Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Primjeri ugovora o osiguranju, osiguranje imovine i osiguranje osoba


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O OSIGURANJU
Link na pregled svih primjera ugovora
# Šprance ugovora za zakup hotelskih kapaciteta tijekom sezone... # Primjeri za privatne iznajmljivače apartmana ili soba, najam vila... # Ugovaranje da je ugostitelj ili hotel dužan agenciji isplatiti proviziju # Primjeri ugovaranja obveza plaćanja ugostiteljskih ili hotelskih usluga # Primjeri reguliranja obaveza turističke agencije prema ugostitelju # Primjeri ugovaranja stavljanja na raspolaganje određenog smještaja # Primjeri za određeni broj ležaja, odnosno smještajnih jedinica u objektu
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Razvoj kooperantskog odnosa radi realizacije investicijskog projekta, Ugovor o edukaciji prema međunarodnom EMBA programu, Ugovor o ortakluku radi zajedničkog obavljanja obrta

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Na ugovor o doživotnom uzdržavanju primjenjuju se opće odredbe zakona o izmijenjenim okolnostima. Sud može pravo primatelja uzdržavanja preinačiti u doživotnu rentu ako to odgovara objema ugovornim stranama. Umre li davatelj uzdržavanja prije primatelja uzdržavanja, njegova prava i obveze iz ugovora prelaze na njegova bračnog druga i njegove potomke koji su pozvani na nasljedstvo, ako oni na to pristanu. Ne pristanu li na produženje ugovora o doživotnom uzdržavanju, ugovor se raskida, a oni nemaju pravo zahtijevati naknadu za prije dano uzdržavanje.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance