Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Ugovori o ustupanju prava za korištenje podataka i informacija


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI - INFORMATIČKE USLUGE
Link na pregled svih primjera ugovora
# Korisnički ugovori za software, baze podataka, web aplikacije # Ugovori o nabavi, instalaciji i održavanju programskih sistema # Primjer općih uvjeta poslovanja koji se mora objaviti uz web shop # Ugovori o uvjetima izrade internet stranica i grafičkog dizajna # Primjeri ugovora za dizajn, održavanje i ažuriranje internet stranica # Primjeri ugovora za webmastere za izradu internet stranica # Primjeri ugovora za one koji pružaju informatičke usluge, web usluge...
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Primjeri ugovaranja prava na proviziju bez obzira na rezultat, Primjer prijedloga za brisanje služnosti doživotnog uživanja, Primjeri agencijskih općih uvjeta za obavljanje posredovanja

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Trgovački zastupnik je dužan sudjelovati po uputama nalogodavca pri sklapanju poslova, i to do njihova potpunog okončanja. Trgovački zastupnik je dužan čuvati poslovne tajne svog nalogodavca za koje je doznao u vezi s povjerenim poslom. On odgovara ako ih iskoristi ili drugome otkrije i poslije prestanka ugovora o trgovinskom zastupanju. Nakon prestanka ugovora o trgovinskom zastupanju, zastupnik je dužan vratiti nalogodavcu sve stvari kaje mu je ovaj predao na upotrebu za trajanja ugovora.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance