POMOĆ - POJAŠNJENJA

Ako želite imati vlastite web stranice (internet stranice), potrebne su Vam tri stvari:

1.)  IZRADA CMS WEB STRANICA     2.)  HOSTING      3.)  DOMENA

Domena je Vaša (buduća) adresa stranica, npr. kao što je adresa ovih stranica www.poslovniforum.hr
Hosting je prostor na posebnim računalima (serverima) gdje se fizički smještaju Vaše stranice, slike...
I naravno, da bi imali stranice, i same te web stranice treba izraditi, što mi radimo u CMS obliku.

Postoje različite tehnike izrade web stranica. Mi izrađujemo moderne CMS stranice. CMS je izraz za programirane web stranice što Vam omogućuje da samostalno i jednostavno unosite ili po potrebi mijenjate sadržaj na svojim web stranicama putem administratorskog sučelja, a što je vrlo bitno, bez ikakvih posebnih predznanja.

Link na detaljni opis i primjere CMS web stranica

Pomoć za ispunjavanje narudžbenice

U narudžbenici pod "odaberite vrstu CMS stranica" imate ponuđeno CMS za jedan jezik, i za tri, šest ili devet jezika.
Što se podrazumijeva pod jezikom stranica imate detaljno objašnjeno na našim stranicama sa opisom CMS-a, ovdje dajemo samo kratki podsjetnik.
Većina korisnika radi svoje stranice na jednom jeziku, npr. hrvatskom, jer im i jest cilj predstaviti svoju ponudu kupcima u Hrvatskoj.
No neki korisnici, poput npr. turističkih agencija, žele imati i verziju svojih stranica i na još nekom stranom jeziku. Vidjeli ste i sami takve stranice, uobičajeno na njima bude zastavica ili izbornik za jezik, pa kad se prebacite na drugi jezik, kompletan sadržaj je tada na tom jeziku koji ste odabrali. Pojednostavljeno rečeno, takvi korisnici nemaju jedan CMS, već za svaki strani jezik imaju po jedan zasebni CMS, a sve je na istoj domeni i hostingu i sve je međusobno povezano linkovima.

Napomena o cijeni CMS web stranica

Želimo još jednom napomenuti da CMS stranice plaćate (kupujete) samo jednom. Za CMS stranice plaćate samo sada kada ih naručujete. Jednom kada ste kupili CMS stranice, one ostaju trajno u Vašem vlasništvu (naravno, sve dok produžujete hosting i domenu, jer naravno, Vi možete i odustati od web stranica, jer npr. gasite tvrtku i prestaje se baviti tim poslovima, odlazite u mirovinu i slično).
Naravno, sada kada prvi puta naručujete CMS stranice, to jest nešto veći trošak, ali trebate imati u vidu da nakon toga više nikada nemate troškove po tom pitanju, a nemate niti troškove ažuriranja, održavanja i slične skrivene troškove, jer to upravo i jesu CMS stranice; stranice koje možete sami održavati, sami objavljivati što god želite i koliko želite...

Također želimo napomenuti da je ovo vrlo povoljna cijena za ovu klasu web stranica. Nije riječ o nekim skromnim ili amaterskim web stranicama, već o kvalitetnim CMS stranicama koje imaju moderan dizajn i to ne samo jedan već možete i dizajn mijenjati po svojim željama, možete unositi neograničeni broj tekstova i slika, postoji sustav za objavljivanje vijesti, sustav za formiranje kataloške ponude, stalna optimizacija za tražilice, napredna administracija, verzija za mobilne uređaje... Nije svejedno kakve ćete imati web stranice, posjetitelji po Vašim stranicama donose i zaključak o Vašoj tvrtki. Web stranice su ogledalo tvrtke. Dovoljno je samo pogledati nečije stranice i odmah Vam može biti jasno tko stoji iza te tvrtke, kakav je profil direktora, kako posluju...

Ako prvi puta naručujete odnosno pokrećete web stranice, znamo da imate cijeli niz pitanja, kako će sve to izgledati, pa eto, treba i domena i hosting i kako ćete sa time raditi i kako sve to funkcionira na tražilicama...
Mi nudimo kompletnu uslugu po principu "ključ u ruke" ili "sjedi i vozi"... Dakle, sve ćemo odraditi, sve pripremiti i povezati, na raspolaganju smo Vam cijelu vrijeme (besplatna tehnička podrška).
Ne prodajemo Vam neki proizvod koji ćete pospremiti u skladište, već smo tu da zajednički napravimo sve što treba da od tih web stranica imate koristi i dodatnu reklamu, promociju i zaradu.