Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Primjer ugovora o zalogu nekretnine kao dodataka ugovoru o zajmu...


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O ZAJMU
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjeri ugovora o zajmu gdje se kao zalog daju pokretnine ili nekretnine... # Primjer ugovora o kratkoročnoj pozajmici, primjeri zalaganja vozila... # Ugovor o preuzimanju duga i novom zajmu, primjeri ugovora o preuzimanju... # Potrošački zajam koji se vraća u mjesečnim anuitetima, naplata rata... # Gotovi primjeri ugovora o potrošačkom zajmu, potrošački ugovor o zajmu... # Primjer ugovora o deviznom zajmu, ugovaranje u EUR i drugim valutama... # Primjeri trgovačkih ugovora o zajmu i drugih posebnih slučajeva zajma...
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Primjeri ugovora o prijevozu stvari, ugovori sa prijevoznikom, Kolektivni ugovori za putničke agencije, Primjeri ugovornog reguliranja doživotnog uzdržavanja i njegovanja

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Nekretnina je čestica zemljine površine zajedno sa svime što je s njom razmjerno trajno spojeno na površini ili ispod nje, što znači da kupnjom stana ujedno kupujete i idealni dio zgrade i zemljišta na kojem je zgrada izgrađena, odnosno ukoliko kupujete katastarsku česticu ujedno postajete vlasnikom svega što je na istoj izgrađeno neovisno o tome da li je izgrađeno prijavljeno, ucrtano i upisano u katastarske planove i zemljišne knjige.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance