Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Primjer ugovora za obaveze davatelja uzdržavanja i primatelja uzdržavanja


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O DOŽIVOTNOM UZDRŽAVANJU
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjer ugovora kako ostaviti nekretninu i pokretnine davatelju uzdržavanja # Primjer ugovora o doživotnom uzdržavanju # Pregled prakse i zakonske regulative najma # Primjeri raskidanja ugovora o najmu, naplate # Primjeri ugovora o najmu osobnog automobila # Primjeri ugovora o najmu oglasnog prostora # Primjer kada se iznajmljeni prostor treba preurediti
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Primjeri natječaja za davanje u zakup nekretnina..., Predlošci ugovora gdje je predmet zakupa poljoprivredno zemljište..., Različiti primjeri ugovora o zakupu za tehniku i uređaje...

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Pravo na vođenje poslova ortakluka pripada zajednički svim ortacima. Odluke u vođenju poslova ortakluka donose se primjenom propisa o upravljanju zajedničkom stvarju u suvlasništvu. Ortak koji ulaže samo svoj rad, a koji nije ukljućen u glavnicu, sudjeluje kod donošenja odluka, ali bez prava glasa.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance