Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Pravne razlike naspram ugovora o djelu i ugovora o autorskom djelu


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O DJELU
Link na pregled svih primjera ugovora
# Pravne razlike između ugovora o djelu naspram ugovora o radu # Razlike između ugovora o doživotnom i dosmrtnom uzdržavaju # Gotovi primjer ugovora za upis nekretnine u zemljišne knjige # Reguliranje prava na raskid ugovora o dosmrtnom uzdržavanju # Primjeri ugovornog reguliranja međusobnih prava i obaveza # Primjer ugovornog reguliranja prijenosa nekretnina i pokretnina # Šprance i primjeri ugovora o dosmrtnom uzdržavanju
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Uređenje međusobnih odnosa organizatora putovanja i putnika, Sudska praksa i stručna mišljenja trgovačkog suda o prijenosu dionica, Primjeri posredničkih ugovora o putovanju za posrednike i putnike...

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Posrednički ugovor o putovanju treba razlikovati od Ugovora o organiziranju putovanja! Ugovorom o organiziranju putovanja obvezuje se organizator putovanja pribaviti putniku najmanje dvije usluge koje se sastoje od prijevoza, smještaja ili drugih turističkih usluga što čine cjelinu i koje se pružaju u periodu dužem od 24 sata ili uključuju barem jedno noćenje (paket-aranžman), a putnik se obvezuje platiti mu za to jednu ukupnu cijenu.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance