Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Ogledni primjer tužbe radi pobijanja dužnikovih pravnih radnji


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
TUŽBE, ŽALBE, OVRHA
Link na pregled svih primjera ugovora
# Prodaja pokretnina javnom dražbom u ovršnom postupku # Ovrha na pokretnini radi naplate novčane tražbine # Prijedlog za ovrhu na temelju ovršne isprave # Primjeri tužbi, žalbi, prigovora te sve informacije o ovršnom postupku # Pregled sudske prakse, odluke sudova # Stručni članci o prijeboju (kompenzaciji) # Obavijest o ustupanju tražbina
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Prijava činjenica bitnih za oporezivanje, Ugovor o fizičkoj zaštiti, ugovor sa zaštitarskom tvrtkom, Primjeri naloga da se istraži tržište za proizvodnju ili promet robe ili usluga

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Primatelj robe dužan je robu pregledati u trenutku njezina preuzimanja. Ako prilikom preuzimanja robe primijeti nedostatke, primatelj je dužan na to odmah upozoriti skladištara, inače se smatra da je roba uredno primljena. O nedostacima robe koji se, uobičajenim pregledom, nisu mogli utvrditi u trenutku preuzimanja primatelj je dužan na pouzdan način obavijestiti skladištara u roku od osam dana, i to od dana preuzimanja robe, inače se smatra da je roba uredno primljena.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance