Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Šprance ugovora o savjetovanju, konzultantskim uslugama


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI - MARKETING - SAVJETOVANJE
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjer sastavljanja općih uvjeta o zakupu oglasnih površina # Primjeri ugovora o stalnom najmu oglasnog prostora # Vodič za odabir i ugovaranje usluga poslovnih savjetnika # Primjeri ugovora za sve one koji se bave savjetodavnim uslugama... # Ugovor o edukaciji prema međunarodnom EMBA programu # Ugovori za polaznike kod ustanova za obrazovanje odraslih # Ugovori o naukovanju kroz program praktičnog dijela naukovanja
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Predložak za redoviti otkaz ugovora o radu, Primjeri ugovora za namjenski ili nenamjenski zajam, odnosno, pozajmicu..., Potvrda o pravu na olakšice od plaćanja PDV-a

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Ugovorom o zakupu obvezuje se zakupodavac da preda određenu stvar zakupna na upotrebu, a ovaj se obvezuje da mu za to plaća određenu zakupninu. Upotreba obuhvaća i uživanje stvari (pribiranje plodova), ako nije drugačije ugovoreno ili uobičajeno dobrom poslovnom praksom. Zakup je neformalni ugovor jer zakon u načelu ne određuje nikakav poseban oblik za njegovo sklapanje. No kako se posebnim zakonima, npr. pri sklapanju ugovora o zakupu poljoprivrednog zemljišta, poslovnih prostorija, stana i sl., zahtijeva pisani oblik, praktički se ugovor o zakupu sklapa pretežito u tom obliku.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance