Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Ugovori o organiziranju turističkih putovanja, izleta, paket-aranžmana


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI - TURISTIČKA, PUTNIČKA AGENCIJA
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjeri ugovora za turističke (putničke) agencije i opći uvjeti poslovanja # Komplet primjera ugovora za turističke, odnosno putničke agencije # Ugovor o donaciji, ugovor o sponzorstvu i drugi ugovori o financijskoj potpori # Pregled i vodič o oporezivanju donacija i sponzorstva; što se i kako oporezuje # Ugovori o stipendiranju igrača ili klubova i pomaganju sportskog usavršavanja # Ugovori o sufinanciranju troškova izrade filma, knjige, sufinanciranje nabave # Sporazumi o davanju (doniranju) na privremeno korištenje određenog prostora
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Ugovori kojima se obvezuje izvršitelj ispitivanja stručno obaviti ispitivanje, Primjeri za ugovor o posredovanju u prodaji i marketingu, Sporazumno ugovaranje otkaznog roka i drugih prava

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Ortaci koji su povjerili poslovodstvo jednom ili više ortaka, zadržavaju pravo osobnog nadzora nad poslovanjem ortakluka koje uključuje pravo zahtijevati izvješće o poslovima ortakluka i pravo uvida u poslovne knjige i druge isprave. Ortak ne može pravnim poslom s trećom osobom pravovaljano obvezati ortakluk bez izričitog ili prešutnog pristanka ostalih ortaka ili njihovih punomoćnika. Položaj trećega može imati i ortak koji je u ortakluku samo s dijelom svoje imovine, a s preostalim dijelom samostalno sudjeluje u pravnom prometu.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance