkog Velesajma.

Sajam glazbe
Ostale poslovne djelatnosti
Sajam glazbe - Velika prodajna izložba glazbene opreme najpoznatijih imena svjetske i domaće glazbene industrije, nastupi vrsnih domaćih glazbenika, predstavljanje najboljih DJ-a Hrvatske i profesionalne opreme za DJ-e, prezentacija hrvatskih glazbenih udruga i vodećih diskografskih kuća

Sajam Sl. Brod
Ostale poslovne djelatnosti
Sajam Slavonski Brod - Informacije o sajamu i stočarskoj izložbi, popis izlagača, informacije za posjetitelje sajma...

Sajam Split d.o.o.
Ostale poslovne djelatnosti
Sajam Split d.o.o. - Organizacija sajmova - Sajam pića, prehrane i ugostiteljske opreme - Sajam graditeljstva, drvne i metalne industrije, obrtništva i male privrede, alata, strojeva i opreme - Sajam automobila, motorkotača, gospodarskih vozila i prateće opreme

Sajema d.o.o.
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
Pod ovim neobičnim imenom je jedna sasvim obična tvrtka za prodaju dječjih knjiga, slikovnica, crtanih i igranih filmova za djecu te stručne graditeljske literature. Prodaja video kazeta i filmova. Poduzeće SAJEMA d.o.o. osnovano je 1993. godine u Zagrebu, Emanuela Vidovića 3.

Sakač, obrt
Završni građevinski radovi
Sakač - Obrt za graditeljstvo - Izrada krovišta te svih ostalih radova u graditeljstvu. Web stranice sadrže slikovni prikaz izvedenih radova. Postavljanje šindre. Izgradnja svih tipova terasa(natkrivenih). Bramac i Velux.

Sala za svadbe Vlašec
Ostale uslužne djelatnosti
Sala za svadbe Vlašec - Specijalizirali smo našu salu za organizacije svadbenih svečanosti, proslava; krizmi, prvih pričesti, krstitki, rođendana, kao i raznih banketa, poslovnih, političkih i društvenih skupova.

Sali - Dugi otok
RAZNO
Dobrodošli na stranice o mjestu Sali i Dugom otoku. Na ovim stranicama možete naci sve što vas zanima o Salima i Dugom otoku.

Salon Automobila Bombo
Trgovina motornim vozilima
Salon Automobila Bombo, Metković - U sklopu auto salona posluje i auto servis Talajić, specijalizirana automehaničarska radnja za VW i Audi, opremljena najsuvremenijim kompjutorskim alatima.

Salon Forma
Djelatnosti za njegu i održavanje tijela
Salon za electrolisys i lasersku epilaciju Forma. Uklanjanje neželjenih dlačica doprinosi samopouzdanju i samouvjerenosti. Naši klijenti mogu očekivati profesionalan tretman koji uključuje vrhunsku opremu, kvalitetnu uslugu i trajne rezultate.

Salon Khao Sun
Djelatnosti za njegu i održavanje tijela
Salonu za tradicionalnu tajlandsku medicinsku masažu Khao Sun, Rijeka. Tradicionalna tajlandska masaža temelji se na pritiscima na meridijane koji se pružaju po cijelom tijelu, a bit je u tome što se pristiscima na određene meridijane ne masiraju samo vanjski dijelovi – koža i mišiće, nego i unutarnji organi.

Salon Kozjak
Djelatnosti za njegu i održavanje tijela
Salon ljepote Kozjak je mjesto gdje se možete opustiti i dobiti vrhunsku uslugu. Ono što nas razlikuje od drugih je naš pristup ljepoti i zdravlju. U salonu imamo stručnjaka vizažistu za make up. Kao medicinska sestra, majstor pedikure i kozmetike, limfoterapeut, TUI-NA terapeut te stručni suradnik tvrtke Vita Life u salonu, zajedno sa svojim osobljem, njegujem visoke estetske i zdravstvene kriterije koji se baziraju na holističkom pristupu prema čovjeku.

Salon ljepote Kix
Djelatnosti za njegu i održavanje tijela
Salon ljepote Kix - U našem salonu nudimo njegu nogu, njegu ruku i noktiju, njegu lica, njegu tijela. U ugodnom ambijentu našeg salona zaboravite na stresnu svakodnevnicu i učinite nešto za sebe.

Salon Nikola
Proizvodnja ostale odjeće i pribora za odjeću
Krojački salon Nikola - Šivanje muških odijela po mjeri od materijala vrhunske kvalietete: Ermenegildo Zegna, Loro Piana, itd.

Salon Petra Kump
Djelatnosti za njegu i održavanje tijela
Salon ljepote 'PETRA KUMP' smješten je u centru Zagreba. Stručno i ljubazno osoblje (kozmetičarke, fizioterapeut , pediker), pomoći ce Vam da dobijete onaj kozmetički tretman koji Vam je potreban.

Salona jedilice
Iznajmljivanje ostalih prijevoznih sredstava
Salona jedilice. Najam jedrilica Salona 45, Salona 40 i Salona 37. U našoj ponudi možete naći i velik izbor motornih jahti, jedrenjaka, luksuznih jahti te gumenjaka. Luka polaska je marina Kaštela.

Salona Var d.o.o.
Obrada i prevlačenje metala; opći mehanički radovi
Salona Var d.o.o. - reparaturno zavarivanje, navarivanje, metalizacija i strojna obrada metala

Saloni namještaja 2MD
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
Saloni namještaja 2MD specijalizirani su primarno za ponudu tapeciranih sjedećih garnitura za dnevne boravke, ali nude i namještaj za opremu spavaćih soba, blagovaonica, predsoblja, krevete, madrace, regale za dnevne boravke te stolove i stolice za terase i balkone.

Salonit d.d.
Proizvodnja proizvoda od betona, gipsa (sadre) i umjetnoga kamena
Salonit d.d., Vranjic - Proizvodnja vlaknocementnih cijevi, pokrovnih i obložnih ploča

Salus
Djelatnosti humane medicine
Specijalna bolnica SALUS Split - Urologija, kirurgija, ortopedija

Salvija d.o.o.
Trgovina na malo farmaceutskim, medicinskim, kozmetičkim i toaletnim proizvodima
Salvija je obiteljska tvrtka, osnovana 1995. g. za distribuciju predmeta opće uporabe, a od 2002. g. specijalizirali smo se za distribuciju preparata za njegu kože na bazi bilja. Naš glavni distributivni kanal su ljekarne, a potom biljne drogerije.

Salvus d.o.o.
Proizvodnja medicinske i kirurške opreme te ortopedskih pomagala
Salvus d.o.o. - Medicinska kozmetika i druga medicinska oprema. Anatomski jastuci Salvus. Invalidska kolica. Pomagala koja omogućavaju lakše kretanje. Izrada ortopedske obuće i uložaka.

Sam - servis d.o.o.
Proizvodnja namještaja
Proizvodnja proizvoda od Hi-macs-a

SAMD d.o.o.
Proizvodnja ostale odjeće i pribora za odjeću
Tvrtka SAMD d.o.o. iz Splita bavi se proizvodnjom i prodajom tekstilnih odjevnih predmeta i HTZ opreme. Na hrvatskom i inozemnom tržištu prisutni smo od 1993. godine.

Samoborček d.o.o.
Ostali kopneni prijevoz
Samoborček d.o.o. – tvrtka je koja se bavi uslugama autobusnog prijevoza putnika na gradskim, prigradskim, međužupanijskim te međunarodnim autobusnim linijama. Suvremen vozni park kojega čini 70-tak autobusa, od toga 15 autobusa visoke turističke klase, stručno osposobljeni djelatnici i dugogodišnje iskustvo pružiti će Vam sigurnu i udobnu vožnju na turističkim, poslovnim, hodočasničkim i izletničkim putovanjima.

Samoborka d.d.
Proizvodnja proizvoda od betona, gipsa (sadre) i umjetnoga kamena
Samoborka d.d. - Žbuke, premazi, ljepila, betonski proizvodi, kameni materijali i pijesak

Samoborska klet
Restorani
Restoran Samoborska Klet - Samoborska Klet je obiteljski restaurant smješten u samom srcu Samobora. Iza nas stoji preko 20 godina bavljenja ugostiteljstvom i sposobni smo odgovoriti na sve zahtjeve gostiju.

Samoborska Pivnica
Restorani
Restoran Samoborska Pivnica - Gurmanski specijaliteti samoborskog kraja u prostranom ambijentu pogodnom za poslovne ručkove, domjenke ili svadbene i druge svečanosti.

Samoborski s.s.
Sportske djelatnosti
Samoborski sportski savez organizacijski je i materijalni sljednik nekadašnjeg Saveza za fizičku kulturu, sa svim prednostima i manama organizacije u kojoj je društveno vlasništvo davalo glavni pečat odnosima u športu tadašnjeg vremena.

Samostalni Sindikat Ugostiteljstva i Turizma Hrvatske
Djelatnosti sindikata
SSUTH - Samostalni Sindikat Ugostiteljstva i Turizma Hrvatske

Samsonite
Ostala trgovina na veliko
Samsonite, Lacoste, Hedgren, Sammies, Trunk&Co, Starck - Maras d.o.o. ovlašteni zastupnik kompanije SAMSONITE za RH. Putni program tekstilni, plastični, torbe za laptop i palm PC, casual i damski program i ruksaci, putne potrepštine i kišobrani.

Samurai Yashiki
Uzgoj stoke, peradi i ostalih životinja
Samurai Yashiki - Uzgajivačnica pasmine akita-inu. Temeljena na vrhunskim psima japanskih krvnih linija sa mnogo šampionata.

San Antonio Club
Barovi
San Antonio club nalazi se na sunčanom otoku Rabu. Otvoren je u ljeto 1994.g. i od tada zauzima jednu od vodećih pozicija zabave, noćnih te dnevnih događanja na sjevernom dijelu Jadrana.

San apartmani
Iznajmljivanje apartmana
Apartmani 'San' nalaze se u mjestu Sukošan izmedu grada Zadra i grada Biograda. Sukošan ima veliku Marinu 'Dalmacija', razna prirodna bogatstva, pjeskovite i šljunkovite plaže, bistro more, te se nalazi u centru Dalmacije. Apartmani se nalaze 100 m od mora.

San dizajn d.o.o.
Proizvodnja stakla i proizvoda od stakla
San dizajn d.o.o., Ulica kaktusa 2a, 10360 Zagreb/Sesvete - Izrada predmeta od stakla, pjeskarenje, taljenje stakla u boji, izrada nakita, vaza, čaša.

San nekretnine
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
San nekretnine. Agencija za promet nekretninama - Šibenik

Sancta Domenica d.o.o.
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
Sancta Domenica d.o.o. - Ovlašteni uvoznik Sonya za Hrvatsku - Maloprodaja i veleprodaja Sony proizvoda. Audio, video, mediji, baterije i DVD ponuda. Veleprodaja i SAMSUNG i JVC proizvoda. Imamo jedan dućan u Svetoj Nedelji i jedan u Sesvetama-VOX Media.

Sandi-panel d.o.o.
Proizvodnja namještaja
Sandi-panel d.o.o. - Nudimo Vam kompletno uređenje Vašeg doma. Imamo bogatu ponudu namještaja po mjeri, od čega izdvajamo: spavaće i dječje sobe, kuhinje, kupaone, te razne izvedbe ugradbenih ormara. Konzultacije, dostava i montaža su potpuno besplatni.

Sanex d.o.o.
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
SANEX, Split d.o.o. - Osnovna djelatnost je trgovina uredskim, potrošnim materijalom sa dostavom na adresu kupca. Asortiman koji nudimo od hrvatskih proizvođača je: kompjutorski papir, adding role, tiskanice, registratori, fascikle ... Veliki dio uvoznog asortimana je naš direktni uvoz iz kojeg nudimo: selotejp trake(50/66; 25/66; 15/33...) te tetovaže za tijelo za mlade privlačnih dezena i boja.

Sanimed d.o.o.
Ostala trgovina na veliko
Sanimed d.o.o. - U svom programu nudi pomagala za inkontinenciju talijanskog proizvođača ARTSANA čiji se proizvodi odlikuju visokom kvalitetom i postojanošću, a također nudi i pomagala drugih proizvođača: SANTEX, LADYSAN, HIGIENIC PANTS, itd.

Sanit sapuni
Proizvodnja sapuna, sredstava za čišćenje i poliranje, parfema i toaletno-kozmetičkih preparata
Obiteljska tvrtka SANIT iz Nove Gradiške. Predstavljamo naš proizvodni program prirodnih sapuna dobivenih saponifikacijom prirodnih, čistih masti i ulja, raznih oblika, oplemenjenim raznim mirisima i eteričnim uljima, maštovito pakovani, predstavljaju lijep poklon ili suvenir.

San-Met d.o.o.
Trgovina na veliko proizvodima za kućanstvo
San-Met trgovina na malo i veliko osnovana je u kolovozu 1992. godine, koja je tada imala samo jednog zaposlenika. Trgovina je poznata po tome što nudi širok asortiman robe, od kanalizacije, vodovoda, centralnog grijanja, kuhinja, elemenata za kupaonice, željeza, boja i lakova.

San-Sat d.o.o.
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
San-Sat d.o.o. - Putnička agencija - Vaš partner za Rusiju - Turistička putovanja (individualna i grupna), odlazak na turističke i gospodarske sajmove, programi za maturalna i studenska putovanja, putovanja iz vjerskih i kulturnih razloga, putovanje na medeni mjesec i godišnjice braka, putovanja na lov i ribolov ...

Santa Fumija apartmani
Iznajmljivanje apartmana
Santa Fumija apartmani - Cijele godine 6 luksuznih apartmana pružaju vam sve za odmor i opuštanje, sa najljepšim pogledom na bistro more (30 m) plaža (50 m) i akvatorij sa više prekrasnih otoka i otočića. Svi apartmani su sa klima uređajima (hladno-toplo), telefonom, TV SAT, balkonom ili terasom.

Santo, putnička agencija
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Putnička agencija Santo osnovana je 2003. godine u Bolu na otoku Braču. Bavimo se smještajem u apartmanima i sobama u privatnim kućama kao i hotelskim smještajem u Bolu. U našoj agenciji možete zamijeniti novac, iznajmiti brod ili bicikl, ili kupiti neki od izvanrednih izleta kao što su izleti za Dubrovnik, slapove Krke, Korčulu i drugi. Agencija je smještena na Rivi u samom centru Bola.

Sanja d.o.o.
Ostala trgovina na veliko
Sanja d.o.o. - Proizvodi za kemiju široke potrošnje i kozmetičku prehrambenu i farmaceutsku industriju i industriju pića. Kartoni za osvježivače prostora, abrazivni, impregnacijski i filter-papir.

Sanja Jovanović
Sportske djelatnosti
Sanja Jovanović - Sport, plivanje

Sape d.o.o.
Proizvodnja ostalih proizvoda od drva
Sape d.o.o. - Hidrotermički sustavi i bioenergenti u drvnoj industriji, kogeneracija, proizvodnja i zastupništvo strojeva za preradu drvnog i poljoprivrednog ostatka, tehnološki projekti.

Saponia d.d.
Proizvodnja sapuna, sredstava za čišćenje i poliranje, parfema i toaletno-kozmetičkih preparata
SAPONIA d.d. kemijska, prehrambena i farmaceutska industrija; deterdženti za rublje, posuđe, sredstva za čišćenje i poliranje, sapuni, toaletna kozmetika

Sara Nekretnine
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
Sara Nekretnine - Agencija za posredovanje u kupoprodaji nekretnina u sjeverozapadnoj Hrvatskoj. U bogatoj ponudi pronaći ćete i posebnosti kao što su iznajmljivanje luksuznih villa i kuća, za klijente i ljude željne pravog odmora. Za sve najmodavce, shodno dogovoru pružamo pogodnosti kao što su oslobađanje naknade pri posredovanju.

Sara-Tours, agencija
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička agencija Sara-Tours - Ponuda privatnog smještaja (apartmani, sobe) prvenstrveno u mjestu Mandre, Kolan i Šimuni. Izleti, lastminute aranžmani, biciklističke staze otoka Paga.

Sardina d.d.
Mrjestilišta i ribnjaci
Nedirnut i čist akvatorij otoka Brača omogučava idealnu sredinu za djelatnost uzgoja, kao i sigurnost da je naša uzgajana riba, lubin (Dicentrarchus labrax) i komarča (Sparus aurata) vrhunske kvalitete. Kvaliteta naše ribe je rezultat svakidašnje kontrole cjelokupnog procesa, od mjerenja saliniteta do mjerenja temperature mora, sadržaja kisika, kvalitete hrane, šokiranja ribe ledom prilikom izlova, itd. Provedba programa osiguranja kvalitete, utemeljenoj na HACCP i ISO 9001:2000 standardima, nam je omogučila da ostvarimo planiranu proizvodnju od 90 t bez nepoželjnog utjecaja na ekološke karakteristike akvatorija.

Sardina d.d., Postira
Prerada i konzerviranje riba i ribljih proizvoda
Sardina d.d., Postira, otok Brač. Kao dio hrvatske ribarske obitelji naša je tvrtka utemeljena 1906. godine i specijalizirala se za proizvode od sitne i krupne plave ribe. Moderna tehnologija i know-how tradicionalnih proizvoda SARDINE kao i činjenica da je naš prozvod proizveden od najkvalitetnije srdele jadranske 'sardine pilchardus' čine zadovoljnima naše kupce diljem Europe i svijeta. (ISO 9001:2000 I HACCP certificat rezultat je naše stalne brige o kvaliteti proizvoda). Proizvodnja tvornice zasniva se na ulovu srdele i drugih vrsta sitne i krupne plave ribe, te iznosi ukupno godišnje 4.000 tona ili 20.000.000 konzervi, 200 tona ribljeg brašna i 200 tona visokokvalitetne ribe iz uzgoja.

Sarunović, obrt
Održavanje i popravak motornih vozila
Praonica kamiona Sarunović, autopraonica specijalizirana za pranje kamiona. Vršimo unutarnje i vanjsko pranje cisterni i ostalih kamiona. Posjedujemo certifikat iso 9001-2000. Jelkovec, Sesvete.

Satelitska TV
Poslovne informacije
Satelitska TV je web stranica o satelitskoj televiziji i satelitskoj opremi. Na ovoj stranici možete pronaći razne informacije u svezi satelitske opreme - satelitskih prijemnika, LNB, dekodera - modula, pozicionera, motora. Tu su i razni testovi satelitske opreme. Naravno dani su i kratki opisi pojedinih PAY TV paketa koji se mogu gledati u Europi.

Satronic d.o.o
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
Specijalizirana trgovina tehničkom robom. Satelitske i zemaljske antene. Ugradnja istih.

Satronic.d.o.o
Frizerski saloni i saloni za uljepšavanje
Njega ruku i nogu, umjetni nokti. Zastupstvo tvrtke Millennium nails.

Saturn promet d.o.o.
Iznajmljivanje strojeva i opreme za izgradnju ili rušenje, s rukovateljem
Saturn promet d.o.o. - Kupnja i prodaja opreme i građevinskih strojeva (novi - rabljeni), iznajmljivanje opreme, građevinskih strojeva i opreme, djelatnosti javnog cestovnog prijevoza u unutarnjem i međunarodnom prometu.

Saturnus band
Ostale zabavne djelatnosti
Glazbeni kvintet SATURNUS BAND sastavljen je od pet vrhunskih glazbenika sa dugogodišnjim međunarodnim iskustvom. Izvodimo gotovo sve vrste glazbe, stranih i domaćih izvođača. Prateći band najpoznatijih hrvatskih zvijezda.

Saturo d.o.o.
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
Saturo d.o.o. Proizvodi vezani uz kuću i slobodno vrijeme: bijela tehnika, audio i video oprema, televizori, kamere i fotoaparati, telefoni, sudoperi i pipe, mali kućanski aparati te medicinska oprema: tlakomjeri, toplomjeri i masažeri, ionizatori, inhalatori.

Sava promet d.o.o.
Trgovina na veliko nepoljoprivrednim poluproizvodima, ostacima i otpacima
Poduzeće SAVA PROMET d.o.o. iz Sesveta, Jelkovečka bb, za svoju glavnu djelatnost ima sakupljanje i preradu metalnog otpada. Prema uputama ministarstva za zaštitu okoliša, naše poduzeće je ispunilo sve uvjete: tehničku opremljenost, zaštitu na radu, zaštitu čovjekove okoline, kao i drugih propisanih uvjeta, te je za isto dobilo rješenje.

Sava-Zagreb d.o.o.
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
Poduzeće Sava-Zagreb d.o.o. osnovano je 1982. godine. Po svojoj gospodarskoj veličini spada u red malih poduzeća s 15 zaposlenih. Početkom 90-tih godina bavi se prodajom obuće i drugih proizvoda od kože porijeklom iz Brazila. Prva kompanija s kojom je započeta suradnja bila je MUSA CALCADOS, zatim AZALEIA – vodeća brazilska kompanija u proizvodnji modne ženske i mladenačke obuće, te sportske obuće i opreme marke OLYMPIKUS.

Savez DND Hrvatske
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
Savez DND Hrvatske - Prije desetak godina UNICEF je pokrenuo svjetsku inicijativu za što veće prihvacanje dojenja, Baby Friendly Initiative, te za humanizaciju bolnickog liječenja djece, Bolnica - prijatelj djece, koje se uspješno provode i kod nas, a od nedavno je u desetak zemalja počeo i kombinirani pilot program za podršku razvoju djece na razini lokalne zajednice.

Savez gorskih vodiča
Djelatnosti poslovnih organizacija, organizacija poslodavaca i strukovnih organizacija
Savez gorskih vodiča Hrvatske - Hrvatski općedržavni strukovni savez gorskih vodiča, voditelja skijanja i planinskih vodiča. Profesionalni gorski vodiči kao odraz boljeg i kvalitetnijeg života cijele društvene zajednice i preduvjet za planinski ekoturizam.

Savez građevinskih inženjera
Djelatnosti poslovnih organizacija, organizacija poslodavaca i strukovnih organizacija
Hrvatski savez građevinskih inženjera (HSGI) je udruga koja je jedna od najbrojnijih članica Hrvatskoga inženjerskog saveza. Izravni je sljedbenik Kluba inžinirah i arhitektah, prve inženjerske udruge osnovane 1878. g.

Savez informatičara
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
Hrvatski savez informatičara - svjestan izuzetne uloge informatike u razvitku hrvatskog društva - čitavim sustavom rada želi pobuditi i potaknuti interes što većeg broja mladih za informatiku, pridonijeti podizanju razine informatičkog znanja i osposobljavanja mladeži.

Savez iscjelitelja i terapeuta
Djelatnosti poslovnih organizacija, organizacija poslodavaca i strukovnih organizacija
Hrvatski savez iscjelitelja i terapeuta - Krovna udruga hrvatskih iscjelitelja i terapeuta osnovana je sa namjerom da bude most izmedju onih koji žele i trebaju terapije alternativne medicine i onih koji ih znaju i mogu pružiti. (HSIT)

Savez izviđača Hrvatske
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
Savez izviđača Hrvatske - Scout Association of Croatia - Izviđač, to je ona vesela, mlađa ili starija osoba, koja voli ljude, spremna je pomoći, voli prirodu i u njoj se sa svojim prijateljima osjeća kao kod kuće, a sve izazove koje život u prirodi može donijeti savladava hrabro i staloženo, oslonjena na svoje znanje, izdržljivost i suradnju s prijateljima.

Savez Samostalnih Sindikata Hrvatske
Djelatnosti sindikata
Savez Samostalnih Sindikata Hrvatske

Savez slijepih
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
Hrvatski savez slijepih preko 26 županijskih, odnosno gradskih udruga uključuje cca. 5800 slijepih Hrvatske. Savez je osnovan još davne 1946. godine u Zagrebu.

Savez Studenata Elektronskog Fakulteta
Visoko obrazovanje
Organizacija svih vrsta kurseva vezanih za IT industriju i poslovanje.

Savez udruga obitelji
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
SAVEZ UDRUGA OBITELJI ZATOČENIH I NESTALIH HRVATSKIH BRANITELJA - Cilj: svim pravno dozvoljenim sredstvima u suradnji s nadležnim državnim tijelima, međunarodnim tijelima i humanitarnim organizacijama, koje idejno i programski slijede slične zadatke Saveza, učestvovati u pronalaženju i oslobađanju nestalih i zatočenih hrvatskih branitelja u Domovinskom ratu.

Savez Udruge gradova
Državna uprava te ekonomska i socijalna politika zajednice
Savez Udruge gradova i Udruge općina Republike Hrvatske

Savica
Pranje i kemijsko čišćenje tekstila i krznenih proizvoda
Ekspres kemijska čistionica 'Savica' - Obavljamo kemijsko čišćenje svih odjevnih predmeta, kao i deka, popluna i ostalih pokrivača, zavjesa te dekora. Također obavljamo pranje robe u malim strojevima za pranje rublja do 5 kg, tako da je Vaša roba oprana zasebno. Primamo čiste odjevne predmete kao i ostalo samo na peglanje.

Saxum-biro d.o.o.
Ostale uslužne djelatnosti
Saxum-biro d.o.o. - KARMA - HOROSKOP - HOROSKOPSKI ZNACI - TAROT - MAGIJA - CJENIK - NARUDŽBE

Sazov d.o.o.
Ostali kopneni prijevoz
SAZOV transportno-trgovačko društvo s ograničenom odgovornošću. Cestovni prijevoz robe. Ponuda rabljenih vozila. Lipovljani.

SB Commerce d.o.o.
Proizvodnja ostalih proizvoda od metala
SB Commerce d.o.o. poduzeće je za proizvodnju i promet školske opreme. SBC je vlastiti proizvodni program školskih ploča i drugih sredstava za vizualno komuniciranje. SBC ploče za pisanje proizvedene su od emajliranog čeličnog lima.

SBS d.o.o.
Gradnja i popravak brodova i čamaca
Scandinavian Boiler Service d.o.o. (SBS d.o.o.) pruža usluge servisa, puštanja u rad i nabavke rezervnih dijelova za sisteme brodskih generatora pare, te vršenje usluga mjerenja i analize ispušnih plinova. Također pružamo usluge projektiranja i izrade automatiziranih industrijskih postrojenja. Ivana Zavidića 19, 51000 Rijeka.

SBTV d.o.o.
Djelatnosti radija i televizije
Slavonskobrodska televizija d.o.o (SBTV d.o.o.), Slavonski Brod. POkrivenost; Slavonski Brod, šira okolica, sjeverna Bosna i Hercegovina.

SC Oranice
Sportske djelatnosti
Sportski centar Oranice, Zagreb - tenis, fitness, aerobic, masaža, teniski tereni, škola tenisa, tehnogym sprave, pilates, body workout.

Scarabei Entertainment
Ostale uslužne djelatnosti
Egzotični topless programi, privatni i javni nastupi, Estradni programi.

Schachermayer d.o.o.
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
Schachermayer d.o.o. Zagreb - Okovi i pričvrsna tehnika, strojevi i alati, kuhinjski ugradbeni uređaji, ugradbeni sudoperi, finalni građevinski proizvodi, skladišna tehnika

Schenker d.o.o.
Ostali kopneni prijevoz
Schenker d.o.o. - Međunarodni cestovni prijevoz. Redovite linije iz i u sve europske države. Domaći prijevoz. Skladištenje robe.

Schiavuzzi d.o.o.
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
Schiavuzzi d.o.o., Umag - Nudimo usluge putničke agencije, posredovanja pri prodaji nekretnina i poslovne usluge.

Schiedel d.o.o.
Proizvodnja opeke, crijepa i proizvoda od pečene gline za građevinarstvo
Schiedel nisu samo dimnjaci - Schiedel je sinonim za troslojne montažne dimnjake. Svjesni smo činjenice da se posvuda prodaju schiedel dimnjaci, bez obzira jesu li ili nisu - baš pravi, orginal Schiedel.

SCHINDLAUER d.o.o.
Iznajmljivanje ostalih prijevoznih sredstava
SCHINDLAUER d.o.o. - Master Yachting Hrvatska - Prodaja, Charter i Charter Management jedrilica i motornih jahti Beneteau i katamarana Lagoon. Zastupnici Beneteau-a i Lagoon-a te proizvođača jedara DOYLE i EBERSPRACHER.

Schnee-hr
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
Schnee-hr je stranica prvenstveno o događanjima u svijetu off roada na području RH, SLO, BiH, HU. Kalendari, natjecanja, off road klubovi.

Schneekoppe
Proizvodnja ostalih prehrambenih proizvoda
SCHNEEKOPPE - proizvođač zdrave hrane - Zaslađivači - Dijetni proizvodi - Zdravi proizvodi - Energetske pločice - Posebni program za dijabetičare Vademekum proizvodi - Huxol šumeće multivitaminske tablete

Schnekoppe
Proizvodnja ostalih prehrambenih proizvoda
Schnekoppe - Službene stranice za Hrvatsku svjetski poznatog proizvođača zdrave hrane Schneekoppe. Schneekoppe Vam predstavlja novi Sok od cikle i crvenog grožđa, proizvod vrhunske kvalitete koji sadrži sok od cikle (34%), sok od grožđa (32%) i sok od aronije (4%). Odlikuje ga izrazito bogatstvo vitamina, minerala i flavonoida – biljni pigmenti, koji imaju protuupalno, antialergijsko i protuvirusno djelovanje.

Science-spirit.net
RAZNO
Science-spirit.net - Parapsihologija, religije i vjere, priroda, živi svijet, svemir...

Scipion, centar
Djelatnosti humane medicine
Rekreativno-rehabilitacijski centar Scipion - Na više od 250 m2 nudimo moderno opremljeni centar sa 50-tak radnih mjesta. Ono čime se posebno ponosimo je usluga i pomoć svim korisnicima od našeg stručnog tima bilo da se radi o rekreativnom vježbanju, rehabilitaciji, sportskoj pripremi, pravilnoj prehrani.

Scuba Adriatic
Ostale rekreacijske djelatnosti
Scuba Adriatic Zadar - Škola ronjenja - probno ronjenje ronilački izleti noćno ronjenje iznajmljivanje opreme punjenje boca mogućnost ostavljanja opreme u centru

Scuba diving club
Ostale rekreacijske djelatnosti
Scuba diving club, Medulin - KPA Medulin (udruga klubova PD Mladost, Medulin) je neprofitabilni klub građana (ronilaca) koji se prvenstveno bazira na promociji ronilaštva. Cilj ovog kluba je da čim večem broju zaljubljenika omoguči potpuni užitak u predivnom ambijentu našeg podmorja.

SD Team, obrt
Trgovina motociklima, održavanje i popravak motocikla i njihovih dijelova i pribora
Obrt SD Team je distributer minimotora i rezervnih dijelova. Najveći izbor kvalitetnih minimotora svih vrsta od minichoopera, minibike-a, skutera pa sve do Raptor Racera - minimotora kojemu je maksimalna brzina preko 100km/h. Sve na jednom mjestu, osigurani rezervni dijelovi i dostava do Vašeg doma - SD Team, Čakovec.

SDDH
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
Udruga distrofičara Hrvatske postala je Savez Društava Distrofičara Hrvatske na svojoj drugoj redovitoj skupštini 1980. g. SDDH

SDLSN
Djelatnosti sindikata
Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske - Sindikalna pravna pomoć, štedno - kreditna zadruga.

SDP Crikvenica
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
SDP Crikvenica - Socijaldemokratska partija Hrvatske - Gradska organizacija Crikvenica

SDTIIZ
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
Savez društava tjelesnih invalida Istarske županije sa sjedištem u Puli.

Se - Osijek d.o.o.
Trgovina motornim vozilima
Se - Osijek d.o.o. - Ovlašteni zastupnik i serviser Hyundai vozila za istočnu Hrvatsku. Salon rabljenih vozila.

Sea Gate, agencija
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička i putnička agencija Sea Gate iz Trogira. Kad stignete u Trogir, naši djelatnici sprovesti će Vas do apartmana i ponuditi dodatne informacije o lokaciji, preporučiti mjesto za izlazak ili izlet.

S-Eco d.o.o.
Proizvodnja furnira; proizvodnja šperploča, panel-ploča, ploča iverica i drugih panela i ploča
Veleprodaja drvnih ploča (šperploče, panel ploče, sendvič ploče..), rezana građa egzote, tikovina i općenito drvni polu-proizvodi. Tvrtka S-ECO d.o.o. je osnovana 1990 u Dubrovniku. Naša osnovna djelatnost je veleprodaja drvnih ploča (špeprloče, panel ploče, sendvič ploče...), piljene građe i općenito drvnih poluproizvoda.

Sedam IT d.o.o.
Ostale djelatnosti povezane s računalima
Sedam IT d.o.o. - Pozicionirani kao sistem integrator, za naše korisnike izvodimo dizajn i projektiranje poslovnih sustava i mrežnih rješenja, razvoj programskih rješenja, CRM, višekanalni kontakt centar i upravljanje dokumentacijom u suradnji s principalima Cisco Systems, Computer Associates, IBM, Microsoft i Citrix.

Sedam-plin d.o.o.
Vađenje sirove nafte i zemnog plina
Sedam-plin d.o.o. - Maloprodaja i veleprodaja ukapljenog naftnog plina propan / butan za kućanstva i industriju, prodaja i iznajmljivanje plinskih spremnika. Uz informacije o djelatnostima tvrtke Sedam plin ovdje možete naći i informacije o ukapljenim naftnim plinovima propan/butan i njihovoj ekološkoj prednosti u odnosu na ostala naftna goriva (plinsko ulje, loživo ulje, mazut itd).

Sedlić d.o.o.
Uzgoj stoke, peradi i ostalih životinja
Sedlić d.o.o. - Berek - Uzgoj svinja i proizvodnja krmne smjese

See Croatia d.o.o.
Iznajmljivanje apartmana
SeeCroatia.com je web portal posvećen oglašavanju privatnog smještaja u Hrvatskoj. Razlog nastanka ovog web portala je sve veći broj turista koji nalazi smještaj upravo preko Interneta, što je uzrokovano porastom računalne pismenosti.

See more
Ostale uslužne djelatnosti
Seemore Osnovni paket sastoji se od slijedećih TV programa: Eurosport, Eurosport 2, Fox Kids, Romantica channel, Reality TV, Hallmark channel. Odašiljači i veze d.o.o.

SEEYN
Izvanteritorijalne organizacije i tijela
SEEYN - Mreža mladih jugoistočne Europe, dosta materijala o volonterizmu...

Segrad d.d.
Izgradnja kompletnih građevinskih objekata ili njihovih dijelova
Segrad je tvrtka koja se bavi izgradnjom objekata u nisko i visokogradnji, a osim za poznate investitore, objekte izvodimo i u vlastitoj režiji, tj. prodajemo stanove i poslovne prostore na tržištu, kako u unutrašnjosti tako i na moru.

Segras plus d.o.o.
Iznajmljivanje strojeva i opreme za izgradnju ili rušenje, s rukovateljem
Tvrtka SEGRAS PLUS d.o.o. specijalizirana je za zastupanje, iznajmljivanje, prodaju i servis građevinskih strojeva i opreme.

Seifert & Bogolin d.o.o.
Ostali kopneni prijevoz
Tvrtka Seifert & Bogolin d.o.o. iz Rijeke je autoprijevozničko poduzeće koje se bavi međunarodnim i domaćim prijevozom tekućih tereta auto cisternama. Posjeduje ISO9001:2000 i HACCP certifikat.

Seklo d.o.o.
Proizvodnja obuće
Seklo d.o.o. - Pogledajte katalog firme Seklo Nova Kapela - izvozni i domaći program. Proizvodimo klompe, sandale, papuče, šlape, cipele, te laku obuću.

Sektor d.o.o.
Ostale poslovne djelatnosti
SEKTOR d.o.o. - je specijalizirani studio za pružanje usluga projektiranja i izrade izložbenih prostora, kao i za arhitekturu, animaciju, te 3D vizualizacije i foto-realistične simulacije.

Selcom d.o.o.
Savjetovanje i pribavljanje programske opreme (softwarea)
Selcom d.o.o. - 'OSKAR' je zamišljen kao integrirani program za vođenje poslovanja manjih i srednjih poduzeća i knjigovodstvenih servisa. Postoji nekoliko verzija programa.

Selidbe Batalić
Ostali kopneni prijevoz
Autoprijevoznik Selidbe Batalić; bavimo se preseljenjima, prijevozom pianina, klavira, manjih strojeva, sefova te pomoći oko provedbe sudskih ovrha.

Selidbe Gluhak
Ostali kopneni prijevoz
Selidbe Gluhak - Usluga selidbe stanova, kuća i poduzeća na području cijele Hrvatske kao i inozemstvu.

Selidbe Tokmović
Ostali kopneni prijevoz
Selidbe Tokmović - Specijalizirana firma sa tradicijom u prijevozu namještaja u inozemnom i tuzemnom prometu. Stvari osigurane, rješavanje carinskih poslova.

Selk d.d.
Proizvodnja satova
Selk d.d. Tvornica satova - SELK izlazi na Hrvatsko tržište kao prvi proizvođač ručnih satova, satova, elektroničkih elemenata, aparata za igre na sreću i proizvoda sa područja optoelektronike

Selmet d.o.o.
Ostale djelatnosti povezane s računalima
Selmet d.o.o. - ID tehnologije: (sve što Vam je potrebno za poslovanje restorana, dućana, robnih kuća, manjih skladišta, kao i reglnih skladišta ...), CCD i laserski čitači bar koda (pri kasi)...

SEM 1986 d.d.
Skupljanje, pročišćavanje i distribucija vode
SEM 1986 dioničko društvo - Hrvatske Vode ugovorom dodjeljuju SEM-u koncesiju za crpljenje sa izvorišta Velika Ruda u svrhu prodaje vode na tržištu. Cisterne s pumpom kojom će se crpiti voda sa izvorišta do konačne realizacije projekta pogon punionica na izvorištu Velika Ruda, voda se cisternom prevozi do trajektne luke Split i opskrbljivanje brodova s međunarodnih linija.

Se-Ma ing d.o.o.
Trgovina na veliko strojevima, opremom i priborom
Se-Ma ing d.o.o. - Područje djelovanja tvrtke Se-Ma ing je zastupanje stranih i domaćih firmi na području strojarskih instalacija. Direktni kontakt ostvarili smo sa firmama iz Italije Clivet klima uređaji i Ventilicima ventilokonvektori i iz Njemačke sa firmama Emco (grijanje i hlađenje, otirači) i Gif(demontažni ventilacijski stropovi). Na Hrvatskom tržištu surađujemo sa firmom Mariterm iz Kastva kao veletrgovcem i Klimaopremom kao proizvođačem.

Sencon d.o.o.
Proizvodnja proizvoda od plastike
Sencon d.o.o. - Proizvodnja PVC i aluminjskih prozora i vrata, zimskih vrtova, sobnih, garažnih i industrijskih vrata.

Senčar-Metal d.o.o.
Proizvodnja metalnih konstrukcija
Poduzeće 'Senčar-Metal' osnovano je 1997. godine sa sjedištem u Slakovcu, Nedelišće. Osnovna djelatnost je izrada i montaža čeličnih konstrukcija, građevinske bravarije, opremanje interijera i završni radovi u građevinarstvu. U suradnji sa kooperantima izrađujemo i proizvode od drva, aluminija i stakla.

Sense Tribunal
Djelatnosti radija i televizije
Sense Tribunal je specijalizovana agencija koja dnevnoj i nedeljnoj štampi, RTV stanicama, javnosti i zainteresovanim institucijama u zemljama jugoistočne Evrope obezbjeđuje redovne, cjelovite, objektivne i pouzdane informacije o svim zbivanjima u Međunarodnom krivičnom sudu za bivšu Jugoslaviju (MKSJ), Međunarodnom sudu pravde (MSP) i stalnom Međunarodnom krivičnom sudu (MKS). Sense Tribunal, izvještava i o drugim pitanjima međunarodnog krivičnog pravosuđa i zaštite i unapređenja ljudskih prava.

Senso d.o.o.
Trgovina na veliko strojevima, opremom i priborom
Senso d.o.o. za veleprodaju i maloprodaju računala i računalnih komponenti, digitalnih fotoaparta, monitora, printera... Servis računalne opreme.

Senso tehnika d.o.o.
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
Senso tehnika d.o.o. - Klizna vrata, automatska vrata, pogoni za krilna vrata, kružna vrata, pregradne stijene...

Senta d.o.o.
Proizvodnja ostalih proizvoda od metala
Senta d.o.o., Križevci - Proizvodimo opremu za groblja (rashladne komore, odar, kolica za prijevoz lijesova i vijenaca ), te aluminijsku stolariju i građevinsku limariju. Izrađujemo i montiramo žljebove, cijevi, opšave. Pokrivanje krovišta limom, te ugrađujemo električne grijače žljebova i dr.

Senj - apartmani Šojat
Iznajmljivanje apartmana
Apartmani Šojat, Senj - Smještaj od dvije do deset osoba. Svi apartmani uključuju: kuhinju, kupaonu, WC, gril, vanjski tuš, TV + satelit, 100 m od mora, svi apartmani s pogledom na more.

Seoski turizam Dobrovita
Iznajmljivanje apartmana
Desetak kilometara od Bjelovara nalazi se obiteljsko gospodarstvo Obitelji Krajačević, smješteno na jednom od viših dijelova Bilogore, nedaleko od magistralne prometnice prema podravini (cca 4 km). Kompleks 'Dobrovita' rasprostire se na četrdesetak hektara pašnjaka, šuma, ribnjaka, voćnjaka i vinograda.

Seoski turizam 'Obitelj Kezele'
Iznajmljivanje apartmana
Seoski turizam 'Obitelj Kezele' - Domaća kuhinja, vina i podrum, rekreacija i zabava, kulturne zanimljivosti, ručkovi, organizacija izleta i proslava, sezonske fešte, jahanje i škola jahanja

Seoski turizam u Hrvatskoj
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Seoski turizam u Hrvatskoj - Stranica posvećena promociji agro - seoskog turizma u Hrvatskoj, sadrži forum na kojem je moguće pregledavati pondu seoskog turizma u Hrvatskoj ali i besplatno oglašavati pojedini turistički smještaj.

Septima Hora, udruga
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
Septima Hora je nezavisna građanska volonterska udruga osnovana u Zagrebu sa ciljevima promocije širokog spektra nezavisne i alternativne umjetnosti i uređivanja platforme za slobodnu razmjenu informacija i ideja.

Serafini
Knjižnice, arhivi, muzeji i ostale kulturne djelatnosti
Serafini - nezavisna umjetnička produkcija - Sljednik smo grupe Stereo kroz koju je, sredinom 90-ih, grupa entuzijasta stekla svoja prva profesionalna iskustva na polju scenskih i vizualnih umjetnosti. Nakon tri godine rada, u grupi se događaju promjene i Emil Matešić i Jakša Borić nastavljaju rad pod imenom Serafini.

Seraphilus d.o.o.
Gradnja i popravak brodova i čamaca
Seraphilus d.o.o. - Opskrbljujemo sve profesionalce koji se nalaze u poslu sa brodskim i vanbrodskim motorima, njihovim dijelovima i opremom i sa svim proizvodima vezanim za mehaniku u nautici. Motori i rezervni dijelovi.

Serenity Retreat privatni apartmani
Iznajmljivanje apartmana
Luksuzni apartmani za iznajmljivanje u Milni, na otoku Braču. U centru mjesta u blizini svih prodavaonica, pošte, banke, restorana, te svega 50 metara od mora. Mogućnost mnogih dodatnih usluga poput interneta, iznajmljivanje bicikla ili ribarenja s Vašim domaćinom.

Serto-Bel d.o.o.
Trgovina na veliko strojevima, opremom i priborom
Serto-Bel d.o.o. je tvrtka koja se bavi uvozom i izvozom proizvoda iz nehrđajućeg čelika (aisi 304, aisi 316, aisi 430, aisi 409, aisi 310), odnosno veleprodajom i maloprodajom inox: limova, cijevi, šipki, profila i sl. sa skladišta u Stupniku.

Servis Dipol
Održavanje i popravak uredskih i knjigovodstvenih strojeva te računalnih sustava
Servis Dipol - Zagreb - Servisiramo: stolna računala, prijenosna računala, monitore, TV, audio i video uređaje, profesionalnu opremu. Montiramo: zemaljske i satelitske antene, ozvučenje prostorija, razglas, kućno kino, kompjuterske mreže

Servis Husta
Popravak predmeta za osobnu uporabu i kućanstvo
Elektro servis Husta - Ovlašteni serviser kućanskih aparata i klima uređaja QUADRO. Servis sa višegodišnjim iskustvom na popravcima i održavanju aparata za kućanstva, ugostiteljstvo i trgovinu.

Servis kućanskih aparata Relić
Popravak predmeta za osobnu uporabu i kućanstvo
ELEKTROSERVIS RELIĆ - Servis kućanskih aparata. Popravak strojeva za pranje veša - perilica - sušilica (vešmašina). Popravak hladnjaka, zamrzivača, škrinja, kombiniranih hladnjaka. Popravak aparata renomiranih proizvođača : OBOD, Gorenje, Končar, INDESIT, Bauknecht Philips, Ardo, Merloni, Candy, Elektrolux, Balay, Siemens, Whirpool, Ariston, Bosch

Servis Philco
Popravak predmeta za osobnu uporabu i kućanstvo
Servis Philco Electrolux Smeg, Zagreb - Servis kućanskih aparata Philco, Electrolux, Smeg, Teba, Beko, Otsein, Iberna, Profilo, Tecnogas, Tadiran. Prodaja i ugradnja klima uređaja.

Servis Pinjušić
Održavanje i popravak motornih vozila
'Pinjušić' - servisiranje i popravljanje turbopunjača. Trebate li pregled, servis ili popravak turbopunjača, obratite se sa povjerenjem servisu Pinjušić. Također nudimo i chip tunning i mehanički tunning sa dijelovima firme Wetterauer i eGarret.

Servis Trumbetaš
Popravak predmeta za osobnu uporabu i kućanstvo
Servis kućanskih aparata Trumbetaš radi od 1986. Popravljamo sve vrste hladnjaka, škrinja, šankova, vitrina, ledomata i klima uredjaja

SERVOPLIN
Instalacijski radovi
Obrtnička tvrtka SERVOPLIN izvodi radove plinskih instalacija i c.grijanje. Licencirani smo za izvođenje navedenih instalacija od Gradske plinare Zagreb. Ovlašteni smo servis vodečih proizvođaća plinske tehnike za grijanje i pripremu tople sanitarne vode, kao što su Junkers, Vaillant i Viessmann

Servus - trgovina d.o.o.
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
Servus - trgovina d.o.o., Zagreb - Kupnja i prodaja robe; porculan, keramika, kobalt, kućanski aparati, svijeće, rostfrei, potrepštine ...

Servus d.o.o.
Trgovina na veliko strojevima, opremom i priborom
Servus d.o.o., Čakovec - Zastupstva za Varstroj, Kjellberg, ESS, Kemper, Abicor-Binzel, HBS, Microstep, Greising, Atlas

Set d.o.o.
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
SET d.o.o. Bjelovar. Osnovna djelatnost poduzeća je trgovina strojnih elemenata za prijenos snage, a dodatna djelatnost je graditeljstvo. Ovlašteni distributer SKF-a za Hrvatsku. Iz SKF-ovog proizvodnog asortimana možemo Vam ponuditi sve tipove ležajeva i ostalog ležajnog pribora, brtvi, alata, masti i mjernih insrumenata.

Seuela
Državna uprava te ekonomska i socijalna politika zajednice
Seuela - Projekt 'Strategija približavanja zakonodavstvu EU iz područja zaštite okoliša' Ulica Republike Austrije 16, 10000 Zagreb

Severina
RAZNO
SEVERINA - Severina i porno film - Severina podigla razinu informatičke pismenosti u Hrvatskoj?

Severinac dr. stom.
Djelatnosti humane medicine
Stomatološka ordinacija Igor Severinac dr. stom. posluje kao privatna stomatološka ordinacija, ugovorna sa Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje od 2002. godine. Smještena u srcu prelijepog Hrvatskog Zagorja, u mjestu Zlatar Bistrica. Nudimo profesionalni i individualni pristup u dijagnostici i liječenju, te primjenu vrhunskih materijala i tehnika trenutno prihvaćenih kod nas i u svijetu.

Sever-Trade d.o.o.
Proizvodnja ostalih proizvoda od metala
Sever-Trade d.o.o. je tvrtka koja se bavi strojnom obradom metala. Nastala je iz male kovinotokarske i strojobravarske radionice, koju je osnovao njen vlasnik Franjo Sever. Najvažnija djelatnost tvrtke je izrada opreme za naftnu industriju, željeznicu, izrada čeličnih konstrukcija, te održavanje i servisiranje strojeva u obližnjim firmama.

Sevid apartmani
Iznajmljivanje apartmana
Sevid apartmani pored Splita - Na samoj obali uvale Barbišćevica, 20-ak metara od mora nalazi se kuća obitelji Vidović. Parcela ne graniči sa susjednim vikendicama već je okružena putem, a uz samu kuću raste mediteransko bilje koje štiti gosta od znatiželjnih pogleda.

Sex in the City
RAZNO
Sex in the City - Devet ljepotica iz najpoznatije europske pornokuće Private gostuje u The Bestu.

Sexy Red Shop
Trgovina na malo izvan prodavaonica
Sexy Red Shop - Butik damskog rublja i kupaćih kostima. Sexy Red Shop je butik damskim rubljem (shop, e-shop). Eves d.o.o.

SEXY SHOP Vinkovci
Trgovina na malo izvan prodavaonica
Maloprodaja i veleprodaja artikala erotskog sadržaja za prostor Hrvatske i jugoistočne Europe. Posjetite nas mi znamo što Vama treba!

Sexy Sxop
Trgovina na malo izvan prodavaonica
Sexy Sxop - Online sex shop, veliki izbor DVD filmova, donjeg rublja i erotskih pomagala. Naručite katalog i izaberite nešto između više od 5000 proizvoda.

sexycard
Trgovina na malo hranom, pićima i duhanskim proizvodima u specijaliziranim prodavaonicama
Prepaid SEXY CARD je nova kartica kojom možete pristupiti internet stranicama za odrasle bez upotrebe kreditne kartice. Kupac na kartici dobiva «username» i «password» koji se nalaze ispod zastitne folije na struganje. Osim sto se ne ostavlja kreditna kartica, ne ostavlja se niti ime, adresa, e-mail ili broj telefona. Prepaid SEXY CARD je slican princip kao prepaid telefonske kartice, osim sto ima neograničeni pristup umjesto odbrojavanja impulsa. Ovaj pristup omogućava korištenje 30 dana 24/h na dan

SexyRublje.com
Trgovina na malo izvan prodavaonica
SexyRublje.com - Web shop sexy donjeg rublja Coquette, Importanne Galleria, Zagreb. Mozete vidjeti nasu ponudu i naruciti putem interneta.

Sfinga Verudela d.o.o
Kampovi i druge vrste smještaja
Iznajmljivanje apartmana na atraktivnoj lokaciji u Puli.

SGS Adriatica d.o.o.
Tehničko ispitivanje i analiza
Ispitivanja uzetih ili dobivenih uzoraka mogu se obavljati u specijaliziranim laboratorijima. Naša laboratorijska oprema omogućava da se pokrije široki spektar analitičkih aplikacija na svim tipovima hrane, stočne hrane, meke i vlaknaste robe. Metode uzorkovanja koje koristimo pomažu klijentima da udovolje ugovornim specifikacijama (GAFTA, GOST, INCOGRAIN, RSA, SAL, NY11, LDN5) i/ili drugim trgovačkim standardima.

Sherif Export-Import
Ostala trgovina na veliko
Sherif Export-Import d.o.o. - Tvrtka se bavi isključivo izvozom proizvoda od tvrdog i mekog drva na većinom prekomorska tržišta, ali i na tržišta cijele Europe. Osnovni proizvodi su okrajčeni hrast, hrastove samice, hrastove frize, okrajčena bukva, bukova samica, bukova friza, meko drvo.

Shiitake, udruga
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
Udruga za popularizaciju gljive SHIITAKE osnovana je 2003. godine, sa ciljem prikupljanja informacija o gljivi SHIITAKE i njene popularizacije u nas. Djelatnosti Udruge: prikupljanje informacija o sastavu i ljekovitim svojstvima gljive SHIITAKE; prikupljanje informacija o tehnologiji proizvodnje i obrade gljive SHIITAKE; prikupljanje informacija o upotrebi gljive SHIITAKE u prehrani, medicini i drugdje.

Shimadzu Zagreb
Ostala trgovina na veliko
Shimadzu Zagreb zastupa cjelokupni proizvodni asortiman SHIMADZU korporacije. Danas Shimadzu ima u cijeloj regiji preko 100 medicinsko-dijagnostičkih sistema (MRI , CT, intervencijski angio sistemi, sistemi za rendgensko zračenje i ultra moderni ultrazvuci) kao i veliku količinu sistema tekućinske kromatografije, plinske kromatografije...

Shuttle d.o.o.
Zračni prijevoz
Shuttle d.o.o. - Usluge posebnog zračnog i cestovnog charter prijevoza, najam aviona i helikoptera za prijevoz putnika i materijala, fotografiranje i snimanje iz zraka, praćenje i nadzor prometa, pregled stanja komunikacija i infrastrukturnih instalacija, praćenje i osiguranje niza športskih aktivnosti (na kopnu, moru i zraku), prijenos TV slike i veze, radovi iz zraka u gospodarstvu kao i specijalni montažni radovi u građevinarstvu pomoću helikoptera.

Sibeg d.o.o.
Trgovina motociklima, održavanje i popravak motocikla i njihovih dijelova i pribora
Sibeg d.o.o. ima ovlašteni servis i trgovinu cjelokupnog Yamaha asortimana od vanbrodskih motora i pripadajućih rezervnih dijelova, preko motora i skutera, do agregata i motornih sanjki. Primarna djelatnost su nam prodaja i servis vanbrodskih i brodskih motora.

Sibirea tours d.o.o.
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička agencija Sibirea tours d.o.o. Informacije o nacionalnim parkovima, Plitvičkim jezerima, rijeka i Hrvatskoj općenito. Pregled aktualne ponude usluga naše turističke agencije.

Sibnaval d.o.o.
Gradnja i popravak brodova i čamaca
Tvrka Sibnaval d.o.o. osnovana je 1998. godine, na temeljima bivše tvrke 'Brodoservis' preuzevši proizvodni program i tradiciju u djelu programa brodogradnje u metalu, te užetarskim i stolarskim poslovima. Danas tvrka razvija u prvom redu program proizvodnje plutajućih pontona sa stiropor - betonskim uzgonskim elementima, te nosivoe čelične pocinčane ili aluminijske konstrukcije.

Sibo - crijep d.o.o.
Proizvodnja opeke, crijepa i proizvoda od pečene gline za građevinarstvo
Sibo crijep napravljen je isključivo od prirodnih materijala: pijesak, portland cement, voda, te pigmenti na bazi željeznog oksida. Posebna pozornost posvećena izradi SIBO crijepa omogućuje nam 20-godišnje jamstvo za vodonepropusnost, čvrstoću i otpornost na smrzavanje, a sam tehnološki postupak izrade jamči stabilnost dimenzija i praktično 100%-tno nedeformiranu ravninu crijepa.

Siemens Hrvatska
Trgovina na veliko strojevima, opremom i priborom
Siemens Hrvatska - Kao jedna od najvećih tvrtki s djelatnošću na području elektrotehnike i elektronike, mi smo u samom svjetskom vrhu. Svoju široku paletu high-tech proizvoda i usluga stručnim znanjima integriramo u rješenja na području informatike i komunikacija, energije, industrije, prometa i medicine.

Sigma C d.o.o.
Ostala trgovina na veliko
Veleprodaja i maloprodaja ionizatora. Sigma C d.o.o. - marketing i prodaja ionizatora sa ciljem da se poboljša kvaliteta života i podigne vitalnost organizma. Ionizatori zraka proizvode negativne ione koji nedostaju u zraku i tako zdravog covjeka štite od bolesti a bolesnom olakšavaju simptome.

Sigma centar
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
Sigma centar je nevladina, neprofitna, nestranačka, humanitarna udruga koja djeluje na prostoru županije karlovačke i bavi se pružanjem pomoći onim građanima čija su ljudska prava ugrožena...

sigmaGRAD - Završni građevinski radovi
Završni građevinski radovi
Izrada pregradnih zidova, ugradnja stolarije i montaža sanitarne opreme. Saniranje objekata, izvođenje potkrovlja, polaganje pločica i laminata. Građevina, građevinarstvo, graditeljstvo, građevinski radovi.

Signal sistem d.o.o.
Instalacijski radovi
Signal sistem d.o.o. Pula je specijalizirana tvrtka za proizvodnju i ugradnju prometne signalizacije i opreme, informativnih ploča, natpisa i reklama, zaštitnih i odbojnih ograda.

Sika Croatia d.o.o.
Proizvodnja cementa, vapna i gipsa (sadre)
Sika Croatia d.o.o. Lučko - Zagreb. Sika paletu proizvoda čine dodaci za betone i mortove, specijalni reparaturni i hidroizolacijski mortovi, sustavi za ojačanje konstrukcija, industrijski podovi, mase za brtvljenje, ljepila, sustavi hidroizolacijskih folija te specijalni materijali za zvučnu zaštitu i ojačanje.

Sikal, obrt
Završni građevinski radovi
Sikal, obrt za završne građevinske radove, izolaterski radovi, instalacije u građevinarstvu, adatacije, zidarski radovi, izgradnja bazena, piturski radovi, postavljanje kamena...

Siku-teh d.o.o.
Trgovina na veliko strojevima, opremom i priborom
Siku-teh d.o.o. - Ovlašteni servis za uređaje za zavarivanje Fronius (Austrija). Prodajni program: aparati i uređaji za zavarivanje proizvođača Fronius, Uljanik i Varstroj, prodaja rezervnih dijelova za aparate i uređaje za zavarivanje, elektroagregati za nužno napajanje električnom energijom i zavarivanje, čelična užad (sajle).

Sila d.o.o.
Proizvodnja ostalih strojeva za posebne namjene
Sila d.o.o. - Tvornica strojeva, opreme, izmjenjivača topline i brtvila. SILA je stalno usmjerena na zadovoljavanje poslovnih zahtjeva, te je danas u mogućnosti složene projekte rješavati pomoću CAD sustava i CNC strojeva u proizvodnji. Uspostavila je sustav kvalitete prema normi ISO 9001:2000

Silat
Sportske djelatnosti
Silat je azijska borilačka vještina, koja svoje korijene vuče iz kulture i običaja naroda malajskog arhipelaga. Vještina je jako raširena i priznata u Maleziji i Indoneziji, a na nju se može naići i u dijelovima Tajlanda, Filipina, Singapura i Bruneja. Sportsko društvo Spirit.

Silba apartmani
Iznajmljivanje apartmana
Silba apartmani. U raskošnom mozaiku zadarskog arhipelaga, jugoistočno od Lošinja, nalazi se otok SILBA. Naseljen još u rimsko doba, a prvi put u povijesti spominje ga Konstatin Porfirogenet u 10-om stoljeću pod imenom Selbo (od latinski silva - šuma).

Silencia, salon
Frizerski saloni i saloni za uljepšavanje
Dobro došli na najavu za web stranice kozmetičkog salona Silencia. Mjesto potpune ugode i opuštanja, gdje je svo naše vrijeme posvećeno isključivo vama. Prepustite se nama za kompletan tretman uma i tijela u ugodnoj atmosferi svijeća i eteričnih ulja uz individualni tretman pripremljen specijalno za potrebe Vašeg tijela.

Silicon Master d.o.o.
Ostale djelatnosti povezane s računalima
SILICON MASTER d.o.o., poduzeće za zastupanje stranih tvrtki, proizvodnju i održavanje računalne opreme, ekskluzivni je zastupnik i distributor korporacije SILICON GRAPHICS Inc., sa sjedištem u Mountain View, California, USA i partner za prodaju, implementaciju i održavanje poslovnog sustava Scala korporacije Scala Business Solutions N.V. sa sjedištem u Amsterdamu, Nizozemska, regionalni ured Budimpešta.

SIM Belišće
Raznovrsna prerađivačka industrija
Sim obrt, Belišće - Proizvodnja mirisnih svijeća i mirisnih vrećica (osvježivači prostora). Intenzivan, autentičan miris koji će uistinu ispuniti mirisom svaku prostoriju.

Simbex d.o.o.
Trgovina na malo farmaceutskim, medicinskim, kozmetičkim i toaletnim proizvodima
SimBex d.o.o. osnovano je 1992. godine sa ciljem da u RH organizira kvalitetno zbrinjavanje inkontinentnih i starijih osoba. U proteklih deset godina kontinuirano radi edukaciju medicinskog osoblja i njegovatelja na uočavanju problema s inkontinencijom, utvrđivanju stupnja inkontinencije te na edukaciji korisnika u primjeni pomagala pri inkontinenciji.

Simfonijski orkestar
Knjižnice, arhivi, muzeji i ostale kulturne djelatnosti
Danas, Dubrovački simfonijski orkestar je uistinu važan dio bogate i raznolike kulturne tradicije Dubrovnika, a ujedno i Hrvatske. Kroz godine, Dubrovački simfonijski orkestar ili DSO nastavlja dugu i značajnu sedamstoljetnu glazbenu tradiciju, koja se kao takva počela organizirano razvijati još od vremena nekadašnje drevne Dubrovačke Republike (1358-1808).

Simiko
Računovodstveni, knjigovodstveni i revizijski poslovi; porezno savjetovanje
Knjigovodstveni servis 'Simiko' posluje u Splitu od 1994. godine, gdje je i registrirano sjedište tvrtke. Knjigovodstveni servis je na usluzi pravnim i fizičkim osobama nudeći knjigovodstvene usluge sa stručnim osobljem, educiranim za primjenu MRSA u računovodstvene svrhe.

Simmor d.o.o.
Iznajmljivanje ostalih prijevoznih sredstava
Simmor marine je agencija za asistenciju jahtama svih velicina. Nudimo širok izbor usluga i što je najvaznije, biti ćemo s vama duž cijele Hrvatske, od sjevera Istre do juga Dubrovnika. Naša asistencija je dostupna 24 sata na dan, 7 dana u tjednu.

Simona d.o.o.
Trgovina na veliko strojevima, opremom i priborom
Firma SIMONA osnovana je 1990. godine i od samog osnutka specijalizirana je za opremanje ugostiteljskih objekata, kao ekskluzivni distributer najboljih talijanski proizvođača ugostiteljske opreme. Pored komercijalnog sektora, unutar firme djeluje tehnički servis koji osigurava sve potrebe oko projekata, montaže, servisiranja kao i održavanja opreme i isporuke rezervnih djelova unutar jamstvenog roka i van toga.

Sinaco d.o.o.
Istražne i zaštitne djelatnosti
Danas je SINACO moderna tvrtka kojoj je cilj postati vodeća tvrtka za zaštitne poslove u Hrvatskoj i u ovom dijelu Europe, tvrtka koja ima svoju Misiju, Viziju, Politiku, Moto, Razvoj i druge projekte od kojih ističemo Projekt SIGURNOST ZA BUDUĆNOST!

Sinbi d.o.o.
Računovodstveni, knjigovodstveni i revizijski poslovi; porezno savjetovanje
Knjigovodstveni servis 'Sinbi' posluje u Zagrebu od 1994. godine gdje je i registrirano sjedište tvrtke. Knigovodstveni servis je na usluzi brojnim pravnim i fizičkim osobama nudeći stručne knjigovodstvene usluge sa stručnim osobljem.

Sindikat - sindikalna potrošačka zadruga
Djelatnosti sindikata
SINDIKAT sindikalna potrošačka zadruga - Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske osnovao je sindikalnu potrošačku zadrugu SINDIKAT u svrhu provođenja poslovnih aktivnosti za preko 120.000 članova Nezavisnih hrvatskih sindikata kao i za mnogobrojne članove drugih sindikata.

Sindikat Brodosplit
Djelatnosti sindikata
Nezavisni sindikat 'Brodosplit' je društvena, dobrovoljna, samostalna, nezavisna, nadstranačka i interesna organizacija radnika zaposlenih u 'Brodosplitu'

Sindikat Hrvatskih Glumaca
Djelatnosti sindikata
Sindikat Hrvatskih Glumaca. Sindikat aktivno djeluje od 1993. godine i trenutačno broji 200 članova.

Sindikat hrvatskih učitelja
Djelatnosti sindikata
Sindikat hrvatskih učitelja je udruga dragovoljno udruženih radnika u osnovnom i srednjem školstvu i drugim odgojno obrazovnim ustanovama u Republici Hrvatskoj

Sindikat hrvatskih željezničara
Djelatnosti sindikata
Sindikat hrvatskih željezničara je samostalna, dobrovoljna i interesna udruga radnika uposlenih na Hrvatskim željeznicama

Sindikat Istre i Kvarnera
Djelatnosti sindikata
Sindikat Istre i Kvarnera - Članovima je osigurana besplatna pravna pomoć u zaštiti radnih i socijalnih prava, kao i u zastupanju u radnim sporovima.

Sindikat Medicinskih Sestara - Tehničara
Djelatnosti sindikata
Hrvatski Strukovni Sindikat Medicinskih Sestara - Medicinskih Tehničara

Sindikat metalaca Hrvatske
Djelatnosti sindikata
Sindikat metalaca Hrvatske je samostalna, interesna, nestranačka udruga dragovoljno učlanjenih radnika, utemeljena radi zaštite i promicanja ekonomskih, socijalnih, kulturnih i drugih interesa svojih članova oblikom uzajamnosti i solidarnosti.

Sindikat pomoraca Hrvatske
Djelatnosti sindikata
Sindikat pomoraca Hrvatske nastoji biti dostupan svim svojim članovima (sadašnjim i budućim) koji su veći dio svoga vremena na brodovima diljem svjetskih mora.

Sindikat PPDIV
Djelatnosti sindikata
SINDIKAT ZAPOSLENIH U POLJOPRIVREDI, PREHRAMBENOJ I DUHANSKOJ INDUSTRIJI I VODOPRIVREDI HRVATSKE

Sindikat sporta
Djelatnosti sindikata
Hrvatski sindikat sporta - Za potrebe sveobuhvatne zaštite radnih i materijalnih prava svih radnika u sportu, 1999. godine osnovan je Hrvatski sindikat sporta koji okuplja sve radnike zaposlene u sportu: sportaše, trenere, izbornike, instruktore, voditelje, administrativno i stručno osoblje i druge profile radnika u klubovima, savezima, županijskim zajednicama, sportskim ustanovama (objektima) i drugim udrugama...

Sindikat strojovođa Hrvatske
Djelatnosti sindikata
Sindikat strojovođa Hrvatske je samostalna, dobrovoljna, interesna i strukovna udruga strojnog osoblja Hrvatskih Željeznica.

Sindikat trgovina i usluga
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Sindikat trgovina i usluga Zadar - Prvi je radnički sindikat od demokratskih promjena zemlje, formiran u svrhu servisiranja svih zaposlenih u trgovini, ugostiteljstvu, turizmu i svim oblicima obrtništva, na području zadarske Županije.

Sindikat trgovine Hrvatske
Djelatnosti sindikata
SINDIKAT TRGOVINE HRVATSKE sa 30.000 predstavlja najveći sindikat trgovačke djelatnosti i ujedno brojčano najjaču radničku udrugu u Hrvatskoj. Udruženi smo u Savez samostalnih sindikata Hrvatske, konfederaciju 22 granska sindikata.

Sindikat usluga Uni-Cro
Djelatnosti poslovnih organizacija, organizacija poslodavaca i strukovnih organizacija
Članovi Sindikata usluga UNI-Cro su uz osnivače, Sindikat radnika Privredne banke Zagreb, Sindikat zaštitara Hrvatske, Sindikat radnika Odašiljača i veza, Sindikat radnika EUREST Hrvatska, TEHNOS Strukovni sindikat radnika HEP-a.

Sindikat znanosti
Djelatnosti sindikata
Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja - Sve informacije i novosti vezane uz znanost i visoko obrazovanje, pravni savjeti, aktualna pitanja, korisni linkovi i kontakt adrese.

Sindikat znanosti i visokog obrazovanja
Djelatnosti sindikata
Sindikat znanosti i visokog obrazovanja - zaštita akademskih sloboda, autonomije sveučilišne i znanstvene zajednice, a osobito zalaganje za punu slobodu istraživanja i podučavanja

Sinergija d.o.o.
Izdavačka djelatnost
Sinergija d.o.o., izdavačka kuća. Knjige; Konkurentska sposobnost poduzeća - Ponašanje potrošača - Elektroničko trgovanje - Upravljanje ljudskim potencijalima - Informacijskom tehnologijom do poslovnog uspjeha ...

Sinergijske Solucije d.o.o.
Savjetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem
Sinergijske Solucije za greenfield projekte javno-privatnog partnerstva. Naša tvrtka pruža konzalting lokalnoj samoupravi u osmišljavanju i provođenju procesa pronalaženja privatnog partnera u greenfield JPP projektima.

Sinkro klub
Sportske djelatnosti
Zagrebački sinkro klub djeluje još 1993. godine kao sekcija u sklopu ZPK (Zagrebačkog plivačkog kluba) koji je započeo sa radom (izradom planova i programa sekcija - plivanja, vaterpola, skokova u vodu, sinkroniziranog plivanja, rada sa invalidima, eksperimentalnog programa, športskih kampova, učenja plivanja, organizacija natjecanja itd.).

Sinus, obrt
Ostale djelatnosti povezane s računalima
SINUS je obrt za geodetsku elektroniku i računalne usluge osnovan u studenom 2003 godine s ciljem da geodetskim tvrtkama povoljnije ponudi proizvode i usluge koji su potrebni u svakodnevnom radu. Tu se prije svega misli na modernu elektroničku mjernu opremu tj. na dvofrekventne RTK GPS prijemnike (kao i popratnu opremu i programe) koji su unijeli pravu revoluciju u terenskom radu ali im je sve do sada cijena bila prilično visoka za ovdašnje uvjete.

Siop d.o.o.
Proizvodnja karoserija za motorna vozila; proizvodnja prikolica i poluprikolica
Siop d.o.o. je tvrtka iz Bjelovara za strojnu obradu metala i proizvodnju autoprikolica.

Sipan
Djelatnosti humane medicine
Alternativna Medicina, Bioenergija, Magija – dr. Damir Cvencek Sipan - doktor alternativne medicine, parapsiholog. Tvrtka SIPAN Umag

Sipas d.d.
Proizvodnja proizvoda od plastike
Sipas d.d. Sisak - Ambalaža - Folija - Vrećice - Tehnička plastika

Sirena – mala sirana d.o.o.
Proizvodnja mliječnih proizvoda
Sirena – mala sirana d.o.o. Proizvodnja sira u Sireni nastala je na tradiciji izrade domaćeg autohtonog Paškog sira uz primjenu suvremenih metoda sirarske tehnologije. Tako je sačuvana autohtonost i u isto vrijeme dobiven visoko rangiran standardiziran proizvod.

Sirena d.o.o.
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Sirena d.o.o. posluje kao turistička agencija sa bogatom ponudom privatnog smještaja, te organiziramo grupne i pojedinačne izlete na atraktivne lokacije u okolici. Uspješno se bavimo i prodajom nekretnina gdje se također možemo pohvaliti konstantnom i raznolikom ponudom kuća, stanova i ostalih objekata na makarskoj rivijeri i šire.

Sirena Tours
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička agencija Sirena Tours. Agencija godinama djeluje u srcu Srednje Dalmacije na području zadarske regije sa sjedištem u Svetom Filip i Jakovu.

Sirion Centar
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
SIRION centar za očuvanje prirode i zdravlja udruga je građana, samostalna, neprofitna i nepolitička organizacija koja – u cilju ekologije – promiče utemeljena znanja o načinu života u skladu s prirodom.

Sirius, obrt
Ostale djelatnosti povezane s računalima
Sirius, obrt za informatičku djelatnost. Osnovna djelatnost nam je prodaja, servis i održavanje računala i konzola za igranje (Sony Playstation, Microsoft XboX itd.), ali prodajemo i drugu zabavnu elektroniku poput TV prijemnika, satelitskih prijemnika, hi-fi linija, prijenosnih mp3 playera, DVD i DivX playera, digitalnih foto-aparata...

Sisak Auto d.o.o.
Trgovina dijelovima i priborom za motorna vozila
SISAK AUTO d.o.o prodaja rabljenih automobila, rezervnih auto dijelova i skutera PEUGEOT. Sjedište tvrtke SISAK AUTO se nalazi u Sisku u Strosmayerovoj ulici, ali imamo poslovnice i na drugim mjestima u gradu. Tvrtka je osnovana 1996. godine.

Sisak Press d.o.o.
Djelatnosti novinskih agencija
SISAK PRESS d.o.o. za novinsko - nakladničku djelatnost, Sisak - NOVI SISAČKI TJEDNIK - Vijesti - Službeni glasnik.

SISTEM VIDEO d.o.o.
Ostale djelatnosti povezane s računalima
Projektiranje i isporuka integriranih sustava tehničke zaštite. Jedinstveni Mobilni Video Nadzorni sustav za Prijevoz novca. Vojni digitalni video nadzorni sustav Inspector+ sa SMART VIDEO modulima - Prepoznavanje lica, Prepoznavanje registarskih tablica vozila, Kontrola prometa, Predviđanje ponašanja,...

Sistemi Zagreb d.o.o.
Proizvodnja sječiva, alata, brava i okova
Ugradnjom dodatnih mehaničkih sigurnosnih elemenata spriječit će se najveći broj provala. Dodatno osigurana vrata čuvaju vaš novac i vašu privatnost koja je provalom grubo povrijeđena. Informacije o ključevima i bravama. Sistemi Zagreb d.o.o., Šestinski vijenac 52, Zagreb.

Sital d.o.o.
Ostala trgovina na veliko
Sital d.o.o., Zagreb - Poduzeće Sital je specijalizirano za trgovinu boja i lakova na malo i veliko, te antikorozivnu zaštitu i inžinjering.

Sitolab
Tiskarska djelatnost i usluge povezane s tiskanjem
Sitolab - Sitotisak, sve vrste naljepnica, podna grafika,reklamni magneti, tisak na CD medije, UV lakiranje, vrhunska kvaliteta, povoljne cijene.

Sitolor d.o.o.
Instalacijski radovi
Sitolor d.o.o. - Sanacija svih građevina od utjecaja kapilarne vlage i prodora vode kroz zidove hidroizolacijskim višekomponentnim materijalima nove generacije. Hidroizolacija ravnih i kosih krovova hidroizolacijskim visokofleksibilnim polimer-bitumenskim trakama i termoplastičnim hidroizolacijskim trakama. Sanacija i izvođenje zaštite svih tipova fasadnih sustava sredstvima za zaštitu protiv djelovanja atmosferskih utjecaja i utjecaja lužina i kiselina, vodoodbojnim ili difuznim sustavima.

Sitolor d.o.o.
Izgradnja kompletnih građevinskih objekata ili njihovih dijelova
Sitolor d.o.o. je graditeljsko društvo koje se bavi sanacijsko zaštitnim sustavima za čelične, betonske i armiranobetonske konstrukcije, zatim hidroizolacijskim radovima, zaštitom fasadnih i industrijskih podnih sustava u svim klimatskim i eksploatacijskim uvjetima. Osim sanacijskim radovima, tvrtka se bavi i izgradnjom i prodajom stanova i apartmana, a u svom vlasništvu posjeduje i plovila za iznajmljivanje.

Sitolor d.o.o. Slavonski Brod
Proizvodnja građevinske stolarije i elemenata
Prodaja stolarije Inles d.d. Prodaja sobnih vrata Liko Vrhnika d.d. Prodaja krovnih prozora Velux

Sitolor Medius d.o.o.
Proizvodnja boja, lakova i sličnih premaza, grafičkih boja i kitova
Sitolor Medius d.o.o. - Tvornica boja i lakova Slavonski Brod - široka paleta proizvoda za zaštitu i dekoraciju unutarnjih zidnih površina, unutarnje zidne boje, fasadne boje: akrilne, sintetične i silikatne, antikorozijske temeljne boje za metal, razrjeđivači, grafičke boje, sintetični emajl lakovi za drvo i metal, lazurne boje za drvo, impregnacije, boje na bazi vode, ekološki proizvodi za zaštitu i dekoraciju drva i metala ...

Sitoplast
Proizvodnja proizvoda od papira i kartona
{tampa i izrada kartonske ambala`e, izrada kutija

Sitoprint-grafička djelatnost
Dovršavanje tekstila
Proizvodnja naljepnica, zastavica, privjesaka, vizitki, letaka, bedževa, vezica za mobitele, usluga tiska na majice, kombinezone, dresove, termički tisak i laser print, prodaja tinti za ingjet pisače, naljepnice za automobile, HR zastavice, privjeske za ključeve

Sitotisak d.o.o.
Tiskarska djelatnost i usluge povezane s tiskanjem
Sitotisak d.o.o., Rijeka - Grafičke usluge, izrazivanje slova, tisak vizitki, naljepnica, tisak na tende, tisak jelovnika...

Sitotisak Lalić
Tiskarska djelatnost i usluge povezane s tiskanjem
Sitotisak Lalić, Zagreb - Naša glavna djelatnost je u području sitotiska i offseta, te pratećih djelatnosti zlatotisak, uvez knjiga i izrada ukrasnih vrečica. Unazad 5 godina proširili smo svoje usluge u vidu tampon tiska. Mogućnost tiska na neravne površine raznih plastičnih i drvenih reklamnih predmeta.

Sitotisak Petrić
Tiskarska djelatnost i usluge povezane s tiskanjem
Sitotisak i trgovina Petrić. Grafičke usluge: tisak, sitotisak, tampon, grafička priprema, grafički dizajn. Prilikom izrade otiska služimo se tehnikama sitotiska i tampon tiska. U procesu tiskanja koristimo vrhunske 'SERICOL' boje i ostale komponente. Tehnika sitotiska predstavlja izradu otisaka pomoću finih sita i na svim vrstama materijala (papir, staklo, plastika, metal, tekstil, PVC folije, drvo i sl.)

Sitotisak Uhle
Tiskarska djelatnost i usluge povezane s tiskanjem
Sitotisak Uhle - sitotisak, kompjutersko graviranje, kompjutersko izrezivanje folija

SIX, obrt
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
Six - Prodavaonica glazbene opreme putem interneta - Na našim stranicama možete kupovati glazbala, glazbene instrumente, disko opremu, potrošni materijal i slično. Shop je u potpunosti automatiziran i jednostavan.

Sixt - A-Jedan Rent
Iznajmljivanje automobila
Sixt je jedan od vodećih europskih mobility-service-provider. Njegovo ime stoji iza svjetske mreže sa 1.556 stanica. Zajedno sa svojim partnerima i zastupnicima prisutan je globalno u preko 2.400 servisnih stanica. HR vozni park sadrži preko 300 vozila. A-Jedan Rent d.o.o., Zagreb.

Siže d.o.o.
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
Siže d.o.o. Poduzeće za trgovinu; kompleti ležaja za kvačila, diferencijale, amortizere, vodne pumpe, zatezači remenja, alati i maziva, prozvodi za održavanje ležaja, masti i ulja, radijalne brtve osovine, SKF proizvodi...

Siže Kupres d.o.o.
Proizvodnja furnira; proizvodnja šperploča, panel-ploča, ploča iverica i drugih panela i ploča
Siže Kupres d.o.o. - Opskrba tržišta pločastim materijalima i raznim proizvodima od drveta, kao i okova, prvenstveno namijenjenih proizvodnji namještaja i uređenju interijera. Unazad dvije godine ponudu smo proširili i širokom paletom aluminijskih profila za izradu fronti, kliznih vrata, te raznih ukrasnih detalja.

Sjeme d.o.o.
Trgovina na veliko poljoprivrednim sirovinama i živom stokom
Sjeme d.o.o. - Proizvodnja, trgovina i usluge u repromaterijalu za poljoprivredu. Roba s kojom radimo su vodosustavi, specijalna gnojiva i supstrati, pesticidi i kemikalije, sjemenje i sadnice, specijalne plastike i mreže, podrumarstvo, galanterija, mjerni instrumenti i plasteničke konstrukcije. Analize zemlje na sve elemente u vlastitom laboratoriju, projektiranje i ugradnja vodosustava, projektiranje i podizanje travnjaka i hortikulture.

Sjemenarna Zagreb d.o.o.
Trgovina na veliko poljoprivrednim sirovinama i živom stokom
Sjemenarna Zagreb d.o.o. je firma koja se bavi proizvodnjom, doradom i prodajom sjemena poljoprivrednog bilja. Djeluje na tržištu Hrvatske od 1961., prvo kao predstavništvo Semenarne Ljubljana, a od 1991. kao tvrtka Sjemenarna Zagreb d.o.o.

Sjemenište
Obrazovanje na drugoj razini
Sjemenište - nadbiskupska klasična gimnazija. Prikaz o postanku Dječačkog sjemeništa u Zagrebu. U Zagrebačkoj biskupiji biskup Juraj grof Drašković osnovao je bogoslovno sjemenište 1564. godine.

SK Marine Kaštela
Sportske djelatnosti
Sportski klubovi Marine Kaštela - Sportski klubovi su pokrenuti sa ciljem promicanja sporta kao zdravog životnog stila i sportske kulture općenito kod prvenstveno mlađe populacije u Kaštelima. U našem društvu imamo veslački, jedriličarski i odbojkaški klub. Glavni sponzor klubova je Marina Kaštela.

SKA tajnički obrt
Tajničke i prevoditeljske djelatnosti
Tajničke usluge (4,8,16 ili 40 sati tjedno), računovodstvo i knjigovodstvo.

SKAC
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
Studentski katolički centar – Palma (SKAC) neprofitna je udruga civilnog društva koju vode vjernici laici, a koja se bavi mladima u duhu kršćanskoga svjetonazora. Djeluje na području grada Zagreba i Zagrebačke nadbiskupije, a proizlazi iz dugogodišnje tradicije studentskog vjeronauka te šireg isusovačkog rada s mladima u Zagrebu.

SKALA d.o.o.
Ostala trgovina na veliko
SKALA d.o.o. generalni zastupnik CASIO glazbenih instrumenata za Hrvatsku.Veleprodaja profesionalnih audio uređaja, glazbala i prateče opreme.

Skenmont, obrt
Izgradnja kompletnih građevinskih objekata ili njihovih dijelova
Skenmont, obrt za građevinarstvo i obradu metala. Izgradnja vodovodnih i kanalizacijskih mreža i instalacija.

Skijaški klub Carving
Sportske djelatnosti
Skijaški klub Carving - Očekuje Vas u najpoznatijim i Vama najdražim skijaškim destinacijama. Prepustite se iskusnim učiteljima Škole skijanja 'CARVING'. Neposredni (direktni) sistem učenja s produžavanjem skija UPS je događaj koji dolazi i to će promijeniti pristup učenju, uzdignuti nivo adrenalina, a naročito će ljudima otkriti neotkriveno u najkraćem vremenu.

Skipper Barba
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Skipper Barba - Usluge skippera, sedmodnevna krstarenja, tečaj za samostalno upravljanje brodicom.

Sklad
Trgovina na veliko nepoljoprivrednim poluproizvodima, ostacima i otpacima
Sklad obrt za proizvodnju proizvoda od plastike,veleprodaja profila za keramiku,laminate,prijelazni profili te distanceri za građevinarstvo

Sklad, udruga
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
Svrha udruge Sklad, pod nazivom WellnessEdu, je omogućiti informiranje o novom razvoju, resursima, programima, događanjima i prilikama za obrazovanje u wellnessu i promoviranju zdravlja, kao i podučavanje/treniranje vještina za uspješno upravljanje integralnim wellnessom.

Skladišna oprema Ervojić
Proizvodnja metalnih konstrukcija
Proizvodnja skladišne opreme i metalne galanterije. Izrađujemo stalaže, konzolne, skladišne i polične regale, kabelske kanale i ostalu metalnu galanteriju.

Sko-pa d.o.o.
Proizvodnja ostale odjeće i pribora za odjeću
Sko-pa d.o.o. je opremljena za kvalitetno izvršavanje svih narudžbi za radno zaštitnu odjeću koju izrađujemo iz visoko kvalitetnih ispitanih tkanina. www.skopa.hr

Skriptarnica FER-a
Trgovina na malo u nespecijaliziranim prodavaonicama
Skriptarnica je obrt osnovan 1991. godine, nalazi se u auli Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Unska 3 u Zagrebu. Osnovna djelatnost je maloprodaja kancelarijskog, školskog i informatičkog pribora, knjiga te fotokopiranje i uvezivanje.

Skroče, apartmani
Iznajmljivanje apartmana
Novi apartmani Skroče u blizini plaže. Elitni dio grada Zadara, Diklo. Sve sobe klimatizirane, bazen u dvorištu, osiguran parking. Apartmani sa 4 zvijezdice. Sjeverozapadno od grada Zadra, odmah po izlasku iz stare gradske jezgre i tik uz turističko područje Puntamika, smjestilo se turističko naselje Diklo.

SKY-Contact
Popravak predmeta za osobnu uporabu i kućanstvo
SKY-Contact - Satelitski sistemi, satelitske antene, klima uređaji

Sladović d.o.o.
Proizvodnja ostalih proizvoda od metala
Sladović d.o.o. Proizvodni kapaciteti baziraju se na proizvodnji dijelova i sklopova na CNC-tokarilicama. Iz ponude izdvajamo: okretne dijelove i sklopove od nehrđajućeg čelika, mesinga, aluminija, mogućnost izrade preciznih tokarenih dijelova pojedinačno (do fi 360 i duljine do 700 mm) ili iz sipkastog materjala i proizvodnja pribora za paru

Slak d.o.o.
Kantine i catering
Slak d.o.o. - Catering; jela i pića sa Vašom dostavom, jela i pića sa našom dostavom, aranžiranjem i poslugom, fingerfood ponuda. Organizacija događanja; svadbene svečanosti do 400 uzvanika i druge proslave

Slap Grupa, d.o.o.
Djelatnosti za njegu i održavanje tijela
kozmetički centri za njegu lica i tijela, biološko enzimska epilacija, depilacije, klasični tretmani lica i tijela, La cascade tretmani, anticelulitni programi, AcneNo program ...

Slap, agencija
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Putnička agencija Slap vam nudi razne aktivnosti, izlete, smještaj i mnogo mnogo više. Neusporediv doživljaj za male i velike ljubitelje avanture, prirode i zabave-niz Cetinu, kroz kamena vrata podno starih utvrda! Tijekom većeg dijela godine aktivno uživanje u netaknutom okolišu rijeke na uzbudljiv na siguran način. Slime, 21255 Zadvarje.

Slastičarna Snjeguljica
Proizvodnja ostalih prehrambenih proizvoda
Slastičarna Snjeguljica osnovana je 1995. godine i u vlasništvu je iskusne slastičarke Rozalinde Sablić, koja je svoje slastičarsko umijeće počela graditi sad već davne 1983. godine u hotelima renomirane Opatijske hotelijerske kuće, kod iskusnih i uglednih majstora slastičarstva.

Slatinska banka d.d.
Novčarsko posredovanje
Slatinska banka d.d. - Kunska štednja, devizna štednja, tekući računi, žiro računi, internet bankarstvo, zajmovi, krediti, platni promet

Slavica d.o.o.
Frizerski saloni i saloni za uljepšavanje
Slavica d.o.o. - P.J. Beauty Centar Madamme M - Frizerski i kozmetički salon

Slavica, obrt
Proizvodnja namještaja
Obrt Slavica, Zagreb. Cilj nam je izraditi kvalitetan namještaj i udovoljiti svim kupcima. Izrađujemo namještaj u svim bojama. Nudimo vam široki izbor namještaja. Posjetite nas u našim salonima i kupujte hrvatsko.

Slavijatrans d.d.
Ostali kopneni prijevoz
Slavijatrans d.d. Petrinja posluje u kontinuitetu od 1950 g. Osnovna djelatnost dioničkog društva Slavijatrans Petrinja je prijevoz putnika i robe u cestovnom prometu u zemlji i inozemstvu , zatim popravak i servis vozila. Pored osnovne djelatnosti na stanici tehničkog pregleda u Petrinji , Drenačka bb obavljaju se tehnički pregledi vozila (periodički i preventivni) za cestovna motorna vozila i priključna vozila, te popravak i servis vozila u radionici.

Slavonija Bus d.o.o.
Ostali kopneni prijevoz
Poduzeće za prijevoz putnika i roba u domaćem i međunarodnom prometu, Slavonija Bus d.o.o. iz Novog Grada pored Slavonskog Broda. Autobusi marke Neoplan i Mercedes.

Slavonija DI
Proizvodnja piljene građe; impregnacija drva
Slavonija drvna industrija d.o.o. je tvrtka sa preko stogodišnjom tradicijom u preradi i obradi drveta i jedno je od najstarijih drvnih industrija u ovom dijelu Europe.

Slavonija DI d.o.o.
Proizvodnja namještaja
Slavonija DI d.o.o., Slavonski Brod - Drvna industrija, proizvodnja namještaja. Uredski namještaj Slavonije DI, prilagođen je upravo Vašem poslovnom prostoru. Širok spektar prilagodbenih mogućnosti, izrada od najboljih materijala hrasta, bukve, oraha i trešnje, fascinantan dizajn i čvrstoća. Masivne drvene garniture od hrastovine namijenjene za vanjske natkrivene i otkrivene prostore.

Slavonka d.o.o.
Prerada i konzerviranje voća i povrća
SLAVONKA d.o.o. - Tvornica za preradu povrća i voća. Ponuda gotovih proizvoda pasteriziranog povrća iz proizvodnog programa robne marke SLAVONKA. Silos Drava - Prijem, sušenje i skladištenje poljoprivrednih proizvoda. Silos u Čađavici je izgrađen 1994 godine. Ukupnog kapaciteta je 9600 tona.

Slavonska banka d.d.
Novčarsko posredovanje
Samo ime Banke – Slavonska banka d.d. Osijek – ukazuje na ideju regionalne banke koja je aktivna na području Slavonije i Baranje, tj. u istočnom dijelu Hrvatske. To je regija koju Banka pokriva mrežom svojih podružnica.

Slavonska burza
Djelatnosti novinskih agencija
Slavonska burza sada Vam nudi uslugu čitanja besplatnih malih oglasa na našim internet stranicama. Svi oglasi koji su objavljeni u izdanju lista biti će objavljeni i na internet stranicama Slavonske burze. Izdavač: SPAJIĆ d.o.o. Osijek

Slavonski hrast, zadruga
Djelatnosti poslovnih organizacija, organizacija poslodavaca i strukovnih organizacija
Zadruga Slavonski hrast je stvorena i djeluje u skladu s europskim standardima clustera, stvarajući sinergiju proizvođača proizvoda od drveta na području istočne Hrvatske,kako bi okupio sve relevantne proizvođače, institucije i tvrtke koje bi zajedničkim djelovanjem stvorili dodanu vrijednost, koju samostalno ne bi bili u mogućnosti postići.

Slavuj, obrt
Ostali kopneni prijevoz
Obrt Slavuj se dugi niz godina bavi iskopima u građevinarstvu, prijevozom i odvozom fekalija. Iza nas ima puno obavljenih radova. Kroz sve ove godine surađivali smo sa velikim tvrtkama (Bechtel - Enka, Viadukt, Tempo, Konstruktor, GP-Krk) i još neke manje poznate. Omišalj.

Slimming club
Djelatnosti za njegu i održavanje tijela
Slimming club - Pružamo usluge: solarij, body-wrapping, HOT-STONE masaže, aromaterapije, depilacije, ručne masaže

Slobodna dalmacija d.d.
Djelatnosti novinskih agencija
Slobodna dalmacija d.d. - Novosti, teme dana, ekonomija, sport, kultura, mozaik, crna kronika, dalmacija, split, županija, zadar, šibenik, dubrovnik

Slobodna zona Đuro Đaković
Ostale poslovne djelatnosti
Slobodna zona ĐURO ĐAKOVIĆ - Slavonski Brod jedna je od najmlađih Slobodnih zona u Hrvatskoj. Osnovana je unutar industrijske zone Đuro Đaković kako bi se unaprijedili poslovni uvjeti za firme koje su u njoj već aktivne, te kako bi se, što je najvažnije, osigurali uvjeti poslovanja privlačni za nove ulagače.

Slobodna zona Varaždin d.o.o.
Ostale poslovne djelatnosti
Slobodna zona Varaždin d.o.o. - Korisnik Slobodne zone može na prostor Slobodne zone unijeti iz inozemstva robu, strojeve i opremu te sirovine i reprodukcijski materijal bez plaćanja carine i poreza i drugih obveza te bez uobičajenih administrativnih procedura, što znači slobodno.

SlomoVital d.o.o.
Ostala trgovina na veliko
Tvrtka SlomoVital je zastupnik ugledne austrijske kozmetičke kuće Wiener Kosmetikum. Orijentirani smo isključivo za profesionalnu upotrebu tako da surađujemo sa preko 400 najznačajnijih kozmetičkih salona i poliklinika. Gelee Royale.

Slonček trgovina d.o.o.
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
Slonček trgovina d.o.o. - Trgovina odjećom i tekstilom iz Zagreba.

Slovo M d.o.o.
Izdavačka djelatnost
'Slovo M' je nakladničko poduzeće osnovano 1993. godine u Zagrebu. Uglavnom izdaje publicistiku, beletristiku, te knjige političke tematike. Od 2004. godine nakladnik je hrvatskog izdanja jednog od najuglednijih svjetskih frizerskih časopisa 'Hair Styles' (Peluquerias). Također je organizator manifestacije IMAGO - Svečanost kose, lica i tijela.

služba održavanja i zaštite objekata
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
pružamo uslugu održavanja i zaštite vaših privatnih ili poslovnih objekata na području južne Dalmacije.

Službene novine
Poslovne informacije
SLUŽBENE NOVINE PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE

Sljemedental d.o.o.
Trgovina na veliko strojevima, opremom i priborom
Tvrtka Sljeme Dental d.o.o. osnovana je s glavnim ciljem zadovoljavanja svih potreba za opremom i potrošnim materijalom u stomatološkim ordinacijama i zubotehničkim laboratorijima. Temeljna djelatnost tvrtke je prodaja zubotehničke i stomatološke opreme i potrošnog materijala.

Smart - škola
Obrazovanje odraslih i ostalo obrazovanje
Smart - škola stranih jezika organizira tečajeve engleskog, njemačkog, talijanskog, francuskog i španjolskog jezika, organizacije dječjih rođendana, kreativnih radionica i jezičnih igraonica, te usluge prevođenja.

Smart Idea
Ostale djelatnosti povezane s računalima
Interaktivni planovi hrvatskih gradova s pretragama ulica i djelatnosti.

Smartflex d.o.o.
Posredovanje u zapošljavanju
Agencija za privremeno zapošljavanje, nudi privremeni posao nezaposlenima, te privremene radnike poslodavcima.

Smd-Micro-Elektronika d.o.o.
Proizvodnja elektroničkih cijevi i drugih elektroničkih komponenata
Smd-Micro-Elektronika d.o.o.- Tvrtka je osnovana 1993 godine, s namijerom pružanja usluga proizvodnje i ispitivanja micro-elektroničkih sklopova u sektoru profesionalne montaže sa tradicionalnom THT (Trough Hole Technology) i novom SMT (Surface Mount Technology) tehnologijom.

Smiv d.o.o.
Iznajmljivanje apartmana
Smiv d.o.o. - Iznajmljivanje apartmana. Također SMIV je jedan od najvećih proizvođača trikotažnih odjevnih predmeta u Hrvatskoj s 120 zaposlenih. Proizvodi odjevne predmete za potrebe renomiranih svjetskih marki kao što su Benetton, Stefanel, Maxfashion i Carlo Caluci.

Smještaj Hrvatska
Iznajmljivanje apartmana
Smještaj Hrvatska - Detaljna tražilica turističkih smještajnih kapaciteta na Jadranu (privatni, hotelski i pansionski smještaj).

Smršaviti lako
Trgovina na malo farmaceutskim, medicinskim, kozmetičkim i toaletnim proizvodima
U potrazi za visokokvalitetnim proizvodima prirodnog podrijetla Herbalife skuplja sastojke sa svih strana svijeta. Stalnim istraživanjima i razvojem omogućuje se primjena najnovijih dostignuća u proizvodnji, što jamči da proizvodi prate napredak znanosti o prehrani. Vitalnost i zdravlje.

SMS d.o.o.
Proizvodnja biljnih i životinjskih ulja i masti
SMS d.o.o. - Extra djevičansko maslinovo ulje, prerađevine od maslina i povrća, prerađevine od povrća, džemovi na bazi suhe smokve.

SN Privlačica
Izdavačka djelatnost
Izdavačka kuća SN Privlačica u čijoj nakladi je dosad izdano više od 350 naslova. Naša biblioteka 'Slavonica' - sto knjiga slavonskih pisaca, nagrađena je 1995. nagradom J.J. Strossmayer HAZU za izdavački pothvat godine. Vinkovci.

Snoopy, udruga
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
Udruga SNOOPY - Mi smo neprofitabilna udruga iz Pule koju čine građani volonteri okupljeni u cilju sprječavanja zlostavljanja i nehumanog postupanja sa životinjama.

Snowboard magazin
Ostale rekreacijske djelatnosti
Hrvatski snowboard magazin - Saznajte sve što vas zanima o snowboardu u Hrvatskoj, a i šire i posjetite stranice prvog snowboard kluba u Hrvatskoj HASb 'Maldost' koji postoji od 1994. godine i redovito postiže najbolje rezultate u Hrvatskoj.

Snowboard Ogulin
Sportske djelatnosti
Snowboard klub Ogulin, Bjelolasica - Stranice za sve koje žele naučiti boardati ili koji žele u snowboardu nešto postići, ići po natjecanjima i pobjeđivati.

Sobe Anka
Iznajmljivanje apartmana
Nudimo vam eksluzivno uređene sobe u Kamporu u različitim veličinama uz povoljne cijene. Svi apartmani imaju zasebnu terasu.

Sobe Matulina
Iznajmljivanje apartmana
U novoizgrađenom objektu u mirnom dijelu grada Čakovca udaljenom svega kilometar od samog središta, nudimo smještaj u dvoposteljnim sobama prve kategorije. Gostima je na raspolaganju i kuhinja sa blagovaonicom. Obitelj Matulina.

Sobe Olga
Iznajmljivanje apartmana
Rezervirajte sobu u obiteljskoj kući na Lapadu u Dubrovniku. Sobe Olga Dubrovnik.

Sobe Pape
Iznajmljivanje apartmana
Sobe i apartmani Pape kategorizirane su sa tri zvjezdice. Opremljeni su klima uređajem, televizorom sa satelitskom antenom, kupaonicom sa tuš kabinom, peglom, hladnjakom i caffe aparatom. Objekat se nalazi 100 metara od centra Punta, 350 metara od mora i 100 metara od trgovine.

Sobočan interijeri d.o.o.
Proizvodnja namještaja
Sobočan interijeri d.o.o. društvo za proizvodnju opreme. Uređujemo interijere poslovnih prostora kao što su dućani, marketi, butici, skladišta i slično. Osnovna (pretežna) djelatnost subjekta je Proizvodnja ostaloga namještaja za poslovne i prodajne prostore.

Soboslikarsko-ličilački obrt Pintač
Završni građevinski radovi
Kompletno uređenje interijera i eksterijera

Softver
Savjetovanje i pribavljanje programske opreme (softwarea)
Podaci o tvrtkama koje su se specijalizirale za razvoj i projektiranje, implementaciju i distribuciju aplikacija i softvera.

Sokač, obrt
Završni građevinski radovi
Sjedište obrta Sokač nalazi se u Križevcima. Djelatnosti: Postava keramike -unutarnja -vanjska Postava parketa -klasični -barokni Soboslikarski radovi Strojna žbuka Stiropor fasade KNAUF sistemi -zidovi -pregradne stijene -spušteni stropovi Ugradnja vrata

SOKAZ
Sportske djelatnosti
Udruga stolnotenisača rekreativaca - Zagreb - SOKAZ - Rasporedi, rezultati, Rang-liste, bilteni, linkovi ...

Sokol klub
Barovi
SOKOL KLUB je otvoren 1989. godine nakon godine dana uređenja u podrumskom dijelu zgrade sportskog gimnastičkog društva ZAGREB. Zgrada je postojbina društva SOKOL iz 1873. godine pa je po tome izabrao ime SOKOL KLUB.

Sokol Marić d.o.o.
Istražne i zaštitne djelatnosti
SOKOL MARIĆ d.o.o. za usluge zaštite osoba i imovine. Najveće društvo za pružanje svih vrsta usluga zaštite u Hrvatskoj, jedinstveno po svojoj stabilnosti, odgovornosti i stručnosti zaposlenih. Zaštita objekata, prijevoz vrijednosti, redarske usluge i osiguranje javnih skupova, zaštita osoba - bodyguard, nadzorni obilasci štićenih objekata.

Sokol, restoran
Restorani
Sokol - bistro, restoran i picerija. Nudimo velik izbor domaćih specijaliteta i sortnih vina, kao i pizza iz krušne peći. U sklopu Sokola postoji sala kapaciteta do 200 osoba. Restoran Sokol je smješten u mjestu Bartolovec, 7 km istočno od Varaždina.

Sokrat - Škola stranih jezika
Obrazovanje odraslih i ostalo obrazovanje
Sokrat - Škola stranih jezika - Nudimo: klasične tečajeve 2 x 2 sata tjedno u trajanju od jednog semestra, tečajeve za srednjoškolce, s nastavom u smjenama, individualne tečajeve, trajanjem i intenzitetom prilagođene polazniku, tečajeve poslovnog jezika, konverzacijske tečajeve, tečajeve za polaznike u tvrtkama

SOL Tours, agencija
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička agencija 'SOL - TOURS', Malinska, otok Krk. Ponuda apartmana.

Solana Ston d.d.
Proizvodnja ostalih prehrambenih proizvoda
Solana Ston d.d. - U gospodarskom životu Grada i dubrovačke Općine a kasnije Republike proizvodnja, promet i trgovina SOLI imala je izuzetno važno mjesto.

Solarart d.o.o.
Instalacijski radovi
Solarart d.o.o. za građenje, trgovinu i projektiranje. Solarart d.o.o. bavi se izvođenjem solarnih instalacija, instalacija centralnog grijanja, vodovoda i kanalizacije.

Solaris d.d.
Hoteli
Solaris Holiday Resort je hotelska kuća u neposrednoj blizini Šibenika, u srcu Dalmacije. U prekrasnoj mediteranskoj prirodi nalazi se: 5 hotela (Ivan, Andrija, Jakov, Jure i Niko), autocamp, yacht marina i apartmansko naselje

Solaterm
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
Solaterm - Komunikacije za budućnost. Bežični i žični telefoni DECT telefoni ISND telefoni i modemi.

Soleo d.o.o.
Održavanje i popravak motornih vozila
Soleo d.o.o., Rijeka - Automatska praona kamiona i osobnih vozila.

Solgri d.o.o.
Trgovina na malo farmaceutskim, medicinskim, kozmetičkim i toaletnim proizvodima
Solgri d.o.o. - pripadamo dijelu potencijala ARTSANA S.p.a., korporacije lidera u proizvodnji i distribuciji dječje i medicinske opreme, prezervativa i kozmetike, te zastupamo i distribuiramo tvrtke poput CHICCO, CHICCO PHYSIOLOGICAL PROJECT, MAMMA DONNA, CHICCO MODA, COONTROL i PIC indolor.

Solidnet d.o.o.
Ostale djelatnosti povezane s računalima
Projektiranje i sklapanje mrežnih sustava, konfiguriranje i administracija istih. Prodaja i servis računala i ostale računalne opreme...

Solin Mandić d.o.o.
Izgradnja kompletnih građevinskih objekata ili njihovih dijelova
Tvrtka 'Solin-Mandić' je usko vezana za dvije tvrtke u Kanadi koje nabavljaju i dobavljaju potrebne specijalne materijale za gradnju naselja. Isto tako sudjeluju u gradnji svojim stručnim kadrovima. Kanadske kuće.

Soline apartmani
Iznajmljivanje apartmana
Apartmani Soline nalaze se u mjestu Sukošan, u blizini Zadra. Udaljeni su od plaže 100-tak metara. Apartmani Soline, u mjestu Sukošan, oduševit će vas svojim komforom i prostranošću.

Soling nekretnine
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
Soling-nekretenine je agencija za posredovanje u kupnji, prodaji i najmu nekretnina. Na našim stranicama možete u kratkom vremenu pronaći velik izbor nekretnina raznih vrsta i namjena na raznim lokacijama.

SOLO-Zagreb d.o.o.
Trgovina na veliko strojevima, opremom i priborom
SOLO-Kleinmotoren je na našem tržištu dugi niz godina bio zastupljen posredstvom firmi Agrariacoop i Poljoopskrba. Procijenjući sve prednosti postojanja direktnog kontakta s kupcima u Hrvatskoj, kao i njihove pogodnosti cjelovitog uslužnog programa po standardima koje SOLO zahtjeva u svim djelovima svijeta, osnovana je tvrtka SOLO-Zagreb d.o.o.

Sol-Skin, Poreč
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička agencija Sol-Skin u Poreču - specijalizirana agencija za pružanje usluga i dovižljaja u turizmu. Izrađivanje tematskih programa, planiranje i organiziranje kongresa i seminara, rezervacije smještaja...

Solus d.o.o.
Proizvodnja ostalih proizvoda od metala
Solus d.o.o. iz Vladislavaca u svom osnovnom poslovanju bavi se površinskom zaštitom metala i izradom metaloprerađivačkih proizvoda. Djelujemo od 1957. godine kada je osnovano poduzeće 1. Maj Vladislavci koja je imala u svojoj djelatnosti livnicu i izradu građevinskih okova. Od 1977. godine poduzeće se počelo baviti galvanskom zaštitom metala. Godine 1995. poduzeće 1. Maj preimenovano je u Solus d.o.o. koje razvija proizvodnju ovjesnog pribora kao i program gromobranske zaštite te proizvodnju građevinskih vijaka i okova.

Somec interijeri d.o.o.
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
Somec interijeri d.o.o. je salon namještaja koji je prisutan na našem tržištu već 10 godina i u svom programu nudi veliki izbor namještaja. Sjedište mu je na Britanskom trgu br. l, a od nedavno otvoren je još jedan salon u Buzinu na još većem prostoru i sa većom izložbenom ponudom od modernog do klasičnog namještaja.

Somek, obrt
Proizvodnja ostalih proizvoda od metala
Somek - obrt za proizvodnju od metala i trgovinu iz Bregane. izrađujemo strojne dijelove za prvu ugradnju, prema tehničkoj dokumentaciji naručioca.

SOMET
Lijevanje metala
SOMET - Ljevanje metala

Son Zagreb
Proizvodnja ostale električne opreme
Son ventilatori, CD kutije i novi proizvodi. Mi smi proizvođači elektromotora, ventilatora, regulatora vrtnje, ventilacijske opreme. Osim toga proizvodimo nove proizvode kao uređaje protiv kamenca, CD držače i CD kutije.

Sonatel d.o.o.
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
Sonatel d.o.o., Prodaja HI FI zvučničkih jedinica, komponenti i kablova.

Sonex Trade d.o.o.
Trgovina na veliko strojevima, opremom i priborom
Sonex Trade d.o.o. - Proizvodnja zimski vrtova, alu prozora, vrata, alu rolete, žaluzine, te montaža i dostava. Zimski vrtovi, alu prozori i vrata, alu rolete, žaluzine, garažni roloi, tende, trakaste zavjese, termičke zavjese...

Sonex trgovina d.o.o.
Ostala trgovina na veliko
Poduzeće Sonex trgovina d.o.o. je osnovano 1990. g. s osnovnom idejom izvoza drva i proizvoda od drva. Postupno se ova inicijalna djelatnost širila i nadopunjavala i drugim komplementarnim djelatnostima, ali je i dalje ostala značajan oslonac našeg poslovanja.

Song d.o.o.
Ostale poslovne djelatnosti
Song d.o.o. - Agencija za organizaciju koncerata i velikih priredbi

Sonik d.o.o.
Trgovina na veliko hranom, pićima i duhanskim proizvodima
SONIK d.o.o. je tvrtka koja se bavi uvozom i distribucijom robe široke potrošnje. Konzervirano voće, konzervirano povrće, riblje konzerve, slatki program, catering program, pakirani program, proizvodi za osobnu higijenu. Zastupstva inozemnih tvrtki.

Sony Center
Ostala trgovina na veliko
Info Sony Center Sveta Nedelja - Sony Center je prvi i jedini Sony centar u Hrvatskoj gdje na jednom mjestu možete naći kompletan Sony asortiman za hrvatsko tržište. Proizvodi u ponudi: televizori, digitalni fotoaparati, videokamere, videorekorderi, hi-fi, mediji i baterije, playstation, mini i mikro linije, discmani, mini discovi...

Sony Hrvatska
Ostala trgovina na veliko
Sony je postao jedna od najpoznatijih svjetskih marki. Da li u domu, u pokretu ili na poslu, Sony proizvodi su glasoviti po svojoj kvaliteti i dizajnu. Od izuma Walkman Personal Stereo do trenutačnog razvoja nove generacije digitalnih tehnologija, Sony ime je sinonim za inovaciju u audio-vizualnoj komunikaciji.

Sorex LN d.o.o.
Trgovina na veliko strojevima, opremom i priborom
Tvrtka Sorex LN d.o.o. specijalizirana je za zastupanje, prodaju i servis građevinskih strojeva i opreme. Prodajni program obuhvaća proizvode: NEUSON - Austrijski prozvođač građevinskih strojeva kompaktne male i srednje klase za niskogradnju. LIFTON - Austrijski proizvođač građevinskih strojeva za niskogradnju. Hidraulični priključni alati za ugradbu na bagere (hidraulični čekići i hidraulična kliješta).

SP Flegar
Djelatnosti humane medicine
Stomatološka poliklinika Flegar nastavak je dugogodišnje tradicije zubotehničkog laboratorija. Uz ugodan ambijent, tim stručnjaka pružit će Vam, osim svih dostignuća moderne stomatologije, opuštajuću i veselu atmosferu, kako bi Vaš posjet stomatologu prošao što jednostavnije i ležernije.

Spačva d.d.
Proizvodnja piljene građe; impregnacija drva
Drvna industrija - Spačva d.d. Vinkovci - proizvođač piljene građe i elemenata, parketa, furnira i lijepljenih elemenata od slavonskoga hrasta i jasena. Smještena je uz samo rubno područje Spačvanskog bazena, po kojemu je i dobila ime.

Spalato nekretnine
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
Spalato - agencija za promet nekretninama - Agencija za promet nekretninama iz Splita. Ponuda kuća, stanova, zemljišta.

Spalldi d.o.o.
Arhitektonske djelatnosti i inženjerstvo
Spalldi d.o.o., Zadar za projektni menadžment i konzalting, te u svojim poslovanjima smo prvenstveno usmjereni na upravljanje investicijama i vođenjem građevinskih projekata.

Spartak d.o.o.
Trgovina na malo u nespecijaliziranim prodavaonicama
Spartak d.o.o., Mala Kosnica 3, Velika Gorica. Web shop sa prodajom predmea za kućanstvo; audio i vedao tehnika, posuđe, čaše, posude za hranu, plastični stolići, police, oprema...

Spaz d.o.o.
Hoteli
Spaz d.o.o., Trg Loža 1, 53 291 Novalja, CAMPING STRAŠKO 53 291 Novalja, HOTEL LOŽA, Trg Loža 1, 53 291 Novalja, HOTEL LIBURNIJA, Šetalište hrvatskih mornara bb, 53 291 Novalja

SPCO Borovo Naselje
Pružanje usluga zajednici kao cjelini
Srpska Pravoslavna Crkvena Opština Borovo Naselje - Pregled crkvi i parohija

Special d.o.o.
Ostala trgovina na veliko
Special svoje mjesto nalazi nadomak Pazinu na adresi Maršeti 14/h. Tvrtka prethodnica bavila se isključivo uvozom i veleprodajom športske opreme što nije u potpunosti zadovoljavalo same tržišne potrebe, pa je njena nasljednica uvela i segment vlastite proizvodnje. Ski servis.

Specijalna Bolnica Liganj
Djelatnosti humane medicine
SBL - Specijalna Bolnica Liganj - Prva privatna bolnica u Primorsko Goranskoj Županiji. Dijagnostika : Ultra zvuk color dopler, kolonoskopija i uspavljivanje). Operacije: žuči, kila, hemeroida, vena, estetska i plastična kirurgija.

Spectra Media d.o.o.
Trgovina na veliko strojevima, opremom i priborom
Spectra Media d.o.o. posluje u kontinuitetu od 1985. godine. Područje djelatnosti su prodaja, ugradnja i servis, auto akustika, auto i kućni alarmi, CCTV (sistemi video nadzora), klima uređaji, Vele i maloprodaja audio i video aparata, multimedijski uređaji, kućni uređaji široke potrošnje. SANYO Japan, META SYSTEM Italija, ROADSTAR Švicarska, INABA DENKO Japan, EUROTEAM Italija, IMETEC Italija, JCB, POWER DEVIL.

Spekto d.o.o.
Trgovina na veliko proizvodima za kućanstvo
Spekto d.o.o. bavi se projetiranjem i prodajom rasvjete, light dizajnom. Zastupa i prodaje proizvode renomiranim prozvođača: Bega, Zumtobel, Staff, Agabekov, Meyer.

Speleološki klub Samobor
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
Speleološki klub Samobor osnovan je 1. srpnja 2000. godine u Koretićima na Žumberku. Klub je član Zajednice tehničke kulture Grada Samobora.

Speranza d.o.o.
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
Speranza d.o.o. - Turistička agencija

Spiller Farmer d.o.o.
Iznajmljivanje vlastitih nekretnina
Spiller Farmer d.o.o. je ekskluzivni partner vodeće svjetske nekretninske kuće Cushman & Wakefield Healey & Baker koji je time postao prva velika međunarodna tvrtka za konzalting nekretnina na hrvatskom tržištu.

Spin Valis d.d.
Proizvodnja namještaja
SPIN VALIS d.d. POžega - Tvornica namještaja, piljene građe i elemenata. U proizvodnji namještaja dan je naglasak na masivni namještaj i to prvenstveno na sjedeće garniture.

Spinmedia
Savjetovanje i pribavljanje programske opreme (softwarea)
Spinmedia - Izrada mobilnih (PocketPC, Smartphone), multimedijalnih, GIS aplikacija i promo igara. Outsourcing i offshoring suradnja.

Spiona d.o.o.
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
Spiona d.o.o. - Spiona nekretnine - Član udruženja posrednika u prometu nekretninama pri HGK, pravi je odabir ukoliko prodajete ili kupujete stan, kuću ili zemljište kao rješenje Vašeg stanovanja. Spiona travel.

Spiritus movens d.o.o.
Izdavačka djelatnost
Spiritus movens d.o.o. Kutina je nakladnička kuća u kutinskom kraju. Od 2003. godine javnosti je ponudila više naslova istraživačkog i publicističkog sadržaja. Posebno se specijalizirala za objavljivanje povijesnih sadržaja, te monografija o gradovima, općinama, tvrtkama i udrugama iz Moslavine.

SPK Pulfer
Ostale rekreacijske djelatnosti
SPK Pulfer - Sportsko penjanje - Informacije sa penjačke scene u regiji, pomoći penjačima sa dodatnim informacijama - smjerovi, ocjene, putovanja do penjališta.

Splendido
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička agencija Splendido, Baška, otok Krk. Prezentirajući Vam ovaj katalog ponudili smo obiteljske kuće, apartmane i vile u nadi da ćete među njima pronaći onu koja zadovoljava Vaš ukus i potrebe.

Splendor d.o.o.
Ostala trgovina na veliko
Poduzeće Splendor d.o.o. osnovano je 1999. godine kao veletrgovina kontaktnim lećama i otopinama za održavanje kontaktnih leća. U svom radu surađuje s brojnim optikama, poliklinikama, očnim ordinacijama i kabinetima za kontaktne leće. Nastojimo uvijek biti na usluzi kako struci, tako i kupcima naših proizvoda. Od početka 2004. godine ekskluzivni smo zastupnici za Ciba Vision kontaktne leće i otopine za održavanje kontaktnih leća.

Split - Apartmani
Poslovne informacije
Iznajmljujemo 2 apartmana u centru Splita. Manji apartman je idealan za dvije osobe (maksimalno četiri), a veći za četiri osobe (maksimalno šest).

Split film festival
Filmska djelatnost i videodjelatnost
Split film festival - Međunarodni festival novog filma - Split.

Split, apartmani
Iznajmljivanje apartmana
Apartmani i sobe u Splitu. Opis apartmana, cijene i kontakt inormacije za rezervacije.

Spona proizvodnja
Proizvodnja dijelova i pribora za motorna vozila i njihove motore
Spona proizvodnja - Poduzeće smo sa dugom tradicijom u proizvodnji spona i zglobova za kamione, autobuse, viličare, traktore te druga specijalizirana vozila. Također možemo reparirati spone, razne kugle, ramena te hidrauličke cilindre.

Spona servis
Održavanje i popravak motornih vozila
Spona servis je tvrtka specijalizirana za servisiranje i repariranje upornih spona od diferencijala za kamione, prikolice i autobuse. Servisiramo dostavljene spone odmah, ili zamjena na principu staro za novo (ne demontiramo spone iz kamiona). Na skladištu imamo već gotove spone radi brze zamjene. Spone preuzimamo i šaljemo putem autobusa ili brze dostave. Kod manjih udaljenosti vršimo vlastitu dostavu.

Sport Billy, obrt
Ostale rekreacijske djelatnosti
Sport Billy - EXTREM Off Road

Sport GM
Ostale rekreacijske djelatnosti
Fitness centar 'Sport GM' je vrhunsko opremljeni i moderni sportski centar za rekreativce i profesionalce. Opremljen je najnovijom linijom sprava Technogyma, a u svoju ponudu još je uvrstio i saunu, te solarij.

Sport Line Ladanyi
Trgovina na malo hranom, pićima i duhanskim proizvodima u specijaliziranim prodavaonicama
SPORT LINE LADANYI - Ekskluzivni zastupnik UNIVERSAL-a za Hrvatsku - Muscle Sport, Scitec Nutrition - Mješavine proteina za povećanje mišića, preparati za izgaranje masti, aminokiseline, vitamini i drugi dodaci prehrani.

Sport Lišanj
Sportske djelatnosti
Sport Lišanj je sportsko-rekreativni centar u Novom Vinodolskom. Rekreativnim i profesionalnim igračima tenisa na raspolaganju su 6 teniskih terena. A tu su još: stolni tenis, mini golf i boćanje.

Sport Net
Djelatnosti novinskih agencija
SportNet.hr - sportski internet dnevnik - Udruga za promicanje hrvatskog sporta na Internetu - 'HrSport Net'. Informiranje hrvatske i svjetske javnosti o događajima iz hrvatskog sporta, s posebnim naglaskom na hrvatsku dijasporu.

Sport tours d.o.o.
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Sport tours d.o.o. je agencija koja će vašu želju da se bavite rekreacijom ostvariti i omogućiti da kao i mnogi drugi prije vas postanete zaljubljenici ronjenja, tenisa, sporta i aktivnog načina života.

Sport Vinkovci
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
Zajednica športskih udruga Grada Vinkovaca je pravna osoba čiji su članovi svi športski klubovi, trgovačka društva i ustanove osnovani radi obavljanja športskih djelatnosti sudjelovanja u športskim natjecanjima, športske rekreacije, športske obuke i upravljanja športskim objektima na području Grada Vinkovaca.

Sportivi d.o.o.
Ostala trgovina na veliko
Firma SPORTIVI d.o.o. iz Varaždina osnovana je 1991. Djelatnost je zastupanje te veleprodaja i maloprodaja proizvoda nekoliko svjetskih športskih marki. Prodaja se obavlja putem veleprodajnog skladišta i vlastite maloprodaje.

Sportmedia.hr
Ostale rekreacijske djelatnosti
The Body Fitness Portal - mjesto s najsvježijim informacija o fitnessu i bodybuldingu. Sportmedia.hr

SPORTSKO DRUŠTVO ''DINAMIT''
Sportske djelatnosti
Sportsko društvo ''Dinamit'' prezentira sve avanturističke sportove, te kao klub čiji tim je jedan od najpoznatijih u Europi i svijetu bavi se i organizacijom avanturističkih tura i team-building programa, te rekreacionih treninga za poboljšanje zdravstvenog stanja organizma.

Sportsko društvo Gradac
Sportske djelatnosti
Sportsko društvo Gradac - U mjestu poznatom po nekadašnjem ribarstvu, sada turizmu, središtu najjužnije općine na Makarskoj rivijeri, djeluje Sportsko društvo Gradac koje obuhvaća sportove: vaterpolo, nogomet, košarka, tenis, plivanje te šah.

SPPH
Djelatnosti sindikata
Sindikat pravosudne policije Hrvatske

Sprait d.o.o.
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Sprait d.o.o. - Internet portal InfoAdriatic.com - Turizam Šibensko-kninske županije.

Sprega d.o.o.
Vađenje ostalih ruda i kamena
Tvrtka SPREGA d.o.o. osnovana je 2001 godine, s namjerom ujedinjenja proizvođača arhitektonsko-građevnog kamena, te prodaje kamenih blokova i ostalih proizvoda od kamena i mramora na domaćem i stranom tržištu.

Sprud d.o.o.
Izdavačka djelatnost
Sprud d.o.o., Čakovec - Nakladništvo i promidžba - Međimurska zavičajna literatura

Srce
Visoko obrazovanje
Sveučilišni računski centar (Srce) - Kao najstarija infrastrukturna ustanova akademske zajednice u području izgradnje i primjene informacijskih i komunikacijskih tehnologija (ICT) danas djeluje kao jedan od temelja sustava planiranja, projektiranja, izgradnje, održavanja i primjene ICT-a

SRD Vuka, Vukovar
Sportske djelatnosti
Sportsko ribolovno društvo Vuka, Vukovar. Vijesti, informacije o ribama, takmičenjima, linkovi...

Srebrni tigar d.o.o.
Ostale poslovne djelatnosti
Srebrni tigar d.o.o. - Komunikacijski treninzi, vještine predstavljanja, krizno komuniciranje i timski rad.

Središnja depozitarna agencija d.d.
Pomoćne djelatnosti u financijskom posredovanju
Središnja depozitarna agencija d.d., Ksaver, Zagreb - Središnji depozitorij nematerijaliziranih vrijednosnih papira Republike Hrvatske. Agencija za prijeboj i namiru transakcija vrijednosnim papirima. Nacionalna agencija za dodjeljivanje ISIN i CFI oznaka za vrijednosne papire izdane u RH.

Srednja Europa d.o.o.
Izdavačka djelatnost
Izdavačka kuća Srednja Europa d.o.o. specijalizirani je izdavač povijesne literature i knjiga o nastavi povijesti. Usprkos relativno kratkom razdoblju djelovanja, objavili smo niz važnih djela hrvatske i svjetske historiografije te metodike nastave povijesti. Vrsni autori, prevoditelji i urednici jamče visoku kvalitetu naših izdanja.

Srednja gospodarska škola
Obrazovanje na drugoj razini
Srednja gospodarska škola - Privatna turistička i ekonomska škola s pravom javnosti

Srima - Vodice
Iznajmljivanje apartmana
Srima - Vodice, turistički vodić za Vodice i Srimu.

Srpsko kulturno društvo 'Prosvjeta'
Knjižnice, arhivi, muzeji i ostale kulturne djelatnosti
SKD 'Prosvjeta' je manjinska udruga koja se bavi izdavačkom djelatnošću, obrazovanjem, naučno-istraživačkim radom i razvijanjem kulturnog amaterizma. Pored ovoga, u okviru udruge postoji centralna knjižnica, a uz značajan broj izuzetno zanimljivih naslova izdaje i časopise 'Prosvjeta' i 'Ljetopis'

Sršen apartmani
Iznajmljivanje apartmana
Pet vrhunski opremljenih apartmana sa 3 zvijezdice na Boriku u Zadru obitelji Sršen. Apartamani su komforni jednosobni ili dvosobni sa kupatilom, kuhinjom, satelitskom TV, radiom, cafffe aparatima i terasom s pogledom na more.

SS Unija
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
Socijaldemokratska studentska unija - Savjet SSU-a, Bolonjski proces, Reforma školstva, Studentski standard, Studentski pravni centar

SSKL
Djelatnosti sindikata
SINDIKAT SLUŽBI KONTROLE LETA

S-Soft Software Development
Izrada i upravljanje bazama podataka
Izrada internet i klijent/server aplikacija, izrada internet stranica, projektiranje baza podataka

SSZSSH
Djelatnosti sindikata
Samostalni Sindikat Zdravstva i socijalne skrbi Hrvetske (SSZSSH) je samostalna dobrovoljna interesna izvanstranačka udruga radnika u ustanovama i drugim organizacijskim oblicima rada čija je djelatnost zdravstvo i socijalna skrb, zasnovana na načelu demokratskog očitovanja volje članova.

SŠ Benkovac
Obrazovanje na drugoj razini
Srednja škola kneza Branimira Benkovac - Škola se nalazi u središtu Benkovca, ima sportsku dvoranu i prostrane vanjske terene.

SŠ Buje
Obrazovanje na drugoj razini
Srednja škola Vladimir Gortan, Buje - Stranice škole donose novosti, povijest škole, informacije o upisima, popis učenika, forum i mnogo više.

SŠ Duga Resa
Obrazovanje na drugoj razini
Srednja škola Duga Resa - Opća gimnazija, grafički dizajner, modni stilist, finomehaničar, puškar, krojač - dvojni sustav, tehničar zaštite osoba i imovine

SŠ Ivana Trnskoga
Obrazovanje na drugoj razini
Srednja škola Ivana Trnskoga, Hrvatska Kostajnica. Obrazujemo krojače, šumarske tehničare, industrijske mehaničare, gimnazijalce i ekonomiste.

SŠ Korčula
Obrazovanje na drugoj razini
Srednja škola Korčula utemeljena je odlukom Skupštine općine Korčula 9.studenog 1992. godine, a slijednica je Centra za usmjereno obrazovanje učenika (utemeljenog 1977. godine), Gimnazije Korčula (utemeljene 1954. godine) i Škole učenika u privredi (kao škola za zanate djeluje od 1913. godine).

SŠ Krapina
Obrazovanje na drugoj razini
Srednja škola Krapina - Knjižnica

SŠ Metković
Obrazovanje na drugoj razini
Srednja škola Metković

SŠ Oroslavje
Obrazovanje na drugoj razini
Srednja škola Oroslavje - Škola djeluje na području grada Oroslavje u kojem je jedina srednjoškolska ustanova, a pokriva i područje bivše općine Donja Stubica. Otuda i potreba da programi Škole budu takvi da mogu zadovoljiti interese učenika koji prema školi gravitiraju.

SŠ Veli Lošinj
Obrazovanje na drugoj razini
SREDNJA ŠKOLA VELA LUKA - VELA LUKA

SŠ Vladimira Preloga
Obrazovanje na drugoj razini
Prirodoslovna škola Vladimira Preloga - Polivalentna srednja škola koja obrazuje učenike u smjerovima: prirodoslovna gimnazija, kemijski tehničar, ekološki tehničar, geološki tehničar, kozmetičar (bivša Kemijska i geološka škola - ime promijenjeno 2004).

ST Burza, agencija
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
Zanima vas kupnja nekretnine na području srednje Dalmacije? ST BURZA je agencija za posredovanje u prometu nekretninama. Na ovim stranicama možete pogledati dio nekretnina iz naše ponude. U ponudi imamo kuće, stanove, apartmane i zemljišta.

ST Inženjering d.o.o.
Arhitektonske djelatnosti i inženjerstvo
ST Inženjering d.o.o. je poduzeće za projektiranje i izvođenje radova u području automatizacije industrijskih postrojenja u raznim granama kao što su energetika, petrokemija, farmaceutika, prehranbena te drvna i građevinska industrija.

STA Zagreb
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Studentska turistička agencija Zagreb - Zastupstvo ISIC-a (International Student Indentity Card) kao jedine međunarodno priznate studentske iskaznice. S tom iskaznicom ostvarujete mnogobrojne popuste u zemlji i inozemstvu, a ona je i uvjet za povoljnije avio karte. FIYTO je najuglednije svjetsko udruženje studentskih putničkih agencija. Hosteli.

Stabil
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
Tvrtka Stabil nudi Vam stambene i poslovne prostore u objektima visoke kvalitete gradnje uz vrhunsku kvalitetu ugrađenih materijala. Uvjerite se i pogledajte online ponudu apartmana u Istri, točnije okolici Pule (Premantura), te poslovnih prostora u Zagrebu (Špansko).

Stabra-term d.o.o.
Proizvodnja cisterni, rezervoara i sl. posuda od metala, radijatora i kotlova za centralno grijanje
Stabra-term d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i servis kotlova i termo opreme - Toplovodni kotao s bojlerom ili bez bojlera, visokotlačni i niskotlačni kotlovi, zagrijači vode, spremnici, izmjenjivači topline ...

Stađun, obrt
Uzgoj usjeva, vrtnoga i ukrasnoga bilja; uzgoj voća
Cvječarnica STAĐUN. Nakon dugogodišnjeg rada, ljubavi prema cvjeću, upornosti, osmislili smo jedinstven vlastiti program vjenčanja koji dočarava ozračje istančanog i decentnog ukusa. Dođite i uvjerite se u raznovrstan izbor i povoljne cijene.

Stage, agencija
Ostale uslužne djelatnosti
Stage - Agencija za izvođenje i organiziranje animacijskih i zabavnih programa. Stranice predstavljaju agenciju, programe i tečajeve koje ista nudi, te izvođače koji rade u agenciji.

Staklarna Sisak
Proizvodnja stakla i proizvoda od stakla
Staklarstvo Sisak nudi usluge rezanja, bušenja, brušenja, pjeskarenja i ljepljenja stakla. Pod rezanjem se podrazumjeva rezanje velikih float staklenih površina na željenu veličinu. Staklo i PVC stolarija.

Staklo Market
Proizvodnja stakla i proizvoda od stakla
Staklo Market - Pjeskarenje stakla

Staklo Pogačić, obrt
Proizvodnja stakla i proizvoda od stakla
Staklo Pogačić - Glavni proizvodi našeg obrta su izo stakla raznih vrsta, boja i dimenzija. Također, koristeći tradicionalne, ali i najsuvremenije metode, postrojenja i opremu, vrlo kvalitetno obavljamo pjeskarenje, te strojnu obradu svih vrsta stakala i ogledala. Izvođenje staklarskih radova na objektima.

Staklorez-Burić d.o.o.
Proizvodnja stakla i proizvoda od stakla
Tvrtka Staklorez-Burić d.o.o. iz Pregrade obrađuje stakla samo sa najkvalitetnijom i najmodernijom tehnologijom što garantira izuzetnu trajnost i kvalitetu proizvoda.

Stambeni ZG d.o.o.
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
Stambeni ZG d.o.o. - Zagreb - Usluge upravljanja i održavanja zgrada. Organiziramo rješavanje svih problema uočenih na zgradama kao što su rekonstrukcije krovova, servisiranje instalacija, etažiranje zgrada, internet knjigovodstvo i slično.

STANOINVEST
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
Agencija za poslovanje nekretninama, pravnu regulaciju prijenosa vlasništva ili kupoprodajnog ugovora te praćenje transakcije nekretnine.

Stanušić d.o.o.
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
Trgovački centar Stanušić d.o.o. - Ponuda kvalitetnog namještaja renomiranih hrvatskih proizvođača. Niz godina naša tvrtka na regionalnom tržištu nudi trajan, kvalitetan i lijep namještaj putem naših maloprodajnih salona u Đakovu i Osijeku.

Star turist d.o.o.
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Star turist d.o.o. turistička agencija iz Karlovca sa pregledom cjelokupne turističke ponude u Hrvatskoj. Iznajmljivanje apartmana na moru, smještaj u hotelima, organizacija putovanja i izleta...

Star Yachting
Iznajmljivanje ostalih prijevoznih sredstava
Star Yachting - Pregled jahti i brodova za iznajmljivanje na Jadranskoj obali.

Starčević d.o.o.
Proizvodnja namještaja
Starčević d.o.o. - Mi omogućavamo izradu kuhinja po Vašoj mjeri uz elegantna i moderna rješenja. Izrada spavaćih i dječjih soba prema zadanim dimenzijama u raznim bojama. Namještaj za dnevni boravak i poslovni prostor.

Stari Vrbnik, apartmani
Iznajmljivanje apartmana
Apartmani Stari Vrbnik - Apartmani u staroj jezgri, kupanje, sunčanje i odmor u ambijentu starog grada Vrbnika.

Starigrad - Paklenica
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička agencija Starigrad - Paklenica nudi vam smještaj u hotelima, apartmanima, pansionima. Za vas ćemo organizirati različite izlete brodom i autobusom za čuvene destinacije kao što su: Kornati, Plitvice, Krka, Zrmanja...

StariPrijatelji.hr
RAZNO
Stranice StariPrijatelji.hr na kojima možete pronaći svoje stare prijatelje i ponovno uspostaviti kontakt s njima. StariPrijatelji.hr pomažu vam da pronađete stare prijatelje i saznate što sada rade.

Starlet Fever
Poslovne informacije
Starlet Fever - Special Offers

Status d.o.o.
Savjetovanje i pribavljanje programske opreme (softwarea)
Status d.o.o. - Projektiranje, izgradnja i administriranje računalnih mreža, konzultacije, obuka za rad s informatičkom opremom. Aplikacije za proračun plaća, dnevna evidencija rada, EVIZ - Zaštita na radu, materijalno poslovanje, vođenje poslova Ustanove za hitnu medicinsku pomoć, program za pravljanje grobljima, program za mjenjačnice, blagajna s putnim nalozima ...

Status d.o.o., Metlika
Trgovina na veliko proizvodima za kućanstvo
Statusova Internet trgovina nudi pomagala za lakše kuhanje i brzu te jednostavnu pripremu hrane, pomagala za očuvanje svježine i postojanosti namirnica u vakuumu te priručne vješalice i police. Metlika.

Stav d.o.o.
Proizvodnja proizvoda od betona, gipsa (sadre) i umjetnoga kamena
Stav d.o.o. - tehnologije za proizvodnju betona i betonskih elemenata - Proizvodnja i prodaja opreme za graditeljstvo: betonare, mješalice, strojevi za proizvodnju betonskih elemenata, repromaterijal za graditeljstvo.

Staza d.o.o.
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
Staza d.o.o. - Imamo dvanaest godina iskustva u poslovima sa nekretninama. Naš posao je uglavnom usmjeren na elitne kvartove u Zagrebu: Centar, Pantovčak, Tuškanac, Zelengaj, Šalata i Maksimir.

Stedas d.o.o.
Hoteli
Oglašavanje Središnji web portal NEKRETNINE24, koji je počeo sa djelovanjem početkom veljače 2006. pruža usluge online umrežavanja baza podataka agencija za promet nekretnina te drugih pravnih i fizičkih osoba na području turizma i građevinarstva. Zbog interneta dostupnostan je u svim zemljama svijeta te je pogodan i za oglašavanja prema inozemstvu. Prvenstvena uloga portala je promotivnog sadržaja, a ne prodaja nekretnina.

stedifilm
Trgovina na malo farmaceutskim, medicinskim, kozmetičkim i toaletnim proizvodima
obrt za trgovinu iusluge .Generalno zastupništvo za profesionalni make up Screenface i Kryolan .Najam vozila i opreme za film

Stella interijeri d.o.o.
Proizvodnja namještaja
Stella Interijeri d.o.o. izrađuje projektirani namještaj visoke kvalitete i modernog dizajna. Izrađujemo kuhinje, dječje sobe, ormare, dnevne boravke i ostali namještaj po Vašoj želji.

STICO PRODUKT
Telekomunikacije
telefonska zaštita, deratizacija

Stiefel Eurocart d.o.o.
Raznovrsna prerađivačka industrija
Tvrtka Stiefel Eurocart d.o.o. je tvrtka koja se bavi izradom zemljovida i karti namijenjenih uredima, školama i građanima. Tvrtka ima 24-godišnje međunarodno iskustvo i prisutna je u devet zemalja širom Europe. Poduzeće Stiefel u Hrvatskoj osnovano je 2005.godine sa sjedištem u Varaždinu. Glavna djelatnost Stiefel Eurocart je izdavanje karti koje su namijenjene potrebama škola, ureda i institucija, kao i asortiman prigodnih poklona za Vaše poslovne partnere!

STIJENA GRAD d.o.o.
Izgradnja kompletnih građevinskih objekata ili njihovih dijelova
stijena-grad, izgradnja apartmana, prodaja apartmana, posredovanje u trgovini nekretninama, apartmani na moru, Jadran, Stara Novalja, Pag, stanovi, apartmani, nekretnine, constructing, wholesale of appartments, real estateagency, adriatic sea, apartments in croatia

Stilin d.o.o.
Proizvodnja ostale odjeće i pribora za odjeću
Black bull, online jeans store - Kratak opis firme Stilin d.o.o. i njihove proizvodnje marke Black bull, online trgovina odjećom, maloprodaja i veleprodaja.

Stipe Božić
Poslovne informacije
Stipe Božić je najuspješniji hrvatski alpinist, jedan od najboljih na svijetu. Popeo se na 3 najviša vrha na svijetu: Mount Everest (8848 m), K 2 (8611 m) i Kangcenjungu (8586 m).

Stipsa d.o.o.
Proizvodnja ostale električne opreme
Stipsa d.o.o. - Ovlašteni distributer za Glamox Heating (Glamox grijanje)

Stirel promet d.o.o.
Trgovina na veliko strojevima, opremom i priborom
Stirel promet d.o.o. - Osnovna djelatnost poduzeća je zastupanje slovenskog poduzeća ISKRA stikalni elementi d.d. Dobrepolje i ISKRA RELEJI d.d. Makole. Prodaja sklopne i mjerne tehnike, te vremenskih releja i beskontaktnih prekidača. Set Elektronika iz Pregrade, Lepen iz Zagreba i Industrijska Signalizacija Mimica iz Zagreba. U prodaju imamo i prodaju sklopne tehnike Končar iz Skopja.

STK Industrogradnja
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
STOLNOTENISKI KLUB INDUSTROGRADNJA - Klub je organiziran kao stolnoteniski centar grada Zagreba i Hrvatske za mlade i darovite stolnotenisače koji nakon završenog sportskog školovanja u većini slučajeva završavaju kao kategorizirani sportaši,članovi kadetske, juniorske i seniorske reprezentacije.

STK Jaska
Sportske djelatnosti
Stolnoteniski klub JASKA iz Jastrebarskog.

Stlarija Limba
Proizvodnja namještaja
Izrada namještaja po mjeri.

Stolarija Anić
Proizvodnja namještaja
Stolarija Anić je obrt za stolariju i stolarske poslove specijaliziran za izradu laboratorijskog namještaja. Koristimo MAX compact ploče, kerock, lakirani medijapani, iverale sa laminatnom folijom, rosfraj, keramiku...

Stolarija Borić
Proizvodnja građevinske stolarije i elemenata
Drvena stolarija Borić, Karlovac - Izrađujemo sve vrste drvene stolarije kao što su prozori, vrata, štokovi, sjenice, klupe, stolice, zatvorene terase u drvu i sl. Raspolažemo naj modernijim strojevima i iskustvom koje je jamac naše kvalitete i brzine.

Stolarija Ćuk
Proizvodnja namještaja
Stolarija Ćuk je stolarska radnja s tridesetogodišnjim iskustvom. Izrada unutrašnjih suhomontažnih vrata s dovratnicima, protupožarna vrata, zvučno-izolacijska vrata, kuhinje, stolovi, stolice, uredski namještaj. Stolarija Ćuk, Obrtnička 4, 49244 Stubičke Toplice.

Stolarija Derdić
Proizvodnja namještaja
Stolarski obrt 'Stolarija Derdić' - Drvena građevinska stolarija ručne izrade, svojom kvalitetom i elegancijom, doprinijet ce trajnoj ljepoti i toplini Vašeg doma ili poslovnog prostora. Proizvodnja kuhinjskog i ostalog namještaja.

Stolarija Djetlić
Proizvodnja namještaja
Stolarija Djetlić je obrtnička radionica za izradu kvalitetnog i modernog namještaja, unutarnje i vanjske stolarije i drvne galanterije, opremanje ureda, lokala i drugih prostora.

Stolarija Dugac
Proizvodnja namještaja
Stolarija Dugac - Izrada svih vrsta namještaja, montaža, kuhinje po mjeri. Gdje se nalazi radiona, kontakt, reference. Kuhinje, ormari, regali, vitrine, ugradbeni ormari, kupaonski namještaj, uredski namještaj...

Stolarija Gojanović
Proizvodnja namještaja
Stolarija Gojanović 1969 obiteljski je obrt koji je osnovao Mate Gojanović-Rakić. Proizvodni pogon obuhvaća radionicu za proizvodnju građevne stolarije od drva i proizvodnju namještaja, zatim radionicu za proizvodnju PVC (plastične) stolarije, kao i radionicu za proizvodnju ALU (aluminijske) stolarije.

Stolarija Jesih
Proizvodnja namještaja
Stolarija Jesih pruža usluge izrade namještaja, izvodenja cjelokupnih projekata u opremanju poslovnih prostora, ugostiteljskih objekata, stanova ili kuca.

Stolarija Kovačec
Proizvodnja namještaja
Stolarija Kovačec za izradu namještaja po mjeri. Izrada namještaja za dmove i poslovne prostore od kvalitetnog drva.

Stolarija Martinić
Proizvodnja namještaja
Stolarija Martinić izrađuje kuhinjski namještaj, spavaće sobe, dječje sobe, namještaj za predsoblja, ugostiteljske objekte, stepenice, sobna vrata i građevnu stolariju. Namještaj izrađujemo po mjeri, s mogućnošću odabira boja i materijala.

Stolarija Ribičić
Proizvodnja namještaja
Stolarski obrt 'JOSIP RIBIČIĆ' bavi se proizvodnjom stolarije, namještaja i ostalog programa o drveta, te proizvodnjom PVC stolarije. Imamo dva odvojena pogona i to za drvenu stolariju, te novi pogon za proizvodnju PVC stolarije.

Stolarija Tolić
Proizvodnja namještaja
Stolarija Tolić - Izrada stolarije i namještaja po narudžbi. Naša tvrtka je smještena u istočnom dijelu Slavonskog Broda (Jelas). Bavimo se ručnom i strojnom obradom drveta, a izrađujemo: vanjsku i unutarnju stolariju kao što su: prozori, vrata, dovratci, stalaže, stolove, namještaj, ograde i slične proizvode. Bavimo se i pčelarstvom.

Stolarski obrt Odrčić
Proizvodnja građevinske stolarije i elemenata
Izrada namještaja po Vašoj želji!

Stolarski obrt Saranoa Design
Proizvodnja namještaja
Stolarski obrt SARANOA DESIGN - Specijalizirali smo se u području izrade vrhunskog kućnog i uredskog namještaja po mjeri, te opremanju poslovnih prostora i turističkih objekata.

Stomatolog dr Anka Kvesić Jurišić
Djelatnosti humane medicine
Privatna stomatološka ordinacija dr. Anka Kvesić-Jurišić. Lijećenje i popravak zubi, stomatološka protetika, paradontologija, ortodoncija, dječja stomatologija. Zagreb - Sesvete.

Stomatolog Šarunić
Djelatnosti humane medicine
Stomatolog Šarunić - Stomatološka ordinacija u centru Rijeke sa modernom opremom za sve stomatološke usluge. (Zubar)

Stomatolog Vindakijević
Djelatnosti humane medicine
Stomatološka ordinacija dr. Željka Vindakijević - Privatna stomatološka ordinacija sa cjelokupnom restauracijom stomatognatog sustava. Liječenje najmodernijim materijalima i tehnikama. Stomatološki centar Omega

Stomatolog.com.hr
Djelatnosti humane medicine
Stomatološki portal

Stomatološka ordinacija Dean Cekić
Djelatnosti humane medicine
Stomatološka ordinacija Dean Cekić - Popravak i liječenje zubi, Dječja stomatologija, Paradontologija, Protetika, RVG dijagnostika

Stomatološka ordinacija dr. Miroslav Farkaš
Djelatnosti humane medicine
Stomatološka ordinacija dr. Miroslav Farkaš - Pregledi i savjeti (besplatno) - Prva pomoć kod bolova i oteklina - Estetski i amalgamski ispuni (plombe) - Porculanske krunice i mostovi - Krunice i mostovi - Chromasit - Totalne proteze - Parcijalne proteze - Proteze na metalnoj ploči - Wironit / Wisil - Proteze bez kvačica (žičica) - Kombinirani protetski radovi - Bezbolno vađenje zuba - Vađenje zaostalih korjena zuba

Stomatološka ordinacija dr. Štimac
Djelatnosti humane medicine
Stomatološka ordinacija dr. Štimac - Surađujemo s timom specijalista iz različitih područja stomatologije sa ciljem pružanja optimalnog stomatološkog tretmana svojim pacijentima.

Stomatološka ordinacija Mladen Ćubela
Djelatnosti humane medicine
Stomatološka ordinacija Mladen Ćubela - Fiksna i mobilna protetika, Standard keramik - Omega 900, Fiksna ortodoncija, Implanti, Veneers, Izbjeljivanje (Brite smile), Bezmetalna keramika - Empress II, Automatizirana endodoncija

Stomatološka ordinacija mr. sc. Luiđa Ivanković dr.stom.
Djelatnosti humane medicine
Stomatološka ordinacija mr. sc. Luiđa Ivanković dr. stom. - Pružanje hitne pomoći, Rad s djecom, Prevencija karijesa - skidanje zubnih naslaga, kamenca, upute o higijeni, Pregledi i liječenje bolesti zubi i usta, Protetsko zbrinjavanje, Ekstrakcije zubi, Upisujemo pacijente preko fonda HZZO-a

Stomatološka ordinacija Radionov
Djelatnosti humane medicine
Stomatološka ordinacija Radionov - Polivalentna stomatološka ordinacija s dugogodišnjim internacionalnim iskustvom i širokom lepezom usluga. Dr. Branko Radionov - doktor stomatologije.

Stomatološka ordinacija Sandor dr. Kalmar
Djelatnosti humane medicine
Stomatološka ordinacija Sandor dr. Kalmar - Stomatološka poliklinika 'Dr. Kalmar' nudi sve vrste stomatoloških usluga: stomatološku protetiku, ortodonciju i oralnu kirurgiju - implantologiju sa zubotehničkim laboratorijem. Opremljeni smo naj suvremenijom tehnologijom i aparaturom.

Stomatološka ordinacije Perković
Djelatnosti humane medicine
Stomatološka ordinacije Perković jedna od prvih privatnih ordinacija u Splitu, otvorena godine 1971., opremljena najsuvremenijim stomatološkim uređajima, smještena u prizemnom prostoru ugledne kuće na samom uglu Vukovarske i Držićeve ulice (Prva zona grada Splita).

Stomatološki fakultet
Visoko obrazovanje
Stomatološki fakultet u Zagrebu organizira i izvodi dodiplomsku i poslijediplomsku nastavu, te nastavu trajne izobrazbe liječnika stomatologa.

Stošic apartmani
Iznajmljivanje apartmana
Stošic apartmani - Veliki izbor apartmana, smještaja i udobnosti - samo 150 metara od prekrasnih plaža grada Rovinja.

STP d.o.o.
Uklanjanje otpadnih voda, odvoz smeća
Tvrtka STP d.o.o. iz Zagreba bavi se ekologijom i problemom zbrinjavanja otpada. Plasman specijalnih uređaja za sabijanje otpada tzv. press kontejnera njemačkog proizvodnog giganta AVERMANN-HORVATH i posuda za odlaganje kućnog otpada također njemačkog proizvodnog giganta SCHÄFER.

Strategija.hr
Državna uprava te ekonomska i socijalna politika zajednice
Središnji državni ured za razvojnu strategiju i koordinaciju fondova Europske unije obavlja stručne i upravne poslove vezane uz pripremu strategije razvitka Republike Hrvatske i prati provedbu ciljeva utvrđenih strategijom, a zadužen je i za sveukupnu koordinaciju fondova Europske unije otvorenih Republici Hrvatskoj.

Streljana Varaždin
Sportske djelatnosti
Streljana Varaždin - Streljaštvo je među najstarijim sportovima u Hrvatskoj, organizirano se javlja u Varaždinu prije svih drugih sportova.

Strena d.o.o.
Poslovanje vlastitim nekretninama
Strena d.o.o., Opatija - Villa Carmen - Inteligentni stanovi

Stričak, obrt
Instalacijski radovi
Vodoinstalater Stričak - Vodne instalacije, centralno grijanje, sanitarije visoke kvalitete uz uslugu postavljanja, demontiranja i popravaka. U našoj ponudi možete naći pocinčane, bakrene, pexifit i aquaterm cijevi. Bojleri sa direktno ili indirektno plinom grijanim spremnikom tople vode za udobnu i ekonomčnu opskrbu toplom vodom.

Stridon d.o.o.
Trgovina na malo u nespecijaliziranim prodavaonicama
Stridon d.o.o. - Veleprodaja, maloprodaja i ugostiteljstvo. Prodajni centar 'Stridon'

Strikoman film d.o.o.
Umnožavanje snimljenih zapisa
Strikoman film d.o.o. bavi se nakladnickom djelatnosti, video produkcijom i snimanjem filmova. Milenijska fotografija.

Strojna obrada motora Ljubić i Ljubić Moto d.o.o
Održavanje i popravak motornih vozila
Strojna obrada motora Ljubić je obrtnička radionica koja se bavi strojnom obradom motora za automobile, kamione i traktore te izradom ležajeva iz bijele kovine. Ljubić Moto d.o.o je tvrtka koja se bavi trgovinom auto-dijelovima i specijalizirana je za rezervne dijelove motorne grupe – automobila, kamiona i traktora.

Strojobravarija Barok
Proizvodnja sječiva, alata, brava i okova
Strojobravarija Barok, sa sjedištem u Požegi. To je mali privatni obrt koji sa svojim golemim iskustvom, decentnom i kvalitetnom izradom zadovoljava prohtjeve svojih stranaka. Vršimo izradu kovanih ograda, kapija, balkona, stepeništa nadstrečnica, željeznih garažnih vrata i prozora po narudžbi ili po već gotovim projektima.

Strojograd d.o.o.
Obrada i prevlačenje metala; opći mehanički radovi
Strojograd d.o.o. - Osim konstruktivnog materijala kojeg koristimo (aluminij, čelik, nehrđajući čelik), ispune također znatno doprinose konačnom dojmu i karakteristikama ugrađenog, gotovog proizvoda. Osnovna i najčešća ispuna aluminijske crne ili inox bravarije je staklo.

Strujić-S d.o.o.
Održavanje i popravak motornih vozila
Strujić-S d.o.o. Mala Subotica, tvrtka za uvoz i prodaju rabljenih motornih vozila, te mehanizacije i za autoelektriku - servis alternatora i anlasera za sve tipove motornih vozila. Servis akumulatora, Topla i drugih.

Strukovna škola Pula
Obrazovanje odraslih i ostalo obrazovanje
Strukovna škola Pula obrazuje kadar u tehničkim, industrijskim i obrtničkim ( po klasičnom i dvojnom sustavu) zanimanjima. Škola ima i Izobrazbu odraslih polaznika u više zanimanja (prekvalifikacija i doškolovanje).

Strukovna škola Varaždin
Obrazovanje na drugoj razini
Strukovna škola Varaždin - Varaždin slovi kao grad trgovaca, zanatlija i obrtničkih udruženja (cehova) kakvih je bilo u svim susjednim zemljama. Spominju se 62 razna cehovska udruženja (čižmaši, gumbari, mesari, mrežari, pećari, tesari.

Stubičke toplice, bolnica
Djelatnosti humane medicine
Stubičke toplice - Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju.

Stublić Impex d.o.o.
Ostala trgovina na veliko
Stublić Impex d.o.o. - Osnovna djelatnost poduzeća je veleprodaja uredskog, školskog pribora, zatim poklon programa, te proizvodnja kuverata kao i proizvodnja kuverata sa višebojnim tiskom.

Studenac d.o.o.
Trgovina na malo hranom, pićima i duhanskim proizvodima u specijaliziranim prodavaonicama
Trgovački lanac Studenac d.o.o. Omiš - Poduzeće Studenac je tvrtka u 100% privatnom vlasništvu. Tvrtka trenutno upošljava 750 djelatnika, različitih zanimanja, uključujući prodajna mjesta i upravu tvrtke. Kao vrhunac ponude, Studenac je otvorio moderni prodajni centar u Omišu, na predjelu Ribnjak.

Studentski centar
Kampovi i druge vrste smještaja
Stranice Studentskog centra nude vam sve informacije vezane uz programe Prehrane, Smještaja, Student servisa, Kulture, Sporta i drugih djelatnosti namijenjenih studentima. Doznajte sve o uslugama i lokacijama domova, restorana, sportskih i kulturnih sadržaja.

Studentski centar - SC
Visoko obrazovanje
Stranice Studentskog centra nude vam sve informacije vezane uz programe Prehrane, Smještaja, Student servisa, Kulture, Sporta i drugih djelatnosti namijenjenih studentima. Doznajte sve o uslugama i lokacijama domova, restorana, sportskih i kulturnih sadržaja.

Studentski centar Požega
Visoko obrazovanje
Službene stranice Studentskog centra Veleučilišta u Požegi -Studentski centar Požega

Studentski centar u Osijeku
Kampovi i druge vrste smještaja
Studentski centar u Osijeku

Studij dizajna
Visoko obrazovanje
Današnji Studij dizajna pri Arhitektonskom fakultetu formiran je prožimanjem dviju metodika nastave, jedne baštinjene iz tradicije anglosaksonskih i opcenito zapadnih umjetnickih škola i druge zasnovane na metodici Visoke škole za oblikovanje u Ulmu.

Studio Artlan
Izrada i upravljanje bazama podataka
Studio za kreativnu vizualnu komunikaciju, likovno oblikovanje i računalne tehnologije.

Studio Cro-ker
Proizvodnja nevatrostalnih i vatrostalnih keramičkih proizvoda
Studio Cro-ker Zagreb, studio za izradu predmeta od keramike starim i novim tehnikama (suveniri, unikati, uporabna keramika, ukrasne lampe). Zagrebački, istarski, dalmatinski i hrvatski suveniri vrhunske izvedbe i kvalitete. Izrada suvenira i predmeta po Vašim idejama.

Studio dentistico
Djelatnosti humane medicine
Stomatološka ordinacija Studio dentistico, dr Tamara Karleuša - Stradiot, Pomerio 21, 51000 Rijeka

Studio E
Proizvodnja nakita i srodnih proizvoda; novca
Studio E - Prodaja hrvatskih suvenira - Suveniri u obliku prozora sa pogledom na hrvatske gradove

Studio E d.o.o
Tiskarska djelatnost i usluge povezane s tiskanjem
Tisak umjetničkih grafika tehnikom svilotiska i proizvodnja suvenira.

Studio Hrg d.o.o.
Filmska djelatnost i videodjelatnost
STUDIO HRG d.o.o. je privatna tvrtka osnovana 1993. godine u vlasništvu Siniše Hrg, dipl. ing. STUDIO HRG je organiziran u četiri odjela: televizijski studio, foto studio, grafički studio, radionica za izradu plakata i panoa velikih formata.

Studio Klobučar
Proizvodnja namještaja
Studio Klobučar - Ugradbeni ormari sa sistemom kliznih vrata. Široki izbor boja.

Studio Lady
Frizerski saloni i saloni za uljepšavanje
Studio Lady - Fizerske usluge, kozmetika, kozmetički tretmani, masaža, shiatsu, wash, ugradnja umetaka, šišanje, bojanje kose, pramenovi...

Studio Misura
Proizvodnja ostalih proizvoda od metala
Studio Misura proizvodi stilizirano pokućstvo,lampe i raznu metalnu galanteriju za interijere i exterijere.Na našim stranicama se mogu vidjeti odabrani proizvodi ali i reference.Svi naši radovi su unikati i ručni rad.

Studio moide Valentino
Proizvodnja ostale odjeće i pribora za odjeću
Proizvodnja poslovne i svećane muške odjeće.Trendovi nove generacije jedinstveni u Hrvatskoj.Izrada po mjeri.Maloprodaja i veleprodaja.

Studio Mosaico, obrt
Rezanje, oblikovanje i obrada kamena
Studio Mosaico djeluje kao proizvođač granitnih podnih mozaika. Obrt je osnovan s ciljem da se očuva zanatska vještina pravljenja mozaika od starih materijala.

Studio Nina
Djelatnosti za njegu i održavanje tijela
Studio za nokte Nina - Specijalizirani salon za njegu ruku, nogu i noktiju. OPI manikura je najkompletnija manikura. OPI svoj položaj u svijetu kozmetike duguje upravo manikuri i pedikuri, ne samo vrhunskim proizvodima nego i svojim tretmanima. Vlaška 83, Zagreb.

Studio Regoč
Tiskarska djelatnost i usluge povezane s tiskanjem
Studio Regoč - Usluge tiska na majice, šalice, podloške za miša, puzzle, kape, plastifikacija.

Studio Treća vizija
Filmska djelatnost i videodjelatnost
Studio Treća vizija - Proizvodnja filmova i promidžbenih materijala. Filmska djelatnost i videodjelatnost.

Studio za dizajn
Tiskarska djelatnost i usluge povezane s tiskanjem
Obrt 'Studio za dizajn' je osnovan 1989. godine kao mala obiteljska tvrtka. Naša predanost i ljubav prema ovoj struci primjećuje se u kvaliteti proizvodnje koju konstantno podižemo praćenjem svjetskih trendova i inovacija. Naša specijalnost je modni tisak koji zahtjeva veliku dozu inovativnosti i korištenja mnogih naprednih tehnika za dobivanje specijalnih efekata kojima je cilj da podignu efektnost i prodaju samog odjevnog predmeta.

Studio za dizajn
Tiskarska djelatnost i usluge povezane s tiskanjem
Studio za dizajn, tisak na tekstil

Studio Žiljak
Tiskarska djelatnost i usluge povezane s tiskanjem
Studio Žiljak osnovan je 1992. godine.Od samog početka bavi se grafičkom djeltanošću: pripremom za tisak, dizajnom, digitalnim tiskom i doradom: zlatotisak, blindruck, plastifikacija, rezanje, falcanje, biganje, spiralni uvez, obrezivanje, štancanje, klamanje, rundanje, bušenje rupa, uvez zakovicama, broširani i tvrdi uvez knjiga...

Studio58 d.o.o.
Tiskarska djelatnost i usluge povezane s tiskanjem
Studio58 d.o.o. Varaždin, za grafičku pripremu - Grafička priprema knjiga, časopisa, brošura, letaka i dr. Izrada vizualnog identiteta tvrtke te izrada knjige standarda. Dizajn plakata, reklamnih panoa, časopisa, knjiga te prezentacijskih kataloga i ostalog promotivnog materijala.

Studium d.o.o.
Obrazovanje odraslih i ostalo obrazovanje
Studium d.o.o. za jezične usluge je privatna firma, smještena na općini Susedgrad - Zagreb. Djelatnosti kojima se bavimo su: prevodilaštvo - općeg ili stručnog teksta, dokumenata, tečajevi stranih jezika - djeca i odrasli, usluge sudskog tumača, prevođenje i ovjeravanje

Studos.com
Kampovi i druge vrste smještaja
STUDOS.COM - Studentske stranice studentskog doma u Osijeku

Suban d.o.o.
Uzgoj usjeva, vrtnoga i ukrasnoga bilja; uzgoj voća
Suban d.o.o. Djelatnost poduzeća je ljekovito bilje - uzgoj, sakupljanje, otkup, prerada, proizvodnja i prodaja proizvoda od ljekovitoga bilja. Uz stručni nadzor, bilje se uzgaja, sakuplja, suši, sortira, skladišti, prerađuje i pakira kao gotov proizvod.

SubFanatik
Trgovina na malo izvan prodavaonica
Stranice SubFanatika, prvog hrvatskog dućana ronilačke, nautičke i sportske opreme koji posluje najvećim dijelom putem interneta.

SubNet prijevodi
Tajničke i prevoditeljske djelatnosti
SubNet prijevode sačinjavaju mladi stručnjaci i prevoditelji sa dugotrajnim iskustvom u specifičnim područjima prevođenja koji će u spremno dočekati vaš zadatak. Izvršavamo prijevode visoko složenih i stručnih tekstova iz područja znanosti, tehničkih područja, poslovne orijentacije, prava, informatike i ekonomije.

Sudačka mreža
Poslovne informacije
Sudačka mreža, informacije o sudovima i vještacima, objava sudskih presuda - Judges web, Slovenska 9, 10 000 Zagreb, Croatia

Sudski tuč za njemački jezik
Ostale poslovne djelatnosti
Stalni sudski tuč za njemački jezik Zagreb

Suita d.o.o.
Obrazovanje odraslih i ostalo obrazovanje
Svojim desetogodišnjim djelovanjem SUITA d.o.o. postala je jedna od najrenomiranijih privatnih ustanova za obrazovanje u kulturno-glazbenim djelatnostima na području Međimurja, pa i šire. U svom programu SUITA d.o.o. nudi školu za synthesizer, harmoniku, gitaru, bas gitaru, glasovir, bubnjeve, trubu, saxofon, klarinet i solo pjevanje.

Sukob interesa
Poslovne informacije
Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa

Sumamed
Proizvodnja farmaceutskih proizvoda, kemijskih i biljnih proizvoda za medicinske svrhe
Sumamed je antibiotik širokog spektra djelovanja, prvi predstavnik nove podskupine makrolidnih antibiotika nazvane azalidi. Inhibirajući sintezu bakterijskih bjelančevina, djeluje na sposobnost bakterije da se razmnožava i raste.

Sumina d.o.o.
Računovodstveni, knjigovodstveni i revizijski poslovi; porezno savjetovanje
Knjigovodstveni servis Sumina d.o.o. utemeljen je krajem 1994. godine i do danas uspješno vodi financije, knjigovodstvo i računovodstvo nizu domaćih poduzeća i obrtnika.

Summa cum laude d.o.o.
Trgovina na veliko strojevima, opremom i priborom
Tvrtka Summa cum laude je specijalizirana za trgovinu strojevima za racionalno gospodarenje otpadom kao što su preše za papir, karton, foliju, stiropor i ostali voluminozni materijal koji se može iskoristiti za recikliranje. Za sve strojeve osiguravamo servis i opskrbu rezervnim dijelovima u Hrvatskoj.

SummerNet
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
SummerNet - turističke informacije za područje dalmacije, informaciej o smještaju, iznajmljivanju apartmana - MS96 d.o.o., Zadar

Sunato d.o.o.
Arhitektonske djelatnosti i inženjerstvo
SUNATO d.o.o. je poduzeće za projektiranje, montažu i održavanje sustava za iskorištenje alternativnih izvora energije, električnih sustava te klimatizacije. Surađujemo sa vodećim hrvatskim i svjetskim proizvođaćima te posjedujemo visoko tehničko znanje i višegodišnje iskustvo u navedenim poslovima.

Sunce i partneri
Proizvodnja ostale električne opreme
Sunce i partneri - Vakuumski kolektori su trenutno najefikasniji kolektori za širu primjenu. Staklena vakuumska cijev je glavna komponenta ovih sunčevih kolektora. Svaka vakuumska cijev sastoji se od dvije staklene cijevi. Vanjska cijev je napravljena od čvrstog transparentnog borosilikatnog stakla.

Sunce nekretnine
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
Agencija za posredovanje u kupoprodaji nekretnina 'Sunce nekretnine' sa sjedištem u Rijeci svojoj ponudi sadrži stanove, apartmane, starine i kuće područja Rijeke, Opatijske rivijere i otoka Krka

Suncokret, agencija
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Suncokret putnička Agencija, Trogir - Veliki broj apartmana u privatnom smještaju, hotelima, kampovima. Bogata ponuda izleta, charter plovila, fish picnic, rafting.

Sunčani Hvar d.d.
Hoteli
Sunčani Hvar d.d. - Hotel Amfora i Hotel Palace - Sadržaji: Klimatizirani restoran, kavana i taverna s terasama, zatvoreni bazen olimpijskih dimenzija s grijanom morskom vodom, sportska dvorana, automatska kuglana, boćalište, fitness studio sa salonima za masažu i saunom, suvenirnica, animacija za djecu i odrasle, brojni sportski i zabavni sadržaji na hotelskoj plaži i u blizini hotela.

Sunkris d.o.o.
Održavanje i popravak motornih vozila
Sunkris d.o.o. - Prodaja i ugradnja auto-akustike i sigurnosnih sustava. MUL-T-LOCK blokade, Metasystem, Viper alarmi...

Sunrise apartmani
Iznajmljivanje apartmana
Apartmani SUNRISE nalaze se na otoku Čiovo s njegove južne strane predio Bušinci, te ako želite uživati u predivnom pogledu na otoke Brač, Hvar i Šoltu i uživati u izlascima sunca na obzoru, na pravom ste mjestu. Moderni, novi apartmani s feng shui bojama, Tv/sat, kllimom, pogledom na more, vrtom.

Sunturist d.o.o.
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Sunturist d.o.o. turistička agencija iz Novalje. Za Vas smo iz naše ukupne ponude apartmana odabrali nekolicinu kojih možete ovim putem pregledati i za njih postaviti upit. Organiziramo izlete.

SuperSport kladionica
Ostale rekreacijske djelatnosti
Super Sport kladionica, Zagreb - Sportska kladionica u čijoj se ponudi nalaze svi sportovi, u svojoj ponudi imamo i Super tip te Azijski hendikep. Na našim stranicama omogućena je i izrada sistemskog listića. Svakog ponedjeljak izdajemo tjednik sa tablicama, statistikama, ponudom i rezultatima.

Supetar apartmani i sobe
Iznajmljivanje apartmana
Brač Supetar Iznajmljujemo apartmane i sobe sa twc,balkonom i hladnjakom.

Supetar Brac - Privatni smještaj
Iznajmljivanje apartmana
Privatni smještaj u Supetru na otoku Braču.

Suracs6 - trgovacki obrt, vl. Goran Surac
Trgovina na veliko proizvodima za kućanstvo
Suracs6 je autorizirani zastupnik firme ECO-DuR, proizvodjaca za kadne tusroloe. Produkti se oficijelno prvi put prezentiraju na trzistu Hrvatske, Slovenije, Hercegovine, Bosne, Srbije, Crne Gore Pozivamo sve iz trgovacke branche na poslovnu suradnju.

Suradnik d.o.o.
Računovodstveni, knjigovodstveni i revizijski poslovi; porezno savjetovanje
Koristeći naše knjigovodstvo možete se osloboditi briga rukovođenja vašim poslovnim knjigama, bez gubitka kontakta s podacima. Vrijeme trebate posvetiti vlastitom businessu. Nedostatak klasičnog knjigovođe je što gubite pristup dokumentaciji i podacima. Mi radimo drukčije. Naš sustav omogućuje vam pristup vašim podacima 24 sata svakog dana svih sedam dana u tjednu. Suradnik d.o.o., Zagreb.

Susajda, klub mladih
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
Izabrano ime 'Susajda' je ustvari creska verzija engleske riječi 'Society' koju nosi The Benevolent Society Chersina – udruga naših iseljenika u SAD-u.

Sušiona, obrt
Proizvodnja piljene građe; impregnacija drva
Obiteljski obrt SUŠIONA nastao je u kraju gdje su stolarska struka i ljubav prema drvetu tradicionalno čvrsto ukorenjeni u duši svakog ljubitelja prirodnog i lijepog. Osnovu proizvodnje u našoj proizvodnji čini proizvodnja lamperije, brodskog poda, ukrasnih i profiliranih lajsni i letvica različitih dimenzija, balkonskih ograda horizontalnih i okomitih, elemenata po narudžbi i dr.

Sušionica d.o.o.
Prerada i konzerviranje voća i povrća
Sušionica d.o.o. Vrpolje - U tvornici su instalirani kapaciteti za pripremu i sušenje korjenastog povrća; mrkva, pastrnjak, celer, krumpira, luka, lisnatog povrća; peršin, špinat, celer, poriluk kao i koštunjičavog voća; višnja, šljiva, marelica. Parni ljuštač korjenastog i gomoljastog povrća.

SUŠK Zagreb
Sportske djelatnosti
Savez učeničkih športskih klubova Zagreba

Suvremena trgovina
Djelatnosti novinskih agencija
Časopis Suvremena trgovina, kao jedini stručni časopis za trgovinu u nas, namijenjen je, prije svega, top managementu u trgovini i svima koji su vezani uz struku. Izlazi od 1976. godine, te u 2006. godini ulazi u tridesetprvu godinu neprekidnog izlaženja. Jedini je te vrste u Hrvatskoj i u proteklim je godinama svoga postojanja postao prepoznatljiv informator zbivanja u oblasti trgovine. Seniko studio d.o.o.

Suzy modna agencija d.o.o.
Ostale poslovne djelatnosti
modna i marketinška agecija

Suzy Records d.o.o.
Umnožavanje snimljenih zapisa
Suzy Records d.d. - jedan od vodećih izdavača na hrvatskoj glazbenoj sceni. Primarna djelatnost Suzy Recordsa je diskografija odnosno glazbena naklada/izdavaštvo, proizvodnja i umnožavanje audio kazeta i CD-a, produkcija u vlastitom tonskom studiju te proizvodnja grafičke opreme

Svam plus d.o.o.
Savjetovanje i pribavljanje programske opreme (softwarea)
Trvtka Svam plus bavi se razvojem i održavanjem aplikativnog softvera. Osnovno usmjerenje tvrtke je razvoj složenih informacijskih sustava i kompletan inženjering kroz faze projektiranja, izvedbe i uvođenja sustava.

Svan d.o.o.
Posredovanje u trgovini na veliko
Tvrtka Svan d.o.o. radi od 1990.g. na području vanjske trgovine i veletrgovine, zastupanja firmi iz Slovenije, Češke, Italije i Njemačke. Zastupamo prijevoznika sa ADR opremom, te SEBA aparate za detekciju gubitaka u vodovodnim sistemima. Izvodimo radove na opremanju i sanaciji bazenskih postrojenja. Nudimo uređaj za sprečavanje stvaranja vodenog kamenca i za zaštitu od korozije u vodovodnim sistemima.

Svea kanal
Ostale poslovne djelatnosti
Svea kanal želi biti prirodni kanal za mala i srednje velika poduzeća koja žele biti aktivna na švedskom tržištu. Svea kanal će kroz pouzdanu i razvijenu poslovnu mrežu, kao i sa znanjem o švedskom tržištu i administraciji doprinijeti skraćivanju i pojednostavljivanju poslovnih procesa hrvatskih poduzeća u Švedskoj.

Sve-prom d.o.o.
Trgovina na veliko strojevima, opremom i priborom
Sve-prom d.o.o. poslovno surađuje sa firmom Dronco, koja je jedan od vodećih njemačkih proizvođača abrazivnih brusnih i reznih ploča te dijamantnih reznih ploča. Također kod nas možete kupiti brusne četke te svrdla za sve namjene.

Sveta Marija, turistička agencija
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turistička agencija Sveta Marija - Ponuda smještaja u turističkim kapacitetima prvenstveno u apartmanima, restoran. Hotel - Pansion Sv. Marija - I ove godine Vas ponovno očekujemo u našim apartmanima u Novalji, Staroj Novalji, Mandrama, Potočnici, Caski i Gajacu na otoku Pagu.

Sveti Juraj na Bregu
Državna uprava te ekonomska i socijalna politika zajednice
Sveti Juraj na Bregu je općina u briježnom dijelu Međimurja sa najljepšim vidicima. Ekologija, turizam, gospodarstvo...

Sveučilišna klinika Vuk Vrhovac
Djelatnosti humane medicine
Sveučilišna klinika Vuk Vrhovac - Sveučilišna klinika za dijabetes, endokrinologiju i bolesti metabolizma Vuk Vrhovac, Referentni centar za šećernu bolest Republike Hrvatske, Suradna ustanova Svjetske zdravstvene organizacije

Sveučilišna knjižnica Rijeka
Knjižnice, arhivi, muzeji i ostale kulturne djelatnosti
Sveučilišna knjižnica Rijeka je središnja knjižnica Sveučilišta u Rijeci, čija je osnovna zadaća: prikupljanje, evaluacija i diseminacija informacija potrebnih za učenje, poučavanje i istraživanje, sukladno potrebama sveučilišne zajednice, obrada knjižničnog fonda i izgradnja zbirki za potrebe sveučilišne zajednice, znanstvene javnosti i lokalne zajednice, međuknjižnična posudba.

Sveučilišna knjižnica u Puli
Knjižnice, arhivi, muzeji i ostale kulturne djelatnosti
Sveučilišna knjižnica u Puli - Mornarička knjižnica - bivša središnja knjižnica austrougarske Mornarice, danas posebna zbirka Sveučilišne knjižnice u Puli.

Sveučilište u Dubrovniku
Visoko obrazovanje
Sveučilište u Dubrovniku - Osnovna obilježja Sveučilišta u Dubrovniku su: organizacijski ustroj koji nije kopija postojećih sveučilišta u RH i financijsko poslovanje koje omogućuje potpunu integriranost Sveučilišta; odjeli, na kojima se izvode sveučilišni i stručni studiji, te se ustrojava i izvodi nastavni, znanstveni i visokostručni rad u jednom znanstvenom ili stručnom polju; izvedba nastavnih planova i programa u potpunosti usklađenih s preporukama Bolonjske deklaracije; osiguranje prijenosa ECTS-kredita i mobilnost studenata i nastavnika.

Sveučilište u Osijeku
Visoko obrazovanje
Sveučilište u Osijeku - Sveučilište J.J. Strossmayera Osijek - Znanstvenoistraživačka djelatnost, poslijediplomski studij, doktorski studij, nastavna djelatnost, studenti, izdavačka djelatnost

Sveučilište u Rijeci
Visoko obrazovanje
Sveučilište u Rijeci - Organizacija, članice, povijest, informacije, propisi i dokumenti, statut Sveučilišta, zanimljivi linkovi, Sveučilišni vodič

Sveučilište u Splitu
Visoko obrazovanje
Kao najznačajnija znanstveno-nastavna institucija u regiji, Sveučilište u Splitu razvilo je kroz proteklih 30 godina svoju djelatnost na devet fakulteta, jednoj umjetničkoj akademiji dvije visoke škole i dva sveučilišna odjela, te nekoliko instituta i znanstvenih jedinica.

Sveučilište u Zadru
Visoko obrazovanje
Sveučilište u Zadru - Jednopremetni sveučilišni studiji - profesor hrvatskog jezika, sociologije, povijesti, pedagogije, arheologije, geografije, filozofije ...

Sveučilište u Zagrebu
Visoko obrazovanje
Sveučilište u Zagrebu - Rektorski zbor visokih učilišta RH

Sviben Marine
Gradnja i popravak brodova i čamaca
Sviben Marine - Ugradnja, popravak i servis vanbrodskih motora, kompletno opremanje plovila ili prema narudžbi, odlazak na teren sa servisnim vozilom, prijevoz čamaca na prikolici, nudimo vanbrodske motore i plovila i dodatnu opremu.

Svigo auto-moto
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
Stranice Svigo auto-moto cross centra izrađene su u flashu i prilično su jednostavno i simpatično dizajnirane. Od sadržaja tu je galerija fotografija, popis usluga koje tvrtka nudi novostima i tome sl...

Svijet knjige
Izdavačka djelatnost
Knjižni klub Svijet knjige već 15 godina nudi svojim članovima najbolje knjige, videokasete, CD-e. Otkrijte i vi domaći knjižni klub s najboljom ponudom i pridružite se zadovoljnim članovima kojih do danas ima preko 80.000! Kao član Svijeta knjige uštedjet ćete najmanje dvadeset posto pri svakoj kupnji.

Svijet medija d.o.o.
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
Svijet medija d.o.o., trgovina - Televizori, fotoaparati i kamere, računala, DVD / Video uređaji, HiFi / Kućna kina, prijenosni audio

Svijet sauna d.o.o.
Djelatnosti za njegu i održavanje tijela
Svijet sauna d.o.o., izrada svih tipova sauna za komercijalno i privatno korištenje: finske saune, infra saune, bio saune, parne saune. Kompletan program namijenjen za opremanje najmodernih wellness centara, profesionalna fitness oprema, solariji ...

Svijet zaštite d.o.o.
Proizvodnja ostale odjeće i pribora za odjeću
Poduzeće Svijet zaštite d.o.o. prepoznatljivo je na domaćem tržištu po izradi vrlo kvalitetne image zaštitne radne odjeće po narudžbi i širokoj ponudi različitih artikala s područja zaštite na radu.

Svjećarstvo Ivona
Raznovrsna prerađivačka industrija
Proizvodimo svijeće, mirisne svijeće, ukrasne i grobne svijeće, lampioni, lučice, repro materijal...

Svjetionik d.o.o.
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
Poklon galerija, poslovni pokloni, prodaja suvenira i slika... Mogučnost narudžbe i dopreme do kućnih vrata. Svjetionik d.o.o., Medvedgradska 12, Zagreb.

Svjetlo malo
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
Svjetlo malo je udruga i molitvena zajednica angažiranih vjernika laika čiji je osnovni cilj promicanje kršćanske kulture i moralnih vrednota. Sjedište Udruge je u župi Sv. Antuna Padovanskog, jednoj od najpoznatijih Zagrebu. Naš zaštitnik je sveti Pavao u kojem vidimo uzor kako širiti evanđelje, izgrađivati sebe i zajednicu, ulaziti u darove Duha i ljubiti Krista i Crkvu.

Svjetska banka
Izvanteritorijalne organizacije i tijela
Svjetska banka - World Bank

Svjetska godina fizike
Istraživanje i eksperimentalni razvoj u prirodnim, tehničkim i tehnološkim znanostima
Međunarodna godina fizike 2005. obilježava annus mirabilis 1905 i slavi genijalnost Alberta Einsteina. No ona treba biti i prilika da se skrene pozornost na važnost fizike i prirodoslovlja u svakodnevnom životu.

Sweet Fashion
Trgovina na malo izvan prodavaonica
Sweet Fashion - internet dućan sexy donjeg rublja, spavaćeg programa i odjeće za noćne izlaske, jedini ovakve vrste u Hrvatskoj. Povoljne cijene i širok izbor za sve koji žele u svoj život unijeti nešto maštovito.

SysPrint d.o.o.
Izdavačka djelatnost
Sysprint d.o.o. je nakladnička kuća iz Zagreba. U 13 godina postojanja objavili smo veliki broj školskih lektirnih naslova, beletristike te informatičkih priručnika. Među našim izdanjima su i naslovi koji su dobili prestižne nagrade poput nagrade Jutarnjeg lista, nagrade Grigor Vitez i druge. Među našim izdanjima iznimnu popularnost uživaju enciklopedijski časopis za mlade Drvo znanja te informatički časopis Enter.

SZ Manduševac
Izgradnja kompletnih građevinskih objekata ili njihovih dijelova
Stambena zadruga Manduševac - Osnovna djelatnost zadruge je izgradnja građevina - stanova, obiteljskih kuća, apartmana i poslovnih prostora za svoje zadrugare.Natrag


Pretraživanje