Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Primjeri tabularne izjave vlasnika nekretnine radi upisa vlasništva


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O KUPOPRODAJI - NEKRETNINE
Link na pregled svih primjera ugovora
# Stjecanje idealnog dijela zajedničkih dijelova i uređaja zgrade # Izjava da ne postoje nikakva upisana ili neupisana prava ili tereti # Prodajni ugovor za nekretnine koji se sklapa u korist treće osobe # Prodajni ugovor s pridržanim pravom vlasništva nad nekretninom # Primjer predugovora o prodaji stana ili kuće, polaganje kapare # Primjer reguliranja međusobnih vlasničkih odnosa i isplate cijene # Primjer ugovora sa primjerom reguliranja plaćanja poreza
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Primjer općih uvjeta za prijevoz putnika i putnikove prtljage, Ugovori o trgovačkom zastupanju na lokalnom tržištu, Ugovor agencije o suradnji sa iznajmljivačima apartmana

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Ako je ugovoreno pravo kupca da kasnije odredi oblik, mjeru ili koje druge pojedinosti stvari, a kupac ne dostavi specifikaciju do ugovorenog nadnevka, ili do proteka razumnog roka računajući od prodavateljeva traženja da to učini, prodavatelj može izjaviti da raskida ugovor ili načiniti specifikaciju prema onome što mu je poznato o kupčevim potrebama. Ako prodavatelj načini specifikaciju, dužan je obavijestiti kupca o njezinim pojedinostima i odrediti mu razuman rok da sam pripremi specifikaciju. Ako kupac ne iskoristi tu mogućnost, obvezna je specifikacija koju je načinio prodavatelj.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance