Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Primjer ugovora o kratkoročnoj pozajmici, primjeri zalaganja vozila...


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O ZAJMU
Link na pregled svih primjera ugovora
# Ugovor o preuzimanju duga i novom zajmu, primjeri ugovora o preuzimanju... # Potrošački zajam koji se vraća u mjesečnim anuitetima, naplata rata... # Gotovi primjeri ugovora o potrošačkom zajmu, potrošački ugovor o zajmu... # Primjer ugovora o deviznom zajmu, ugovaranje u EUR i drugim valutama... # Primjeri trgovačkih ugovora o zajmu i drugih posebnih slučajeva zajma... # Primjeri ugovaranja kamata, uvjeta vraćanja, osiguranja i garancija... # Primjeri kako na primljenim stvarima zajmoprimac stječe pravo vlasništva...
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Podnošenje prigovora i žalbe protiv rješenja o ovrsi, Mjesečno izvješće o obračunu i uplati poreza na potrošnju, Kupoprodaja s pridržajem prava vlasništva i poslije predaje kupcu...

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Nedostaci za koje zakupodavac ne odgovara. Zakupodavac ne odgovara za nedostatke zakupljene stvari koji su u času sklapanja ugovora bili poznati zakupcu ili mu nisu mogli ostati nepoznati. Zakupodavac odgovara za nedostatak zakupljene stvari koji je zakupcu uslijed krajnje nepažnje ostao nepoznat, ako je on znao za taj nedostatak i namjerno propustio o njemu obavijestiti zakupca.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance