Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Prijava poreza na promet nekretnina


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
OBRASCI
Link na pregled svih primjera ugovora
# DNR - Evidencija o dohotku od nesamostalnog rada # IP - Izvješće o plaći i mirovini # Podaci o isplaćenim stipendijama za akademsku godinu # Podaci o premijama dobrovoljnog mirovinskog osiguranja # Izvješće o isplaćenoj naknadi plaće te o osnovicama i doprinosima # Izvješće o drugom dohotku, obračunatom i uplaćenom porezu # Izvješće o primicima od nesamostalnog rada (plaći i mirovini)
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Primjeri ugovora kada se iznajmljeni prostor treba preurediti, Izvješće o ostvarenim oslobođenjima od plaćanja PDV-a, Odredbe ugovora koje opisuju rizik povezan s izvođenjem radova

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Ugovor o ortakluku, ili ugovor o ortaštvu ili ortački ugovor. Ugovor o ortaštvu mogu sklopiti fizičke i pravne osobe, domaće i strane. Ortački ugovor često sklapaju obrtnici. Ortaštvo je trajan obveznopravni odnos pa se i na njega primjenjuju odgovarajuće odredbe koje vrijede za obvezno-pravne odnose. Ugovor o ortaštvu je imenovani ugovor jer ga zakon izričito uređuje i konsenzualan je budući da nastaje u trnutku kad su se ortaci o njemu sporazumjeli.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance