Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Primjer ugovora između ostavoprimatelja i ostavodavatelja


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O OSTAVI
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjeri ugovora o ugostiteljskoj ostavi # Ugovor o licenci prema važečim zakonima # Europski kodeks franšiznog poslovanja u praksi # Ugovaranje licencnih prava i drugih autorskih prava # Ugovorni primjeri za odricanje od odgovornosti za štete bilo koje vrste # Primjeri ugovora o licenci softvera radi korištenja softvera # Primjeri ugovora o franšizi prema hrvatskom pravu
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Ugovor o prodajnom nalogu za pokretnu stvar..., Ugovaranje predujma za pokriće svih troškova u prijevozu, Ugovor o poslovnoj suradnji u dopunskom zdravstvenom osiguranju

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Ugovor o darovanju nastaje kad se darovatelj obveže prepustiti obdareniku bez protučinidbe stvar ili imovinsko pravo, a obdarenik to prihvati. Darovanjem se smatraju također oprost i isplata duga uz dužnikovu suglasnost. Ne smatraju se darovanjem odricanje od nasljedstva, odricanje od prava prije nego je stečeno ili prava koje je sporno, ispunjenje neke moralne obveze i prenošenje na drugoga stvari ili prava s namjerom da ga se obveže na protučinidbu.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance