Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Primjeri ugovora o uzajamnom darovanju...


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O DAROVANJU
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjeri za darovanje sadašnje i najviše dopuštene buduće imovine... # Primjeri za darovanje sadašnje i buduće stvari, imovinska prava... # Darovanje je i oprost i isplata duga uz dužnikovu suglasnost... # Stavke u ugovoru o darovanju da obdarenik prima dar sa zahvalnošću... # Primjer ugovora o darovanju gdje se daruje pod određenim uvjetom... # Primjer suglasnosti da se daroprimac uknjiži u zemljišne knjige... # Primjer ugovornog prijenosa darovane pokretne stvari ili nekretnine...
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Šprance za ugovore o posudbi gdje se daje besplatna posudba..., Primjeri ugovora o najmu ugostiteljskih lokala, Primjer općih uvjeta za prijevoz putnika i njihove prtljage

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Najmoprimac može samo uz suglasnost najmodavca iznajmljenu stvar dati u podnajam ili je po nekoj drugoj osnovi prepustiti drugome na uporabu. Najmoprimac jamči najmodavcu da će podnajmoprimac rabiti stvar prema ugovoru o najmu. Ugovor o najmu sklopljen na određeno vrijeme ili mu je trajanje određeno zakonom prestaje istekom toga vremena. Ako nakon proteka ugovorom određenog vremena najmoprimac nastavi koristiti stvar, a najmodavac se tomu ne protivi, smatra se da je trajanje ugovora o najmu produljeno na neodređeno vrijeme pod istim uvjetima.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance