Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Odredbe iz zakona kojima se regulira zamjena stvari ili prava...


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O ZAMJENI
Link na pregled svih primjera ugovora
# Primjeri kako se regulira postojanje nedostataka ili sporova... # Primjeri odredbi kojima se reguliraju troškovi zamjene, takse... # Zamjena motornih vozila, npr. automobila, motora, kamiona... # Primjeri ugovora za zamjenu strojeva, opreme, alata, robe... # Šprance ugovora kojima ugovorne strane zamjenjuju stvari... # Primjeri da se čestice iz jednog zk uloška ispišu i upišu u drugi... # Primjeri ustupanja i prepuštanja u isključivo vlasništvo i posjed...
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Primjeri ugovora o najmu restorana ili kafića, Kombinirani ugovori o najmu sa više objekata najma, Predlošci ugovora o posredovanju gdje posredniku pripada provizija

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Kad ostavoprimac bez pristanka ostavodavca i bez nužde suprotno ugovoru rabi stvar, mijenja mjesto ili način njezina čuvanja, ili kad stvar preda na čuvanje drugoj osobi, ne odgovara za slučajnu propast ili oštećenje stvari do kojih bi došlo i da je postupao u skladu s ugovorom o ostavi.

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance