Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Primjeri ugovora sa kojima se reguliraju sve obveze ugovornih strana


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O POSUDBI
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjeri ugovora o posudbi stvari, alata, opreme ili vozila... # Primjer ugovora o zalogu nekretnine kao garancije # Primjeri ugovora o zajmu gdje se kao zalog daju nekretnine... # Primjeri ugovora o kratkoročnim pozajmicama, primjeri zalaganja vozila... # Ugovor o preuzimanju dugova i novom zajmu, šprance ugovora o preuzimanju... # Primjeri za potrošački zajam koji se vraća u mjesečnim anuitetima # Gotovi primjeri i šprance ugovora o potrošačkom zajmu
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Primjeri ugovora o zamjeni stana, poslovnog prostora ili kuće..., Prigovori u ovršnom postupku, Primjeri ugovora o najmu restorana ili kafića

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Komisionar je dužan položiti račun o obavljenom poslu bez nepotrebnog odgađanja. On je dužan predati komitentu sve što je primio po osnovi posla izvršenog za njegov račun. Komisionar je dužan prenijeti na komitenta potraživanja i ostala prava koja je stekao prema trećem s kojim je obavio posao u svoje ime i za njegov račun.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance