Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Primjeri naloga za otpremu stvari preko granice i obveze za otpremnika


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O OTPREMI (ŠPEDICIJA)
Link na pregled svih primjera ugovora
# Ugovori potrebni za izvršenje prijevoza te obavljanje ostalih poslova i radnji # Primjeri ugovora o otpremi gdje se otpremnik obvezuje radi prijevoza stvari # Primjeri ugovora o špediterskom i carinskom posredovanju # Primjeri ugovora o otpremi, odnosno špediciji # Primjeri ugovora o otpremi, ugovori za otpremnike radi prijevoza stvari # Ugovor o posredovanju za određene proizvode ili usluge # Primjeri ugovora o isključivom (generalnom) posredovanju...
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Primjeri ugovora za posudbu nepotrošnih stvari, Ugovori o nalogu gdje se obvezuje nalogoprimac poduzimati za račun nalogodavca, Različite šprance ugovora o osnivanju prava građenja

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Ako ugovor o građenju sadrži odredbu »ključ u ruke« ili neku drugu sličnu odredbu, izvođač se samostalno obvezuje izvesti sve radove potrebne za izgradnju i uporabu građevine. U tom slučaju ugovorena cijena obuhvaća i vrijednost svih nepredviđenih radova i viškova radova, a isključuje utjecaj manjkova radova na ugovorenu cijenu. Ako u ugovoru »ključ u ruke« sudjeluje kao ugovorna strana više izvođača, njihova odgovornost prema naručitelju je solidarna.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance