Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Suglasnost da promijenjene okolnosti ne utječu na vrijednost radova


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI - GRADITELJSTVO
Link na pregled svih primjera ugovora
# Ugovori o izradi investicijsko tehničke dokumentacije za objekt # Ugovor o izradi investicijsko tehničke dokumentacije za objekt # Ugovori o uslugama arhitekta radi pripreme potrebne dokumentacije # Primjer ugovora o izvedbi elektroinstalacijskih radova i sl. primjeri # Ugovori o investicijskim radovima koji uključuju i održavanje objekta # Primjeri za izvođenje samo određenih radova, npr. instalaterski radovi # Primjeri ugovora o gradnji po sistemu ključ u ruke, kompletna gradnja
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Primjeri ugovora o najmu kafića i barova, Društveni ugovor o osnivanju društva s ograničenom odgovornošću, Ugovor o udomljavanju životinje, kućnih ljubimaca

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Bankarsko jamstvo je svaka obveza na plaćanje određenoga novčanog iznosa, bez obzira na to kako je nazvana, na pisani zahtjev korisnika i uz podnošenje banci dokumenata, ako su navedeni u jamstvu. Bankarsko jamstvo je samostalna obveza banke neovisna o osnovnom poslu. Jamstvo mora biti izdano u pisanom obliku. Banka namiruje obvezu iz jamstva u novcu i u slučaju da se jamstvom osigurava nenovčana obveza. Ako druga banka potvrdi obvezu iz jamstva, korisnik može svoje zahtjeve iz podnijeti bilo banci koja je izdala jamstvo, bilo onoj koja ga je potvrdila.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance