Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Primjeri ugovora o prodajnom nalogu...


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O PRODAJNOM NALOGU
Link na pregled svih primjera ugovora
# Rizik slučajne propasti ili oštećenja... # Prodaja za određenu cijenu u određenom roku... # Ugovor o prodajnom nalogu za pokretnu stvar... # Opći uvjeti ugovora o nalogu za kupnju ili prodaju... # Ugovorno određenje uvjeta kod rješavanja mogućih sporova... # Odredbe ugovora koje opisuju rizik povezan s obavljanjem poslova... # Međusobna ugovorna prava i obveze nalogodavca i nalogoprimca...
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Primjeri ugovora između vas kao pružatelja usluge i telekom. tvrtki, Ogledni primjeri specijalne punomoći za transkacije dionicama, Obračun spomeničke rente

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Komitent je dužan isplatiti komisionaru naknadu kad bude izvršen posao što ga je komisionar obavio te ako izvršenje posla bude spriječeno nekim uzrokom za koji odgovara komitent. U slučaju postupnog izvršavanja komisionar može zahtijevati razmjeran dio naknade poslije svakog djelomičnog ispunjenja. Ako ne dođe do izvršenja sklopljenog posla iz uzroka za koji ne odgovaraju ni komisionar ni komitent komisionar ima pravo na odgovarajuću naknadu za svoj trud. Komisionar koji je nevjerno postupio prema komitentu nema pravo na naknadu.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance