POSLOVNI WEB KATALOG - Pregled po abecedi
B
B&Got d.o.o.
Obrazovanje odraslih i ostalo obrazovanje
B&Got d.o.o. - Posebno mjesto u našoj djelatnosti zauzima informatička škola, licencirana od strane Ministarstva prosvjete i športa RH, za osposobljavanje i usavršavanje polaznika kako za Računalne operatere, tako i za Računalne administratore obrade podataka.

B. Servisi d.o.o.
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
B. Servisi d.o.o., Zagreb - Optički kabeli i pribor, kabeli specijalnih karakteristika i brodograđevni kabeli, bakreni kabeli...

B.a.B.e.
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
B.a.B.e. - Budi aktivna. Budi emancipirana - je strateška, lobistička, feministička grupa za afirmaciju i implementaciju ženskih ljudskih prava osnovana 1. travnja 1994. godine.

B.A.M. d.o.o.
Instalacijski radovi
B.A.M. d.o.o. - Elektroinstalacije - Sve vrste elektroinstalacija slabe i jake struje, uzemljenja i gromobrana, dobava i ugradnja rasvjetnih tijela, reklama i dispeja i ostale elektrotehničke opreme, protupožarna zaštita i protuprovalna zaštita. Kompletno mjerenje svih tipova instalacija i izdavanje atestne dokumentacije za minimalne tehničke uvjete.

B.D.M. d.o.o.
Računovodstveni, knjigovodstveni i revizijski poslovi; porezno savjetovanje
B.D.M. d.o.o. Poreč - Računovodstveni smo ured koji, osim vođenja poslovnih knjiga, korisnicima svojih usluga pruža i savjetodavne usluge i analizu njihova poslovanja.

b4b d.o.o.
Savjetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem
b4b d.o.o., konzultantska kuća sa sjedištem u Zagrebu od travnja 2001. partner je SAP AG-a za područje Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore, Albanije, Rumunjske i Slovačke.

Babolat V.A.T. d.o.o.
Ostala trgovina na veliko
Babolat V.A.T. d.o.o., Kostrena - Uvoz i prodaja reketa za tenis, strojeva i alata za špananje reketa za tenis i badminton.

Baby Boom Shop
Trgovina na malo izvan prodavaonica
Baby Boom Shop je trgovina specijalizirana za prodaju nove i rabljene baby opreme i odjeće renomiranih svjetskih proizvođača: Peg Perego, Chicco, Graco, Brevi, Inglesina.

Baćina
Državna uprava te ekonomska i socijalna politika zajednice
Baćina - Na ovim stranicama ćete naći podatke i informacije o mjestu i mještanima, povijesti - sadašnjosti i eventualnoj budućnosti. Također će se naći i mjesta za sve zanimljivosti iz šire i uže okolice.

Baćulov dvor
Iznajmljivanje apartmana
Baćulov dvor smješten u Dragi, jednom od zaselaka Primoštena Burnjeg, jedinstven je primjer pučkog promišljanja življenja u suglasju s prirodnim i kulturnim okolišem. Apartmanski objekt Bilo.

Badel 1862 d.d.
Proizvodnja pića
Badel 1862 d.d., najveći je prozvođač vina i jakih alkoholnih pića u Hrvatskoj. Kroz tri stoljeća vrhunski stručnjaci i suradnici ove tvrtke obogaćuju hrvatsko i strana tržišta proizvodima iznimne kvalitete. Kao ključ svog uspjeha Badel 1862 s ponosom ističe kontinuirano prožimanje tradicije i suvremenih znanja i tehnologija. Badel 1862 d.d. zauzima vodeću poziciju na hrvatskom tržištu vina i jakih alkoholnih pića, a svoje proizvode izvozi i u 26 zemalja diljem svijeta. Osim toga ekskluzivni je distributer poznatijih stranih proizvoda.

Badurini d.o.o.
Ostale djelatnosti povezane s računalima
Tvrtka 'BADURINI' osnovana je 1993. godine. Osnovna djelatnost tvrtke je projektiranje informatičkih sustava, sklapanje i prodaja računala i opreme, instalacije mrežnih sistema, prodaja, instalacija i održavanje komercijalnog software-a, te izrada vlastitih programskih aplikacija.

Bagaj d.o.o.
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Bagaj d.o.o. je turistička agencija koja se bavi organizacijom turističkih putovanja, aranžmana te ostalim uslugama vezanim za turizam. Ako nešto tog trena nemamo ne znači da to ne možemo i nabaviti, naš je moto. Bagaj se osim turističkim uslugama bavi i djelatnostima smještaja, prodaje, uvoza, izvoza, nekretnina te prodaje karata.

Bahun
Ribarstvo
Bahun - Ribolovni centar. Ribolovna oprema, oprema za lov i rekreaciju. Oprema za ribarstvo.

Bajkmont d.o.o.
Proizvodnja metalnih konstrukcija
Bajkmont d.o.o. - Sesvete - Poduzeće se razvija u području metalske proizvodnje, a posebno se je specijaliziralo za proizvodnju i montažu čeličnih konstrukcija za proizvodne hale i poslovne objekte, koje može izvesti po sistemu ključ u ruke ili kao dio projekta.

Bakin d.o.o.
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
Sjedište tvrtke Bakin d.o.o. nalazi su u Zagrebu, Nova cesta 38 s podružnicom u Karlovcu, ulica Matka Laginje 1. Tvrtka se je specijalizirala za izgradnju, prodaju ili dugoročan najam stambenih i poslovnih objekata. Sve naše objekte odlikuje visoka kvaliteta građenja ekskluzivnost i dugotrajnost.

Bakšaj d.o.o.
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
Tvrtka Bakšaj d.o.o. specijalizirana je za prodaju sanitarija, armatura, kada, tuš kabina, keramičkih pločica, kupaonskog namještaja, mozaika, jazuzzija... jednom rječju sve što vam je potrebno za opremanje vaše kupaonice.

Balast d.o.o.
Proizodnja strojeva za proizvodnju i korištenje mehaničke energije
Proizvodnja 'Balast' hidrauličnih dizalica i transportnih uređaja

Baletna škola
Obrazovanje odraslih i ostalo obrazovanje
Školovanje budućih mladih plesača u našoj sredini gotovo je isključivo vezano uz Školu za klasični balet u Zagrebu, jer je to do 1998. godine jedina srednja umjetnička škola ovakovog tipa u Repulici Hrvatskoj. Od svog utemeljenja 1949. godine Škola djeluje kao strukovna umjetnička škola čiji je obrazovni profil kadrova namijenjen potrebama kazališnih kuća, profesionalnih ansambala i televiziije...

Balić d.o.o.
Proizvodnja sječiva, alata, brava i okova
Tvrtka Balić d.o.o. je specijalizirana i licencirana tvrtka za proizvodnju brtvila po sistemu Seal-jet. Bavimo se prodajom ležaja, Simrit simeringa, Optibelt remenja, SC 2000 ljepila...

Balon dekor d.o.o.
Promidžba (reklama i propaganda)
Dekoraciju prostora balonima (stupovi, lukovi, girlande, zidovi …) Atraktivno puštanje balona iz mreže Efekt ispaljivanja papirnatih konfeta (korijandola) Efekt eksplozije balona Izvedbu natpisa i logotipa od balona Dostavu balona Animaciju (nastup mađioničara Stefana ili balon party) Izradu figurica od modeling balona

Balon klub Gral
Ostale rekreacijske djelatnosti
Balon klub Gral - Letenje balonom, tečajevi letenja, vijesti i fotografije sa aeromitinga

Balon, obrt
Ostale uslužne djelatnosti
Po uzoru na američke i zapadno-europske zemlje, profesionalno se bavimo balonima, te smo član međunarodne organizacije dekoratera Qualatex Ballon Network sa certifikatom za balon dekoratera, čime garantiramo za vrhunsku kvalitetu i profesionalnost.

Baltazar i prijatelji d.o.o.
Ostale djelatnosti povezane s računalima
Izrada web-stranica, web-aplikacija, baza podataka, prodaja i servis računala, umrežavanje.

Balustrade Artbeton d.o.o.
Proizvodnja proizvoda od betona, gipsa (sadre) i umjetnoga kamena
Balustrade Artbeton d.o.o. - Naši gotovi betonski elementi mogu se ugrađivati kod novih građevina, a isto tako pomažu da se renoviraju stare zgrade, te služe za restauriranje i obnovu povijesnih građevina. Ogradni stupovi, fasadni elementi, vodoskoci, zardinjere i vaze, figure i postolja, stolovi i klupe, betonski ukrasi.

Ban K & K d.o.o.
Štavljenje i obrada kože
Ban K & K d.o.o. - Prerada kože i krzna, otkup kože i krzna. Štavljenje i obrada kože.

Ban K & K d.o.o.
Dorada i bojenje krzna; proizvodnja proizvoda od krzna
Ban K & K d.o.o. - Poduzeće koje se bavi prodajom gotovih proizvoda, te uvozom i izvozom kože i krzna. U sklopu poduzeća je i jedini obrt u Hrvatskoj koji se bavi preradom kože i krzna, a temelji se na dugoj obiteljskoj tradiciji. Samobor.

Ban promet d.o.o.
Trgovina na veliko strojevima, opremom i priborom
Tvrtka Ban-promet d.o.o. Registirani smo za vanjsku trgovinu, veleprodaju i projektiranje. Naša osnovna aktivnost je prodaja i distribucija medicinske i veterinarske opreme, a u sklopu firme odnedavno djeluje i projektni biro pod vodstvom gđe. Vlatke Ban, ing.arh.

Ban Tours d.o.o.
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Ban tours d.o.o. - putnička agencija. Poslovnice se nalaze u Zagrebu i Puli a agencija se bavi svim vrstama turističkih turističkih aranžmana i prodajom zrakoplovnih karata. Sve aranžmane Ban toursa također je moguće uplatiti i putem ovlaštenih subagenata: Vinkovci -Mare Panonium tours, Osijek - Orion tours, Rijeka - Tours, Split - Sem Marina tours, Zadra -Eško tours, Dubrovnik - Ellite tours.

Bandcom, agencija
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
Agencija BANDCOM nekretnine - Osim klasične kupoprodaje nekretnina, Agencija se bavi i posredovanjem pri najmu stanova i poslovnih prostora u Makarskoj.

Bandić d.o.o., Split
Pomorski i obalni prijevoz
Bandić d.o.o., Split - Brodski management, pomorska agencija, posredovanje u međunarodnom morskom i kopnenom prijevozu te najam prijevoznih sredstava i logistike.

Banka Brod d.d.
Novčarsko posredovanje
Banka Brod d.d. - Slavonski Brod - Platni promet, štednja, krediti, tekuči i žiro računi ...

Banka Kovanica d.d.
Novčarsko posredovanje
Banka Kovanica d.d. - Banka Kovanica svoj početak bilježi osnivanjem štedno kreditne zadruge 1995. godine da bi već 1997. godine prerasla u štedionicu i ušla u krug ozbiljnih bankarskih institucija, poslujući u skladu s Zakonom o bankama.

Banka SONIC d.d.
Novčarsko posredovanje
Banka SONIC d.d. - nudi svojim klijentima brojne kreditne i štedne proizvode. Upoznajte se s našom ponudom. Savjeti o štednji, kreditima i drugim proizvodima i uslugama banke. Nudimo i najsuvremeniji oblik bankarskog poslovanja - internet bankarstvo. Uvođenjem internet bankarstava / NetB@nkinga / Banka Sonic stala je u red vodećih hrvatskih banaka koje svojim klijentima omogućuje i ovaj oblik elektroničkog poslovanja.

BANKA, magazin
Izdavačka djelatnost
BANKA, financijsko-poslovni mjesečnik, magazin - Komentari i analize

Banke - financije
Ostalo financijsko posredovanje
Banke, osiguravajuća društva, investicijski fondovi, burze, leasing...

Banksoft d.o.o.
Savjetovanje i pribavljanje programske opreme (softwarea)
Banksoft d.o.o. je privatno poduzeće osnovano 1993. godine. Osnovna djelatnost od samog početka je razvoj informacijskog sustava za banke. Prva verzija aplikacije Bankarski sustav aplikacija (BSA) instalirana je već 1994. godine. Program za izradu naloga za plaćanje kojeg možete predati u banku ili FINA-u u elektronskom obliku.

Bantel d.o.o.
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Agencija Bantel d.o.o. je turistička agencija sa uredima u Zelinskoj 7 u Zagrebu. Bantel je agencija s desetak veoma stručnih djelatnika koji se nisu nikada zadovoljili sa statusom standardne turističke agencije, već su otišli puno dalje od osmišljavanja uobičajenih turističkih aranžmana.

Baobab klub
Barovi
Osim što je pažljivo dizajniran i ukrašen od strane profesionalnog arhitekta i dekoratera, klub Baobab može se pohvaliti vrhunskom tehnikom. Razglas Outline sposoban je u praktički hi-fi kvaliteti modernu ritmičnu glazbu reproducirati pri visokim glasnoćama bez ikakvih distorzija. Clay Paky rasvjeta staloženi i umirujući ambijent Baobaba u trenu pretvara u vrući noćni klub koji doživljava metamorfoze zajedno s ritmom muzike.

Barbara apartmani
Iznajmljivanje apartmana
Apartmani i sobe u Makarskoj Barbara. Luksuzno uređeni apartmani i sobe u strogom centru Makarske. U apartmanima na raspolaganju vam stoje: bračni kreveti, satelitska televizija, klima, kuhinja, kupaonica, balkon, perilica rublja, pegla i daska za peglanje.

Bardahl Croatia
Trgovina dijelovima i priborom za motorna vozila
Bardahl Croatia - Distributer Bardahl ulja, maziva, aditiva i kemijskih sredstava za Republiku Hrvatsku

Bardi d.o.o.
Proizvodnja karoserija za motorna vozila; proizvodnja prikolica i poluprikolica
Bardi d.o.o., Zagreb - Proizvodnja autohladnjača, furgona, kamionskih nadgradnji...

Barec, obrt
Proizvodnja furnira; proizvodnja šperploča, panel-ploča, ploča iverica i drugih panela i ploča
Barec je obrt koji se bavi proizvodnjom masivnog parketa. Proizvodni program obrta je masivni parket raznih tipova od najkvalitetnijeg hrastovog, jasenovog i bukovog drveta.

Barilić-promet d.o.o.
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
Barilić-promet d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i ugostiteljstvo - Osnovna nam je djelatnost trgovina i ugostiteljstvo. U svojoj ponudi trgovačke robe izdvajamo: mobitele, televizore, fotoaparate, muzičke linije, multimediju te ostale elektotehničke proizvode.

Barišić, obrt
Proizvodnja pića
Barišić proizvodnja i prerada malina - Proizvodnja vina, likera i rakije od malina te šljivovice. Web trgovina i online narudžbe.

Barka d.o.o.
Gradnja i popravak brodova i čamaca
Barka d.o.o. - Ekskluzivna brodogradnja u Hrvatskoj, izgradnja i popravak brodova i čamaca. Servis plovila.

Barok Beton
Proizvodnja proizvoda od betona, gipsa (sadre) i umjetnoga kamena
Obrtnička radnja 'Barok Beton' nalazi se u Grižanama nedaleko od Crikvenice. Postoji već desetak godina i prva je na ovom području počela sa izradom betonskih ukrasnih elemenata.

Barta d.o.o.
Proizvodnja ostale odjeće i pribora za odjeću
Barta d.o.o. Zagreb - Bavimo se proizvodnjom muške, ženske i dječje odjeće, te uvozom i veleprodajom metražnih tkanina. Firma ima dugogodišnje iskustvo i tradiciju jer se razvila iz obiteljskog krojačko-pletačkog obrta koji je pokrenut 1955 godine. Naši proizvodi izrađeni su iz kvalitetnih talijanskih i njemačkih materijala.

Bartolčić, obrt
Održavanje i popravak motornih vozila
Vulkanizacija Bartolčić - Prodaja automobilskih guma i naplataka, te usluge krpanja i popravaka guma, balansiranja, montaže i punjenja dušikom.

Bartolić Turist d.o.o.
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Bartolić Turist d.o.o. - Prijevoz putnika u zemlji i inozemstvu, VIP prijevoz, iznajmljivanje svih vrsta vozila sa vozačem (kombi, minibus, autobus).

Bartol-Impex d.o.o.
Ostala trgovina na veliko
Tvrtka Bartol-Impex d.o.o. s glavnim sjedištem u Velikom Trgovišću. Uspjeh tvrtke Bartol-Impex-a je u ekskluzivnosti tkanina, bogatom izboru, niskim cijenama, kvaliteti tkanina te korektnom poslovanju. Kao jedini uvoznik i predstavnik jedne vrhunske indijske tekstilne tvrtke nudimo Vam tkanine ekskluzivnog svečanog programa.

Bartolovi dvori
Uzgoj stoke, peradi i ostalih životinja
BARTOLOVI DVORI - UZGOJ HRVATSKIH OVČARA I BORDER COLLIE - IZRADA OPREME ZA UZGOJ OVACA I KOZA - CENTAR ZA ŠKOLOVANJE PASA

Base Sobe Split
Iznajmljivanje apartmana
U strogom centru grada Splita unutar zidina Dioklecijanove palaće, nudimo 3 dvokrevetne sobe vrlo visoke kategorije, svaka soba ima: klima uredaj, TV prijemnik, mini-bar, racunalo s prikljuckom na Internet, telefon vanjska linija, kasa na šifru s mogučosću promjene svoje osobne šifre, podno grijanje u kupatilu, zidni fen za kosu.

Baseball klub Zagreb
Sportske djelatnosti
Baseball klub Zagreb utemeljen je 1982.g. kao prvi baseball klub u kontinentalnom dijelu Hrvatske.

Basic Produktion d.o.o.
Promidžba (reklama i propaganda)
Basic Produktion d.o.o. izrađuje: strategije razvoja i marketinga cjelovite turističke ponude pojedinih područja, stvaranje kreativnih rješenja tržišnog komuniciranja, brand ili tržišni znak, inovativno oblikovanje turističkih sadržaja...

Basler osiguranje d.d.
Osiguranje i mirovinski fondovi
Basler osiguranje d.d. - Prvo švicarsko osiguranje u Hrvatskoj - Osiguranje prekida rada - Osiguranje naknade prihoda - Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja - Osiguranje od nezgode - Osiguranje radnog prostora - Osiguranje od odgovornosti - Osiguranje od požara itd.

Bassa d.o.o.
Posredovanje u trgovini na veliko
Bassa d.o.o. - Trgovina i zastupanje za uredski pribor i potrošni materijal, optičke i magnetske medije, CD, uredski uređaji i pribor, poslovni darovi. Usluge kompjuterskog izrezivanja folija. Generalni smo distributer za proizvodni program njemačke tvrtke Warema.

Bašča, restoran
Restorani
Bašča je restoran poznate kvalitete i tradicije - otvoren je 1945. godine kao gostionica Bašča, a svoj je rad nastavila kao gostionica Fabek. Kvalitetu i tradiciju razvila je i njegovala u 120 godina staroj zgradi koju smo s ljubavlju i pažnjom renovirali i pretvorili je u ugodan ambijent namijenjen opuštanju i uživanju u tradicionalnoj kuhinji i drugim specijalitetima.

Bašić, obrt
Instalacijski radovi
Bašić, obrt - Montaža i trgovina. Kupaonice, prodaja, informacije i upit.

Baška apartmani
Iznajmljivanje apartmana
U strogom centru Baške smještena je kuća izgrađena 1913.g. Kuća je tokom 2004. obnovljena, te su u njoj uređena 4 apartmana. Baška apartmani, otok Krk. VEL - HID d.o.o.

Baština benkovačkog kraja
Knjižnice, arhivi, muzeji i ostale kulturne djelatnosti
Baština benkovačkog kraja. Stranice na kojima možete naći ponešto iz kulturno - povijesne baštine Grada Benkovca. Autori stranice su učenici gimnazije SŠ kneza Branimira.

Bauerfeind d.o.o.
Proizvodnja medicinske i kirurške opreme te ortopedskih pomagala
Bauerfeind d.o.o. - Medicina / Pomagala za trudnice / Pumpice za izdajanje i pribor. Ortopedija / Ortoze i bandaže / Kralježnica. Štake, kolica i druga pomagala.

Bauhaus Zagreb k.d.
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
Bauhaus Zagreb k.d. - pribor za vozilo, građevinski elementi, građevinski materijal, izložba kupaonica, kreativni odjel, željeznarija, elektro, boje i lakovi, pločice / parketi / laminati, drvo, svjetiljke, sanitarije, vrtni centar, tapete i tepisi, alati i strojevi

BAUMAX Zagreb d.o.o.
Ostala trgovina na veliko
Hrvatska je šesta država u kojoj tvrtka Baumax širi svoje poslovanje te u dogovoru sa suradnicima i kupcima unapređuje prodaju proizvoda iz asortimana 'Uradi sam - sve za kuću dom i vrt'. Baumax je austrijska obiteljska tvrtka, a od 1989. posluje i u susjednim državama centralne i srednje Europe. Baumax trenutno posluje putem 120 prodajnih centara i to: 70 u Austriji i 50 u zemljama srednje i istočne Europe - Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Hrvatskoj i Sloveniji.

Baumit
Proizvodnja opeke, crijepa i proizvoda od pečene gline za građevinarstvo
Baumit Hrvatska - Veziva BaumitTrass, Baumal, SumpfKalk, TrassitPlus, Mortovi MauerMortel 50, KlinkerMortel, Vapneno-gipsane žbuke za unutarnje radove GlattPutz, GipsPutz G+R, Vapneno i vapneno-cementne podložne žbuke SpeziMachinenPutz.

Bavaria Hrvatska
Proizvodnja pića
Bavaria Premium Pils je pilsner pivo modernog imagea, glatkog i specijalnog okusa, umjerene gorčine, te je proizvedeno iz posebno izabranog slada vlastite sladare. Zbog toga je svježeg i izrazito kvalitetnog okusa. Interesantno je navesti da bocu 0,25 možete otvoriti rukom, zbog jedinstveng twist off zatvarača.

Bayer Pharma d.o.o.
Proizvodnja farmaceutskih proizvoda, kemijskih i biljnih proizvoda za medicinske svrhe
Bayer Pharma Zagreb kćerinska je tvrtka Bayer Pharme Ljubljana u njezinu 100-postotnom vlasništvu. Osnovana je 1992. godine zbog zakonske regulative na području registracije i prodaje lijekova. Njezina je zadaća stručno osposobljenom ekipom prodavati proizvode Bayer Pharme Ljubljana. Aspirin.

Bazeni i graditeljstvo - Hekon d.o.o.
Izgradnja kompletnih građevinskih objekata ili njihovih dijelova
Hekon d.o.o. je tvrtka u čiju djelatnost spadaju: Bazeni-projektiranje, izgradnja, tehničko opremanje i održavanje bazena (hotelski, javni, privatni bazeni te betonski i montažni bazeni) Voda-kemijsko tretiranje vode; Građevinarstvo–projektiranje, visokogradnja, niskogradnja

Bazenska tehnika d.o.o.
Izgradnja kompletnih građevinskih objekata ili njihovih dijelova
BAZENSKA TEHNIKA d.o.o. bavi se prodajom i montažom bazenske tehnike i dodatne. Nositelji smo ekskluzivnog prava na prodaju poliesterskih bazena UNION PISCINES i profesionalnih bazenskih čistača WEDA POOLCLEANER iz Švedske, zatim ASTRAL i program bazenskih crpki iz Italije CALPEDA, te staklenog mozaika BISAZZA i OPIOCOLOR, program whirlpoolova JACUZZI i whirlpoolova za javnu upotrebu, kompletan program automatskih dezinfekcijskih sistema za kućnu i javnu upotrebu CTX i CHEMOFORM TECHNIK ...

BBR Conex d.o.o.
Pripremni radovi na gradilištu
BBR Conex d.o.o. za specijalne građevinske radove. Nabava materijala za prednapinjanje, prodaja i/ili najam opreme za napinjanje, vođenje projekata i terenski nadzor, izvođenje radova na prednapinjanju, održavanje, popravak i privođenje novoj namjeni postojećih građevina.

BC Božica
Djelatnosti za njegu i održavanje tijela
Beauty centar Božica - Iskoristite naše profesionalno iskustvo u njezi lica, tijela i kose, nakon čega ćete se osjećati ljepšom i mlađom. Naš vrhunski obučen tim stručnjaka radi na svjetski poznatim aparatima i sa preparatima renomiranih proizvođača. Sa punim povjerenjem prepustite nam Izradu Vaše frizure i make up-a za svečane izlaske.

BC Sršen
Frizerski saloni i saloni za uljepšavanje
BEAUTY CENTAR SRŠEN - Tretmani kose - Šišanje - Peglanje kose - Mini val - Bojanje - Pramenovi - Lemljenje kose - Dekoloracija boje Piling - Solarij - Masaža

Beatum d.o.o.
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
Beatum d.o.o. - Agencija za promet nekretninama iz Novigrada, Istra. Kupoprodaja stanova, kuća, poslovnih prostora, zemljišta...

Beauty centar Anđela
Frizerski saloni i saloni za uljepšavanje
Beauty centar Anđela Split - U našem centru nudimo kompletnu njegu lica i tijela. Ovdje se možete upoznati s našim uslugama, metodama i aparaturi, proizvodima koje koristimo u svakodnevnom radu, lokaciji, kao i jedinstvenu priliku da nam naši kozmetičari odgovore na vaša pitanja!

BeautyMag
Promidžba (reklama i propaganda)
Web magazin posvećen unaprjeđenju kvalitete života. Članci, reportaže i interviewi s tematikom: ljepota, kozmetika, fitness, rekreacija, prehrana, recepti, alternativni životni stilovi i tehnike, moda, frizerstvo, zdravlje.

Bebrinka, mesnica
Proizvodnja, prerada i konzerviranje mesa i mesnih proizvoda
Mesnica i klaonica Bebrinka počela je radom 1994.godine sa 4 uposlena djelatnika i s jednom mesnicom u Slavonskom Brodu.. Danas upošljavamo 30 radnika i distribuiramo naše proizvode na 8 prodajnih mjesta. Kobasice, kulen, šunka... Govedina, svinjetina, junetina... Kvalitetni polutrajni i trajni proizvodi...

BeCroat
Proizvodnja nakita i srodnih proizvoda; novca
BeCroat - Originalni hrvatski suveniri

Bedemgrad d.o.o.
Računovodstveni, knjigovodstveni i revizijski poslovi; porezno savjetovanje
Bedemgrad d.o.o. Našice za knjigovodstvene usluge osnovano je 1990. godine kao obiteljsko poduzeće za pružanje knjigovodstvenih usluga poduzetnicima s područja Našica. Danas ima tri stručna djelatnika i posluje u vlastitim prostorijama u centru grada Našica.

Begamont d.o.o.
Proizvodnja opeke, crijepa i proizvoda od pečene gline za građevinarstvo
Zahvaljujući suradnji s dobavljačima čelika MARIENHUETE, Begamont d.o.o. Jankomir - Zagreb je uspio postati jedan od najvećih proizvođača FERT gredica i montažih nadvoja u Zagrebu i okolici. U svakom trenutku imamo na zalihama velike količine fert gredica iz vlastite proizvodnje.

Begen d.o.o.
Trgovina dijelovima i priborom za motorna vozila
Zaštita automobila od krađe pomoću uređaja Lavlja kandža. Potpuna blokada volana osigurava vaš auto od krađe, odvlačenja i guranja. Begen d.o.o., Zagreb.

Begin - Promotivni studio
RAZNO
Begin - Promotivni studio, exluzivni poslovni poklon, pozlaćeni srebrni medaljoni sa prigodnim motivima, mogućnost realizacije vašeg motiva za medaljon

Be-Gor d.o.o.
Izgradnja kompletnih građevinskih objekata ili njihovih dijelova
Be-Gor d.o.o. - Gradnja i proizvodnja građevinskih objekata, izgradnja apartmana, stanova i kuća.

Begramat d.o.o.
Proizvodnja proizvoda od betona, gipsa (sadre) i umjetnoga kamena
Begramat d.o.o. - Do sada smo bili poznati samo po proizvodnji betonske galanterije, prodaji građevinskog materijala te uslugama transporta, sa svoja dva skladišna prostora u Bjelovaru i velikim skladišnim prostorom preko 8000 m2 u Severinu. Trgovina rezervnih dijelova - od kamionskog i građevinskog pa do poljoprivrednog programa, uz nezaobilaznu HTZ opremu. Uvedena je i nova ponuda ulja i maziva.

Bejo Zaden d.o.o.
Uzgoj usjeva, vrtnoga i ukrasnoga bilja; uzgoj voća
Oplemenjivanje i proizvodnja sjemenki povrća. Sjeme povrća za profesionalne proizvođače. Bejo Zaden namjerno radi s ograničenim brojem povrtnih vrsta. Unutar vrste pokušavamo stvoriti što veći broj sorti. Ova strategija omogućava nam da našim kupcima ponudimo raznolikost proizvoda s odličnim osobinama i garantiranom kvalitetom.

Bekos d.o.o.
Tajničke i prevoditeljske djelatnosti
Bekos d.o.o., sudski tumači i prevoditelji - Iskusni prevoditelji i sudski tumači za sve europske jezike. Bekos d.o.o. je prevoditeljski centar sa sjedištem u Hrvatskoj, u Novom Zagrebu, u neposrednoj blizini Velesajma.

Belamaks prom d.o.o.
Trgovina na veliko proizvodima za kućanstvo
Belamaks prom d.o.o. - Stolnjaci, folije, podne obloge, kupaonski program i ostali prodajni programi. Stolnjaci u preko 500 desena u metraži i gotovi.

Bel-Banović elektronika d.o.o.
Popravak predmeta za osobnu uporabu i kućanstvo
Bel-Banović elektronika d.o.o. - Središnji servis u Hrvatskoj za Panasonic i Technics, rezervni dijelovi i tehnička dokumentacija. Uvođenje informatičke opreme u svakodnevno poslovanje, te usluge projektiranja, postavljanja (instalacije) i održavanja računalnih mreža.

Belcon d.o.o.
Ostala trgovina na veliko
Belcon d.o.o. je distributer nautičke opreme svjetski poznatih tvrtki Raymarine, Koden, Banten i Navionics zapodručje Hrvatske i Slovenije. Sjedište tvrtke je u Rijeci.

Beligoj d.o.o.
Čišćenje svih vrsta objekata
Dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija, ddd, profesionalno suzbijanje kukaca i glodavaca u javnoj higijeni, kemijsko čišćenje i dezinfekcija ventilacionih i klimatizacijskih sustava. Beligoj d.o.o., Zagreb.

Belina
Proizvodnja gotovih tekstilnih proizvoda, osim odjeće
Belina je hrvatska firma koja proizvodi kamionske cerade, tende, natpise, šatore, hale i ostale proizvode teške konfekcije-tehničkih tekstila. Tvrtka Belina s ponosom predstavlja digitalni tisak najvećeg formata u Hrvatskoj. Jedini u zemlji pružamo usluge UV i vodootpornog tiska u punom koloru izravno na gotovo sve vrste podloga: papir, cerade, folije, zastave, tekstil, širine do fantastičnih 500cm i neograničene dužine.

BELINAmont d.o.o.
Ostala trgovina na veliko
BELINAmont d.o.o. vodeći je distributer tehničkih tekstila, galanterije, kopči, alata i strojeva za proizvodnju cerada, tendi, šatora, tiska i sl. Belinamont d.o.o. je i generalni zastupnik tvrtki Avery Dennison, Sign Ware, Prismaflex, Sattler AG i Franz Miederhoff OG za područje RH.

Belišće-bel
Proizvodnja proizvoda od papira i kartona
Tvornica ambalaže Belišće-bel, kao najveći hrvatski proizvođač valovitoga kartona i ambalaže od valovitoga kartona, tržištu nudi sve vrste ambalaže od valovitoga kartona

Bellisima, obrt
Frizerski saloni i saloni za uljepšavanje
Bellissima salon Vas očekuje uz novi i nadasve stručan tim sastavljen od frizera, kozmetičara, pedikera i liječnika koji će vas zadovoljiti kvalitetnim pružanjem najrazličitijih usluga. Frizerske i kozmetičke usluge. Uljepšajte svoje trenutke s nama, osjećajte se bolje i zdravije!

Bel-lissima
Frizerski saloni i saloni za uljepšavanje
Bel-lissima natječaj 2004 - Izbor za djevojku najljepše kose. Rowenta.

Bello d.o.o.
Ostale djelatnosti povezane s računalima
Bello d.o.o. pruža stručne usluge projektiranja i izvođenja mrežnih rješenja, putem vlastitog mrežnog nadzornog centra pruža 24x7 usluge upravljanja mrežama, tzv. Network Managed Services i osigurava telekomunikacijske kapacitete na području jugoistočne Europe kao tzv. Virtual Network Operator.

Belugo
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
Belugo - Kompletna online ponuda iz Zoo shop Beluga, ovdje možete pronaći sve za vaše kućne ljubimce. Akvaristika - kompletna ponuda riba.

Belupo d.d.
Proizvodnja farmaceutskih proizvoda, kemijskih i biljnih proizvoda za medicinske svrhe
Belupo d.d. - Belupo je farmaceutska tvrtka za lijekove s učinkom na kardiovaskularni sustav i lijekova s učinkom na kožu te drugi po veličini proizvođač lijekova u Hrvatskoj. Osnovna djelatnost Belupa, jest proizvodnja i prodaja farmaceutskih pripravaka i kozmetičkih proizvoda, a organiziran je kao dioničko društvo (d.d.) sa sjedištem u Koprivnici.

Belveder d.o.o.
Poslovanje vlastitim nekretninama
Društvo Belveder d.o.o. Rijeka je danas u 100% privatnom vlasništvu fizičkih osoba, a osnovano je 1965. godine. Djelatnost društva je prvenstveno čišćenje i održavanje poslovnih i stambenih prostora, uključujući i ostale servisne usluge kao što su poslovi dostave, održavanje i rad na telefonskim centralama.

Bemar d.o.o.
Osiguranje i mirovinski fondovi
Tvrtka Bemar, zastupanje u osiguranju, predstavila se na hrvatskom tržištu i započela s operativnim radom u rujnu 2000. godine. Od tada djeluje kao ovlašteni zastupnik u osiguranju pod pokroviteljstvom nekoliko velikih osiguravajućih kuća što nam omogućuje ponudu i izbor velikog broja različitih programa osiguranja.

Bembić d.o.o.
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
Bembić d.o.o. - Agencija za posredovanje u prometu nekretnina 'Sfinga Nekretnine', posredovanje pri prometu stanovima, apartmanima, kućama.

Bemex
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Turoperator za Hrvatsku

Benci-Prom d.o.o.
Proizvodnja ostalih proizvoda od metala
Benci-Prom d.o.o. bavi se proizvodnjom, prodajom i ugradnjom ogradnih sistema od aluminija i plastike na području Hrvatske kao i EU. U programu ogradnih sistema nudimo veliki izbor modela balkonskih i dvorišnih ograda kao i dvorišnih krilnih i kliznih vratiju. Sesvetski kraljevec.

Benček transporti d.o.o.
Ostali kopneni prijevoz
Benček transporti d.o.o. - Posjedujemo deset kamiona, pretežno hladnjače, a bavimo se prijevozom roba u domaćem i međunarodnom prometu. Uz toliko kamiona imamo zaposleno 11 vozača te dva automehaničara koji se u našoj vlastitoj radioni brinu o voznom parku.

Benčić d.o.o.
Izgradnja kompletnih građevinskih objekata ili njihovih dijelova
Benčić d.o.o. - Niskogradnja, zemljani radovi, uređenje objekata i okoliša, prijevozi i trgovina. Posjeduje potrebne strojeve i opremu za izvođanje radova (bageri, kamioni, mini bageri, valjci, utovarivači i dr.).

Bendix d.o.o.
Trgovina dijelovima i priborom za motorna vozila
Bendix d.o.o. je tvrtka sa prodajnim prostorima u Vinkovcima i Sl. Brodu koja se bavi prodajom rezervnih dijelova za teretna i osobna vozila, ulja, akumulatora, autokozmetike.

Benedikt College
Visoko obrazovanje
Benedikt College - Studiranje prema vrhunskim svjetskim standardima. Više od 400.000 studenata iz čitavog svijeta stječe ovu međunarodno priznatu diplomu svake godine. Institucije i studenti vjeruju da im ova stručna kvalifikacija daje globalno priznanje njihovog obrazovanja.

Benko Kotruljić d.o.o.
Računovodstveni, knjigovodstveni i revizijski poslovi; porezno savjetovanje
Knjigovodstveni servis Benko Kotruljić d.o.o. - Društvo se od samog početka bavi knjigovodstvenim uslugama, obračunima plaća i poreznim savjetovanjem.

BenkoSoft d.o.o.
Savjetovanje i pribavljanje programske opreme (softwarea)
BenkoSoft d.o.o. - Programi: Financijsko knjigovodstvo, Vatrogasna Evidencija, Putni nalozi, Maloprodaja, KUR-KIR-PDV-SALKO, OBRT, PDV, Plaće

Ben-Mar d.o.o.
Kantine i catering
BEN-MAR d.o.o. je tvrtka osnovana 1992.godine s osnovnom djelatnošću ugostiteljsvo i catering. Ivanić Grad.

Bent d.o.o.
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
Bent d.o.o. - Trgovina sa ponudom usisivača i strojeva za čišćenje. Profesionalne usisavače, za posebne namjene - industrijske usisavače, za poslovne prostore i kućanstvo - aparate za dubinsko čišćenje te usisavače sa vodenim filterom.

Benussi d.o.o.
Trgovina motornim vozilima
Tvrtka Benussi d.o.o. ovlašteni je uvoznik renomiranog proizvođača teretnih vozila IVECO s.p.a. Korisnicima nudimo nova i rabljena vozila u svim kategorijama od 3,200 kg do 86000 kg ukupne mase.

Beović d.o.o.
Trgovina na veliko strojevima, opremom i priborom
Tvrtka Beović d.o.o. Šenkovec uvozi proizvode renomirane njemačke firme Schlemmer kabelschutzsysteme. Asortiman proizvoda prilagođen je zaštiti elektro instalacija u otežanim uvjetima rada u kemijskoj i naftnoj industriji, strojogradnji, brodogradnji, željezničkom i cestovnom transportu, rudarstvu, energetici, prehrambenoj industriji i sl.

Berač, Zagreb
Završni građevinski radovi
Tvrtka Berač posluje na ovim prostorima više od 30 godina. Osnovana je 1972 godine kao mali obrt specijaliziran za izradu i ugradnju građevne limarije. Postavljanje pvc hidroizolacije, visokogradnja, niskogradnja, uređenja fasada i kulturnih spomenika.

BERANE
RAZNO
Software Harware Sport Medicina Politika MP3 Film Oglas Ostalo

Beravci web site
Državna uprava te ekonomska i socijalna politika zajednice
Službene stranice mjesta Beravci - Beravci web site. Beravci su mjesto koje se nalazi u istočnom dijelu Brodsko-posavske županije, u općini Velika Kopanica.

Berica d.o.o.
Proizvodnja proizvoda od betona, gipsa (sadre) i umjetnoga kamena
Berica d.o.o. betonara, građevinski strojevi i prodaja - Poduzeće je započelo s radom, kao betonara i s proizvodnjom betona, 1992. g. Betonara je smještena na području od 45000 kvadratnih metara. Betonara nudi širok spektar betonskih proizvoda i usluga.

Bernarda d.o.o.
Proizvodnja namještaja
Trgovačko društvo BERNARDA, društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju namještaja, trgovinu i posredovanje u trgovini, osnovano je 1998. godine. Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja raznih tipova kreveta i madraca, a tvrtka je registrirana i za trgovinu i prijevoz. Tvrtka proizvodi krevete, madrace, krevetne sustave i ostale proizvode vezane uz spavanje. Čakovečka 16A, Pušćine, 40305 Nedelišće.

Bertid d.o.o.
Ostale poslovne djelatnosti
BERTID d.o.o. osnovan je 1993 g. i od tada uspješno djeluje i razvija se na tržištu procesne industrijske tehnike i opreme Hrvatske, Bosne, Slovenije i Srbije.

Berto, konoba i pansion
Restorani
Berto, konoba i pansion, Crikvenica - Smještaj i ponuda domaćih jela. Nalazimo se 300 m od mora.

Bertol, obrt
Trgovina motornim vozilima
Bertol, obrt - Bavimo se prodajom kvalitetnih rabljenih automobila, uglavnom sa zapadno europskog, a dijelom sa domaćeg tržišta. U ponudi su uglavnom renomirane zapadnoeuropske marke automobila, i to: ALFA ROMEO, AUDI, BMW, FIAT, MERCEDES - BENZ, OPEL, RENAULT, VOLKSWAGEN.

berzah
Ostali kopneni prijevoz
pogrebno društvo Berzah Cazin BiH prevoz umrlih iz zemlje i inozemstva, pogrebna oprema, ekshumacije, posmrtna dokumentacija

Bessen d.o.o.
Proizvodnja ostalih proizvoda od metala
Bessen d.o.o. iz Zagreba je specijalizirana tvrtka za izradu inox ograda, stepenica, kružnih stepenica, te svih ostalih elemenata arhitekture od inoxa i drveta.

Bešenić d.o.o.
Proizvodnja građevinske stolarije i elemenata
Tvrtka Bešenić d.o.o. posluje od 2003. Generalni smo zastupnici za hrvatsko tržište austrijske tvrtke LOTTMAN Gmbh, koja se bavi proizvodnjom prozorskih klupica, te ih plasira na tržišta širom Europe. Helolit se izrađuje iz čvrste, vodootporne ljepljene iverice.

Beta Marine d.o.o.
Gradnja i popravak brodova i čamaca
Projektiranje brodova za razonodu (jahta)

Betaplast d.o.o.
Proizvodnja proizvoda od betona, gipsa (sadre) i umjetnoga kamena
Betaplast d.o.o. - Proizvodni program: agregati, polaganje opločnika, svježi beton, opločnici, travna ploča, betonske ploče, betonski elementi, betonski rubnici, klupe, kugle i stalci. Proizvodnja separiranog i drobljenog šljunka i pijeska.

Betex d.o.o.
Proizvodnja ostale odjeće i pribora za odjeću
Betex d.o.o. Belica. Proizvodnja, prodaja i razvoj zaštitne radne odjeće, obuće i opreme. Moderno opremljeno, dobro organizirano i vođeno, poduzeće BETEX je jedan od vodećih proizvođača zaštitne odjeće i opreme od tekstila u Hrvatskoj koja se izrađuje prema važećim standardima ili prema posebnim zahtjevima kupaca.

Beton rad d.o.o.
Proizvodnja proizvoda od betona, gipsa (sadre) i umjetnoga kamena
Beton rad d.o.o. - Armaturom, betonskim čelikom pratimo izgradnju objekata svih namjena i veličina. Sve probleme vezane za armiranje konstruktivnih elemenata tijekom gradnje prepustite nama!

Betonara Dubravka d.o.o.
Proizvodnja proizvoda od betona, gipsa (sadre) i umjetnoga kamena
Betonara Dubravka d.o.o. je poduzeće specijalizirano za proizvodnju i prijevoz betona svih vrsta. Primarna djelatnost je proizvodnja betona svih marki. Također vršimo usluge prijevoza do gradilišta kupca te ugradnu betonskom pumpom do visine 32 metra.

Betonko d.o.o.
Proizvodnja proizvoda od betona, gipsa (sadre) i umjetnoga kamena
Betonko d.o.o., Sesvete - Izrađujemo sve vrste poliesterskih kalupa za betonsku galanteriju po vašim željama, i betonsku galanteriju također po vašim željama.

Betonski proizvodi
Proizvodnja proizvoda od betona, gipsa (sadre) i umjetnoga kamena
Betonski proizvodi - Proizvodi od betona i mljevene cigle. Proizvodnja betonskog crijepa. Braća Cvetnić iz Velike Gorice.

BEUZ, udruga
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
BEUZ, udruga - Brodska ekološka udruga ZEMLJA - Udruga je utemeljena s ciljem okupljanja građana Slavonskog Broda i Županije Brodsko-Posavske.

Bevegna d.o.o. Dubrovnik
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Hotelski smještaj, informacije o privatnom smještaju, tarnsferi, organizacija seminara, savjetovanja i putovanja u zemlji i inozemstvu.

Bezico d.o.o.
Izgradnja kompletnih građevinskih objekata ili njihovih dijelova
Bezico d.o.o. - Graditeljstvo je osnovna i glavna poslovna djelatnost tvrtke. Tvrtka se uglavnom bavi investicijskim poslovima u graditeljstvu - visokogradnji, što podrazumjeva izgradnju stambenih, stambeno-poslovnih i poslovnih objekata namijenjenih tržištu.

BIBA ŠETLAND d.o.o.
Proizvodnja ostale odjeće i pribora za odjeću
-šivanje radne odjeće -izrada programa za strojni vez -izrada amblema i natpisa u strojnom vezu(štiku)

Bicikli Ciklus
Ostala trgovina na veliko
Bicikli CIKLUS - Trgovina i servis. Bicikli: Author, Marin, KHS, KTM, Norco, Wheeler, Merida po najpovoljnijim uvjetima (popusti, staro za novo, besplatna dostava, krediti, čekovi...) -Rabljeni bicikli sa jamstvom - Servis + pokretna radionica, ovlašteni servis za KTM.

Bida Promet
Ostali kopneni prijevoz
Kombi prijevoz tereta i selidbe unutar Republike Hrvatske. Mogućnost obročnog plaćanja čekovima građana.

BIDD Samobor
Ostala trgovina na veliko
Bavimo se uvozom, veleprodajom i izvozom crne i obojene metalurgije, a obimom poslovanja se svrstavamo među vodeće na području Hrvatske. Poduzeće BIDD Samobor je osnovano 1991. sa sjedištem u Samoboru, u privatnom vlasništvu. Cijevi, trake, limovi, željezo, žice, nosači, aluminij, prokron...

Bieco d.o.o.
Uklanjanje otpadnih voda, odvoz smeća
Bieco d.o.o. - Biljni uređaj za pročišćavanje otpadnih voda. Adamićeva 18/ll, 51000 RIJEKA

Biergarten Srima
Iznajmljivanje vlastitih nekretnina
Biergarten Srima - Na našim stranicama pronađite informacije o našem restoranu, pansionu i wellness centru. Pansion raspolaže sa 7 dvokrevetnih soba tipa A i B, te sa 3 hotelska apartmana. Vodice.

Bifix d.o.o.
Proizvodnja boja, lakova i sličnih premaza, grafičkih boja i kitova
Bifix d.o.o. Buje - Ljepila za keramiku i probeton, mase za fugiranje, mase za izravnavanje i popravak zodova, mineralne žbuke, posebna ljepila, boje za unutarnje zidove, premazi za fasade i vanjske zidove

Big Toys d.d.
Proizvodnja namještaja
Djelatnost 'Big Toys'-a je proizvodnja stolica, stolova svih vrsta, dijelova namještaja od cijevi i limova, i tricikala za male uzraste. Big Toys d.d. osim osnovnog programa može proizvoditi i druge proizvode od cijevi i limova te usluge bojanja.

Big-game-fishing
Ostale rekreacijske djelatnosti
Big-game-fishing - Organiziramo ribolov na sjevernom Jadranu gliserom potpuno opremljenim za big game.

Bijelić Co. d.o.o.
Trgovina na veliko hranom, pićima i duhanskim proizvodima
Tvrtka Bijelić Co. d.o.o. trenutno je naveći distributer pića, cigareta i kave na području Osijeka i okolice. Trgovina na veliko hranom, pićima i duhanskim proizvodima. Trgovina na malo hranom, pićima i duhanskim proizvodima u specijaliziranim prodavaonicama. On line cijenik proizvoda u ponudi.

Bikers camp
Kampovi i druge vrste smještaja
Bikers camp u Istri, Hrvatska. Draganov Biker's camp Antonci. Kamp je smješten u hrastovoj šumi 400m od prve kuće, uz tišinu prirode i puno hladovine.

Bila ruža, obrt
Pogrebne i srodne djelatnosti
Bila ruža, pogrebne usluge - T.O. Bila ruža iz Splita pruža usluge kompletne organizacije sprovoda i veliki izbor pogrebne opreme, kao i cvjetnih aranžmana.

Bilanca, servis
Računovodstveni, knjigovodstveni i revizijski poslovi; porezno savjetovanje
Bilanca - knjigovodstveni servis ima dugogodišnje iskustvo vođenja svih poslovnih knjiga, poreznog savjetovanja, svih obračuna poreza i ostalih knjigovodstvenih poslova.

Bili Commerce d.o.o.
Trgovina na malo hranom, pićima i duhanskim proizvodima u specijaliziranim prodavaonicama
Široki asortiman voća i povrća svježeg, konzerviranog ili smrznutog je ono po čemu smo prepoznatljivi i zbog čega i imamo tako široki krug klijenata počev od velikih opskrbnih centara-supermarketa, lanaca dućana maloprodaje, bolnica, vojske, velikih hotelskih kuća pa do sitnih trgovaca koji na svojim štandovima prodaju robu na čijoj je deklaraciji otisnut znak BILI Commerce.

BILLA
Ostala trgovina na veliko
Prvi supermarket Billa u Hrvatskoj otvoren je 1999.g. u Zagrebu. Slijedi snažna ekspanzija i do danas je otvoreno trinaest trgovina: u Zagrebu četiri, po jedna u Slavonskom Brodu, Osijeku, Sisku, Puli, Opatiji, Rijeci, Zadru, Koprivnici i Bjelovaru. Svoju strategiju razvoja na sve zasićenijem hrvatskom tržištu Billa temelji na velikom izboru kvalitetnih proizvoda ( oko 14.000 različitih proizvoda ) i povoljnim cijenama na cca. 2.000 m2 prodajne površine.

Billiard Plus d.o.o.
Ostale rekreacijske djelatnosti
Biljari, biljarski štapovi, kugle za biljar, pikado, stolni nogomet, zabavne igre.

BILO, agencija
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
Agencija 'Bilo' je mlada agencija za promet nekretninama, osnovana 2003. godine. Pored toga bavimo se ugostiteljstvom i turizmom. Obrađujemo sve segmente nekretnina: kuće, zemljišta, stanove, poslovne prostore i apartmane (kupnja i prodaja) - uglavnom na širem šibenskom i primoštenskom području.

Bilokalnik d.d.
Raznovrsna prerađivačka industrija
Bilokalnik d.d. djeluje preko tri osnovna poduzeća s sedam tvornica , u kojima se odvijaju četiri bazične djelatnosti : industrija papirne ambalaže, drvna industrija, industrija građevnih materijala i uslužne djelatnosti.

Bilje merkant d.o.o.
Proizvodnja ostalih prehrambenih proizvoda
Bilje merkant d.o.o., Osijek - Brand proizvodi Biljeta, pekara, pržionica kave, trgovina prehrambenm proizvodima, vlastita proizvodnja...

Biljna ljekarna Mercator
Trgovina na malo farmaceutskim, medicinskim, kozmetičkim i toaletnim proizvodima
Mi smo biljna ljekarna u najvećem prodajnom centru u Dalmaciji, Mercator Centru Split. Želja nam je što bolje predstaviti našu djelatnost, i pokušati vam pomoći stručnim savjetima iskusnih farmaceuta. Na našim stranicama naći ćete informacije o ljekarni, proizvodima koje prodajemo te mnogo korisnih linkova na stranice proizvodača. Mjesečno ili tjedno organiziramo prezentacije i akcije raznih proizvoda.

Biljni pročistač
Uklanjanje otpadnih voda, odvoz smeća
Biljni pročistač je relativno jednostavan i ekonomski prihvatljiv sistem za pročišćavanje otpadnih voda, prvenstveno iz kućanstava.

Bimak d.o.o.
Barovi
Bimak d.o.o. i caffe bar Domenica iz Svete Nedelje - Lokacija, slike gostiju, najave događanja ...

Bimbo, obrt
Instalacijski radovi
Internet stranice vodoinstalaterskog obrta Bimbo, koji u svojoj dugogodišnjoj tradiciji posluje u Republici Hrvatskoj. Na našim stranicama možete vidjeti naše reference, povijest naše tvrtke, te sve o materijalima koje koristimo u našem poslovanju.

Bimita Commerce d.o.o
Proizvodnja mlinarskih proizvoda, škroba i škrobnih proizvoda
U pekarskoj proizvodnji Bimita Commerce d.o.o pripada sami vrh. Prva mini pekara u Hrvatskoj je napravljena u okviru prodavaonice Bimita. Vrsta kruha u ponudi: kruh raženi, bijela, crna peka, bijeli i polubijeli kruh, francuski kruh, kruh finac i ostale vrste kruha. Pecivo, pizze, kolači i torte.

Binđo d.o.o.
Šumarstvo, sječa drva i usluge povezane s njima
Tvrtka BINĐO bavi se uslužnim djelatnostima: - uzgoj, zaštita i eksploatacija šuma - održavanje vodotokova i vodoprivrednih kanala - održavanje trasa dalekovoda (sječa raslinja) - sanacija zapuštenih zelenih površina. Shodno ekološkim trendovima posjedujemo suvremenu mehanizaciju i opremu koja nam omogućuje udovoljavanju visokih standarda naručitelja radova.

Binel d.o.o.
Ostale djelatnosti povezane s računalima
Binel d.o.o., Daruvar - Zadnjih godina uspješno se bavimo prodajom, održavanjem i instaliranjem svih vrsta PC računala, dodatnih uređaja i mrežne opreme. Radimo po sistemu ključ-u-ruke, tako da potpuno rješavamo zahtjeve korisnika prema specifičnim potrebama.

Bio natura d.o.o.
Skupljanje, pročišćavanje i distribucija vode
BIO NATURA d.o.o. je tvrtka koja je zbog sve veće potrebe za čistom vodom odlučila izaći na tržište s širokom ponudom aparata za vodu i provjereno čiste izvorske vode u ekološki prihvatljivim i ekonomičnim povratnim plastičnim bocama kapaciteta 18,9 litara.

Bio Technicon d.o.o.
Ostale poslovne djelatnosti
Bio Technicon d.o.o., Hrvatskih iseljenika 30, 21000 Split. Web stranice 'Vinski puti'.

BIO TOK d.o.o.
Proizvodnja ostalih strojeva za opće namjene
BIO TOK d.o.o. - Projektiranje, ugradnja i održavanje sustava za obradu i recikliranje otpadnih voda iz kućanstava, hotela, restorana, itd. Proizvodnja ostalih strojeva za opće namjene. BIOCLAR sustavi.

Bioagram
Sportske djelatnosti
Bioagram je četveročlana ekipa avanturističkog duha, sklonog putovanjima, istraživanju novih prostora i sporta. Osim nas četiri, tu je i nekolicina vanjskih suradnika, ništa manje vrijednih pažnje od nas samih! Bio Agram sportka oprema.

Bioaromatica d.o.o.
Proizvodnja farmaceutskih proizvoda, kemijskih i biljnih proizvoda za medicinske svrhe
Bioaromatica d.o.o. je farmaceutsko razvojno-proizvodno poduzeće, koje od 1991. godine uspješno razvija i proizvodi preparate iz područja farmacije, kozmetike, insekticida, repelenata, higijene, njege čovjeka i njegove okolice, čajeva na osnovi ljekovitog bilja, biljnih ekstrakata, mirisa i osvježivača prostora. Kao aktivne tvari rabe se različiti proizvodi biljaka; integralno bilje, ekstrakti i eterična ulja odabrani iz bogate flore nekontaminiranih biljnih resursa Hrvatske.

Biofarm d.o.o.
Proizvodnja sapuna, sredstava za čišćenje i poliranje, parfema i toaletno-kozmetičkih preparata
Biofarm d.o.o. - Eterična ulja, biljna ulja, gelovi, kozemetika. Eterična ulja su mirisne, hlapive tekućine dobivene destilacijom iz lista, cvijeta, stabljike, korijena ili kore biljaka. Iako ih nazivamo uljima, eterična ulja su manje viskozne najčešće bezbojne tekućine. Smatraju se najstarijim poznatim oblikom kozmetičkih pripravaka. Med, kapsule, kreme.

Biohom
Djelatnosti humane medicine
Biohom - centar za homeopatiju i energoterapiju. Web stranica zagrebačkog centra za homeopatiju i energoterapiju - 'Biohom'.

Biokovo Commerce d.o.o.
Kovanje, prešanje, štancanje i valjanje metala; metalurgija praha
Biokovo Commerce d.o.o. - Proizvodnja i prodaja čeličnih užadi (sajli), pribora za čeličnu užad, lanaca, poliesterskih priveznica (gurtni) i dizalica. Također se bavimo prodajom izolacijsko - brtvenih gumenih materijala za potrebe industrije te prodajom građevinskog materijala.

Biokozmetika d.o.o.
Trgovina na malo farmaceutskim, medicinskim, kozmetičkim i toaletnim proizvodima
Biokozmetika d.o.o. - Kozmetika, šminka, ljepota, zdravlje, kvaliteta, nokti, koža, beauty, sauna, beauty shop. Alessandro, Newform, Jean Klebert, Čupko, Fortune, Reza's, Xanitalia, Wellnes&Beauty, Maria Galland

Biolab d.o.o
Trgovina dijelovima i priborom za motorna vozila
Biolab d.o.o u svojoj ponudi ima široku paletu proizvoda vrhunske kvalitete vezanih za opremanje vozila, sport, nautiku i medicinu. Krovni nosači tereta, krovne kutije.

BIOmedis-e d.o.o.
Trgovina na malo farmaceutskim, medicinskim, kozmetičkim i toaletnim proizvodima
BIOmedis-e d.o.o. je poduzeće koje se bavi distribucijom potpuno prirodne kozmetike M'claire. M'claire je jedina kozmetika proizvedena u Republici Hrvatskoj koja ne koristi sirovine životinjskig podrijekla, umjetne boje niti parfeme, te ne sadrži emulgatore i konzervanse. M'claire kozmetika nije testirana na životinjama.

BioQualitech
Savjetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem
Izrada projekata sanitarne kontrole - HACCP studije i ISO sustavi

Biovega d.d.
Izdavačka djelatnost
Biovega d.d. - Izdavaštvo - do sada smo izdali preko 50 naslova iz područja zdravih stilova življenja. Naše knjige su i vizualno i sadržajno prepoznatljive po kvaliteti kojoj nudimo.

Bio-zrno
Ostale uslužne djelatnosti
Imanje Zrno je izgradilo istraživačko-edukacijski centar u kome se održavaju seminari i radionice zdravog uzgoja biljaka i zdravog načina spravljanja jela. Dvorana u prizemlju namijenjena je predavanjima iz poljoprivrede, zdravijeg življenja (Feng Shui), kuhinji prirodne prehrane, dok je dvorana na katu opremljena za duhovne seminare, vježbe joge i meditacije.

Bipost d.o.o.
Ostale poslovne djelatnosti
Bipost d.o.o. - Sistemi za kuvertiranje i naljepnice, usluge kovertiranja, ispisa podataka

Biro Barić
Arhitektonske djelatnosti i inženjerstvo
Projektni biro Damir Barić - Tvrtka je započela s radom 1997., a osnovao ju je Damir Barić u Palitu na otoku Rabu.

Biro Data Servis d.o.o.
Održavanje i popravak uredskih i knjigovodstvenih strojeva te računalnih sustava
Biro Data Servis d.o.o. Zagreb - Održavanje i popravak uredskih i knjigovodstvenih strojeva te računalnih sustava. Prodaja i servis informatičke opreme.

Biro Heinrich d.o.o.
Računovodstveni, knjigovodstveni i revizijski poslovi; porezno savjetovanje
Više od 10 godina uspješno se bavimo knjigovodstvenim uslugama i revizijskim poslovima, pri čemu smo prije svega usmjereni na kvalitetu usluge i razvoj dugoročnih odnosa sa klijentima. U stanju smo uspješno pratiti rast i razvoj poslovanja, o čemu svjedoči podatak da je 90% klijenata sa nama od prvog dana. Biro Heinrich d.o.o.

Biros
Ostala trgovina na veliko
Biros, noćna optika - Prodaja noćne optike svih vrsta.

Birosoft d.o.o.
Savjetovanje i pribavljanje programske opreme (softwarea)
Birosoft d.o.o. - Izrada računalnih programa (software) za knjigovodstvo i druge poslovne namjene.

Birotehna d.o.o.
Proizvodnja računala i druge opreme za obradu podataka
BIROTEHNA d.o.o. Slavonski brod - U odjelu informatičke opreme nudimo proizvode i računalne komponente vrhunskih svjetskih proizvođača kao npr: IBM, Compaq, Toshiba i dr. Proizvodimo računala vlastite robne marke BTL, a također proizvodimo i računala s komponentama proizvođača kao što su: AMD, Intel, EpoX, QDI, MSI, SOYO, ASUS, Viking, Soltek, LG, Epson, NEC, Kyocera i mnogi drugi.

Birotehnika d.o.o.
Održavanje i popravak uredskih i knjigovodstvenih strojeva te računalnih sustava
Birotehnika - Krapina, osnovna djelatnost firme je prodaja i servisiranje uredskih strojeva, pisača, kalkulatora i pribora zatim trgovina uredskim potrošnim materijalom te izrada ključeva.

Biroterm d.o.o.
Arhitektonske djelatnosti i inženjerstvo
Biroterm d.o.o. je poduzeće za trgovinu, projektiranje i izvođenje radova na području tehnike centralnog grijanja, solarnih sustava, klimatizacije i vodoinstalacije. Kod nas možete dobiti kompletnu uslugu: od izrade idejnog rješenja, projektiranja, do isporuke opreme, montaže, montaže opreme i održavanja svih instalacija.

BIS nekretnine d.o.o.
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
BIS nekretnine d.o.o. - Prodaja nekretnina i građevinskog zemljišta. Građevinski projekti.

Bisa-trgovina d.o.o.
Proizvodnja satova
Bisa-trgovina d.o.o. bavi se izradom zidnih satova i puzzli sa logotipom, natpisom ili slikom. Izrađujemo satove i puzzle sa slikom Vaših najmilijih kao poklon ili suvenir te sa slikom Vaše firme kao kvalitetan Božićni poklon

Biserka, apartmani
Iznajmljivanje apartmana
Apartmani Biserka - Opustite se u sunčanoj Novalji. Provedite dan na jednoj od mnogih lijepih plaža, a ugodnu večer u nekom od vrhunskih restorana ili mnogim disco/beach klubovima u blizini Novalje. Smjestiti se možete u apartmanima za dvije pa do apartmana za šest osoba.

Biser-metal d.o.o.
Proizvodnja ostalih proizvoda od metala
Biser-metal d.o.o. - ALU stolarija, žaluzine, rolete, plišeji, staklo, komarnici, veleprodaja dijelova za ALU i PVC stolariju, sigurnosni cilindri, građevinska stolarija.

Biska d.o.o.
Ostala trgovina na veliko
Tvrtka Biska d.o.o. je osnovana 1992. god. u Zagrebu. Naša osnovna djelatnost je uvoz, zastupstvo i distribucija proizvoda medicinske kozmetike i kozmetike za njegu kože. Biska je zastupnik kanadskih tvrtki Lander, Dermaplus i Scott Chemical Canada.

Biskupija u Požegi
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
Biskupija u Požegi - Požeška biskupija

Bistrica d.o.o.
Izgradnja kompletnih građevinskih objekata ili njihovih dijelova
Bistrica d.o.o. - Bavimo se izgradnjom i prodajom apartmana na Jadranu.

Bistro Breza
Restorani
Bistro Breza - Ravna Gora - Novoizgrađeni mali obiteljski pansion 'Breza' otvoren je u listopadu 2002. godine. Nalazi se u Ravnoj Gori, u blizini šume, u predjelu podno Suhog vrha, 1 km od centra Ravne Gore ili 3 km od odvojka u Šijama poluautoceste Rijeka-Zagreb.

Bistro ECO
Barovi
Bistro ECO, Fiz d.o.o., Rijeka. Nudimo Vam organizaciju svega i svačega što Vam padne na pamet. Muzika po Vašem i našem izboru...

Bistro i pizzeria Strossmayer
Restorani
Bistro i pizzeria Strossmayer, Zagreb

Bistro Jadera
Barovi
Bistro Jadera Vama na usluzi od 08-23 svaki dan osim nedjelje. Nalazimo se u Zagrebu, Vrbik, Zeleni trg 4. Slobodni smo Vam ponuditi vrhunska jela i pića, ugodan ambijent i profesionalnu uslugu.

Bistro Lipe
Barovi
Bistro Lipe - Kupjak. Posjetite nas i opustite se u domaćinskom ugođaju našeg objekta, koji je smješten u samom srcu Gorskog kotara, izvrsno je mjesto za odmor i polazište za uživanje u goranskim turističkim odredištima. Iznajmljujemo sobe.

Bistro Puntar
Barovi
Bistro 'Puntar' otvoren je u dvorcu Oršić, unutar kojeg se nalazi Muzej seljačkih buna, na brdu Samci u Gornjoj Stubici. Osim na prostoru šanka i sale koji se nalaze unutar dvorca a kapaciteta su 70 sjedećih mjesta, bistro se prostire i na dvije otvorene vanjske terase u atriju dvorca. Pansion Puntar.

Bistro Sidro
Barovi
Bistro 'Sidro' otvoren je 2002., a nalazi se u mjestu Gajac kod Novalje na otoku Pagu. U svojoj ponudi nudimo jela od hobotnice: punjena, pohana lignja a'la Sidro (kao specijalitet kuće)

Bistro Vizjak
Barovi
Bistro Vizjak, Ravna Gora - U piknik prostoru bistroa na otvorenom možemo ugostiti do 200 gostiju. Opremljen je šankom, ražnjem i kaminom za pripremu jela ispod peke i pripremu jela u kotliću. Mogućnost iznajmljivanja piknik prostora za pripremu vlastite hrane. Restoran sa domaćim jelima.

BIT, agencija
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
BIT - agencija za promet nekretninama, Koprivnica. Pregled ponude nekretnina na području Koprivnice, Virovitice, Đurđevca, Pitomače...

BITpromet d.o.o.
Trgovina na veliko nepoljoprivrednim poluproizvodima, ostacima i otpacima
BITpromet d.o.o. - Specijalizirani smo za hidroizolacijske i termoizolacijske materijale. Uvoznici smo i distributeri proizvoda tvrtki TIM d.d. Laško i NOVOLIT d.d. Nova vas te distributeri proizvodnog programa BAUMIT, TERMIKA i dr.

Bitumina d.o.o.
Proizvodnja boja, lakova i sličnih premaza, grafičkih boja i kitova
BITUMINA d.o.o. - Hrvatska tvornica hidroizolacijskih materijala - BITUPLAST V3 je polimerbitumenska hidroizolacijska plastomerna traka za zavarivanje i ili vruće lijepljenje namijenjena višeslojnim sustavima hidroizolacijske zaštite.

Bizovačke toplice d.d.
Hoteli
Bizovačke toplice d.d. Bizovac - Hotel Termia, Hotel Bizovačke toplice, Aquapolis - multifunkcionalni kupališni kompleks, Poliklinika za medicinsku rehabilitaciju sa dijagnostičko - terapeutskim centrom...

BJ Nautica
Gradnja i popravak brodova i čamaca
BJ nautica osnovana je 1995. godine u Splitu. Bavimo se prodajom i distribucijom nautičke opreme vrhunskih svjetskih i domaćih proizvođača.

Bjeliš d.o.o.
Trgovina na veliko poljoprivrednim sirovinama i živom stokom
Obiteljsko poduzeće Bjeliš d.o.o. osnovano je 1996.g. Sjedište poduzeća kao i sva proizvodnja nalazi se u srcu doline Neretve – Opuzenu. Djelatnost poduzeća je proizvodnja i trgovina vezana za poljoprivredu. Tradicija obitelji je rasadničarska proizvodnja (kojom se bavi već treća generacija), koja je prije obuhvaćala proizvodnju sadnica agruma, a sada je proširena i drugim voćnim vrstama. Postali smo zastupnik grčkog proizvoda Eco-Trap, koji se koristi u zaštiti masline od maslinine muhe.

Bjelolasica
Sportske djelatnosti
Hrvatski olimpijski centar Bjelolasica za sva četiri godišnja doba. Turističko naselje Bjelolasica u Vrelu, hotel Jastreb u Begovom Razdolju, restoran i kamp Sabljaci blizu Ogulina, raznovrsnu i bogatu turističko-ugostiteljsku ponudu u prekrasnom prirodnom okruženju Gorskog kotara povezuje jedinstveno ime - Hrvatski olimpijski centar Bjelolasica.

Bjelolasica apartmani
Iznajmljivanje apartmana
Bjelolasica apartmani - Atraktivan smještaj tijekom cijele godine u apartmanima. Bogata adventure i sportska, te novogodišnja ponuda.

Bjelovarski sajam d.o.o.
Ostale poslovne djelatnosti
Bjelovarski sajam d.o.o. osnovan je 1995. godine. Vlasnici sajma su Bjelovarsko - bilogorska županija i Grad Bjelovar. Uz pomoć gospodarstva i donacije uložena su znatna materijalna sredstva kako bi se na postojećem prostoru stvorili uvjeti za organiziranje sajamskih priredbi. Glavna priredba Međunarodni stočarski gospodarski sajam održava se svake godine početkom mjeseca rujna.

Black Wind of Varaždin
Uzgoj stoke, peradi i ostalih životinja
Black Wind of Varaždin- uzgajivačnica flat-coated retrievera

Blackbox, Poreč
Tiskarska djelatnost i usluge povezane s tiskanjem
Blackbox Design Poreč - Grafički studio iz Poreča, izrada logotipa, tisak, reklame...

Blagec, obt
Proizvodnja proizvoda od papira i kartona
Blagec papirna konfekcija Zagreb, proizvodnja kartonske ambalaže, izrada alata za štancanje, štancanje, usluge kaširanja i slijepog tiska. Proizvodimo: kutije za vizitke, kutije za vino, kutije od mikrovala, tuljce za diplome, kutije za staklo, kutije za poklone i dr.

Blank d.o.o.
Proizvodnja ostalih proizvoda od metala
Blank d.o.o. - Poduzeće za izradu proizvoda od metala, predmeti iz inox-a, Al, Fe, Ms. Izrada savijanjem, zavarivanjem, dubokim izvlačenjem.

Blažek d.o.o.
Održavanje i popravak uredskih i knjigovodstvenih strojeva te računalnih sustava
Blažek d.o.o. je poduzeće koje prodaje i servisira registar blagajne, vage, adding role itd.

Blažević d.o.o.
Proizvodnja proizvoda od plastike
Tvrtka Blažević d.o.o. - proizvodnja PVC stolarije. Stolarija se izrađuje na najsuvremeniji način prema zahtjevima proizvođača PVC profila. Kompletna proizvodnja prati se kompjuterski, od pripreme do ugradnje. Proširili smo ponudu na proizvodnju IZO stakla i proizvodnju stiropora za potrebe građevinarstva kao i trakastih zavjesa (venecijanera). Osnovna (pretežna) djelatnost je Proizvodnja proizvoda od plastike za građevinarstvo.

Blenda d.o.o.
Proizvodnja proizvoda od plastike
BLENDA d.o.o., Dugi Rat - Proizvodimo prozore, škure, rolete, mrežice za komarce, te ulazna, garažna, industrijska i blindirana vrata, klizne stijene i zimske vrtove.

Blic, servis
Čišćenje svih vrsta objekata
Servis za čišćenje BLIC, već 10 godina, bavi se uslugama čišćenja. Naša djelatnost obuhvaća profesionalna čišćenja: ureda, stanova, lokala, dubinsko kemijsko čišćenje svih vrsta mekih i tvrdih podova (tepiha i kamena), tapeciranog namještaja...

Blist d.o.o.
Čišćenje svih vrsta objekata
Blist d.o.o. ima dugu tradiciju čišćenja i održavanja interijera i eksterijera za poslovne i privatne korisnike, zapošljavamo 200 djelatnika. Pored osnovne djelatnosti – čišćenje poslovnih i stambenih objekata, hotela, građevinskih prostora, pomorskih dobara, staklenih površina i bazena - pružamo kurirske usluge i usluge kafe-kuharica, usluge pjeskarenja fasada i uklanjanja grafita, te usluge čišćenja, zaštite i impregnacije kamena, mramora i PVC-a.

Bliškov nekretnine
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
Agencija za promet nekretninama 'BILIŠKOV'. Osim u Kaštelima imamo poslovnicu i u Zagrebu. Članovi smo Vijeća Udruženja Poslovanja Nekretninama pri hrvatskoj gospodarskoj komori (HGK).

Blitz Cinestar
Filmska djelatnost i videodjelatnost
Tvrtka Blitz-Cinestar d.o.o. nastala je 2003. godine kao Joint Venture vodećeg hrvatskog filmskog distributera - tvrtke Blitz film & video distribucija i CineStara – najvećeg njemačkog kino prikazivača. Tvrtka Blitz film i video distribucija vodeći je filmski distributer u Hrvatskoj koji je na tržištu prisutan od 1992. godine.

BLUE GYM d.o.o.
Ostale rekreacijske djelatnosti
Fitness centri u Rijeci i trgovina rabljenom profesionalnom opremom za fitness i teretane: Technogym, Panatta, Fassi, Life Fitness, Gerva, Cybex, itd.

Blue Merlin d.o.o.
Savjetovanje i pribavljanje programske opreme (softwarea)
Blue Merlin d.o.o., Poreč - računalni programi za vođenje knjigovodstva i poslovnih knjiga

Blue Star d.o.o.
Proizvodnja ostale električne opreme
Blue Star d.o.o. - U svom programu nudimo sve vrste igara za zabavu: simulatore, thunder touch-e, pikada, flipere, silver ball-e, stolne nogomete, billiarde, video igre, juke box-i, air hockey.

Blueknights.hr
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
Blueknights.hr - Plavi vitezovi motociklistički klub, Voloder - Službeni site hrvatske podružnice međunarodnog udruženja policajaca motorista.

BMB Invest
Proizvodnja proizvoda od betona, gipsa (sadre) i umjetnoga kamena
Kamini i uređenje vrtova Nova web stranica

BMB Invest d.o.o.
Proizvodnja proizvoda od betona, gipsa (sadre) i umjetnoga kamena
BMB Invest d.o.o. - Poduzeće za proizvodnju građevinskog materijala, izvođenje građevinskih radova. Proizvodnja betonskih elemenata. Vrtni, unutarnji, reljefni, šamotni kamini, pečenjare, krušne peći, žardinjere, ringovi, razni kipovi, fontane manjih dimenzija

BMD Stil d.o.o.
Ostali kopneni prijevoz
BMD Stil d.o.o. - Osnovna djelatnost tvrtke je veleprodaja i maloprodaja građevinskih materijala, te prijevoz tereta u domaćem i međunarodnom prometu.

BM-hidraulika d.o.o.
Proizodnja strojeva za proizvodnju i korištenje mehaničke energije
BM-hidraulika d.o.o. - Proizvodnja i prodaja svih vrsta fleksibilnih i hidrauličnih cijevi, čeličnih užadi i omči, te prodaja zaštitne i radne odjeće, obuće i sredstva za zaštitu na radu.

BMT d.o.o.
Izgradnja kompletnih građevinskih objekata ili njihovih dijelova
BMT d.o.o. - Naše djelatnosti obuhvaćaju visokogradnju, izgradnju stanova, hala i poslovnih prostora, unutarnje i vanjsko strojno žbukanje kao i završne radove u graditeljstvu.

BNF d.o.o.
Održavanje i popravak motornih vozila
Servis, autolimarija, termolakirnica i autopraonica BNF d.o.o. osnovana je 1994. godine sa sjedištem u Zagrebu sa visoko kvalitetnim limarsko-lakirerskim uslugama s termo komorom za lakiranje vozila.

Boda d.o.o.
Trgovina na veliko strojevima, opremom i priborom
BODA d.o.o. je ovlašteni distributer SKF-a, najvećeg svjetskog proizvođača ležajeva. Ležaji, kuglice i valjčići, kavezi, prstenovi...

Bodulo d.o.o.
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
BODULO d.o.o. osnovana je na otoku Ugljanu i bavi se turizmom ugostiteljstvom i nekretninama. Odjel za nekretnine pokriva područje zadarskog arhipelaga a poglavito otoke Ugljan i Pašman. Naša ponuda uključuje i najam broda ili skutera, turističko ribarenje i izlete s brodom te najbolju ponudu apartmana za sezonu.

Body fit - fitness centar
Ostale rekreacijske djelatnosti
Body fit - fitness centar - Teretana u samom centru Zagreba, smještena u Vlaškoj ulici. Nudimo vodstvo u oblikovanju tijela, pilates programe te cardio fitness.

Bojoplast, obrt
Završni građevinski radovi
Bojoplast je specializirani obrt za izvođenje soboslikarskih i dekorativnih radova. Bojanje i navlačenje dekorativnih fasada. Fasaderski radovi sa svim materijalima, termo-izolacije na fasadama. Ličilački radovi na građevinskoj stolariji ili građevinskoj bravariji. Podopolagački radovi kao sto su tapisoni, linoleumi, vinaz, vinflex. Pregradni montažni zidovi, spušteni stropovi.

BOK d.o.o.
Tiskarska djelatnost i usluge povezane s tiskanjem
BOK d.o.o. Osnovna djelatnost poduzeća je grafička proizvodnja: offset, sitotisak i tisak na tekstil. U sklopu tiskare radi i studio za grafički dizajn. Sesvetski Kraljevec.

Bol apartmani Bruna
Iznajmljivanje apartmana
Iznajmljivanje luksuznih apartmana u Bolu na otoku Braču.

Bol BIC Centar
Ostale rekreacijske djelatnosti
Obrt Bol BIC Centar - Najam windsurfing opreme, čuvanje opreme, instrukcije, smještaj...

Bol na Braču
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Bol na Braču u nekoliko slika i riječi... Foto galerija... Saznajte više o položaju, povijesti, gospodarstvu Bola...

Bol na Braču
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Dobrodošli na službene stranice Bola na Braču - Portal je napravljen s ciljem da dočara sve ljepote Bola, iako u startu znamo da u tome potpuno nemožemo uspjeti, zbog toga jer se Bol istinski upoznati može, samo posjetom!

Bolero LED display
Ostala trgovina na veliko
Tvrtka Bolero d.o.o. je generalni zastupnik i uvoznik Led display-a. Svi unutarnji i vanjski LED display-i koji su u ponudi odlikuju se kvalitetnom slikom i stabilnim radom.

Boltano Split
Gradnja i popravak brodova i čamaca
Duga tradicija proizvodnje gumenih čamaca vrhunske ručne izrade rezultirali su vrhunskim postignućima na tržištu gotovo u cijelom svijetu, uključujući zahtjevno američko tržište. Maestrel gumenjaci se koriste isto tako i u njemačkim vatrogasnim postrojbama. Svi naši gumenjaci zadovoljavaju standard ISO 6185, te posjeduju CE certifikat.

Bol-tours, agencija
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Bol-tours turistička agencija u Bolu - Putnička agencija - Rezervacije u privatnom i hotelskom smještaju, izleti, iznajmljivanje automobila i skutera, poslovi mjenjačnice itd.

Bomark d.o.o.
Posredovanje u trgovini na veliko
Poduzeće Bomark d.o.o. - Hrvatski distributer ambalažnih materijala i opreme za pakiranje. Termoskupljajuća folija, PVC termo folija, Ekspadirana polietilenska (PE) folija, Polietilen (PE)

Bo-Mo d.o.o.
Iznajmljivanje automobila
Renta, Renta-a-car, Opatija, Bo-Mo d.o.o. - Iznajmljivanje automobila, bicikla, motora, renting, mogućnost najma sa vozačem.

Bonaca.com
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Bonaca.com Vam pokazuje pravi put za ljetovanje. Zaronite u turistička odredišta ili pogledajte ponudu hotela, apartmana i kuća za odmor na virtualnoj turističkoj agenciji Bonaca.

Bonavita
Ostale poslovne djelatnosti
Bonavita - turističko gospodarska manifestacija vinogradara Slavonije i Baranje osnovana je u vinorodnoj Trnavi 1988. godine. Već je na prvom ocjenjivanju, izložbi i kušanju vina bilo 49 uzoraka privatnih vinogradara s područja Đakovštine, Slavonskog Broda i Požege.

Bond zaštita d.o.o.
Istražne i zaštitne djelatnosti
Tvrtka BOND-ZAŠTITA d.o.o. registrirana je za poslove tehničko-tjelesne zaštite. Pružamo usluge čuvarske službe, body-guard, osiguranje javnih skupova itd. Posjedujemo dojavni centar na koji je priključen veliki broj korisnika putem kojeg vršimo 24-satni nadzor objekata, vozila i plovila.

BO-NEV d.o.o.
Iznajmljivanje vlastitih nekretnina
BO-NEV d.o.o - Nudimo Vam ugodan apartmanski smještaj uz pristupačne cijene u sklopu turističkog naselja Barbariga.

Bonex apartmani
Iznajmljivanje apartmana
Bonex apartmani, Božidar Šarić, Privlaka bb, 23233 PRIVLAKA

Bonline d.o.o.
Savjetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem
Gospodarske informacije u suradnji s DUN & BRADSTREET INTERNATIONAL pomaže Vam u smanjenju rizika pri sklapanju posla.

Bonsai Klub Zagreb
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
Bonsai klub iz Zagreba je otvorio vrata za sve ljubitelje bonsai drveća. Kao član kluba dobivate pravo na uvid u informacije vezane za razvoj vašeg umjetničkog talenta u ovoj hortikulturi.

Bonum, agencija
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
Bonum - Agencija za promet nekretninama. Ako tražite ili nudite kuću, stan, poslovni prostor, skladište, gradilište ili zemljište! Vršimo usluge posredovanja kod kupnje, prodaje, iznajmljivanja i unajmljivanja nekretnina.

Bonus d.o.o.
Ostala trgovina na veliko
Poduzeće Bonus d.o.o. Vinkovci s osnovnom djelatnošću maloprodaja i veleprodaja boja i lakova. Trgovina bojama i lakovima.

Bonus grupa
Ostalo financijsko posredovanje
Bonus grupa djeluje kao financijski - računovodstveni centar te pruža usluge savjetovanja, kreditiranja te svih vrsta osiguranja prema Vašim potrebama.

Boogaloo Club
Barovi
Boogaloo Club je zagrebački klub koji prati svjetske glazbene trendove i pokušava ih prenjeti hrvatskoj publici u najboljem svjetlu. Nalazimo se u Ulici Grada Vukovara 68. Dokaz naše kvalitete su i brojna gostovanja poznatih stranih DJ zvijezda. Rock, funk, disko, techno, house.

Booking.com.hr
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Booking.com.hr - OnLine rezervacije hotela u Hrvatskoj i svijetu.

Book-mark.net
Poslovne informacije
Book-mark.net - Mark's 100% blindlink free Adult Links - Free sex pics

Bor plastika d.o.o.
Proizvodnja proizvoda od plastike
Bor plastika d.o.o. - Osnovna nam je djelatnost proizvodnja bazena i tehnoloških spremnika od polipropilena. U suradnji sa češkom tvrtkom ASIO proširili smo proizvodni program sa separatorima ulja i masti, pročistačima otpadnih voda, kanalizacijskim i vodomjernim šahtama. Svi uređaji su projektirani po Europskim Normama (EN) te zadovoljavaju visoke standarde Europske Unije. Kneževi Vinogradi, Hrvatska.

Bordercollie
Uzgoj stoke, peradi i ostalih životinja
Bordercollie - Alen Mareković - Informacije o mojim psima - Graničarski koli i hrvatski ovčar i sve o tim pasminama - Hrvatski ovčari

Boris Mikšić
RAZNO
Nezavisni predsjednički kandidat Boris Mikšić.

Borno d.o.o.
Proizvodnja proizvoda od papira i kartona
Borno d.o.o. - Plastifikacija papira. Folija visokog sjaja ili otmjena mat folija poboljšati će kvalitetu i trajno zaštititi tiskani proizvod. Neke od divnih knjiga što ste ih imali u svojim rukama uljepšane su i našom plastifikacijom. Proizvodnja vrećica od natron papira različitih dimenzija. Ljepila za grafičku industriju.

Borovo d.d.
Proizvodnja proizvoda od gume
'Borovo' d.d. je organizirano kao holding koji u svom sastavu ima 7 poduzeca u Republici Hrvatskoj, po jedno u Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Crnoj Gori.

Bor-plastika d.o.o.
Proizvodnja proizvoda od plastike
Bor-plastika d.o.o. proizvodi bazene, spremnike za prehrambenu i kemijsku industriju. Osim toga proizvodimo separatore ulja i masti, kao i biološke pročistače. Svi naši proizvodi su normirani prema važećim europskim normama.

Bosch hrana
Proizvodnja hrane za životinje
Bosch hrana, hrana za kućne ljubimce - Kresoja d.o.o.

BOSCH SIEMENS SERVIS
Popravak predmeta za osobnu uporabu i kućanstvo
OVLASTENI SERVIS KUCANSKIH APARATA BOSCH, SIEMENS,GAGGENAU, NEFF, CONSTRUCTA, BALAY, DELONGHI, NARDI

Bosiljak d.o.o.
Savjetovanje i pribavljanje programske opreme (softwarea)
Bosiljak d.o.o. Vinkovci za računalne i srodne djelatnosti

Bosnić apartmani
Iznajmljivanje apartmana
Pozivamo Vas na Korčulu, na Prižbu, pravi izbor za izuzetno ljetovanje u mirnom okruženju. Ako se želite prošetati uz more ili provozati biciklom, Prižba je pravi izbor za Vas. Bosnić apartmani.

Bossiz d.o.o.
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
Bossiz d.o.o. - Uz distribuciju VIP-a, Sony-a, Samsung-a, JVC-a, LG-a, Olympus-a, Fuji-a, Minolte, Siemensa, Hame, tvrtka Bossiz je ovlašteni uvoznik i distributer Vtrek i Denver audio-video uređaja, a trenutno se radi i na razvoju vlastitog branda dodatne GSM opreme. PC konfiguracije, servis svih vrsta mobilnih telefona.

Boutique Paris
Ostala trgovina na veliko
Boutique Paris - Zagreb. Friva AB Galeb d.o.o. je tvrtka koja je od rujna 2002.godine ekskluzivni zastupnik Ets. Chantelle - Passionata, vodećeg europskog proizvođača ženskog intimnog rublja visoke kvalitete, i KPC Gerbe, koji je po kvaliteti vodeći proizvođač ženskih čarapa i hula hoopa u svijetu. Maloprodaja nalazi se u Boutique Paris koji je smješten u Kaptol centru u Zagrebu, Nova Ves 11.

Box Ambalaža
Proizvodnja proizvoda od papira i kartona
Box Ambalaža, Novo Čiče. Proizvodnja kartonske ambalaže, registratora i promotivnih kartonskih proizvoda.

Box line, obrt
Proizvodnja kovčega i torbi, ručnih torbica, sedlarskih i remenarskih proizvoda
Box line, obrt iz Slavonskog Broda. Ručna i strojna izrada kožne galanterije: muške i ženske torbe, novčanici, etui, mape, korice za jelovnike, privjesci i dr.

Boyski, obrt
Održavanje i popravak motornih vozila
Autoservis Boyski. Ugradnja autoplina u sve vrste vozila, služeći se najnovijom tehnologijom i kompjuterskom regulacijom smjese plina.

BOZZ, Obrt
Proizvodnja ostalih strojeva za posebne namjene
Obrt BOZZ - Naša glavna djelatnost je proizvodnja INFO, POS i Industrijskih sustava. Integracija touchscreen senzora i proizvodnja Industrijskih monitora.

BP Club
Barovi
BP Club - Hrvatski Jazz Sabor - Boško Petrović Trio & Friends

Braco marine d.o.o.
Ostala trgovina na veliko
Braco marine d.o.o. je trgovačko-proizvodno poduzeće koje se bavi prodajom i proizvodnjom ribolovne i ronilačke opreme. Zastupamo i exclusivno uvozimo: Mustad, Yamashita Yo-Zuri, Gruppo Dp, Falcon, Raiglon, Providus, Shimani-Japan, ILBA, IST Proline i Beuchat.

Braco Zavala
Iznajmljivanje apartmana
Naša lijepo uređena kuća, gdje izdajemo sobe (bez posrednika), nalazi se u malom mjestu Zavala na južnoj strani otoka Hvara. Mjesto je mirno, bez prometa i gužve. Braco & Lenka Jakas, Jelsa, Zavala.

Braća Pivac d.o.o.
Proizvodnja, prerada i konzerviranje mesa i mesnih proizvoda
Mesna industrija Braća Pivac - Mesna industrija osnovana 1990. u Vrgorcu, proizvodnja mesa na tradicionalan način. Smrznuti asortiman potražite u sklopu svježeg mesa, a suhomesnati je po trajnosti podijeljen na polutrajne i trajne proizvode.

Bradara d.o.o.
Računovodstveni, knjigovodstveni i revizijski poslovi; porezno savjetovanje
Bradara d.o.o. - računovodstvene i knjigovodstvene usluge, revizijski poslovi, porezno savjetovanje i financijske analize

Bradmore King Sturge
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
Bradmore King Sturge nudi usluge rješavanja vaših potreba u vezi nekretnina. Naši multidisciplinarni timovi daju savjete o svim područjima vezanim uz vaše nekretnine. Radeći na gotovo svim vidovima nekretnina i uz to vezanim sektorima, pružajući zastupanje i profesionalno savjetovanje, naša tvrtka kombinira tradicionalne vrijednosti sa suvremenim, dinamičnim i efikasnim poslovnim pristupom. Tvrtka ima više od 2.800 zaposlenika u Europi i svijetu,. U Hrvatskoj djelujemo dulje od 7 g.

Brajko d.o.o.
Proizvodnja građevinske stolarije i elemenata
BRAJKO d.o.o. Vinkovci za proizvodnju drvene stolarije i proizvoda od drveta u građevini

Bramac Pokrovni sistemi d.o.o.
Ostala trgovina na veliko
Bramac Pokrovni sistemi d.o.o., Zagreb - Bramac rješenja za krov - Kupa Italiana, Crijep Klasik, Crijep Mediteran, Alpski crijep, Crijep Kristal, Crijep Biber, Crijep Dupli Biber. Krovne folije, Sljeme/Greben, Odzračivanje krova, Krovni proboji, Učvršćenje krova, Krovno osvjetljenje, Sigurnost na krovu, Opšavi, Žljebni sistemi.

BRAMONT d.o.o.
Završni građevinski radovi
Proizvodnja i montaža garažnih vrata na daljinsko upravljanje , izrada ograda , motori , automatika , industrijska vrata ,

Branko Kincl
Arhitektonske djelatnosti i inženjerstvo
Prof. Branko Kincl, dipl. ing. arh. - U okviru znanstveno istraživačkog projekta Arhitektonskog fakulteta, nosilac je istraživanja Tipološke sheme organizacije naselja i stambenih zgrada na primjeru Zagreba.

Branko Pilot d.o.o.
Pomorski i obalni prijevoz
Osnovna djelatnost tvrtke Branko Pilot d.o.o. je lučko peljarenje u luci Šibenik i ostalim lukama područja Lučke kapetanije Šibenik, te obalno peljarenje cijelim morem Republike Hrvatske u dijelu unutrašnjih morskih voda i teritorijalnom moru do granica lučkog peljarenja, a odnosi se na brodove koji prevoze opasne tekuće kemikalije, tj. ukapljene plinove.

Branko, apartmani
Iznajmljivanje apartmana
Novi apartmani Branko u blizini plaže. Svi apartmani su klimatizirani, osiguran parking. Apartmani sa 3 zvijezdice. Gradić Nin smješten je u plitkoj laguni, svega 14 km udaljen od grada Zadra. Nin je bio važno gradsko sjedište za vrijeme Liburna, a u Rimsko doba značajan municipij imenom Aenona. Nin je najstariji Hrvatski kraljevski grad, a stoljećima je bio važna luka.

Brap d.o.o.
Proizvodnja namještaja
Salon namještaja Brap d.o.o. - Maloprodaja i veleprodaja namještaja, sjedeće garniture Simpo Vranje, stolovi i stolice, kuhinje, dječje, spavaće i dnevne sobe, predsoblja, ormari.

Brate Charter
Iznajmljivanje ostalih prijevoznih sredstava
Brate Charter, Split - najam jedrilica i yahti. Uživajte u jedrenju prekrasnim Jadranskim morem.

Bravarija Bračić d.o.o.
Proizvodnja sječiva, alata, brava i okova
Tvrtka Bravarija Bračić, sa sjedištem u Zagrebu, proizvodi stolove za masažu te prateću opremu. Naše stolovi koriste profesionalni maseri, sportaši i fizioterapeuti. 15 godina proizvodnje garantira kvalitetu, čvrtoću i dugovječnost naših proizvoda.

Bravarija Dragojević
Proizvodnja metalnih konstrukcija
Građevinska bravarija Dragojević nudi usluge izrade svih vrsta čeličnih konstrukcija i nadstrešnica te natkrivanje krovišta i nadstrešnica. Čelične konstrukcije, krovišta i nadstrešnice.

Bravarija Herceg
Proizvodnja metalnih konstrukcija
Bravarija Herceg izrađuje metalne elemente (inox, mesing, aluminij i crno) interijera i eksterijera prema projektnoj dokumentaciji, vlastitim nacrtima ili dogovoru. Metaloprerađivačka radiona. Bravarija Herceg se nalazi u Jezeru Klanječkom nedaleko od Velikog Trgovišća.

Bravarija Jožica
Proizvodnja metalnih konstrukcija
Bravarija Jožica - Obrt registriran za obavljanje proizvodnje metalnih konstrukcija i njihovih dijelova, te za proizvodnju građevinske stolarije od metala.

Brdsko biciklistički klub 'Pedala'
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
Brdsko biciklistički klub 'Pedala' - Biciklističke staze - Bonton na biciklu - GPS podaci

Brdsko biciklistički klub Požega
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
Brdsko biciklistički klub Požega - U Požegi i okolici u nekoliko posljednjih godina sve veći broj rekreativaca slobodno vrijeme popunjava vožnjom na biciklu.

BRELA - Kuća Ivanac - apartmai
Iznajmljivanje apartmana
Nudimo privatni smještaj u Brelima

BRELA-JARDULA
Iznajmljivanje apartmana
Iznajmljivanje soba i apartmana

Brenum d.o.o.
Trgovina na malo izvan prodavaonica
Brenum d.o.o. - Maloprodaja, veleprodaja, kataloška prodaja rasvjete i elektromaterijala.

'BREST' d.o.o. Zadar
Proizvodnja metalnih konstrukcija
'Brest' d.o.o. iz Zadra odjel bravarija proizvodi balkonske, stubišne i dvorišne ograde te klizna vrata od željeznih konstrukcija i pocinčanih konstrukcija presvučenih PVC matrijalom.

Brešan apartmani
Iznajmljivanje apartmana
Apartmani Brešan su smješteni na prekrasnoj lokaciji u Dubrovniku. Imaju prekrasan pogled na more i veliku terasu. Udaljeni su 5 minuta hoda od centra i Starog grada, i 8 minuta hoda od gradske plaže Banje.

Breza, udruga
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
Breza je udruga koja ima za cilj promicanje interesa mladih ljudi u postupku uključivanja u društvenu zajednicu te osposobljavanje za samostalan život. Svrha je poticanje i razvijanje interesa prema osobnim sklonostima, organiziranje i provođenje kvalitetnog slobodnog vremena, praćenje i pružanje pomoći koja proizlazi iz školskih obveza, pomoć pri zapošljavanju te poticanje poduzetništva, pružanje stručne i savjetodavne pomoći u rješavanju osobnih poteškoća; kako bi se podigla osobna i kolektivna razina kvalitete života.

Bridgestone Hrvatska
Trgovina dijelovima i priborom za motorna vozila
Kompanija Bridgestone jedan je od najvećih svjetskih proizvođača pneumatika. Osim Bridgestone-a kao premium marke, u ponudi su i marke Firestone i Dayton, čiji je Bridgestone vlasnik.

BRIK nautika d.o.o.
Gradnja i popravak brodova i čamaca
Novitet brodogradilišta je Menorquin yacht 100, trenutno je najmanja u Yacht seriji, iako to neće biti zadugo, jer se s promocijom najveće Menorquin Yacht 180 priprema i dvostruko kraća, Menorquin Yacht 90. BRIK nautika d.o.o.

Brioni d.d.
Ostali kopneni prijevoz
Brioni d.d. Pula je poduzeće čija je osnovna djelatnost prijevoz putnika autobusima u zemlji i inozemstvu, a svoje korijene vuće još od davne 1946. godine. Putnička agencija.

Brita Hrvatska
Ostala trgovina na veliko
Brita Hrvatska - Ekskluzivni distributer za Hrvatsku Kontex d.o.o. - Sistemi za filtraciju vode i kuhala. Kućni filteri za vodu.

Britanski ovčari, udruga
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
Udruga za britanske ovčarske pasmine - Smisao i svrha Udruge je: okupljanje vlasnika, uzgajatelja i ljubitelja pasa koji pripadaju grupi britanskih ovčarskih pasmina: Bradati Collie, Border Collie, Škotski ovčar, Staroengleski ovčar (Bobtail), Šetlandski ovčar (Sheltie), Welsh Corgi Cardigan, Welsh Corgi Pembroke. Poticanje i unapređenje uzgoja pasa, pružanje pomoći, savjeta i poduke u stručnom radu članova udruge, priređivanje smotri, revija i izložbi

Britton d.o.o.
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
Britton d.o.o. - Maloprodaja Rollerblade koturaljki, Gaastra kolekcija proljeće - ljeto za žene i muškarce

Brković & Co. d.o.o.
Ostala trgovina na veliko
Tvrtka BRKOVIĆ & COMPANY d.o.o., Zadar - Prodajni asortiman; školski pribor, uredski materijal i igračke, kozmetika, kućne potrepštine, darovni program, slatkiši...).

Broccolin
Proizvodnja farmaceutskih proizvoda, kemijskih i biljnih proizvoda za medicinske svrhe
Broccolin - Ekstrakt sviježe brokule čuvar i stimulator prirodnog imuniteta. POND d.o.o. Bobovica bb, 10430 Samobor

Brod Internet centar
Promidžba (reklama i propaganda)
Savjetovanje, izrada oglasa i posredovanje kod oglašavanja i promidžbe.

Brodarski institut d.o.o.
Istraživanje i eksperimentalni razvoj u prirodnim, tehničkim i tehnološkim znanostima
Brodarski institut d.o.o. Zagreb - Projektiranje brodova i specijalnih sustava, brodska hidrodinamika, zaštita okoliša i hidrometrija, upravljanje sustavima i procesima, vibracije, udari i čvrstoća, akustika, istraživanje i razvoj sigurnosti, obrambeni sustavi

Brodić-promet d.o.o.
Raznovrsna prerađivačka industrija
Vrijedni sportski rezultati zaslužuju kvalitetne trofeje, a Brodić-promet d.o.o. je tvrtka koja Vas neće iznevjeriti. Pehari, medalje, plakete, statue, tanjuri, kompjutersko graviranje...

Brodospas d.d.
Pomorski i obalni prijevoz
Brodospas - dioničko društvo za pomorsko tehničku i brodarsku djelatnost. Brodospas je osnovan 1947. godine sa zadatkom čišćenja hrvatskih luka, brodogradilišta i plovnih puteva od brojnih ostataka iz II. Svjetskog rata koji su bili smetnja za sigurnu plovidbu morem.

Brodosplit - Brodogradilište specijalnih objekata d.o.o.
Gradnja i popravak brodova i čamaca
Brodosplit - Brodogradilište specijalnih objekata d.o.o. bavi se projektiranjem, gradnjom, opremanjem i ispitivanjem široke lepeze vojnih i specijalnih plovila, ali i prijenosom znanja i tehnologije drugima. Brodogradilište je osposobljeno i za remont, popravak i održavanje specijalnih plovila.

Brodosplit d.o.o.
Gradnja i popravak brodova i čamaca
Brodosplit d.o.o. - Brodogradilište Brodosplit osnovano je 1922. godine, spajanjem nekoliko manjih brodogradilišta u Splitu. Brodogradiište brodova i specijalnih plovnih objekata.

Brodotrogir d.d.
Gradnja i popravak brodova i čamaca
Brodotrogir d.d. - Trogir - Brodogradilište, gradnja, remont i popravak brodova

BrodPlast
Proizvodnja proizvoda od plastike
Poduzeće BrodPlast d.o.o. iz Slavonskog Broda. Proizvodnja PE vrečica, PVC ambalaže i brizganje plastike.

Brodska Posavina d.d.
Skupljanje, pročišćavanje i distribucija vode
Brodska Posavina d.d., Slavonski Brod - Naša djelatnost su cjevovodi, sustavi odvodnje, uređaji za pročišćavanje, izgradanja kanala, imamo ovlašteni laboratorij za površinske i otpadne vode, tehnička i tender dokumentacija, izrada projekta niskogradanje, cesta...

Brodsko-posavska ž.
Državna uprava te ekonomska i socijalna politika zajednice
Brodsko-posavska županija je jedna od najužih i najdužih županija koja na istoku graniči sa Vukovarsko-srijemskom, na sjeveroistoku sa Osječko-baranjskom na sjeveru sa Požeško-slavonskom te na zapadu sa Sisačko-moslavačkom županijom dok se južna granica županije proteže uz rijeku Savu koja je ujedno i međudržavna granica između Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Broj jedan d.o.o.
Ostale poslovne djelatnosti
Broj jedan d.o.o. - Posjedujemo iskustvo: upravljanja događajima (event management), rada u neprofitnom sektoru (institucijama i udrugama), u glazbenoj industriji (estradi), rada na međunarodnim projektima...

Broker nekretnine
Poslovanje nekretninama, uz naplatu ili po ugovoru
Ponuda nekretnina u Hrvatskoj duž cijele obale i na otocima

'Brona image'
Proizvodnja ostale odjeće i pribora za odjeću
Salon vjenčanica, svečane odjeće, krojački salon, sve vrste vjenčanih haljina, svečene haljine, krštenice, tijare, kitice

Brtva-Plast, obrt
Proizvodnja proizvoda od gume
Obrt Brtva-Plast iz Rijeke; izrada gumenih brtvi za slavine, brtvi za matice, brtvi za bojlere i sifone, okruglih brtvi svih vrsta i dimenzija, manžete za WC školjke i pisoare, izrada brtvi od klingerita za holendere, bojlere i radijatore, okrugle brtve svih vrsta, izrada PVC klizača za zavjese i PVC tipli...

Bruketa & Žinić
Promidžba (reklama i propaganda)
Bruketa & Žinić - Dizajn i marketing

Bs Wireless, Baška
Ostale djelatnosti povezane s računalima
Bs Wireless - Bežična računalna mreza u Baški, otok Krk.

BTS Kothennya
Trgovina na veliko strojevima, opremom i priborom
BTS Kothennya - U našoj ponudi je preko 10000 različitih artikala svjetskih i domaćih proizvođača. Pored prvoklasnog alata, strojeva i opreme, rado ćemo Vam pomoći savjetom i prijedlogom kako uz pomoć našeg alata riješiti neki proizvodno-tehnološki problem.

Budistički Centar
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
Aktivnosti Budističkog Centra u sebi nastoje obuhvatiti dvostruku stazu slijeđenja Puta - stazu studija i stazu upražnjavanja. Razvijanje i usvajanje ispravnih gledišta služi boljem snalaženju u praksi smirivanja uma. Budistički Centar u Zagrebu.

Budističko društvo Shechen
Djelatnosti ostalih članskih organizacija
Budističko društvo Shechen posvećeno je izučavanju teoretskih i praktičnih vidova tibetskog budizma, sačuvanih u nyingma tradiciji učenja koju je ustoličio Padmasambhava.

Budno oko d.o.o.
Istražne i zaštitne djelatnosti
Budno oko d.o.o. - Bavimo se ugradnjom protuprovalnih vrata, prozora, rešetaka i raznih vrsta protuprovalnih brava. Nudimo sve veličine protuprovalnih kasa. Ukoliko nam povjerite zaštitu Vaših objekata bit čete maksimalno zadovoljni i sigurni sa pružanjem naših usluga.

Budnost k.d.
Iznajmljivanje automobila
Po vrlo povoljnim cijenama dostupni smo Vam 24 sata sa uslugama rent a car, rent a scooter, rent a bike i taksi sa podružnicama u Omišu i Makarskoj. Osim navdenog tvrtka Budnost k.d. se bavi i zaštitarskom djelatnošću.

Budo Internacional
Izdavačka djelatnost
Budo Internacional - hrvatski časopis za borilačke vještine, Karate, Taekwondo, Judo, Tajlandski boks, Kung fu, Tai ći ćuan, knjige i video kasete, borilački sportovi, biblioteka azija

Buffet 'Kod Mirka'
Restorani
Buffet 'Kod Mirka' lokal je sa tridesetgodišnjom tradicijom u obitelji. Gableci 'iz bakine kuhinje' u lokalu ili dostava na Vaše radno mjesto. Organizacija proslava, domjenaka i promocija u našem prostoru (catering).

Bugatti d.o.o.
Trgovina motornim vozilima
Bugatti d.o.o. Trgovina rezervnih dijelova - Auto Salon. Generalni uvoznik Adria-Lada (Zagreb) nas je imenovao ovlaštenim distributerom i serviserom LADA vozila još od 1999. godine. Veliki izbor rezervnih dijelova i opreme svih renomiranih Europskih proizvođača automobila kao i nekih iz SAD-a.

Bugenvila d.o.o.
Uzgoj usjeva, vrtnoga i ukrasnoga bilja; uzgoj voća
Bugenvila d.o.o. uzgoj i prodaja cvijeća - korisne informacije o cvijeću, uzgoju, održavanju cvijeća

Buhač M d.o.o.
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
Buhač M d.o.o., Šenkovec ima u sastavu cvjećaru, proizvodnja, veleprodaju i dekoriranje poslovnih prostora kao i privatnih prostora. Ručno izrađujemo svilena bonsai drveća koja su izuzetno vjerna kopija prirodnih originala.

Buić-Bas d.o.o.
Posredovanje u trgovini na veliko
Poduzeće Buić-Bas d.o.o. osnovano je u Zagrebu 1994. godine, a osnivači su Andrea i Siniša Buić. S aktivnim poslovanjem počelo je 1998. godine, a istovremeno i probitak na tržištu geosinteticima. Od tada se profilira u tom smjeru. 1999. godine postajemo ovlašteni distributer AMOCO FABRICS (u sastavu BP-a), godinu kasnije ekskluzivni zastupnik HUESKER Synthethics GmbH, a od 2002. godine i ekskluzivni zastupnik SIETE-B s.r.o. ProPex pripada skupini polipropilenskih geosintetika, specifično razvijenih za široki raspon primjena u građevinarstvu.

Bukal Elektronika d.o.o.
Ostala trgovina na malo novom robom u specijaliziranim prodavaonicama
Bukal Elektronika d.o.o. - Proizvodi koje možete naći u našem dućanu: Sony, Kenwood, Pioneer, Schneider, Ericsson, Nokia, Siemens, Motorola, Samsung. Kamere i fotoaparati, TV, DVD, monitori ...

Bukovače Oreški
Uzgoj usjeva, vrtnoga i ukrasnoga bilja; uzgoj voća
Bukovače Oreški - Uzgoj bukovača, uzgoj gljiva šampinjona, prerada gljiva, prerada komposta, zaštitna sredstva i opreme za gljive ( Agaricus d.o.o. )

Bunarina d.o.o.
Kampovi i druge vrste smještaja
Bunarina d.o.o. - Kamp 'Otok Veruda' na otoku u neposrednoj blizini luke Bunarina (Pula), luka nautičkog turizma sa 500 vezova, plovni objekti za iznajmljivanje i izlete (brodice do 5 osoba i m/b 'Ulika', ugostiteljski objekt s terasom, sportski centar...

BUP d.o.o.
Proizvodnja pića
BUP d.o.o. Buzetska pivovara - Favorit pivo i Vistra gazirana i negazirana voda - Pivo Favorit se puni i isporučuje u sljedećim ambalažama: NRW boce; 0,5 l, EURO boce; 0,5 l, Gambrinus boce; 0,33 l, Limenke; 0,5 l i 0,33 l, Bačve; 30 l i 50 l

Byblos, agencija
Djelatnosti putničkih agencija i turoperatora; ostale usluge turistima
Byblos Turistička agencija - Smještaj u privatnim pansionima, apartmanima te malim obiteljskim hotelima na području srednje Dalmacije. Magistrala 7, 21312 Podstrana.

Byron škola jezika
Obrazovanje odraslih i ostalo obrazovanje
Byron škola jezika, Pula. Interaktivni tečajevi engleskog, francuskog, njemačkog, ruskog, talijanskog i hrvatskog jezika za sve uzraste i profesije. Rad u maloj grupi ili individualno, krojeni tečajevi te pripremni tečajevi za FCE, CAE, CPE. Tečajevi u inozemstvu tijekom cijele godine.Natrag


Pretraživanje