Poslovne web stranice Web stranice sa pregledom usluga

Hosting za web stranice

Zakup web hosting paketa na Windows serverima - Smještaj web stranica - Serveri


Uz povoljan i pouzdan web hosting, nudimo Vam i besplatnu registraciju .hr domena, kao i zakup stranih domena.

Smještaj web stranica (hosting), već i u Hrvatskoj nudi veliki broj tvrtki,
ali i pojedinaca koji preprodavaju tuđe hosting pakete, i nemaju nikakvog utjecaja na kvalitetu same usluge.

S obzirom na šaroliku ponudu, odluka se obično temeljiiti samo na cijeni,
a posljedice pogrešnog odabira web hostinga su iznimno skupe. Od svih korisnika hostinga, svaki drugi korisnik je u pravilu osoba koja je izabrala negdje drugdje najjeftiniji hosting te nezadovoljna uslugom prelazi kod nas.

Tvrtka Poslovni forum d.o.o. ima vlastite hosting servere (ne preprodajemo tuđe hosting pakete), a stalno održavanje i pomoć korisnicima osigurani su unutar same tvrtke Poslovni forum d.o.o. i partnerske tvrtke Vogon d.o.o.

Dokaz kvalitete: Web portal Poslovnog foruma sa preko 500.000 stranica.
Hosting server
Hosting za web stranice
Osnovni tehnički podaci o hostingu

Hardware hosting poslužitelja: 2 x Xeon Quad / 16 GB / 2 x 1 TB
Software hosting poslužitelja: Windows 2008
Podrška za: SQL Server Databases, .NET Framework, Perl, Statistic Sites, Distribution Lists, Mailboxes per Mail Domain, FrontPage Extension, Index Server Catalogs, ODBC DSN, Control panel, Hosting Controller, jMail, ASP simple upload, Persist ASP upload...


LINK NA PREGLED CIJENA HOSTING PAKETA - NARUDŽBE  Cijena hosting paketa

PODRŠKA ZA E-MAIL

U svaki hosting paket na serverima Poslovnog foruma uključena je i besplatna podrška za e-mail, što znači da možete kreirati
e-mail adrese na vlastitoj domeni. To je naročito bitno za tvrtke, udruge i druge poslovne subjekte, jer e-mail adresa na vlastitoj domeni izgleda puno profesionalnije od javih e-mail adresa koje može bilo tko otvoriti na T-com-u, VIP-u, Gmail-u, Hotmailu...
Za e-mail se koristi IceWarp Mail Server što Vama kao korisniku hostinga omogućava da svoj e-mail pratite putem Outlooka ili bilo kojeg drugog programa za e-mail sa podrškom za POP3 protokol, ili putem web sučelja, slično kao npr. kod Gmail-a, Yahoo-a i sl.


STATISTIKA

Statistika je uključena u svaki hosting paket i za istu se ne nadoplaćuje posebno (uključena je u cijenu hosting paketa).
AWStats, skraćeno od Advanced Web Statistics, je open source alat za analizu logova web servera. Izvještaji koje generira uključuju brojeve posjeta, brojeve jedinstvenih posjetitelja, broj učitanih stranica, najčitanije stranice, posjete robota, statistike dolazaka sa tražilica, statistike traženih riječi i fraza, dnevni i mjesečni izvještaji, analiza lokacije posjetitelja...
AWStats je pisan u Perl-u, što znači da se može izvršavati na većini operativnih sustava. Osim logova Apache Web Servera i Microsoft IIS-a može analizirati i logove većine web, proxy, wap, streaming, ftp i mail servera. Uključena je podrška za pluginove i velika količina već gotovih pluginova. Primjeri zanimljivih pluginova su GeoIP_City_Maxmind plugin koji daje informacije o gradu posjetitelja i Tooltips plugin koji prilikom prelaska mišem preko nekog pojma iz AWStats statistike daje objašnjenje istog pojma.


FTP PODRŠKA

FTP (File Transfer Protocol - protokol za prijenos datoteka) uobičajen je naziv za vrlo važnu uslugu na Internetu koja služi za prijenos podataka između računala i servera. Hosting paketi na serverima Poslovnog foruma Vam omogućavaju korištenje FTP protokola, a što je vrlo bitno ako samostalno radite svoje web stranice. FTP serveri zadovoljavaju najviše standarde sigurnosti.


OSIGURANJE PODATAKA

Svakih 24 sata radi se automatska kopija svih podataka na hostingu, čime se sprečava eventualno nastala šteta gubitkom podataka uzrokovanog hardverskim ili softverskim problemima kao i nestručnim korištenjem od strane korisnika. Naš hosting osigurava automatski dnevni backup svih korisnikovih podataka na lokalni server, te automatski tjedni backup svih korisnikovih podataka na server koji je smješten na drugoj lokaciji. Stoga je nemoguće čak i po najcrnjem scenariju, da izgubite podatke (web stranice).

Na svoj web stranicama i hostingu, odnosno serveru, možete držati sadržaj koji god želite. Nema nikakvih posebnih ograničenja.
Na hostingu jednino nije dozvoljeno držanje ilegalnih materijala, što između ostalog uključuje: sav sadržaj koji krši zakone RH, dječju pornografiju, crack, warez, serial materijale, sadržaje koji potiču ilegalne aktivnosti, šire mržnju i netoleranciju.


TRANSFER POSTOJEĆIH STRANICA

Kako izvršiti transfer postojećih web stranica na Vaš hosting?
Za prelazak kod nas na hosting, prepustite sve nama, kontaktirajte
nas ne neki od brojeva telefona, ili pošaljite svoj upit na naš e-mail.
Na svom trenutnom hosting računu napravite backup podataka i backup baze podataka ukoliko je koristite. Nakon aktiviranja računa
na našem serveru svoje podatke prebacujete na naš hosting server.
Ukoliko trebate bilo kakvu pomoć oko selidbe podataka slobodno nas možete kontaktirati. Cijeli postupak možemo i mi obaviti umjesto Vas.


REGISTRACIJA DOMENA

Domene koje registriramo glase na Vaše ime. Svatko tko registrira domenu preko našeg servisa postaje njezinim nositeljem i može je koristiti za svoju promidžbu, prodaju ili pružanje svih svojih usluga.
Za registraciju .hr domene nadležan je Carnet te na njihovim web stranicama možete pročitati uvjete za registraciju. Možemo za vas besplatno posredovati prilikom registracije domene i prikupiti sve potrebne obrasce, te ćemo vas informirati o statusu registracije.
Osim besplatne .hr domene, možete zakupljivati i neograničeni broj stranih komercijalnih domena. Kontaktirajte nas za sva pitanja. >>

LINK NA PREGLED CIJENA HOSTING PAKETA
Hosting za poslovne web stranicePOSEBNA PONUDA

IZRADA WEB STRANICA  Izrada stranica i ažuriranje stranica

Poslovni forum d.o.o. izrađuje CMS web stranice. CMS stranice su prilagođene potrebama korisnika za jednostavan i brz unos novih sadržaja putem administracijskog sučelja na vlastite web stranice. Nema više čekanja na webmastera, sve možete unositi sami.
Nije potrebno kupovati skupe programe za izradu web stranica, CMS-om se može koristiti svatko sa osnovnim znanjem rada na računalu, za promjenu sadržaja dovoljan je pristup internetu i web browser. Svaka promjena sadržaja je odmah vidljiva. Opširnije!

Info - Poslovni forum d.o.o.

Kontakt informacije


Ažurirano: 13. 7. 2024.