Poslovni pregled - Informacije o novim primjerima ugovora

Kontrola robe i izdavanje isprava o tome (certifikat), provjera kvalitete


Ovaj primjer objavljen je u paketu primjera ugovora:
UGOVORI O ISPITIVANJU ROBE I USLUGE
Link na pregled svih primjera ugovora
# Ugovori kojima se obvezuje izvršitelj ispitivanja stručno obaviti ispitivanje # Različiti korisni primjeri ugovora o ispitivanju robe i usluga... # Ugovori o ispitivanju robe, utvrđivanje kvalitete proizvoda i usluga... # Ugovori o špediciji sa pregledom obveza i prava # Ugovori o uvozu gdje uvoznik za račun komitenta uvozi robu # Ugovor za provedbu potrebnih carinskih radnji i podmirivanje troškova # Primjeri naloga za otpremu stvari preko granice i obveze za otpremnika
Primjere ugovora možete koristiti kao predloške za pisanje Vaših konkretnih ugovora. Pronađite primjere ugovora koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje.
NOVI PRIMJERI UGOVORA: Primjeri ugovora o generalnom zastupanju za proizvode ili usluge, Primjeri reguliranja svih pitanja vezanih uz osnivanje i poslovanje zadruge, Primjeri ugovora o zamjeni stana, poslovnog prostora ili kuće...

POSLOVNE USLUGE: Istraživanje tržišta, izrada poslovnih projekata, oglašavanje proizvoda i usluga, poslovno savjetovanje...IZ PRAVNOG LEKSIKONA:

Čak i onda ako se poriče sklapanje ugovora o ortaštvu, može se iz ponašanja prema trećima (odnos prema vani) zaključiti je li riječ o ortaštvu ili nije. Iznimka glede obilka sklapanja ugovora postoji samo u osobitim situacijama kad je pisani oblik obvezatan ako se ugovor odnosi samo na sadašnju ili samo na buduću situaciju. I za izmjenu ortačkog ugovora ne zahtjeva se posebni oblik, no potrebna je suglasnost svih ugovornih stranaka (ortaka).

Primjeri ugovora   Primjer ugovora   Prodaja ugovora i besplatni primjeri ugovora   Primjeri ugovora i šprance