Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Opći uvjeti ugovora o nalogu za trgovanje financijskim pravima


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O PRODAJNOM NALOGU
Link na pregled svih primjera ugovora
# Paket primjera za različite šprance ugovora # Primjeri iz sudske prakse i pregled literature i linkova # Zakonske odredbe kojima se regulira zamjena stvari ili prava... # Primjeri kako se reguliraju kroz ugovor različite stvari # Primjeri odredbi kojima se reguliraju svi troškovi zamjene # Zamjena automobila, motora, kamiona i drugih vozila # Primjeri ugovora za zamjenu strojeva ili alata
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Ugovor sindikata zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj industriji, Primjeri ugovora gdje primatelj uzdržavanja zadržava pravo doživotno stanovati, Primjeri ugovora koji se već ne nalaze u nekom od pripremljenih paketa

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Ako ugovorom nije drukčije određeno, nalog za otpremu stvari preko granice sadrži obvezu za otpremnika da provede potrebne carinske radnje i plati carinske pristojbe i troškove za račun nalogodavca. Otpremnik može obaviti potpuno ili djelomično i prijevoz stvari čija mu je otprema povjerena, ako nije što drugo ugovoreno. Ako je otpremnik obavio i prijevoz ili dio prijevoza, ima prava i obveze prijevoznika i u tom slučaju pripada mu i naknada za prijevoz pored naknade po osnovi otpreme i naknade troškova u svezi s otpremom. Isto vrijedi za druge poslove obuhvaćene nalogom, običajima ili općim uvjetima.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance