Besplatne informacije BESPLATNI oglasi

Klikni za pregled priloga
Poslovni forum d.o.o. - Pregled usluga

Izrada CMS web stranica IZRADA WEB STRANICA - CMS WEB STRANICE
Izrada CMS web stranica po izuzetno povoljnim cijenama, internet stranica koje možete uvjek samostalno ažurirati bez ikakvih dodatnih troškova, objavljivati neograničeni broj tekstova... Predstavite Vašu tvrtku, objavite sve ponude, akcije, detaljni pregled svih proizvoda...
Hosting na Windows serverima HOSTING PONUDA
Web hosting je usluga iznajmljivanja diskovnog prostora i pripadajućih serverskih resursa za smještaj web stranica na web poslužitelju i za korištenje e-maila. Najpovoljnije cijene web hostinga. (Windows hosting)
POSLOVNI FORUM 1000 EXTRA STRANICA
Želite li biti pronađeni, nužno je da imate veliki broj pojedinačnih stranica, a na svakoj da se što je više moguće spominju ključne riječi koje opisuju Vašu djelatnost ili usluge.
POSLOVNI FORUM WEB SHOP - TRGOVINA
Izrada aplikacija za prodaju proizvoda i usluga putem Interneta. Uključena offline plaćanja kao ponuda, ček, pouzećem. Potpuna podrška za online plaćanja karticom (2CheckOut, WorldPay)
POSLOVNI FORUM TURISTIČKE STRANICE
Za turističke agencije, hotele, motele, kampove, iznajmljivače apartmana sa većim brojem apartmana... Internet aplikacija za prezentaciju i rezervacijski sustav za turističku ponudu, apartmane i hotele.
Besplatna registracija domena BESPLATNE HR DOMENE
Želite li kratku i lako pamtljivu web adresu ili ćete jednog dana uzeti ostatke ostataka, domene koje uopće nije lako zapamtiti niti napisati?! Besplatna registracija domena i parking stranica.
POSLOVNI FORUM - Izrada poslovnih planova POSLOVNI PLANOVI I ELABORATI (KREDITI)
Povoljno izrađujemo kvalitetne investicijske projekte i poslovne planove za kredite kako bi poduzetnik kvalitetno sagledao sve aspekte ulaganja i postigao najveći profit u realizaciji.
Marketing MARKETING - REKLAME
Marketing zahtjeva kontinuiranu analizu, istraživanje, planiranje i praćenje rezultata uporabom standardnih i alternativnih metoda. Nisu najvažnija velika novčana ulaganja, već znanje i ideje.
Istraživanje tržišta ISTRAŽIVANJE NOVOG TRŽIŠTA I PRILIKA
Istraživanja tržišta za potrebe: segmentacije tržišta (image proizvoda i marke, poznavanje i korištenje, zadovoljstvo potrošača), razvoja proizvoda, prodaje, promidžbene kampanje...
Stalni ugovorni korisnici STALNI KORISNICI
Upis korisnika (tgovačkog društva ili obrta) u poslovnu bazu podataka i kreiranje napredne web prezentacije na našem sustavu sa mogućnošću predstavljanja.
Trgovačko posredovanje TRG. POSREDOVANJE
Trgovačkim posredovanjem Poslovni forum nastoji naći i dovesti u vezu s nalogodavcem tvrtku ili osobu, koja bi s njim pregovarala o sklapanju određenog ugovora za proizvode ili usluge.
UGOVORI PRIMJERI UGOVORA
Gotovi primjeri ugovora prilagođeni konkretnim potrebama; kupoprodajni ugovori, ugovori o poslovnoj suradnji, ugovori o radu, ugovori o prijevozu, najmu, kreditu, gradnji...
Adresari i imenici ADRESARI - IMENICI
Poslovni imenici (adresari) sadrže ažurirane podatke o svim poslovnim subjektima u Hrvatskoj (trgovačka društva, obrtnici, državna uprava, udruge, sindikati i zaklade i dr.). Web imenik.
Primjeri poslovnih planova PRIMJERI ELABORATA
Upute za samostalnu izradu poslovnih planova (krediti, elaborati) sastavljene od stručnog tima Poslovnog foruma. Gotovi primjeri poslovnih planova za traženje kredita za različite poslovne namjene i iznose.

Klikni za pregled priloga
PRETRAŽIVANJE
svih objavljenih tekstova


WEB HOSTING


Poslovni web katalog Poslovni web katalog Poslovni web katalogAžurirano: 15. 4. 2021.

Kontakt:
info@poslovniforum.hr


Besplatni oglasi

Poslovne informacije - Internet informacije POSLOVNE INFORMACIJE - PREGLED HRVATSKIH POSLOVNIH WEB STRANICA

POSLOVNI FORUM d.o.o.

.
Poslovni forum d.o.o. - Link na naslovnu stranicu sa pregledom svih poslovnih informacija.
CMS - Content Menagment System (CMS) je naziv za programirane web stranice što Vam omogućava da samostalno i jednostavno unosite ili brišete sadržaj sa svojih internet stranica putem administratorskog sučelja, a što je vrlo bitno, bez ikakvih posebnih predznanja. Iskoristite mogućnost da svoju tvrtku predstavite na pravi način u Hrvatskoj i inozemstvu.
Ugovori - Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni. Primjeri svih vrsta ugovora.
Zakoni - Pregled najvažnijih zakona i drugih propisa. Pravilnici, uredbe, odluke, rješenja...
Trgovačko posredovanje - Ponuda i potražnja proizvoda i usluga. Objavite svoju ponudu.
Imenici - Poslovni imenici (adresari) sadrže aktualne podatke o svim poslovnim subjektima.
Poslovni planovi - Izrada poslovnih planova ili investicijskih projekata. Upute za izradu.
Istraživanje tržišta - Istraživanja tržišta za potrebe analize tržišta, plasiranje novih usluga.
Poslovni web katalog - Pregled tvrtki koji imaju internet stranice i koriste Internet u HR.
Hosting - Usluge hostinga za hrvatske tvrtke, besplatna registracija .hr domena, e-mail...
Pretraživanje - Pretraživanje svih objavljenih i javno dostupnih tekstova i objava.
 
Izvod iz "Poslovnog Web Kataloga" Poslovnog foruma d.o.o.

Udruga za pravnu zaštitu Juris Protecta. Unapređenje kvalitete zakona i rada pravosuđa u Republici Hrvatskoj s ciljem potpunog prihvaćanja priznatih standarda koji se primjenjuju u najrazvijenijim državama EU-a. Udruga motri postojeće zakone, kadrovsku strukturu i organizaciju rada u pravosuđu i upozorava na nedostatke. Juris Protecta

Udruga za pravnu zaštitu Juris Protecta. Unapređenje kvalitete zakona i rada pravosuđa u Republici Hrvatskoj s ciljem potpunog prihvaćanja priznatih standarda koji se primjenjuju u najrazvijenijim državama EU-a. Udruga motri postojeće zakone, kadrovsku strukturu i organizaciju rada u pravosuđu i upozorava na nedostatke.

Juris Protecta Domena: http://www.jurpro.hr Juris Protecta Poslovni web katalog; kategorija 289 Udruga za pravnu zaštitu Juris Protecta. Unapređenje kvalitete zakona i rada pravosuđa u Republici Hrvatskoj s ciljem potpunog prihvaćanja priznatih standarda koji se primjenjuju u najrazvijenijim državama EU-a. Udruga motri postojeće zakone, kadrovsku strukturu i organizaciju rada u pravosuđu i upozorava na nedostatke.
Udruga za prevenciju prekomjerne težine. Udruga UPPT je otvorena za suradnju sa svima koji preko svojih web stranica govore o kvaliteti života kroz prehrambenu, tjelesnu i zdravstvenu kulturu. Naša je želja potaknuti svaku osobu na preuzimanje odgovornosti za vlastito zdravlje, jer se samo znanjem o ispravnom načinu življenja, pravilnom prehranom i fizičkom aktivnošću, može raditi na osobnoj prevenciji. UPPT, udruga

Udruga za prevenciju prekomjerne težine. Udruga UPPT je otvorena za suradnju sa svima koji preko svojih web stranica govore o kvaliteti života kroz prehrambenu, tjelesnu i zdravstvenu kulturu. Naša je želja potaknuti svaku osobu na preuzimanje odgovornosti za vlastito zdravlje, jer se samo znanjem o ispravnom načinu življenja, pravilnom prehranom i fizičkom aktivnošću, može raditi na osobnoj prevenciji.

UPPT, udruga Domena: http://www.uppt.hr UPPT, udruga Poslovni web katalog; kategorija 289 Udruga za prevenciju prekomjerne težine. Udruga UPPT je otvorena za suradnju sa svima koji preko svojih web stranica govore o kvaliteti života kroz prehrambenu, tjelesnu i zdravstvenu kulturu. Naša je želja potaknuti svaku osobu na preuzimanje odgovornosti za vlastito zdravlje, jer se samo znanjem o ispravnom načinu življenja, pravilnom prehranom i fizičkom aktivnošću, može raditi na osobnoj prevenciji.
Udruga za prevenciju, pomoć i borbu protiv virusnog hepatitisa - ABC Hepatitis. Udruga ABC Hepatitis osnovana je 2005. godine s ciljem pronalaženja najboljih načina i mogućnosti u liječenju oboljelih od akutnog i kroničnog hepatitisa. ABC Hepatitis

Udruga za prevenciju, pomoć i borbu protiv virusnog hepatitisa - ABC Hepatitis. Udruga ABC Hepatitis osnovana je 2005. godine s ciljem pronalaženja najboljih načina i mogućnosti u liječenju oboljelih od akutnog i kroničnog hepatitisa.

ABC Hepatitis Domena: http://www.abchepatitis.hr ABC Hepatitis Poslovni web katalog; kategorija 289 Udruga za prevenciju, pomoć i borbu protiv virusnog hepatitisa - ABC Hepatitis. Udruga ABC Hepatitis osnovana je 2005. godine s ciljem pronalaženja najboljih načina i mogućnosti u liječenju oboljelih od akutnog i kroničnog hepatitisa.
Udruga za promicanje igre picigin Pešekan iz Medulina osnovana je u kolovozu 2005. godine te je sukladno Zakonu o udrugama ustrojena i registrirana 2006. godine kao udruga u koju se učlanjuju fizičke i pravne osobe radi obavljanja aktivnosti i djelatnosti u svrhu ciljeva udruge. Pešekan, udruga

Udruga za promicanje igre picigin Pešekan iz Medulina osnovana je u kolovozu 2005. godine te je sukladno Zakonu o udrugama ustrojena i registrirana 2006. godine kao udruga u koju se učlanjuju fizičke i pravne osobe radi obavljanja aktivnosti i djelatnosti u svrhu ciljeva udruge.

Pešekan, udruga Domena: http://www.pesekan.hr Pešekan, udruga Poslovni web katalog; kategorija 289 Udruga za promicanje igre picigin Pešekan iz Medulina osnovana je u kolovozu 2005. godine te je sukladno Zakonu o udrugama ustrojena i registrirana 2006. godine kao udruga u koju se učlanjuju fizičke i pravne osobe radi obavljanja aktivnosti i djelatnosti u svrhu ciljeva udruge.
Udruga za promicanje inkluzije (UPI) je nevladina udruga koja svoje aktivnosti usmjerava ka stvaranju sustava službi podrške u zajednici kao alternativnom izvaninstitucionalnom obliku skrbi za osobe s intelektualnim teškoćama. Naš je cilj omogućiti osobama s intelektualnim teškoćama izlazak iz socijalne izolacije i uključenje u društvo. Udruga je osnovana 1997. godine u Zagrebu. Inkluzija

Udruga za promicanje inkluzije (UPI) je nevladina udruga koja svoje aktivnosti usmjerava ka stvaranju sustava službi podrške u zajednici kao alternativnom izvaninstitucionalnom obliku skrbi za osobe s intelektualnim teškoćama. Naš je cilj omogućiti osobama s intelektualnim teškoćama izlazak iz socijalne izolacije i uključenje u društvo. Udruga je osnovana 1997. godine u Zagrebu.

Inkluzija Domena: http://www.inkluzija.hr Inkluzija Poslovni web katalog; kategorija 289 Udruga za promicanje inkluzije (UPI) je nevladina udruga koja svoje aktivnosti usmjerava ka stvaranju sustava službi podrške u zajednici kao alternativnom izvaninstitucionalnom obliku skrbi za osobe s intelektualnim teškoćama. Naš je cilj omogućiti osobama s intelektualnim teškoćama izlazak iz socijalne izolacije i uključenje u društvo. Udruga je osnovana 1997. godine u Zagrebu.
Udruga za promicanje kulturnih i turističkih vrijednosti Moslavine, Moslavina Info. Gospodarstvo, kultura, sport, tutizam, oglasi, informator, fotografije, vijesti, najave novih događanja, korisne informacije... Moslavina Info

Udruga za promicanje kulturnih i turističkih vrijednosti Moslavine, Moslavina Info. Gospodarstvo, kultura, sport, tutizam, oglasi, informator, fotografije, vijesti, najave novih događanja, korisne informacije...

Moslavina Info Domena: http://www.moslavina-info.hr Moslavina Info Poslovni web katalog; kategorija 289 Udruga za promicanje kulturnih i turističkih vrijednosti Moslavine, Moslavina Info. Gospodarstvo, kultura, sport, tutizam, oglasi, informator, fotografije, vijesti, najave novih događanja, korisne informacije...
Udruga za promicanje kvalitete života Kristalni izvor, Zagreb. Uvjereni smo da je Vašem životnom putu, Kristalni izvor Vaš najbolji izbor kako bi napravili nešto za svoje tjelesno, duševno i duhovno zdravlje. Kristalni izvor

Udruga za promicanje kvalitete života Kristalni izvor, Zagreb. Uvjereni smo da je Vašem životnom putu, Kristalni izvor Vaš najbolji izbor kako bi napravili nešto za svoje tjelesno, duševno i duhovno zdravlje.

Kristalni izvor Domena: http://www.kristalni-izvor.hr Kristalni izvor Poslovni web katalog; kategorija 289 Udruga za promicanje kvalitete života Kristalni izvor, Zagreb. Uvjereni smo da je Vašem životnom putu, Kristalni izvor Vaš najbolji izbor kako bi napravili nešto za svoje tjelesno, duševno i duhovno zdravlje.
Udruga za promicanje međuobalnog prometnog povezivanja, Shortsea. Promicanje priobalnog pomorskog prijevoza stalnim informiranjem kako bi ponuda i potražnja našle najbolji multimodalni put. Naglašavanje prednosti koje priobalni pomorski prijevoz može ponuditi na transeuropskoj i paneuropskoj razini. Shortsea

Udruga za promicanje međuobalnog prometnog povezivanja, Shortsea. Promicanje priobalnog pomorskog prijevoza stalnim informiranjem kako bi ponuda i potražnja našle najbolji multimodalni put. Naglašavanje prednosti koje priobalni pomorski prijevoz može ponuditi na transeuropskoj i paneuropskoj razini.

Shortsea Domena: http://www.shortsea.hr Shortsea Poslovni web katalog; kategorija 287 Udruga za promicanje međuobalnog prometnog povezivanja, Shortsea. Promicanje priobalnog pomorskog prijevoza stalnim informiranjem kako bi ponuda i potražnja našle najbolji multimodalni put. Naglašavanje prednosti koje priobalni pomorski prijevoz može ponuditi na transeuropskoj i paneuropskoj razini.
Udruga za promicanje nastave matematike, Normala. Ideja o osnivanju udruge nastala je zbog potrebe unapređenja nastave matematike, stručnog usavršavanja nastavnika matematike, kao i poticanja smišljene implementacije informacijsko komunikacijske tehnologije u nastavu matematike. Uvjereni smo da o unaprjeđenju nastave matematike imaju što reći i doprinijeti oni koji se njome svakodnevno bave i promišljaju probleme. Normala, udruga

Udruga za promicanje nastave matematike, Normala. Ideja o osnivanju udruge nastala je zbog potrebe unapređenja nastave matematike, stručnog usavršavanja nastavnika matematike, kao i poticanja smišljene implementacije informacijsko komunikacijske tehnologije u nastavu matematike. Uvjereni smo da o unaprjeđenju nastave matematike imaju što reći i doprinijeti oni koji se njome svakodnevno bave i promišljaju probleme.

Normala, udruga Domena: http://www.normala.hr Normala, udruga Poslovni web katalog; kategorija 289 Udruga za promicanje nastave matematike, Normala. Ideja o osnivanju udruge nastala je zbog potrebe unapređenja nastave matematike, stručnog usavršavanja nastavnika matematike, kao i poticanja smišljene implementacije informacijsko komunikacijske tehnologije u nastavu matematike. Uvjereni smo da o unaprjeđenju nastave matematike imaju što reći i doprinijeti oni koji se njome svakodnevno bave i promišljaju probleme.
Udruga za promicanje prava i socijalizaciju djece i mladih oboljelih od HIV-a osnovana je 2006. godine radi integriranja zdrave i oboljele djece, provođenja kvalitetne edukacije, preventive i socijalizacije. IZAZOV djeluje na stručno-programskim područjima i poljima. Izazov, udruga

Udruga za promicanje prava i socijalizaciju djece i mladih oboljelih od HIV-a osnovana je 2006. godine radi integriranja zdrave i oboljele djece, provođenja kvalitetne edukacije, preventive i socijalizacije. IZAZOV djeluje na stručno-programskim područjima i poljima.

Izazov, udruga Domena: http://www.izazov-hiv.hr Izazov, udruga Poslovni web katalog; kategorija 289 Udruga za promicanje prava i socijalizaciju djece i mladih oboljelih od HIV-a osnovana je 2006. godine radi integriranja zdrave i oboljele djece, provođenja kvalitetne edukacije, preventive i socijalizacije. IZAZOV djeluje na stručno-programskim područjima i poljima.
Udruga za promicanje starih,  zaboravljenih običaja i kulturnih događanja našega kraja. Informacije o udruzi Grobnički Dondolaši. Udruga Grobnički Dondolaši

Udruga za promicanje starih, zaboravljenih običaja i kulturnih događanja našega kraja. Informacije o udruzi Grobnički Dondolaši.

Udruga Grobnički Dondolaši Domena: http://www.grobnicki-dondolasi.com Udruga Grobnički Dondolaši Poslovni web katalog; kategorija 32 Udruga za promicanje starih,  zaboravljenih običaja i kulturnih događanja našega kraja. Informacije o udruzi Grobnički Dondolaši.
Udruga za promicanje zdravlja, Zdravnica. Krajem 2006. godine osnovana je udruga Zdravnica sa sjedištem u Rijeci. Ova udruga ima osnovnu ulogu promovirati zdravlje, te organizirati preventivne preglede građana, organizirati edukativna predavanja, publikacije, radionice, a sve u svrhu očuvanja zdravlja. Zdravnica, udruga

Udruga za promicanje zdravlja, Zdravnica. Krajem 2006. godine osnovana je udruga Zdravnica sa sjedištem u Rijeci. Ova udruga ima osnovnu ulogu promovirati zdravlje, te organizirati preventivne preglede građana, organizirati edukativna predavanja, publikacije, radionice, a sve u svrhu očuvanja zdravlja.

Zdravnica, udruga Domena: http://www.zdravnica.hr Zdravnica, udruga Poslovni web katalog; kategorija 289 Udruga za promicanje zdravlja, Zdravnica. Krajem 2006. godine osnovana je udruga Zdravnica sa sjedištem u Rijeci. Ova udruga ima osnovnu ulogu promovirati zdravlje, te organizirati preventivne preglede građana, organizirati edukativna predavanja, publikacije, radionice, a sve u svrhu očuvanja zdravlja.
Udruga za promicanje, razvitak i unapređenje kulturno umjetničke djelatnosti i klapskog pjevanja Amfora (skraćeno KUD Klapa Amfora) je počela radom u svibnju 2005. na inicijativu Deše Karamehmedović. Temeljena u početku samo na ženskoj klapi, već donošenjem Statuta udruge dobila se i druga dimenzija rada udruge, a to je rad sa mladima. Izvođenje i promicanje klapskog načina izvedbe izvornih hrvatskih napjeva. KUD Klapa Amfora

Udruga za promicanje, razvitak i unapređenje kulturno umjetničke djelatnosti i klapskog pjevanja Amfora (skraćeno KUD Klapa Amfora) je počela radom u svibnju 2005. na inicijativu Deše Karamehmedović. Temeljena u početku samo na ženskoj klapi, već donošenjem Statuta udruge dobila se i druga dimenzija rada udruge, a to je rad sa mladima. Izvođenje i promicanje klapskog načina izvedbe izvornih hrvatskih napjeva.

KUD Klapa Amfora Domena: http://www.klapa-amfora.hr KUD Klapa Amfora Poslovni web katalog; kategorija 289 Udruga za promicanje, razvitak i unapređenje kulturno umjetničke djelatnosti i klapskog pjevanja Amfora (skraćeno KUD Klapa Amfora) je počela radom u svibnju 2005. na inicijativu Deše Karamehmedović. Temeljena u početku samo na ženskoj klapi, već donošenjem Statuta udruge dobila se i druga dimenzija rada udruge, a to je rad sa mladima. Izvođenje i promicanje klapskog načina izvedbe izvornih hrvatskih napjeva.
Udruga za promidžbu i očuvanje Gorskog kotara Plodovi gorja Gorskog kotara sa sjedištem u Ravnoj Gori osnovana je 2008. godine s ciljem poticanja razvoja regionalnog turizma s naglaskom na kulturni i eko turizam; promicanje prirodnih ljepota te kulturne i povijesne baštine regije; organiziranje stručnih skupova, seminara, savjetovanja, tribina, promotivnih akcija i organiziranje turističkih manifestacija edukativnog karaktera. Plodovi gorja

Udruga za promidžbu i očuvanje Gorskog kotara Plodovi gorja Gorskog kotara sa sjedištem u Ravnoj Gori osnovana je 2008. godine s ciljem poticanja razvoja regionalnog turizma s naglaskom na kulturni i eko turizam; promicanje prirodnih ljepota te kulturne i povijesne baštine regije; organiziranje stručnih skupova, seminara, savjetovanja, tribina, promotivnih akcija i organiziranje turističkih manifestacija edukativnog karaktera.

Plodovi gorja Domena: http://www.plodovi-gorja.hr Plodovi gorja Poslovni web katalog; kategorija 289 Udruga za promidžbu i očuvanje Gorskog kotara Plodovi gorja Gorskog kotara sa sjedištem u Ravnoj Gori osnovana je 2008. godine s ciljem poticanja razvoja regionalnog turizma s naglaskom na kulturni i eko turizam; promicanje prirodnih ljepota te kulturne i povijesne baštine regije; organiziranje stručnih skupova, seminara, savjetovanja, tribina, promotivnih akcija i organiziranje turističkih manifestacija edukativnog karaktera.
Udruga za promociju amaterskog sporta (UPAS) osnovana je 2000. godine te je sukladno odredbama Zakona o udrugama i Zakona o športu ustrojena kao sportsko društvo u koje se dragovoljno učlanjuju fizičke i pravne osobe radi obavljanja sportske djelatnosti. Cilj osnivanja udruge je promocija amaterskog sporta i sportske rekreacije za sve dobne i društvene skupine. UPAS, udruga

Udruga za promociju amaterskog sporta (UPAS) osnovana je 2000. godine te je sukladno odredbama Zakona o udrugama i Zakona o športu ustrojena kao sportsko društvo u koje se dragovoljno učlanjuju fizičke i pravne osobe radi obavljanja sportske djelatnosti. Cilj osnivanja udruge je promocija amaterskog sporta i sportske rekreacije za sve dobne i društvene skupine.

UPAS, udruga Domena: http://www.upas.hr UPAS, udruga Poslovni web katalog; kategorija 289 Udruga za promociju amaterskog sporta (UPAS) osnovana je 2000. godine te je sukladno odredbama Zakona o udrugama i Zakona o športu ustrojena kao sportsko društvo u koje se dragovoljno učlanjuju fizičke i pravne osobe radi obavljanja sportske djelatnosti. Cilj osnivanja udruge je promocija amaterskog sporta i sportske rekreacije za sve dobne i društvene skupine.
Udruga za realitetnu terapiju RH (HURT) je dobrovoljna udruga, osnovana 1988. g. Djelatnost Udruge se temelji na Statutu Udruge i programskoj koncepciji Instituta Williama Glassera. Povezivanje stručnjaka različitih profila, koji se bave Teorijom izbora i Realitetnom terapijom, u cilju unapređenja rada na problemima mentalnog zdravlja, promocija Teorije izbora, Realitetne terapije, valitetnih škola i Suradničkog vođenja među građanima, u svrhu poboljšanja kvalitete življenja. Udruga HURT

Udruga za realitetnu terapiju RH (HURT) je dobrovoljna udruga, osnovana 1988. g. Djelatnost Udruge se temelji na Statutu Udruge i programskoj koncepciji Instituta Williama Glassera. Povezivanje stručnjaka različitih profila, koji se bave Teorijom izbora i Realitetnom terapijom, u cilju unapređenja rada na problemima mentalnog zdravlja, promocija Teorije izbora, Realitetne terapije, valitetnih škola i Suradničkog vođenja među građanima, u svrhu poboljšanja kvalitete življenja.

Udruga HURT Domena: http://www.udruga-hurt.hr Udruga HURT Poslovni web katalog; kategorija 289 Udruga za realitetnu terapiju RH (HURT) je dobrovoljna udruga, osnovana 1988. g. Djelatnost Udruge se temelji na Statutu Udruge i programskoj koncepciji Instituta Williama Glassera. Povezivanje stručnjaka različitih profila, koji se bave Teorijom izbora i Realitetnom terapijom, u cilju unapređenja rada na problemima mentalnog zdravlja, promocija Teorije izbora, Realitetne terapije, valitetnih škola i Suradničkog vođenja među građanima, u svrhu poboljšanja kvalitete življenja.
Udruga za reviziju i kontrolu informacijskog sustava, ISACA Croatia Chapter, udruga stručnjaka za reviziju, kontrolu i sigurnost informacijskog sustava. ISACA je osnovana 1969. Broj članova stalno raste. Trenutačno ih  je više od 55000, u više od 170 lokalnih podružnica diljem svijeta u 140 zemalja. ISACA CC

Udruga za reviziju i kontrolu informacijskog sustava, ISACA Croatia Chapter, udruga stručnjaka za reviziju, kontrolu i sigurnost informacijskog sustava. ISACA je osnovana 1969. Broj članova stalno raste. Trenutačno ih je više od 55000, u više od 170 lokalnih podružnica diljem svijeta u 140 zemalja.

ISACA CC Domena: http://www.isaca.hr ISACA CC Poslovni web katalog; kategorija 287 Udruga za reviziju i kontrolu informacijskog sustava, ISACA Croatia Chapter, udruga stručnjaka za reviziju, kontrolu i sigurnost informacijskog sustava. ISACA je osnovana 1969. Broj članova stalno raste. Trenutačno ih  je više od 55000, u više od 170 lokalnih podružnica diljem svijeta u 140 zemalja.
Udruga za skrb oboljelih od celijakije Županije Istarske, ulica Marsovog polja 32, Pula. Glavni  cilj udruge je upoznavanje  okoline o problemima oboljelih, te što bolja socijalizacija oboljelih u društvu, te senzibilizacija samog društva i okoline prema problemima oboljelih. Celijakija, Istra

Udruga za skrb oboljelih od celijakije Županije Istarske, ulica Marsovog polja 32, Pula. Glavni cilj udruge je upoznavanje okoline o problemima oboljelih, te što bolja socijalizacija oboljelih u društvu, te senzibilizacija samog društva i okoline prema problemima oboljelih.

Celijakija, Istra Domena: http://www.celijakija-istra.hr Celijakija, Istra Poslovni web katalog; kategorija 289 Udruga za skrb oboljelih od celijakije Županije Istarske, ulica Marsovog polja 32, Pula. Glavni  cilj udruge je upoznavanje  okoline o problemima oboljelih, te što bolja socijalizacija oboljelih u društvu, te senzibilizacija samog društva i okoline prema problemima oboljelih.
Udruga za svekoliku pomoć invalidima Hrvatske - USPIH humanitarna je i neprofitna udruga građana koja okuplja osobe sa invaliditetom kao i sve osobe zainteresirane da im pomognu. Osnovana je na Osnivačkoj skupštini u Zagrebu, prosinca 1995. godine. Uspih, udruga

Udruga za svekoliku pomoć invalidima Hrvatske - USPIH humanitarna je i neprofitna udruga građana koja okuplja osobe sa invaliditetom kao i sve osobe zainteresirane da im pomognu. Osnovana je na Osnivačkoj skupštini u Zagrebu, prosinca 1995. godine.

Uspih, udruga Domena: http://www.uspih.hr Uspih, udruga Poslovni web katalog; kategorija 289 Udruga za svekoliku pomoć invalidima Hrvatske - USPIH humanitarna je i neprofitna udruga građana koja okuplja osobe sa invaliditetom kao i sve osobe zainteresirane da im pomognu. Osnovana je na Osnivačkoj skupštini u Zagrebu, prosinca 1995. godine.
Udruga za terapijsko i rekreacijsko jahanje KAS Sisak osnovana je s ciljem poboljšanja kvalitete života osoba s poteškoćama u razvoju i kao takva upisana u Registar udruga RH u Uredu državne uprave u Sisačko-moslavačkoj županiji. Terapijsko jahanje je dio konjaništva namijenjeno i prilagođeno osobama s posebnim potrebama kako bi se postigli razni terapijski ciljevi što ovisi o vrsti oštećenja korisnika. KAS Sisak

Udruga za terapijsko i rekreacijsko jahanje KAS Sisak osnovana je s ciljem poboljšanja kvalitete života osoba s poteškoćama u razvoju i kao takva upisana u Registar udruga RH u Uredu državne uprave u Sisačko-moslavačkoj županiji. Terapijsko jahanje je dio konjaništva namijenjeno i prilagođeno osobama s posebnim potrebama kako bi se postigli razni terapijski ciljevi što ovisi o vrsti oštećenja korisnika.

KAS Sisak Domena: http://www.kas-sisak.hr KAS Sisak Poslovni web katalog; kategorija 289 Udruga za terapijsko i rekreacijsko jahanje KAS Sisak osnovana je s ciljem poboljšanja kvalitete života osoba s poteškoćama u razvoju i kao takva upisana u Registar udruga RH u Uredu državne uprave u Sisačko-moslavačkoj županiji. Terapijsko jahanje je dio konjaništva namijenjeno i prilagođeno osobama s posebnim potrebama kako bi se postigli razni terapijski ciljevi što ovisi o vrsti oštećenja korisnika.

Prethodna stranica | 15. 4. 2021. | Slijedeća stranicaIzrada internet stranica POSLOVNI SAVJETI

Internet usluge Važno: Neke tvrtke, iako imaju web stranice, neadekvatno predstavljaju sebe i svoju ponudu.
Besplatni oglasi Proučite pregled i linkove date u nastavku, saznajte kako da povečate broj klijenata i zaradu.

Oglasi PREGLED WEB USLUGA ZA PODUZETNIKE - ISKORISTITE MOGUĆNOSTI INTERNETA
U Hrvatskoj postoji već preko milijun registriranih korisnika Interneta. Bez obzira na profil Vašeg posla, ne možete ignorirati tu brojku. Biti prisutan na Internetu, najjeftiniji je i najjednostavniji način da svoje proizvode i usluge predstavite svojim korisnicima.
Ako to ne učinite Vi, Vaši konkurenti svakako hoće.

Kako bi svoj proizvod ili uslugu mogli prodati postojećem ili budućem kupcu, morate ga o tome informirati, no, isto tako, morate upoznati svog kupca i saznati što više o njegovim željama i potrebama, kako biste mu ponudili upravo onaj proizvod ili uslugu koju on želi. Vaše web stranice izvrstan su medij kojim se obraćate kupcima, dobavljačima i poslovnim partnerima, ali istodobno i sredstvo kojim se oni obraćaju Vama.

U usporedbi s drugim medijima, Internet Vam omogućuje kvalitetnije oglašavanje uz znatno manje troškove. No, istodobno, Internet je i puno više od medija za oglašavanje.
Želite li unaprijediti odnose s Vašim kupcima, poboljšati komunikaciju s dobavljačima, ažurirati tehničku dokumentaciju ili upoznati javnost s novostima u Vašem proizvodnom ili uslužnom programu, Internet je pravi izbor!
Možda tražite najbolju ponudu ili želite saznati više o svojim kupcima? Vaše web stranice suvremeno su rješenje s kojim to možete učiniti brzo, učinkovito i što je najvažnije, vrlo jeftino.

Samo na Internetu Vaša ponuda, zajedno s detaljnim podacima o Vašoj tvrtki, može biti dostupna 24 sata dnevno, 365 dana godišnje, svima i iz bilo kojeg dijela svijeta.

Putem vlastitih web stranica možete pružiti brzu, ali i detaljnu informaciju o Vašem poduzeću ili obrtu, proizvodima i uslugama. Obraćate se novim potencijalnim kupcima i kvalitetnije komunicirate s postojećim, povećavate bazu dobavljača, dobivate pristup tržištima i segmentima koji su Vam dosad bili nedostupni - ukratko, širite svoje poslovanje i otvarate nove poslovne prigode za Vaše trgovačko društvo, obrt, udrugu... Ali za to su potrebne kvalitetne web stranice, a ne amaterski uradci, potreban je CMS, a ne klasične stranice koje ne možete ažurirati.

Postoji li lakši, učinkovitiji i jeftiniji način da se predstavite postojećim i novim kupcima ili korisnicima usluga od web stranica? Slika vrijedi tisuću riječi. Web stranice Vam omogućavaju da objavite na stotine slika, kratkih animacija i propagandnih filmova te da ih obogatite zvukom. Nijedan katoalog to ne može. Niti jedne novine to ne mogu. Radio može prenijeti zvuk, ali ne i sliku, a televizija... Znate li cijenu jedne sekunde reklame na televiziji?

Imate li pekaru, restoran, automehaničarsku radionicu, bavite se uzgojem svinja, ratarstvom, peradarstvom i sl. i možda ste pomislili kako Internet nije pravo mjesto ili sredstvo za Vas.
Razmislite ponovo. Internet nije samo za velike trgovine. Između milijun ljudi iz Hrvatske koji mogu doći na Vaše stranice, svakako postoje i oni koje zanimaju i poslovi kojima se Vi bavite.
Omogućite zainteresiranima da saznaju što više o Vama. Predstavite svoju ponudu i potražnju.
Pregled ponuda usluga LINK NA STRANICE SA KVALITETNIM POSLOVNIM WEB RJEŠENJIMA - POGLEDAJTE!

Oglasi i najave NAJAVE I PREPORUKE Oglasi i najave

MOGUĆNOSTI CMS-a

Content Management sustav (CMS) omogućava da samostalno postavljate ili mijenjate postojeće podatke na Vašim internet stranicama neovisno o stručnom znanju. Ako znate koristiti npr. Word ili Outlook, to je sasvim dovoljno.

Omogućava Vam da vaše stranice uvijek budu aktualne, te su sve promjene trenutne.
Sustav omogućava korisniku (bez poznavanja HTML jezika) upravljanje, kreiranje i ažuriranje web stranica, a projektiran je na način da su dizajn i sadržaj dvije odvojene i nezavisne cjeline, što je prednost jer eventualni kasniji redizajn neće utjecati na jednom unešene podatke. Što se tiće dizajna, odabrali smo klasične provjerene poslovne dizajne sa kojima ne možete pogriješiti u izboru.

Moguće je postavljanje i više administratora sa različitim ovlastima za održavanje sadržaja te time omogućiti još veću fleksibilnost u ažuriranju stranica. Ne postoji limit kod broja administratora niti limit po broju unošenja članaka i slika.
Limit je jedino veličina zakupljenog hostinga, a što je uvijek moguće proširivati.

Struktura CMS sistema ili web stranica je optimizirana za tražilice, Vi možete podesiti tagove za pretraživače tako da unesete ključne riječi koje najbolje opisuju Vaše web stranice. Pored toga, naslov svakog upisanog članka automatski se prenosi u sekciju.

CMS aplikacije su trenutno najpopularniji i najkvalitetniji izbor pri izradi web stranica jer omogućavaju redovito i brzo osvježavanje sadržaja na stranicama.

Rad sa sustavom u potpunosti je pojednostavljen i prilagođen dobro nam poznatom radnom okruženju kojeg susrećemo u većini tekst procesora (npr. Microsoft Word, Outlook...). CMS-om je uspješno zaobiđen problem nedovoljne ažurnosti web stranica, a sama učestalost obnavljanja stranica ovisi prvenstveno o Vašim potrebama.

Za rad sa sustavom dovoljan je samo Vaš uobičajeni preglednik web stranica (browser), a to je upravo Vaš Internet Explorer ili neki drugi program koji upravo i sada koristite kada čitate ovaj tekst. Prednost ovog jest mogućnost pristupa sustavu iz bilo kojeg dijela svijeta, a s tim u svezi i izmjena sadržaja stranica u bilo kojem trenutku. Dovoljan je samo priključak na Internet.

Tekst je moguće unositi direktno ili tako da ga jednostavno kopirate iz Microsoft Worda ili drugog tekst editora, a formatirate ga onako kako ste navikli u svom programu za obradu teksta. Kao što pišete stranice u Wordu, ili Excelu, tako pišete i sadržaj za Vaše web stranice, direktno u Contrlo panelu, ili sve napišete u npr. Wordu, a potom to kopirate na svoje stranice.
Da ste naručili i "klasičnu" izradu web stranica, svejedno bi morali webmasteru pripremiti tekst.

Izrada "klasičnih" stranica, na kojima ne možete sami mijenjati sadržaj, može trajati mjesecima, dok CMS instaliramo odmah, i odmah je spreman za punjenje sadržajem.
Opširnije: www.poslovniforum.hr/cms/

 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895

Datum zadnjeg ažuriranja Poslovnog web kataloga: 15. 4. 2021.