Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Primjeri ugovora za sve one koji se bave savjetodavnim uslugama...


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI - MARKETING - SAVJETOVANJE
Link na pregled svih primjera ugovora
# Ugovor o edukaciji prema međunarodnom EMBA programu # Ugovori za polaznike kod ustanova za obrazovanje odraslih # Ugovori o naukovanju kroz program praktičnog dijela naukovanja # Ugovor o korištenju školske učionice za treće osobe # Ugovor o suradnji na realizaciji stručne prakse studenata # Ugovor o ostvarivanju programa predškolskog odgoja djeteta # Ugovor o stručnoj pomoći tijekom školovanja
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Više primjera za ugovaranje različitih usluga na plovilima, Evidencija računa o prodanim dobrima radi povrata PDV-a (put. promet), Darovanje je i oprost i isplata duga uz dužnikovu suglasnost...

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Ugovorom o raspolaganju ugostiteljskim smještajem ugostitelj se obvezuje u određenom razdoblju staviti na raspolaganje turističkoj agenciji određeni broj ležaja, odnosno smještajnih jedinica u određenom objektu, pružiti ugostiteljske usluge osobama koje uputi agencija i platiti joj određenu proviziju, a ova se obvezuje popunjavati ih, odnosno obavijestiti u ugovorenim rokovima da to ne može učiniti te platiti cijenu usluga, ako se koristila ugovorenim smještajem. Ako ugovorom nije drukčije određeno, smatra se da su ugostiteljski smještaji stavljeni na raspolaganje za jednu godinu (godišnji alotman).

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance