Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Primjeri za darovanje budućih stvari i imovinska prava...


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O DAROVANJU
Link na pregled svih primjera ugovora
# Darovanje i oprost isplate duga uz dužnikovu suglasnost... # Stavke u ugovorima o darovanju da obdarenik prima dar sa zahvalnošću... # Primjeri ugovora o darovanju gdje se daruje pod određenim uvjetom... # Primjeri suglasnosti da se daroprimac uknjiži u zemljišne knjige... # Primjeri ugovornog prijenosa darovane pokretne stvari # Primjeri ugovora o darovanju automobila ili motocikla # Ugovori o darovanju kuće, stana, zemljišta, poslovnog prostora
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Ugovor o provedbi tehnologijsko istraživačko razvojnog projekta, Primjeri ugovora o zajmu gdje se kao zalog daju nekretnine..., Ugovori za usluge prijevoza i dostave dokumenata i paketa

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Iz temeljnog ugovora o ostavi razvili su se neki specifični oblici koji su posebno uređeni, ali još uvijek kao ugovor o ostavi, iako na neki način čine odstupanja od temeljnog ugovora (ugostiteljska ostava, bankovni depozit, neprava ostava i sl.), ali se iz ostave razvio i novi ugovor iz oblasti trgovačkog prava a to je ugovor o uskladištenju. Kao što smo naveli, ugovorom o ostavi obvezuje se ostavoprimac da primi stvar od ostavodavca, da je čuva i da je vrati kad je ovaj bude zatražio. Objekt ostave mogu logično biti samo pokretne stvari.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance