Besplatne informacije BESPLATNI oglasi

Klikni za pregled priloga
Poslovni forum d.o.o. - Pregled usluga

Izrada CMS web stranica IZRADA WEB STRANICA - CMS WEB STRANICE
Izrada CMS web stranica po izuzetno povoljnim cijenama, internet stranica koje možete uvjek samostalno ažurirati bez ikakvih dodatnih troškova, objavljivati neograničeni broj tekstova... Predstavite Vašu tvrtku, objavite sve ponude, akcije, detaljni pregled svih proizvoda...
Hosting na Windows serverima HOSTING PONUDA
Web hosting je usluga iznajmljivanja diskovnog prostora i pripadajućih serverskih resursa za smještaj web stranica na web poslužitelju i za korištenje e-maila. Najpovoljnije cijene web hostinga. (Windows hosting)
POSLOVNI FORUM 1000 EXTRA STRANICA
Želite li biti pronađeni, nužno je da imate veliki broj pojedinačnih stranica, a na svakoj da se što je više moguće spominju ključne riječi koje opisuju Vašu djelatnost ili usluge.
POSLOVNI FORUM WEB SHOP - TRGOVINA
Izrada aplikacija za prodaju proizvoda i usluga putem Interneta. Uključena offline plaćanja kao ponuda, ček, pouzećem. Potpuna podrška za online plaćanja karticom (2CheckOut, WorldPay)
POSLOVNI FORUM TURISTIČKE STRANICE
Za turističke agencije, hotele, motele, kampove, iznajmljivače apartmana sa većim brojem apartmana... Internet aplikacija za prezentaciju i rezervacijski sustav za turističku ponudu, apartmane i hotele.
Besplatna registracija domena BESPLATNE HR DOMENE
Želite li kratku i lako pamtljivu web adresu ili ćete jednog dana uzeti ostatke ostataka, domene koje uopće nije lako zapamtiti niti napisati?! Besplatna registracija domena i parking stranica.
POSLOVNI FORUM - Izrada poslovnih planova POSLOVNI PLANOVI I ELABORATI (KREDITI)
Povoljno izrađujemo kvalitetne investicijske projekte i poslovne planove za kredite kako bi poduzetnik kvalitetno sagledao sve aspekte ulaganja i postigao najveći profit u realizaciji.
Marketing MARKETING - REKLAME
Marketing zahtjeva kontinuiranu analizu, istraživanje, planiranje i praćenje rezultata uporabom standardnih i alternativnih metoda. Nisu najvažnija velika novčana ulaganja, već znanje i ideje.
Istraživanje tržišta ISTRAŽIVANJE NOVOG TRŽIŠTA I PRILIKA
Istraživanja tržišta za potrebe: segmentacije tržišta (image proizvoda i marke, poznavanje i korištenje, zadovoljstvo potrošača), razvoja proizvoda, prodaje, promidžbene kampanje...
Stalni ugovorni korisnici STALNI KORISNICI
Upis korisnika (tgovačkog društva ili obrta) u poslovnu bazu podataka i kreiranje napredne web prezentacije na našem sustavu sa mogućnošću predstavljanja.
Trgovačko posredovanje TRG. POSREDOVANJE
Trgovačkim posredovanjem Poslovni forum nastoji naći i dovesti u vezu s nalogodavcem tvrtku ili osobu, koja bi s njim pregovarala o sklapanju određenog ugovora za proizvode ili usluge.
UGOVORI PRIMJERI UGOVORA
Gotovi primjeri ugovora prilagođeni konkretnim potrebama; kupoprodajni ugovori, ugovori o poslovnoj suradnji, ugovori o radu, ugovori o prijevozu, najmu, kreditu, gradnji...
Adresari i imenici ADRESARI - IMENICI
Poslovni imenici (adresari) sadrže ažurirane podatke o svim poslovnim subjektima u Hrvatskoj (trgovačka društva, obrtnici, državna uprava, udruge, sindikati i zaklade i dr.). Web imenik.
Primjeri poslovnih planova PRIMJERI ELABORATA
Upute za samostalnu izradu poslovnih planova (krediti, elaborati) sastavljene od stručnog tima Poslovnog foruma. Gotovi primjeri poslovnih planova za traženje kredita za različite poslovne namjene i iznose.

Klikni za pregled priloga
PRETRAŽIVANJE
svih objavljenih tekstova


WEB HOSTING


Poslovni web katalog Poslovni web katalog Poslovni web katalogAžurirano: 6. 3. 2021.

Kontakt:
info@poslovniforum.hr


Besplatni oglasi

Poslovne informacije - Internet informacije POSLOVNE INFORMACIJE - PREGLED HRVATSKIH POSLOVNIH WEB STRANICA

POSLOVNI FORUM d.o.o.

.
Poslovni forum d.o.o. - Link na naslovnu stranicu sa pregledom svih poslovnih informacija.
CMS - Content Menagment System (CMS) je naziv za programirane web stranice što Vam omogućava da samostalno i jednostavno unosite ili brišete sadržaj sa svojih internet stranica putem administratorskog sučelja, a što je vrlo bitno, bez ikakvih posebnih predznanja. Iskoristite mogućnost da svoju tvrtku predstavite na pravi način u Hrvatskoj i inozemstvu.
Ugovori - Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni. Primjeri svih vrsta ugovora.
Zakoni - Pregled najvažnijih zakona i drugih propisa. Pravilnici, uredbe, odluke, rješenja...
Trgovačko posredovanje - Ponuda i potražnja proizvoda i usluga. Objavite svoju ponudu.
Imenici - Poslovni imenici (adresari) sadrže aktualne podatke o svim poslovnim subjektima.
Poslovni planovi - Izrada poslovnih planova ili investicijskih projekata. Upute za izradu.
Istraživanje tržišta - Istraživanja tržišta za potrebe analize tržišta, plasiranje novih usluga.
Poslovni web katalog - Pregled tvrtki koji imaju internet stranice i koriste Internet u HR.
Hosting - Usluge hostinga za hrvatske tvrtke, besplatna registracija .hr domena, e-mail...
Pretraživanje - Pretraživanje svih objavljenih i javno dostupnih tekstova i objava.
 
Izvod iz "Poslovnog Web Kataloga" Poslovnog foruma d.o.o.

Društvo s ograničenom odgovornošću 'Labin 2000' osnovano je 1994. godine. 'Turistički vodič Labinšćine' predstaviti će turističko - ugostiteljsku ponudu Grada Labina i njegovih bivših općina. Vodičem će biti obuhvaćena i područja sporta, zabave i rekreacije, kulturna baština, servisne informacije i slično. Labin 2000 d.o.o.

Društvo s ograničenom odgovornošću 'Labin 2000' osnovano je 1994. godine. 'Turistički vodič Labinšćine' predstaviti će turističko - ugostiteljsku ponudu Grada Labina i njegovih bivših općina. Vodičem će biti obuhvaćena i područja sporta, zabave i rekreacije, kulturna baština, servisne informacije i slično.

Labin 2000 d.o.o. Domena: http://www.labin2000.hr Labin 2000 d.o.o. Poslovni web katalog; kategorija 134 Društvo s ograničenom odgovornošću 'Labin 2000' osnovano je 1994. godine. 'Turistički vodič Labinšćine' predstaviti će turističko - ugostiteljsku ponudu Grada Labina i njegovih bivših općina. Vodičem će biti obuhvaćena i područja sporta, zabave i rekreacije, kulturna baština, servisne informacije i slično.
Društvo s ograničenom odgovornošću Međimurje PMP d.o.o., Čakovec, Zrinsko-Frankopanska bb. Metalne konstrukcije i građevinska bravarija, PVC stolarija i ALU bravarija. Proizvodna hala za metalne konstrukcije i građevinsku bravariju. Proizvodna hala za ALU bravariju i PVC stolariju. Međimurje PMP d.o.o.

Društvo s ograničenom odgovornošću Međimurje PMP d.o.o., Čakovec, Zrinsko-Frankopanska bb. Metalne konstrukcije i građevinska bravarija, PVC stolarija i ALU bravarija. Proizvodna hala za metalne konstrukcije i građevinsku bravariju. Proizvodna hala za ALU bravariju i PVC stolariju.

Međimurje PMP d.o.o. Domena: http://www.m-pmp.hr Međimurje PMP d.o.o. Poslovni web katalog; kategorija 159 Društvo s ograničenom odgovornošću Međimurje PMP d.o.o., Čakovec, Zrinsko-Frankopanska bb. Metalne konstrukcije i građevinska bravarija, PVC stolarija i ALU bravarija. Proizvodna hala za metalne konstrukcije i građevinsku bravariju. Proizvodna hala za ALU bravariju i PVC stolariju.
Društvo s ograničenom odgovornošću za marketing i nautički turizam, Sail d.o.o. iz Zagreba. Informacije o tvrtki Sail d.o.o. i pregled usluga vezanih uz marketing, reklamu, medije i nautiku. Sail d.o.o.

Društvo s ograničenom odgovornošću za marketing i nautički turizam, Sail d.o.o. iz Zagreba. Informacije o tvrtki Sail d.o.o. i pregled usluga vezanih uz marketing, reklamu, medije i nautiku.

Sail d.o.o. Domena: http://www.sail.hr Sail d.o.o. Poslovni web katalog; kategorija 268 Društvo s ograničenom odgovornošću za marketing i nautički turizam, Sail d.o.o. iz Zagreba. Informacije o tvrtki Sail d.o.o. i pregled usluga vezanih uz marketing, reklamu, medije i nautiku.
Društvo s ograničenom odgovornošću za turizam, prijevoz i usluge Petek tours, putnička agencija. Izletište ŠRC Petek u sklopu kojeg se nalazi i restaurant Garfield često je odredište turista, ljubitelja prirode, sportaša i ribiča, a gastronomska ponuda razlog je posjeta svakog gurmana. Petek tours

Društvo s ograničenom odgovornošću za turizam, prijevoz i usluge Petek tours, putnička agencija. Izletište ŠRC Petek u sklopu kojeg se nalazi i restaurant Garfield često je odredište turista, ljubitelja prirode, sportaša i ribiča, a gastronomska ponuda razlog je posjeta svakog gurmana.

Petek tours Domena: http://www.petek-tours.hr Petek tours Poslovni web katalog; kategorija 239 Društvo s ograničenom odgovornošću za turizam, prijevoz i usluge Petek tours, putnička agencija. Izletište ŠRC Petek u sklopu kojeg se nalazi i restaurant Garfield često je odredište turista, ljubitelja prirode, sportaša i ribiča, a gastronomska ponuda razlog je posjeta svakog gurmana.
Društvo s ograničenom odgovornošću za unutarnju i vanjsku trgovinu DINGO. Klima uređaji TOYO Denki Co. Ltd. Računala, monitori, printeri, mobiteli, telefoni, digitalni fotoaparati... Dingo d.o.o.

Društvo s ograničenom odgovornošću za unutarnju i vanjsku trgovinu DINGO. Klima uređaji TOYO Denki Co. Ltd. Računala, monitori, printeri, mobiteli, telefoni, digitalni fotoaparati...

Dingo d.o.o. Domena: http://www.dingo.hr Dingo d.o.o. Poslovni web katalog; kategorija 220 Društvo s ograničenom odgovornošću za unutarnju i vanjsku trgovinu DINGO. Klima uređaji TOYO Denki Co. Ltd. Računala, monitori, printeri, mobiteli, telefoni, digitalni fotoaparati...
Društvo s ograničenom odgovornošćuMira Sistem d.o.o. iz Zaboka osnovano je i započelo s radom u siječnju 1996. godine kao hrvatsko-švedsko poduzeće i predstavnik tvrtke Mera System Plat AB Anderslow iz Švedske na hrvatskom tržištu. Prodajemo čelične, pocinčane, bojane ili plastificirane limove u obliku trapeza i crijepa mediteran i biber te kompletan spojni pribor, građevinsku limariju i galanteriju, program proizvoda za vikend i svinjokolju... Mira Sistem d.o.o.

Društvo s ograničenom odgovornošćuMira Sistem d.o.o. iz Zaboka osnovano je i započelo s radom u siječnju 1996. godine kao hrvatsko-švedsko poduzeće i predstavnik tvrtke Mera System Plat AB Anderslow iz Švedske na hrvatskom tržištu. Prodajemo čelične, pocinčane, bojane ili plastificirane limove u obliku trapeza i crijepa mediteran i biber te kompletan spojni pribor, građevinsku limariju i galanteriju, program proizvoda za vikend i svinjokolju...

Mira Sistem d.o.o. Domena: http://www.mira-sistem.hr Mira Sistem d.o.o. Poslovni web katalog; kategorija 220 Društvo s ograničenom odgovornošćuMira Sistem d.o.o. iz Zaboka osnovano je i započelo s radom u siječnju 1996. godine kao hrvatsko-švedsko poduzeće i predstavnik tvrtke Mera System Plat AB Anderslow iz Švedske na hrvatskom tržištu. Prodajemo čelične, pocinčane, bojane ili plastificirane limove u obliku trapeza i crijepa mediteran i biber te kompletan spojni pribor, građevinsku limariju i galanteriju, program proizvoda za vikend i svinjokolju...
Društvo sa ograničenom odgovornošću MIH d.o.o. prva je tvrtka koja je osnovana od strane Istarske županije. MIH je skraćenica od Made in Histria, pa se njegovim osnivanjem željela postići adekvatna valorizacija kao i prepoznatljivost izvornih Istarskih proizvoda, te pružiti pomoć poljoprivredi u Istri. Masline, sadnice, voće, cvijeće... MIH d.o.o.

Društvo sa ograničenom odgovornošću MIH d.o.o. prva je tvrtka koja je osnovana od strane Istarske županije. MIH je skraćenica od Made in Histria, pa se njegovim osnivanjem željela postići adekvatna valorizacija kao i prepoznatljivost izvornih Istarskih proizvoda, te pružiti pomoć poljoprivredi u Istri. Masline, sadnice, voće, cvijeće...

MIH d.o.o. Domena: http://www.mih.hr MIH d.o.o. Poslovni web katalog; kategorija 101 Društvo sa ograničenom odgovornošću MIH d.o.o. prva je tvrtka koja je osnovana od strane Istarske županije. MIH je skraćenica od Made in Histria, pa se njegovim osnivanjem željela postići adekvatna valorizacija kao i prepoznatljivost izvornih Istarskih proizvoda, te pružiti pomoć poljoprivredi u Istri. Masline, sadnice, voće, cvijeće...
Društvo sa ograničenom odgovornošću Zagreb štit - Vrbanc osnovano je 1992. godine i u vlasništvu je obitelji Vrbanc. Društvo je i član Međunarodne organizacije poslodavaca (I.O.E. - International Organization of Employers) i član konfederacije udruga malih i srednjih poduzeća (CEA-PME Confederation of European Assosiations of Small and Midium Sized Enterprises). Zagreb štit - Vrbanc

Društvo sa ograničenom odgovornošću Zagreb štit - Vrbanc osnovano je 1992. godine i u vlasništvu je obitelji Vrbanc. Društvo je i član Međunarodne organizacije poslodavaca (I.O.E. - International Organization of Employers) i član konfederacije udruga malih i srednjih poduzeća (CEA-PME Confederation of European Assosiations of Small and Midium Sized Enterprises).

Zagreb štit - Vrbanc Domena: http://www.vsecurity.hr Zagreb štit - Vrbanc Poslovni web katalog; kategorija 270 Društvo sa ograničenom odgovornošću Zagreb štit - Vrbanc osnovano je 1992. godine i u vlasništvu je obitelji Vrbanc. Društvo je i član Međunarodne organizacije poslodavaca (I.O.E. - International Organization of Employers) i član konfederacije udruga malih i srednjih poduzeća (CEA-PME Confederation of European Assosiations of Small and Midium Sized Enterprises).
Društvo sportske rekreacije Omega postoji već niz godina i temeljna mu je djelatnost organizacija i provođenje sportske rekreacije, kako za hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji, djecu poginulih branitelja, tako i za najšire građanstvo kroz uključivanje istih u naše sportske aktivnosti, a to su Dennis Survival Ju-Jitsu, boks i fitnes. Radimo na rekreaciji, podizanju fizičke spreme, poboljšanju kvalitete života i zdravlja... DSR Omega

Društvo sportske rekreacije Omega postoji već niz godina i temeljna mu je djelatnost organizacija i provođenje sportske rekreacije, kako za hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji, djecu poginulih branitelja, tako i za najšire građanstvo kroz uključivanje istih u naše sportske aktivnosti, a to su Dennis Survival Ju-Jitsu, boks i fitnes. Radimo na rekreaciji, podizanju fizičke spreme, poboljšanju kvalitete života i zdravlja...

DSR Omega Domena: http://www.dsromega.hr DSR Omega Poslovni web katalog; kategorija 300 Društvo sportske rekreacije Omega postoji već niz godina i temeljna mu je djelatnost organizacija i provođenje sportske rekreacije, kako za hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji, djecu poginulih branitelja, tako i za najšire građanstvo kroz uključivanje istih u naše sportske aktivnosti, a to su Dennis Survival Ju-Jitsu, boks i fitnes. Radimo na rekreaciji, podizanju fizičke spreme, poboljšanju kvalitete života i zdravlja...
Društvo STEP 93 REVIZIJA d.o.o. osnovano je u ožujku 1993. godine za obavljanje poslovanja na području računovodstva i financija. Koncem prosinca 1993. godine u skladu sa ostvarenim referencama, djelatnost društva se širi poslovima revizije, sukladno donesenim propisima u RH i Zakonu o reviziji. Step 93 revizija d.o.o.

Društvo STEP 93 REVIZIJA d.o.o. osnovano je u ožujku 1993. godine za obavljanje poslovanja na području računovodstva i financija. Koncem prosinca 1993. godine u skladu sa ostvarenim referencama, djelatnost društva se širi poslovima revizije, sukladno donesenim propisima u RH i Zakonu o reviziji.

Step 93 revizija d.o.o. Domena: http://www.step93.hr Step 93 revizija d.o.o. Poslovni web katalog; kategorija 262 Društvo STEP 93 REVIZIJA d.o.o. osnovano je u ožujku 1993. godine za obavljanje poslovanja na području računovodstva i financija. Koncem prosinca 1993. godine u skladu sa ostvarenim referencama, djelatnost društva se širi poslovima revizije, sukladno donesenim propisima u RH i Zakonu o reviziji.
Društvo studenata Hrvatska - Francuska, Zagreb - AECF Zagreb - Kroz svoju ulogu posrednika u sveučilišnoj suradnji između dviju zemalja, Društvo nastoji upoznati studentsku publiku s francuskom odnosno hrvatskom kulturom. Učvrstili smo veze sa sveučilištima u Clermont-Ferrandu, Franche-Comtéu, Lyonu, Strasbourgu,Toulouseu, te u Parizu. AECF Zagreb

Društvo studenata Hrvatska - Francuska, Zagreb - AECF Zagreb - Kroz svoju ulogu posrednika u sveučilišnoj suradnji između dviju zemalja, Društvo nastoji upoznati studentsku publiku s francuskom odnosno hrvatskom kulturom. Učvrstili smo veze sa sveučilištima u Clermont-Ferrandu, Franche-Comtéu, Lyonu, Strasbourgu,Toulouseu, te u Parizu.

AECF Zagreb Domena: http://www.aecf.hr AECF Zagreb Poslovni web katalog; kategorija 289 Društvo studenata Hrvatska - Francuska, Zagreb - AECF Zagreb - Kroz svoju ulogu posrednika u sveučilišnoj suradnji između dviju zemalja, Društvo nastoji upoznati studentsku publiku s francuskom odnosno hrvatskom kulturom. Učvrstili smo veze sa sveučilištima u Clermont-Ferrandu, Franche-Comtéu, Lyonu, Strasbourgu,Toulouseu, te u Parizu.
Društvo studenata socijalnog rada. Od 2001. godine jedan od ciljeva postaje organiziranje humanitarnih i dobrotvornih akcija, prikupljanje materijalnih i financijskih dobara te razvijanje volonterstva i poticanje mladih na volonterski rad. Načela Društva studenata socijalnog rada su: različitost i sloboda stavova, izbora, misli, ideja, samostalnost u radu, javnost i dostojanstvo struke socijalnog rada. DSSR, društvo

Društvo studenata socijalnog rada. Od 2001. godine jedan od ciljeva postaje organiziranje humanitarnih i dobrotvornih akcija, prikupljanje materijalnih i financijskih dobara te razvijanje volonterstva i poticanje mladih na volonterski rad. Načela Društva studenata socijalnog rada su: različitost i sloboda stavova, izbora, misli, ideja, samostalnost u radu, javnost i dostojanstvo struke socijalnog rada.

DSSR, društvo Domena: http://www.dssr.hr DSSR, društvo Poslovni web katalog; kategorija 289 Društvo studenata socijalnog rada. Od 2001. godine jedan od ciljeva postaje organiziranje humanitarnih i dobrotvornih akcija, prikupljanje materijalnih i financijskih dobara te razvijanje volonterstva i poticanje mladih na volonterski rad. Načela Društva studenata socijalnog rada su: različitost i sloboda stavova, izbora, misli, ideja, samostalnost u radu, javnost i dostojanstvo struke socijalnog rada.
Društvo turističkih vodiča Dubrovnik. Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske, koja je ujedno i članica Grupacije za interpretaciju kulturne baštine pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, osnovana 2005. i otada redovito održava sjednice. Sjedište Zajednice je u Zagrebu. U daljnjem radu baviti će se prioritetima koji su od zajedničkog interesa za sve vodiče Hrvatske. Vodiči Dubrovnik

Društvo turističkih vodiča Dubrovnik. Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske, koja je ujedno i članica Grupacije za interpretaciju kulturne baštine pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, osnovana 2005. i otada redovito održava sjednice. Sjedište Zajednice je u Zagrebu. U daljnjem radu baviti će se prioritetima koji su od zajedničkog interesa za sve vodiče Hrvatske.

Vodiči Dubrovnik Domena: http://www.vodici-dubrovnik.hr Vodiči Dubrovnik Poslovni web katalog; kategorija 287 Društvo turističkih vodiča Dubrovnik. Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske, koja je ujedno i članica Grupacije za interpretaciju kulturne baštine pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, osnovana 2005. i otada redovito održava sjednice. Sjedište Zajednice je u Zagrebu. U daljnjem radu baviti će se prioritetima koji su od zajedničkog interesa za sve vodiče Hrvatske.
Društvo turističkih vodiča grada Zagreba. Najvažniji ciljevi Društva su briga o djelatnosti, zaštita prava vodiča i struke, zaštita zakonitosti obavljanja djelatnosti turističkog vođenja, podizanje kvalitete pruženih usluga kroz programe doobrazovanja kao i stvaranje uvjeta za što kvalitetnije predstavljanje Zagreba, Zagrebačke županije te kulturne baštine Republike Hrvatske u cjelini. Vodiči Zagreb

Društvo turističkih vodiča grada Zagreba. Najvažniji ciljevi Društva su briga o djelatnosti, zaštita prava vodiča i struke, zaštita zakonitosti obavljanja djelatnosti turističkog vođenja, podizanje kvalitete pruženih usluga kroz programe doobrazovanja kao i stvaranje uvjeta za što kvalitetnije predstavljanje Zagreba, Zagrebačke županije te kulturne baštine Republike Hrvatske u cjelini.

Vodiči Zagreb Domena: http://www.vodici-zg.hr Vodiči Zagreb Poslovni web katalog; kategorija 287 Društvo turističkih vodiča grada Zagreba. Najvažniji ciljevi Društva su briga o djelatnosti, zaštita prava vodiča i struke, zaštita zakonitosti obavljanja djelatnosti turističkog vođenja, podizanje kvalitete pruženih usluga kroz programe doobrazovanja kao i stvaranje uvjeta za što kvalitetnije predstavljanje Zagreba, Zagrebačke županije te kulturne baštine Republike Hrvatske u cjelini.
Društvo za certificiranje i nadzor u većinskom vlasništvu CSQA Certificazioni iz Italije. Djelujemo u sektorima poljoprivrede, prehrambene industrije, turizma, javniih i zdravstveno-socijalnih usluga, javne uprave, sporta i rekreacije, usluga, školstva i obrazovanja te kulture. Certifikacije CSQA odnose se na kvalitetu, okoliš i sigurnost, na društvenu odgovornost i društveno komuniciranje, a rezultat su multidisciplinarnog tima i suradnje s talijanskim, hrvatskim i međunarodnim visokokvalificiranim stručnjacima. CSQA Adria d.o.o.

Društvo za certificiranje i nadzor u većinskom vlasništvu CSQA Certificazioni iz Italije. Djelujemo u sektorima poljoprivrede, prehrambene industrije, turizma, javniih i zdravstveno-socijalnih usluga, javne uprave, sporta i rekreacije, usluga, školstva i obrazovanja te kulture. Certifikacije CSQA odnose se na kvalitetu, okoliš i sigurnost, na društvenu odgovornost i društveno komuniciranje, a rezultat su multidisciplinarnog tima i suradnje s talijanskim, hrvatskim i međunarodnim visokokvalificiranim stručnjacima.

CSQA Adria d.o.o. Domena: http://www.csqa.hr CSQA Adria d.o.o. Poslovni web katalog; kategorija 276 Društvo za certificiranje i nadzor u većinskom vlasništvu CSQA Certificazioni iz Italije. Djelujemo u sektorima poljoprivrede, prehrambene industrije, turizma, javniih i zdravstveno-socijalnih usluga, javne uprave, sporta i rekreacije, usluga, školstva i obrazovanja te kulture. Certifikacije CSQA odnose se na kvalitetu, okoliš i sigurnost, na društvenu odgovornost i društveno komuniciranje, a rezultat su multidisciplinarnog tima i suradnje s talijanskim, hrvatskim i međunarodnim visokokvalificiranim stručnjacima.
Društvo za edukaciju mladeži (Edukos) osnovano je sada već davne 2000. godine kao inicijativa grupe mladih i nadobudnih studenata, a s ciljem poticanja mladih na bijeg iz svakodnevne letargije u kojoj se našla hrvatska mladež. Edukos, društvo

Društvo za edukaciju mladeži (Edukos) osnovano je sada već davne 2000. godine kao inicijativa grupe mladih i nadobudnih studenata, a s ciljem poticanja mladih na bijeg iz svakodnevne letargije u kojoj se našla hrvatska mladež.

Edukos, društvo Domena: http://www.edukos.hr Edukos, društvo Poslovni web katalog; kategorija 289 Društvo za edukaciju mladeži (Edukos) osnovano je sada već davne 2000. godine kao inicijativa grupe mladih i nadobudnih studenata, a s ciljem poticanja mladih na bijeg iz svakodnevne letargije u kojoj se našla hrvatska mladež.
Društvo za kajkavsko kulturno stvaralaštvo Krapina je udruga osnovana u cilju promicanja zajedničkih kulturnih i drugih interesa radi očuvanja, njegovanja i popularizacije govorene, pisane i pjevane riječi kajkavskog narječja te njegovanje i popularizacija tradicije kajkavske kulturne baštine. Web portal Kajkavske popevke. Kajkavske popevke

Društvo za kajkavsko kulturno stvaralaštvo Krapina je udruga osnovana u cilju promicanja zajedničkih kulturnih i drugih interesa radi očuvanja, njegovanja i popularizacije govorene, pisane i pjevane riječi kajkavskog narječja te njegovanje i popularizacija tradicije kajkavske kulturne baštine. Web portal Kajkavske popevke.

Kajkavske popevke Domena: http://www.kajkavske-popevke.hr Kajkavske popevke Poslovni web katalog; kategorija 289 Društvo za kajkavsko kulturno stvaralaštvo Krapina je udruga osnovana u cilju promicanja zajedničkih kulturnih i drugih interesa radi očuvanja, njegovanja i popularizacije govorene, pisane i pjevane riječi kajkavskog narječja te njegovanje i popularizacija tradicije kajkavske kulturne baštine. Web portal Kajkavske popevke.
Društvo za kulturu demokracije (DKD) osnovano je 2002. godine. Osnivačka je skupština održana u Tribini Grada Zagreba, a na njoj su osnivači prihvatili Statut udruge te izabrali privremeno vodstvo. Kako ćete moći saznati i iz samih dokumenata na našoj web-stranici, DKD u svom radu polazi od pretpostavke da snaga društva počiva na sposobnostima pojedinaca i kvaliteti njihovih međusobnih odnosa. Društvo za kulturu demokracije

Društvo za kulturu demokracije (DKD) osnovano je 2002. godine. Osnivačka je skupština održana u Tribini Grada Zagreba, a na njoj su osnivači prihvatili Statut udruge te izabrali privremeno vodstvo. Kako ćete moći saznati i iz samih dokumenata na našoj web-stranici, DKD u svom radu polazi od pretpostavke da snaga društva počiva na sposobnostima pojedinaca i kvaliteti njihovih međusobnih odnosa.

Društvo za kulturu demokracije Domena: http://www.dkd-org.hr Društvo za kulturu demokracije Poslovni web katalog; kategorija 289 Društvo za kulturu demokracije (DKD) osnovano je 2002. godine. Osnivačka je skupština održana u Tribini Grada Zagreba, a na njoj su osnivači prihvatili Statut udruge te izabrali privremeno vodstvo. Kako ćete moći saznati i iz samih dokumenata na našoj web-stranici, DKD u svom radu polazi od pretpostavke da snaga društva počiva na sposobnostima pojedinaca i kvaliteti njihovih međusobnih odnosa.
Društvo za podvodne sportove (DPS) Zagreb je udruga tehničke kulture i sporta s ciljem djelovanja na području tehničke kulture i sporta i to u svim njegovim vidovima i primjenama, a osobito za unaprijeđenje podvodnih djelatnosti i sportskog ribolova na moru, te očuvanja čovjekove okoline, posebno mora i voda. DPS Zagreb

Društvo za podvodne sportove (DPS) Zagreb je udruga tehničke kulture i sporta s ciljem djelovanja na području tehničke kulture i sporta i to u svim njegovim vidovima i primjenama, a osobito za unaprijeđenje podvodnih djelatnosti i sportskog ribolova na moru, te očuvanja čovjekove okoline, posebno mora i voda.

DPS Zagreb Domena: http://www.dps-zagreb.hr DPS Zagreb Poslovni web katalog; kategorija 289 Društvo za podvodne sportove (DPS) Zagreb je udruga tehničke kulture i sporta s ciljem djelovanja na području tehničke kulture i sporta i to u svim njegovim vidovima i primjenama, a osobito za unaprijeđenje podvodnih djelatnosti i sportskog ribolova na moru, te očuvanja čovjekove okoline, posebno mora i voda.
Društvo za pomoć mentalno retardiranim osobama Osijek osnovano je 1958. godine. Organizacija je neprofitabilna, a djeluje kao socijalno-humanitarna udruga za pomoć i unaprjeđivanje kvalitete življenja osoba s mentalnom retardacijom i njihovih obitelji. Društvo MRO iz Osijeka član je Hrvatskog saveza udruga za osobe s mentalnom retardacijom, koji djeluje pod motom Različitosti nas obogaćuju. Društvo MRO

Društvo za pomoć mentalno retardiranim osobama Osijek osnovano je 1958. godine. Organizacija je neprofitabilna, a djeluje kao socijalno-humanitarna udruga za pomoć i unaprjeđivanje kvalitete življenja osoba s mentalnom retardacijom i njihovih obitelji. Društvo MRO iz Osijeka član je Hrvatskog saveza udruga za osobe s mentalnom retardacijom, koji djeluje pod motom Različitosti nas obogaćuju.

Društvo MRO Domena: http://www.drustvomro.hr Društvo MRO Poslovni web katalog; kategorija 289 Društvo za pomoć mentalno retardiranim osobama Osijek osnovano je 1958. godine. Organizacija je neprofitabilna, a djeluje kao socijalno-humanitarna udruga za pomoć i unaprjeđivanje kvalitete življenja osoba s mentalnom retardacijom i njihovih obitelji. Društvo MRO iz Osijeka član je Hrvatskog saveza udruga za osobe s mentalnom retardacijom, koji djeluje pod motom Različitosti nas obogaćuju.

Prethodna stranica | 6. 3. 2021. | Slijedeća stranicaIzrada internet stranica POSLOVNI SAVJETI

Internet usluge Važno: Neke tvrtke, iako imaju web stranice, neadekvatno predstavljaju sebe i svoju ponudu.
Besplatni oglasi Proučite pregled i linkove date u nastavku, saznajte kako da povečate broj klijenata i zaradu.

Oglasi PREGLED WEB USLUGA ZA PODUZETNIKE - ISKORISTITE MOGUĆNOSTI INTERNETA
U Hrvatskoj postoji već preko milijun registriranih korisnika Interneta. Bez obzira na profil Vašeg posla, ne možete ignorirati tu brojku. Biti prisutan na Internetu, najjeftiniji je i najjednostavniji način da svoje proizvode i usluge predstavite svojim korisnicima.
Ako to ne učinite Vi, Vaši konkurenti svakako hoće.

Kako bi svoj proizvod ili uslugu mogli prodati postojećem ili budućem kupcu, morate ga o tome informirati, no, isto tako, morate upoznati svog kupca i saznati što više o njegovim željama i potrebama, kako biste mu ponudili upravo onaj proizvod ili uslugu koju on želi. Vaše web stranice izvrstan su medij kojim se obraćate kupcima, dobavljačima i poslovnim partnerima, ali istodobno i sredstvo kojim se oni obraćaju Vama.

U usporedbi s drugim medijima, Internet Vam omogućuje kvalitetnije oglašavanje uz znatno manje troškove. No, istodobno, Internet je i puno više od medija za oglašavanje.
Želite li unaprijediti odnose s Vašim kupcima, poboljšati komunikaciju s dobavljačima, ažurirati tehničku dokumentaciju ili upoznati javnost s novostima u Vašem proizvodnom ili uslužnom programu, Internet je pravi izbor!
Možda tražite najbolju ponudu ili želite saznati više o svojim kupcima? Vaše web stranice suvremeno su rješenje s kojim to možete učiniti brzo, učinkovito i što je najvažnije, vrlo jeftino.

Samo na Internetu Vaša ponuda, zajedno s detaljnim podacima o Vašoj tvrtki, može biti dostupna 24 sata dnevno, 365 dana godišnje, svima i iz bilo kojeg dijela svijeta.

Putem vlastitih web stranica možete pružiti brzu, ali i detaljnu informaciju o Vašem poduzeću ili obrtu, proizvodima i uslugama. Obraćate se novim potencijalnim kupcima i kvalitetnije komunicirate s postojećim, povećavate bazu dobavljača, dobivate pristup tržištima i segmentima koji su Vam dosad bili nedostupni - ukratko, širite svoje poslovanje i otvarate nove poslovne prigode za Vaše trgovačko društvo, obrt, udrugu... Ali za to su potrebne kvalitetne web stranice, a ne amaterski uradci, potreban je CMS, a ne klasične stranice koje ne možete ažurirati.

Postoji li lakši, učinkovitiji i jeftiniji način da se predstavite postojećim i novim kupcima ili korisnicima usluga od web stranica? Slika vrijedi tisuću riječi. Web stranice Vam omogućavaju da objavite na stotine slika, kratkih animacija i propagandnih filmova te da ih obogatite zvukom. Nijedan katoalog to ne može. Niti jedne novine to ne mogu. Radio može prenijeti zvuk, ali ne i sliku, a televizija... Znate li cijenu jedne sekunde reklame na televiziji?

Imate li pekaru, restoran, automehaničarsku radionicu, bavite se uzgojem svinja, ratarstvom, peradarstvom i sl. i možda ste pomislili kako Internet nije pravo mjesto ili sredstvo za Vas.
Razmislite ponovo. Internet nije samo za velike trgovine. Između milijun ljudi iz Hrvatske koji mogu doći na Vaše stranice, svakako postoje i oni koje zanimaju i poslovi kojima se Vi bavite.
Omogućite zainteresiranima da saznaju što više o Vama. Predstavite svoju ponudu i potražnju.
Pregled ponuda usluga LINK NA STRANICE SA KVALITETNIM POSLOVNIM WEB RJEŠENJIMA - POGLEDAJTE!

Oglasi i najave NAJAVE I PREPORUKE Oglasi i najave

MOGUĆNOSTI CMS-a

Content Management sustav (CMS) omogućava da samostalno postavljate ili mijenjate postojeće podatke na Vašim internet stranicama neovisno o stručnom znanju. Ako znate koristiti npr. Word ili Outlook, to je sasvim dovoljno.

Omogućava Vam da vaše stranice uvijek budu aktualne, te su sve promjene trenutne.
Sustav omogućava korisniku (bez poznavanja HTML jezika) upravljanje, kreiranje i ažuriranje web stranica, a projektiran je na način da su dizajn i sadržaj dvije odvojene i nezavisne cjeline, što je prednost jer eventualni kasniji redizajn neće utjecati na jednom unešene podatke. Što se tiće dizajna, odabrali smo klasične provjerene poslovne dizajne sa kojima ne možete pogriješiti u izboru.

Moguće je postavljanje i više administratora sa različitim ovlastima za održavanje sadržaja te time omogućiti još veću fleksibilnost u ažuriranju stranica. Ne postoji limit kod broja administratora niti limit po broju unošenja članaka i slika.
Limit je jedino veličina zakupljenog hostinga, a što je uvijek moguće proširivati.

Struktura CMS sistema ili web stranica je optimizirana za tražilice, Vi možete podesiti tagove za pretraživače tako da unesete ključne riječi koje najbolje opisuju Vaše web stranice. Pored toga, naslov svakog upisanog članka automatski se prenosi u sekciju.

CMS aplikacije su trenutno najpopularniji i najkvalitetniji izbor pri izradi web stranica jer omogućavaju redovito i brzo osvježavanje sadržaja na stranicama.

Rad sa sustavom u potpunosti je pojednostavljen i prilagođen dobro nam poznatom radnom okruženju kojeg susrećemo u većini tekst procesora (npr. Microsoft Word, Outlook...). CMS-om je uspješno zaobiđen problem nedovoljne ažurnosti web stranica, a sama učestalost obnavljanja stranica ovisi prvenstveno o Vašim potrebama.

Za rad sa sustavom dovoljan je samo Vaš uobičajeni preglednik web stranica (browser), a to je upravo Vaš Internet Explorer ili neki drugi program koji upravo i sada koristite kada čitate ovaj tekst. Prednost ovog jest mogućnost pristupa sustavu iz bilo kojeg dijela svijeta, a s tim u svezi i izmjena sadržaja stranica u bilo kojem trenutku. Dovoljan je samo priključak na Internet.

Tekst je moguće unositi direktno ili tako da ga jednostavno kopirate iz Microsoft Worda ili drugog tekst editora, a formatirate ga onako kako ste navikli u svom programu za obradu teksta. Kao što pišete stranice u Wordu, ili Excelu, tako pišete i sadržaj za Vaše web stranice, direktno u Contrlo panelu, ili sve napišete u npr. Wordu, a potom to kopirate na svoje stranice.
Da ste naručili i "klasičnu" izradu web stranica, svejedno bi morali webmasteru pripremiti tekst.

Izrada "klasičnih" stranica, na kojima ne možete sami mijenjati sadržaj, može trajati mjesecima, dok CMS instaliramo odmah, i odmah je spreman za punjenje sadržajem.
Opširnije: www.poslovniforum.hr/cms/

 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895

Datum zadnjeg ažuriranja Poslovnog web kataloga: 6. 3. 2021.