Besplatne informacije BESPLATNI oglasi

Klikni za pregled priloga
Poslovni forum d.o.o. - Pregled usluga

Izrada CMS web stranica IZRADA WEB STRANICA - CMS WEB STRANICE
Izrada CMS web stranica po izuzetno povoljnim cijenama, internet stranica koje možete uvjek samostalno ažurirati bez ikakvih dodatnih troškova, objavljivati neograničeni broj tekstova... Predstavite Vašu tvrtku, objavite sve ponude, akcije, detaljni pregled svih proizvoda...
Hosting na Windows serverima HOSTING PONUDA
Web hosting je usluga iznajmljivanja diskovnog prostora i pripadajućih serverskih resursa za smještaj web stranica na web poslužitelju i za korištenje e-maila. Najpovoljnije cijene web hostinga. (Windows hosting)
POSLOVNI FORUM 1000 EXTRA STRANICA
Želite li biti pronađeni, nužno je da imate veliki broj pojedinačnih stranica, a na svakoj da se što je više moguće spominju ključne riječi koje opisuju Vašu djelatnost ili usluge.
POSLOVNI FORUM WEB SHOP - TRGOVINA
Izrada aplikacija za prodaju proizvoda i usluga putem Interneta. Uključena offline plaćanja kao ponuda, ček, pouzećem. Potpuna podrška za online plaćanja karticom (2CheckOut, WorldPay)
POSLOVNI FORUM TURISTIČKE STRANICE
Za turističke agencije, hotele, motele, kampove, iznajmljivače apartmana sa većim brojem apartmana... Internet aplikacija za prezentaciju i rezervacijski sustav za turističku ponudu, apartmane i hotele.
Besplatna registracija domena BESPLATNE HR DOMENE
Želite li kratku i lako pamtljivu web adresu ili ćete jednog dana uzeti ostatke ostataka, domene koje uopće nije lako zapamtiti niti napisati?! Besplatna registracija domena i parking stranica.
POSLOVNI FORUM - Izrada poslovnih planova POSLOVNI PLANOVI I ELABORATI (KREDITI)
Povoljno izrađujemo kvalitetne investicijske projekte i poslovne planove za kredite kako bi poduzetnik kvalitetno sagledao sve aspekte ulaganja i postigao najveći profit u realizaciji.
Marketing MARKETING - REKLAME
Marketing zahtjeva kontinuiranu analizu, istraživanje, planiranje i praćenje rezultata uporabom standardnih i alternativnih metoda. Nisu najvažnija velika novčana ulaganja, već znanje i ideje.
Istraživanje tržišta ISTRAŽIVANJE NOVOG TRŽIŠTA I PRILIKA
Istraživanja tržišta za potrebe: segmentacije tržišta (image proizvoda i marke, poznavanje i korištenje, zadovoljstvo potrošača), razvoja proizvoda, prodaje, promidžbene kampanje...
Stalni ugovorni korisnici STALNI KORISNICI
Upis korisnika (tgovačkog društva ili obrta) u poslovnu bazu podataka i kreiranje napredne web prezentacije na našem sustavu sa mogućnošću predstavljanja.
Trgovačko posredovanje TRG. POSREDOVANJE
Trgovačkim posredovanjem Poslovni forum nastoji naći i dovesti u vezu s nalogodavcem tvrtku ili osobu, koja bi s njim pregovarala o sklapanju određenog ugovora za proizvode ili usluge.
UGOVORI PRIMJERI UGOVORA
Gotovi primjeri ugovora prilagođeni konkretnim potrebama; kupoprodajni ugovori, ugovori o poslovnoj suradnji, ugovori o radu, ugovori o prijevozu, najmu, kreditu, gradnji...
Adresari i imenici ADRESARI - IMENICI
Poslovni imenici (adresari) sadrže ažurirane podatke o svim poslovnim subjektima u Hrvatskoj (trgovačka društva, obrtnici, državna uprava, udruge, sindikati i zaklade i dr.). Web imenik.
Primjeri poslovnih planova PRIMJERI ELABORATA
Upute za samostalnu izradu poslovnih planova (krediti, elaborati) sastavljene od stručnog tima Poslovnog foruma. Gotovi primjeri poslovnih planova za traženje kredita za različite poslovne namjene i iznose.

Klikni za pregled priloga
PRETRAŽIVANJE
svih objavljenih tekstova


WEB HOSTING


Poslovni web katalog Poslovni web katalog Poslovni web katalogAžurirano: 15. 4. 2021.

Kontakt:
info@poslovniforum.hr


Besplatni oglasi

Poslovne informacije - Internet informacije POSLOVNE INFORMACIJE - PREGLED HRVATSKIH POSLOVNIH WEB STRANICA

POSLOVNI FORUM d.o.o.

.
Poslovni forum d.o.o. - Link na naslovnu stranicu sa pregledom svih poslovnih informacija.
CMS - Content Menagment System (CMS) je naziv za programirane web stranice što Vam omogućava da samostalno i jednostavno unosite ili brišete sadržaj sa svojih internet stranica putem administratorskog sučelja, a što je vrlo bitno, bez ikakvih posebnih predznanja. Iskoristite mogućnost da svoju tvrtku predstavite na pravi način u Hrvatskoj i inozemstvu.
Ugovori - Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni. Primjeri svih vrsta ugovora.
Zakoni - Pregled najvažnijih zakona i drugih propisa. Pravilnici, uredbe, odluke, rješenja...
Trgovačko posredovanje - Ponuda i potražnja proizvoda i usluga. Objavite svoju ponudu.
Imenici - Poslovni imenici (adresari) sadrže aktualne podatke o svim poslovnim subjektima.
Poslovni planovi - Izrada poslovnih planova ili investicijskih projekata. Upute za izradu.
Istraživanje tržišta - Istraživanja tržišta za potrebe analize tržišta, plasiranje novih usluga.
Poslovni web katalog - Pregled tvrtki koji imaju internet stranice i koriste Internet u HR.
Hosting - Usluge hostinga za hrvatske tvrtke, besplatna registracija .hr domena, e-mail...
Pretraživanje - Pretraživanje svih objavljenih i javno dostupnih tekstova i objava.
 
Izvod iz "Poslovnog Web Kataloga" Poslovnog foruma d.o.o.

Trgovački obrt Dejan, Ratarska 35, Borovo. Djelujemo na području uvoza i distribucije šahovske opreme, softvera i literature, na veliko i malo. Pored ponude domaćih proizvođača i nakladnika, uvozimo proizvode renomiranih  proizvođača šahovske opreme i softvera kao što su DGT Projects, INSA, Chess Base... Dejan, Borovo

Trgovački obrt Dejan, Ratarska 35, Borovo. Djelujemo na području uvoza i distribucije šahovske opreme, softvera i literature, na veliko i malo. Pored ponude domaćih proizvođača i nakladnika, uvozimo proizvode renomiranih proizvođača šahovske opreme i softvera kao što su DGT Projects, INSA, Chess Base...

Dejan, Borovo Domena: http://www.dejan.hr Dejan, Borovo Poslovni web katalog; kategorija 224 Trgovački obrt Dejan, Ratarska 35, Borovo. Djelujemo na području uvoza i distribucije šahovske opreme, softvera i literature, na veliko i malo. Pored ponude domaćih proizvođača i nakladnika, uvozimo proizvode renomiranih  proizvođača šahovske opreme i softvera kao što su DGT Projects, INSA, Chess Base...
Trgovački obrt FERONG iz Nove Gradiške - Trgovina ukrasima za nadgrobne spomenike i alatom te opremom za klesarstvo. Ekskluzivni uvoznik tvrtke Fracaro (Italija) za područje Hrvatske i BiH i tvrtke Migar (SiCG) za područje Hrvatske. Ferong, obrt

Trgovački obrt FERONG iz Nove Gradiške - Trgovina ukrasima za nadgrobne spomenike i alatom te opremom za klesarstvo. Ekskluzivni uvoznik tvrtke Fracaro (Italija) za područje Hrvatske i BiH i tvrtke Migar (SiCG) za područje Hrvatske.

Ferong, obrt Domena: http://www.ferong.com Ferong, obrt Poslovni web katalog; kategorija 220 Trgovački obrt FERONG iz Nove Gradiške - Trgovina ukrasima za nadgrobne spomenike i alatom te opremom za klesarstvo. Ekskluzivni uvoznik tvrtke Fracaro (Italija) za područje Hrvatske i BiH i tvrtke Migar (SiCG) za područje Hrvatske.
Trgovački obrt Hela Interijeri se bavi prodajom ekskluzivne: keramike, sanitarije, kupaonskog namještaja, hidromasažnih sistema, slavine, kade, tuš kade... Naš prodajni centar se nalazi u Zadru, na putu prema gradskom groblju. Hela Interijeri

Trgovački obrt Hela Interijeri se bavi prodajom ekskluzivne: keramike, sanitarije, kupaonskog namještaja, hidromasažnih sistema, slavine, kade, tuš kade... Naš prodajni centar se nalazi u Zadru, na putu prema gradskom groblju.

Hela Interijeri Domena: http://www.helainterijeri.hr Hela Interijeri Poslovni web katalog; kategorija 224 Trgovački obrt Hela Interijeri se bavi prodajom ekskluzivne: keramike, sanitarije, kupaonskog namještaja, hidromasažnih sistema, slavine, kade, tuš kade... Naš prodajni centar se nalazi u Zadru, na putu prema gradskom groblju.
Trgovački obrt Kesten iz Gospića nudi sljedeće usluge: posredovanje u trgovini namještajem, proizvodima za kućanstvo i željeznom robom, trgovina na veliko ostalim proizvodima za kućanstvo, trgovina na malo namještajem, opremom za rasvjetu i proizvodima za kućanstvo, proizvodnja namještaja, ostala preradivačka industrija, d.n. Kesten, obrt

Trgovački obrt Kesten iz Gospića nudi sljedeće usluge: posredovanje u trgovini namještajem, proizvodima za kućanstvo i željeznom robom, trgovina na veliko ostalim proizvodima za kućanstvo, trgovina na malo namještajem, opremom za rasvjetu i proizvodima za kućanstvo, proizvodnja namještaja, ostala preradivačka industrija, d.n.

Kesten, obrt Domena: http://www.kesten.hr Kesten, obrt Poslovni web katalog; kategorija 197 Trgovački obrt Kesten iz Gospića nudi sljedeće usluge: posredovanje u trgovini namještajem, proizvodima za kućanstvo i željeznom robom, trgovina na veliko ostalim proizvodima za kućanstvo, trgovina na malo namještajem, opremom za rasvjetu i proizvodima za kućanstvo, proizvodnja namještaja, ostala preradivačka industrija, d.n.
Trgovački obrt Matrix je ovlašteni Samsung partner. Potražite Samsung monitore i opitku po zaštićenim cijenama. Uz jednostavnost instalacije, Homebox i Homebox Call vam donose brojne prednosti. Odaberite nešto od mobilnih telefona najrenomiranijih svjetskih proizvođača. Matrix, obrt

Trgovački obrt Matrix je ovlašteni Samsung partner. Potražite Samsung monitore i opitku po zaštićenim cijenama. Uz jednostavnost instalacije, Homebox i Homebox Call vam donose brojne prednosti. Odaberite nešto od mobilnih telefona najrenomiranijih svjetskih proizvođača.

Matrix, obrt Domena: http://www.matrixpc.hr Matrix, obrt Poslovni web katalog; kategorija 258 Trgovački obrt Matrix je ovlašteni Samsung partner. Potražite Samsung monitore i opitku po zaštićenim cijenama. Uz jednostavnost instalacije, Homebox i Homebox Call vam donose brojne prednosti. Odaberite nešto od mobilnih telefona najrenomiranijih svjetskih proizvođača.
Trgovački obrt Minimarket - Nonstop - trgovina na malo izvan prodavaonica, ima tri prodajna mjesta. Informacije o ponudi proizvoda. Minimarket - Nonstop

Trgovački obrt Minimarket - Nonstop - trgovina na malo izvan prodavaonica, ima tri prodajna mjesta. Informacije o ponudi proizvoda.

Minimarket - Nonstop Domena: http://www.minimarket-nonstop.com Minimarket - Nonstop Poslovni web katalog; kategorija 226 Trgovački obrt Minimarket - Nonstop - trgovina na malo izvan prodavaonica, ima tri prodajna mjesta. Informacije o ponudi proizvoda.
Trgovački obrt Monster-rbs prodaje zračno oružje, zračne pištolje, zračne puške, puške, pištolje, municiju, streljivo, strijele, samostrele, šokere, plin, suzavac... Monster-rbs, obrt

Trgovački obrt Monster-rbs prodaje zračno oružje, zračne pištolje, zračne puške, puške, pištolje, municiju, streljivo, strijele, samostrele, šokere, plin, suzavac...

Monster-rbs, obrt Domena: http://www.monster-rbs.hr Monster-rbs, obrt Poslovni web katalog; kategorija 224 Trgovački obrt Monster-rbs prodaje zračno oružje, zračne pištolje, zračne puške, puške, pištolje, municiju, streljivo, strijele, samostrele, šokere, plin, suzavac...
Trgovački obrt Nina-auto iz Barbana obrt je koji se bavi prodajom vozila marke Lada s posebnim naglaskom na liniju vozila Lada Niva. Ovaj kvalitetan i nadaleko cijenjeni automobil učinit će Vaš život jednostavnijim te će Vam mnoge svakodnevne radne zadatke pretvoriti u užitak. Prodaja vozila, rezervni dijelovi i servis ovlašteni zastupnik za Istarsku županiju za Lada vozila. Nina-auto

Trgovački obrt Nina-auto iz Barbana obrt je koji se bavi prodajom vozila marke Lada s posebnim naglaskom na liniju vozila Lada Niva. Ovaj kvalitetan i nadaleko cijenjeni automobil učinit će Vaš život jednostavnijim te će Vam mnoge svakodnevne radne zadatke pretvoriti u užitak. Prodaja vozila, rezervni dijelovi i servis ovlašteni zastupnik za Istarsku županiju za Lada vozila.

Nina-auto Domena: http://www.nina-auto.hr Nina-auto Poslovni web katalog; kategorija 208 Trgovački obrt Nina-auto iz Barbana obrt je koji se bavi prodajom vozila marke Lada s posebnim naglaskom na liniju vozila Lada Niva. Ovaj kvalitetan i nadaleko cijenjeni automobil učinit će Vaš život jednostavnijim te će Vam mnoge svakodnevne radne zadatke pretvoriti u užitak. Prodaja vozila, rezervni dijelovi i servis ovlašteni zastupnik za Istarsku županiju za Lada vozila.
Trgovački obrt Rak se bavi trgovinom svježe i zamrznute morske ribe od 1996. godine, a od 2000. godine smo krenuli sa preradom i izvozom iste. Objekt se nalazi na Viškovu, Kosi 25, nedaleko od Rijeke, gdje se obavlja prihvat, sortiranje i uskaldištenje svježe morske ribe, ostalih plodova mora, te prerada, konfekcioniranje  i skladištenje ribljih proizvoda do isporuke na tržište te soljenje i zrenje morske ribe. Trgovački obrt Rak

Trgovački obrt Rak se bavi trgovinom svježe i zamrznute morske ribe od 1996. godine, a od 2000. godine smo krenuli sa preradom i izvozom iste. Objekt se nalazi na Viškovu, Kosi 25, nedaleko od Rijeke, gdje se obavlja prihvat, sortiranje i uskaldištenje svježe morske ribe, ostalih plodova mora, te prerada, konfekcioniranje i skladištenje ribljih proizvoda do isporuke na tržište te soljenje i zrenje morske ribe.

Trgovački obrt Rak Domena: http://www.to-rak.hr Trgovački obrt Rak Poslovni web katalog; kategorija 106 Trgovački obrt Rak se bavi trgovinom svježe i zamrznute morske ribe od 1996. godine, a od 2000. godine smo krenuli sa preradom i izvozom iste. Objekt se nalazi na Viškovu, Kosi 25, nedaleko od Rijeke, gdje se obavlja prihvat, sortiranje i uskaldištenje svježe morske ribe, ostalih plodova mora, te prerada, konfekcioniranje  i skladištenje ribljih proizvoda do isporuke na tržište te soljenje i zrenje morske ribe.
Trgovački obrt Raumberger predstavlja vam kompletan asortiman zaštitne odjeće i obuće za rad na vanjskim i unutarnjim prostorima. Možete i pogledati naše interaktivne kataloge i posebno ih skinuti na svoje računalo te vidjeti naše glavne dobavljače i njihove reference. Raumberger, obrt

Trgovački obrt Raumberger predstavlja vam kompletan asortiman zaštitne odjeće i obuće za rad na vanjskim i unutarnjim prostorima. Možete i pogledati naše interaktivne kataloge i posebno ih skinuti na svoje računalo te vidjeti naše glavne dobavljače i njihove reference.

Raumberger, obrt Domena: http://www.obrt-raumberger-sb.hr Raumberger, obrt Poslovni web katalog; kategorija 219 Trgovački obrt Raumberger predstavlja vam kompletan asortiman zaštitne odjeće i obuće za rad na vanjskim i unutarnjim prostorima. Možete i pogledati naše interaktivne kataloge i posebno ih skinuti na svoje računalo te vidjeti naše glavne dobavljače i njihove reference.
Trgovački obrt 'Raumberger' predstavlja vam kompletan asortiman zaštitne odjeće i obuće za rad na vanjskim i unutarnjim prostorima. Možete i pogledati naše interaktivne kataloge i posebno ih skinuti na svoje računalo, te vidjeti naše glavne dobavljače i njihove reference. Raumberger, obrt

Trgovački obrt 'Raumberger' predstavlja vam kompletan asortiman zaštitne odjeće i obuće za rad na vanjskim i unutarnjim prostorima. Možete i pogledati naše interaktivne kataloge i posebno ih skinuti na svoje računalo, te vidjeti naše glavne dobavljače i njihove reference.

Raumberger, obrt Domena: http://www.obrt-raumberger-sb.hr Raumberger, obrt Poslovni web katalog; kategorija 220 Trgovački obrt 'Raumberger' predstavlja vam kompletan asortiman zaštitne odjeće i obuće za rad na vanjskim i unutarnjim prostorima. Možete i pogledati naše interaktivne kataloge i posebno ih skinuti na svoje računalo, te vidjeti naše glavne dobavljače i njihove reference.
Trgovački obrt Santea je osnovan je s namjerom i 
iskrenom željom da mladim ljudima (i svima koji 
se tako osjećaju) ponudi sasvim drukčiju, kvalitetnu odjeću po pristupačnim cijenama. U Karlovcu je otvoren prvi maloprodajni dućan koji nudi modnu liniju T&T by TODOR – apsolutni novitet na hrvatskom tržištu. Odjenite se u Santei i izgradite vlastiti stil. Santea, obrt

Trgovački obrt Santea je osnovan je s namjerom i iskrenom željom da mladim ljudima (i svima koji se tako osjećaju) ponudi sasvim drukčiju, kvalitetnu odjeću po pristupačnim cijenama. U Karlovcu je otvoren prvi maloprodajni dućan koji nudi modnu liniju T&T by TODOR – apsolutni novitet na hrvatskom tržištu. Odjenite se u Santei i izgradite vlastiti stil.

Santea, obrt Domena: http://www.santea.hr Santea, obrt Poslovni web katalog; kategorija 224 Trgovački obrt Santea je osnovan je s namjerom i 
iskrenom željom da mladim ljudima (i svima koji 
se tako osjećaju) ponudi sasvim drukčiju, kvalitetnu odjeću po pristupačnim cijenama. U Karlovcu je otvoren prvi maloprodajni dućan koji nudi modnu liniju T&T by TODOR – apsolutni novitet na hrvatskom tržištu. Odjenite se u Santei i izgradite vlastiti stil.
Trgovački obrt Šimo posluje u vlastitim prostorima, izložbeno – prodajnom salonu u Lekeniku, gdje se nalazi uprava i skladište, a obuhvaća asortiman opreme i materijala za vodinstalaciju, klimatizaciju, kupaonski pribor, keramičke pločice, centralno grijanje i razna druga oprema i pribor. Usluga montaže za kupljenu opremu. Šimo, trgovački obrt

Trgovački obrt Šimo posluje u vlastitim prostorima, izložbeno – prodajnom salonu u Lekeniku, gdje se nalazi uprava i skladište, a obuhvaća asortiman opreme i materijala za vodinstalaciju, klimatizaciju, kupaonski pribor, keramičke pločice, centralno grijanje i razna druga oprema i pribor. Usluga montaže za kupljenu opremu.

Šimo, trgovački obrt Domena: http://www.simo-trgovina.hr Šimo, trgovački obrt Poslovni web katalog; kategorija 224 Trgovački obrt Šimo posluje u vlastitim prostorima, izložbeno – prodajnom salonu u Lekeniku, gdje se nalazi uprava i skladište, a obuhvaća asortiman opreme i materijala za vodinstalaciju, klimatizaciju, kupaonski pribor, keramičke pločice, centralno grijanje i razna druga oprema i pribor. Usluga montaže za kupljenu opremu.
Trgovački sud u Zadru ustanovljen je Zakonom o izmjenama i dopunama Zakona o područjima i sjedištima sudova koji je donio Zastupnički dom Sabora Republike Hrvatske na sjednici 19. rujna 1997. godine, a koji je stupio na snagu 16. listopada 1997. godine. Trgovački sud u Zadru

Trgovački sud u Zadru ustanovljen je Zakonom o izmjenama i dopunama Zakona o područjima i sjedištima sudova koji je donio Zastupnički dom Sabora Republike Hrvatske na sjednici 19. rujna 1997. godine, a koji je stupio na snagu 16. listopada 1997. godine.

Trgovački sud u Zadru Domena: http://www.tszd.hr Trgovački sud u Zadru Poslovni web katalog; kategorija 277 Trgovački sud u Zadru ustanovljen je Zakonom o izmjenama i dopunama Zakona o područjima i sjedištima sudova koji je donio Zastupnički dom Sabora Republike Hrvatske na sjednici 19. rujna 1997. godine, a koji je stupio na snagu 16. listopada 1997. godine.
Trgovačko društvo ABRAZIVI d.o.o. osnovano je 2002. godine i do danas se razvilo u nekoliko osnovnih pravaca: prodaja vanjske i unutarnje stolarije, te zastupstvo proizvođača «LOKVE» iz Lokvi i SPAČVA iz Vinkovaca, dobava i ugradnja parketa renomiranih hrvatskih proizvođača, izvođenje završnih radova u graditeljstvu, građenje, rekonstrukcija i opremanje, adaptacije svih vrsta postojećih objekata. Abrazivi d.o.o.

Trgovačko društvo ABRAZIVI d.o.o. osnovano je 2002. godine i do danas se razvilo u nekoliko osnovnih pravaca: prodaja vanjske i unutarnje stolarije, te zastupstvo proizvođača «LOKVE» iz Lokvi i SPAČVA iz Vinkovaca, dobava i ugradnja parketa renomiranih hrvatskih proizvođača, izvođenje završnih radova u graditeljstvu, građenje, rekonstrukcija i opremanje, adaptacije svih vrsta postojećih objekata.

Abrazivi d.o.o. Domena: http://www.abrazivi.hr Abrazivi d.o.o. Poslovni web katalog; kategorija 206 Trgovačko društvo ABRAZIVI d.o.o. osnovano je 2002. godine i do danas se razvilo u nekoliko osnovnih pravaca: prodaja vanjske i unutarnje stolarije, te zastupstvo proizvođača «LOKVE» iz Lokvi i SPAČVA iz Vinkovaca, dobava i ugradnja parketa renomiranih hrvatskih proizvođača, izvođenje završnih radova u graditeljstvu, građenje, rekonstrukcija i opremanje, adaptacije svih vrsta postojećih objekata.
Trgovačko društvo Agra-Invest d.o.o., Jurja Haulika 25, Bjelovar. Prodaja strojeva i opreme za poljoprivredu. Usluge prijevoza vlastitim voznim parkom. Pregled prodajnog i uslužnog asortimana trgovačkog društva Agra-Invest d.o.o. iz Bjelovara. Agra-Invest d.o.o.

Trgovačko društvo Agra-Invest d.o.o., Jurja Haulika 25, Bjelovar. Prodaja strojeva i opreme za poljoprivredu. Usluge prijevoza vlastitim voznim parkom. Pregled prodajnog i uslužnog asortimana trgovačkog društva Agra-Invest d.o.o. iz Bjelovara.

Agra-Invest d.o.o. Domena: http://www.agra-invest.hr Agra-Invest d.o.o. Poslovni web katalog; kategorija 215 Trgovačko društvo Agra-Invest d.o.o., Jurja Haulika 25, Bjelovar. Prodaja strojeva i opreme za poljoprivredu. Usluge prijevoza vlastitim voznim parkom. Pregled prodajnog i uslužnog asortimana trgovačkog društva Agra-Invest d.o.o. iz Bjelovara.
Trgovačko društvo ANETA d.o.o., sa sjedištem u Splitu, posluje u djelatnosti proizvodnje, prodaje, dostave, ugradnje i adaptacije sportske opreme - posebice košarkaške, zatim sportskog marketinga i povremeno ostalih trgovačkih poslova. Proizvodimo montažni koš za uličnu košarku. ANETA d.o.o.

Trgovačko društvo ANETA d.o.o., sa sjedištem u Splitu, posluje u djelatnosti proizvodnje, prodaje, dostave, ugradnje i adaptacije sportske opreme - posebice košarkaške, zatim sportskog marketinga i povremeno ostalih trgovačkih poslova. Proizvodimo montažni koš za uličnu košarku.

ANETA d.o.o. Domena: http://www.aneta.hr ANETA d.o.o. Poslovni web katalog; kategorija 202 Trgovačko društvo ANETA d.o.o., sa sjedištem u Splitu, posluje u djelatnosti proizvodnje, prodaje, dostave, ugradnje i adaptacije sportske opreme - posebice košarkaške, zatim sportskog marketinga i povremeno ostalih trgovačkih poslova. Proizvodimo montažni koš za uličnu košarku.
Trgovačko društvo Aqua promet d.o.o., trgovina, građevinarstvo, usluge, ugostiteljstvo i turizam u privatnom vlasništvu. Sjedište: Zagreb, Miramarska 34. Matični broj: 00664499. Šifra djelatnosti: 51.90 ostala trgovina na veliko. Vodovodne i kanalizacijske cijevi od nodularnog lijeva. Aqua promet d.o.o.

Trgovačko društvo Aqua promet d.o.o., trgovina, građevinarstvo, usluge, ugostiteljstvo i turizam u privatnom vlasništvu. Sjedište: Zagreb, Miramarska 34. Matični broj: 00664499. Šifra djelatnosti: 51.90 ostala trgovina na veliko. Vodovodne i kanalizacijske cijevi od nodularnog lijeva.

Aqua promet d.o.o. Domena: http://www.aquapromet.hr Aqua promet d.o.o. Poslovni web katalog; kategorija 220 Trgovačko društvo Aqua promet d.o.o., trgovina, građevinarstvo, usluge, ugostiteljstvo i turizam u privatnom vlasništvu. Sjedište: Zagreb, Miramarska 34. Matični broj: 00664499. Šifra djelatnosti: 51.90 ostala trgovina na veliko. Vodovodne i kanalizacijske cijevi od nodularnog lijeva.
Trgovačko društvo Art - Forma d.o.o., Bakar. Projektiranje i prodaja namještaja, salon namještaja. Blagovaonice, dnevni boravci, sjedeće garniture, stilski namještaj, spavaće sobe, dječje sobe, madraci i podnice, predsoblja, namještaj od ratana, kovani namještaj, uredski namještaj, vrtni namještaj... Art - Forma d.o.o.

Trgovačko društvo Art - Forma d.o.o., Bakar. Projektiranje i prodaja namještaja, salon namještaja. Blagovaonice, dnevni boravci, sjedeće garniture, stilski namještaj, spavaće sobe, dječje sobe, madraci i podnice, predsoblja, namještaj od ratana, kovani namještaj, uredski namještaj, vrtni namještaj...

Art - Forma d.o.o. Domena: http://www.artforma.hr Art - Forma d.o.o. Poslovni web katalog; kategorija 197 Trgovačko društvo Art - Forma d.o.o., Bakar. Projektiranje i prodaja namještaja, salon namještaja. Blagovaonice, dnevni boravci, sjedeće garniture, stilski namještaj, spavaće sobe, dječje sobe, madraci i podnice, predsoblja, namještaj od ratana, kovani namještaj, uredski namještaj, vrtni namještaj...
Trgovačko društvo Atex d.o.o. bavi se tehničkim ispitivanjama i analizom tekstilnih proizvoda u svrhu izdavanja svjedodžbi kakvoće (atesta) za tekstilne proizvode. Atest je poželjan kod uvoza proizvoda, a mi smo se specijalizirali za kontrolu tekstilnih proizvoda. Atex d.o.o.

Trgovačko društvo Atex d.o.o. bavi se tehničkim ispitivanjama i analizom tekstilnih proizvoda u svrhu izdavanja svjedodžbi kakvoće (atesta) za tekstilne proizvode. Atest je poželjan kod uvoza proizvoda, a mi smo se specijalizirali za kontrolu tekstilnih proizvoda.

Atex d.o.o. Domena: http://www.atex.hr Atex d.o.o. Poslovni web katalog; kategorija 267 Trgovačko društvo Atex d.o.o. bavi se tehničkim ispitivanjama i analizom tekstilnih proizvoda u svrhu izdavanja svjedodžbi kakvoće (atesta) za tekstilne proizvode. Atest je poželjan kod uvoza proizvoda, a mi smo se specijalizirali za kontrolu tekstilnih proizvoda.

Prethodna stranica | 15. 4. 2021. | Slijedeća stranicaIzrada internet stranica POSLOVNI SAVJETI

Internet usluge Važno: Neke tvrtke, iako imaju web stranice, neadekvatno predstavljaju sebe i svoju ponudu.
Besplatni oglasi Proučite pregled i linkove date u nastavku, saznajte kako da povečate broj klijenata i zaradu.

Oglasi PREGLED WEB USLUGA ZA PODUZETNIKE - ISKORISTITE MOGUĆNOSTI INTERNETA
U Hrvatskoj postoji već preko milijun registriranih korisnika Interneta. Bez obzira na profil Vašeg posla, ne možete ignorirati tu brojku. Biti prisutan na Internetu, najjeftiniji je i najjednostavniji način da svoje proizvode i usluge predstavite svojim korisnicima.
Ako to ne učinite Vi, Vaši konkurenti svakako hoće.

Kako bi svoj proizvod ili uslugu mogli prodati postojećem ili budućem kupcu, morate ga o tome informirati, no, isto tako, morate upoznati svog kupca i saznati što više o njegovim željama i potrebama, kako biste mu ponudili upravo onaj proizvod ili uslugu koju on želi. Vaše web stranice izvrstan su medij kojim se obraćate kupcima, dobavljačima i poslovnim partnerima, ali istodobno i sredstvo kojim se oni obraćaju Vama.

U usporedbi s drugim medijima, Internet Vam omogućuje kvalitetnije oglašavanje uz znatno manje troškove. No, istodobno, Internet je i puno više od medija za oglašavanje.
Želite li unaprijediti odnose s Vašim kupcima, poboljšati komunikaciju s dobavljačima, ažurirati tehničku dokumentaciju ili upoznati javnost s novostima u Vašem proizvodnom ili uslužnom programu, Internet je pravi izbor!
Možda tražite najbolju ponudu ili želite saznati više o svojim kupcima? Vaše web stranice suvremeno su rješenje s kojim to možete učiniti brzo, učinkovito i što je najvažnije, vrlo jeftino.

Samo na Internetu Vaša ponuda, zajedno s detaljnim podacima o Vašoj tvrtki, može biti dostupna 24 sata dnevno, 365 dana godišnje, svima i iz bilo kojeg dijela svijeta.

Putem vlastitih web stranica možete pružiti brzu, ali i detaljnu informaciju o Vašem poduzeću ili obrtu, proizvodima i uslugama. Obraćate se novim potencijalnim kupcima i kvalitetnije komunicirate s postojećim, povećavate bazu dobavljača, dobivate pristup tržištima i segmentima koji su Vam dosad bili nedostupni - ukratko, širite svoje poslovanje i otvarate nove poslovne prigode za Vaše trgovačko društvo, obrt, udrugu... Ali za to su potrebne kvalitetne web stranice, a ne amaterski uradci, potreban je CMS, a ne klasične stranice koje ne možete ažurirati.

Postoji li lakši, učinkovitiji i jeftiniji način da se predstavite postojećim i novim kupcima ili korisnicima usluga od web stranica? Slika vrijedi tisuću riječi. Web stranice Vam omogućavaju da objavite na stotine slika, kratkih animacija i propagandnih filmova te da ih obogatite zvukom. Nijedan katoalog to ne može. Niti jedne novine to ne mogu. Radio može prenijeti zvuk, ali ne i sliku, a televizija... Znate li cijenu jedne sekunde reklame na televiziji?

Imate li pekaru, restoran, automehaničarsku radionicu, bavite se uzgojem svinja, ratarstvom, peradarstvom i sl. i možda ste pomislili kako Internet nije pravo mjesto ili sredstvo za Vas.
Razmislite ponovo. Internet nije samo za velike trgovine. Između milijun ljudi iz Hrvatske koji mogu doći na Vaše stranice, svakako postoje i oni koje zanimaju i poslovi kojima se Vi bavite.
Omogućite zainteresiranima da saznaju što više o Vama. Predstavite svoju ponudu i potražnju.
Pregled ponuda usluga LINK NA STRANICE SA KVALITETNIM POSLOVNIM WEB RJEŠENJIMA - POGLEDAJTE!

Oglasi i najave NAJAVE I PREPORUKE Oglasi i najave

MOGUĆNOSTI CMS-a

Content Management sustav (CMS) omogućava da samostalno postavljate ili mijenjate postojeće podatke na Vašim internet stranicama neovisno o stručnom znanju. Ako znate koristiti npr. Word ili Outlook, to je sasvim dovoljno.

Omogućava Vam da vaše stranice uvijek budu aktualne, te su sve promjene trenutne.
Sustav omogućava korisniku (bez poznavanja HTML jezika) upravljanje, kreiranje i ažuriranje web stranica, a projektiran je na način da su dizajn i sadržaj dvije odvojene i nezavisne cjeline, što je prednost jer eventualni kasniji redizajn neće utjecati na jednom unešene podatke. Što se tiće dizajna, odabrali smo klasične provjerene poslovne dizajne sa kojima ne možete pogriješiti u izboru.

Moguće je postavljanje i više administratora sa različitim ovlastima za održavanje sadržaja te time omogućiti još veću fleksibilnost u ažuriranju stranica. Ne postoji limit kod broja administratora niti limit po broju unošenja članaka i slika.
Limit je jedino veličina zakupljenog hostinga, a što je uvijek moguće proširivati.

Struktura CMS sistema ili web stranica je optimizirana za tražilice, Vi možete podesiti tagove za pretraživače tako da unesete ključne riječi koje najbolje opisuju Vaše web stranice. Pored toga, naslov svakog upisanog članka automatski se prenosi u sekciju.

CMS aplikacije su trenutno najpopularniji i najkvalitetniji izbor pri izradi web stranica jer omogućavaju redovito i brzo osvježavanje sadržaja na stranicama.

Rad sa sustavom u potpunosti je pojednostavljen i prilagođen dobro nam poznatom radnom okruženju kojeg susrećemo u većini tekst procesora (npr. Microsoft Word, Outlook...). CMS-om je uspješno zaobiđen problem nedovoljne ažurnosti web stranica, a sama učestalost obnavljanja stranica ovisi prvenstveno o Vašim potrebama.

Za rad sa sustavom dovoljan je samo Vaš uobičajeni preglednik web stranica (browser), a to je upravo Vaš Internet Explorer ili neki drugi program koji upravo i sada koristite kada čitate ovaj tekst. Prednost ovog jest mogućnost pristupa sustavu iz bilo kojeg dijela svijeta, a s tim u svezi i izmjena sadržaja stranica u bilo kojem trenutku. Dovoljan je samo priključak na Internet.

Tekst je moguće unositi direktno ili tako da ga jednostavno kopirate iz Microsoft Worda ili drugog tekst editora, a formatirate ga onako kako ste navikli u svom programu za obradu teksta. Kao što pišete stranice u Wordu, ili Excelu, tako pišete i sadržaj za Vaše web stranice, direktno u Contrlo panelu, ili sve napišete u npr. Wordu, a potom to kopirate na svoje stranice.
Da ste naručili i "klasičnu" izradu web stranica, svejedno bi morali webmasteru pripremiti tekst.

Izrada "klasičnih" stranica, na kojima ne možete sami mijenjati sadržaj, može trajati mjesecima, dok CMS instaliramo odmah, i odmah je spreman za punjenje sadržajem.
Opširnije: www.poslovniforum.hr/cms/

 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895

Datum zadnjeg ažuriranja Poslovnog web kataloga: 15. 4. 2021.