Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Primjer predugovora o prodaji stana ili kuće, polaganje kapare


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O KUPOPRODAJI - NEKRETNINE
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjer reguliranja međusobnih vlasničkih odnosa i isplate cijene # Primjer ugovora sa primjerom reguliranja plaćanja poreza # Primjer ugovora o prodaji stana od etažnih suvlasnika u zgradi # Prodaja kuće ili prodaja građevinskog ili poljoprivrednog zemljišta # Primjer ugovora o kupoprodaji stana u zgradi s više stanova # Ništetnost odredaba nepovoljnih za kupca... # Primjer ugovora o najmu garaže za motorna vozila
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Prijedlog za ovrhu na temelju ovršne isprave, Primjeri ugovora za kupnju robe uz potrošački kredit, Usluge oglašavanja na vozilima, tendama, gradskim površinama

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Ako iznos naknade nije određen ugovorom ili tarifom, zastupnik ima pravo na uobičajenu naknadu. Ako je u danom slučaju naknada nerazmjerno velika prema učinjenoj usluzi, sud je može na zahtjev nalogodavca sniziti na pravičan iznos. Zastupnik koji je po ovlaštenju nalogodavca izvršio naplatu nekoga njegovog potraživanja ima pravo na posebnu naknadu od naplaćene svote.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance